| نویسنده |
پیغام |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 مهر 1385، ساعت 22:37 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من ديروز مي خواستم دوتا عکس رو روي سايت بفرستم، از صفحه ي نخست روي ادامه در موضوع "شهادت حضرت علي (ع) تسليت باد!" کليک کردم، بعد صفحه اي که مي خواستم باز شد و روي "ارسال جواب" کليک کردم ولي به جاي اينکه صفحه ي ارسال جواب باز بشه، صفحه ي نخست سايت باز شد. چرا؟؟؟
همين الان هم که سعي کردم نشد!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن پستي رو که ارسال کردم الان نمي تونم ويرايش کنم، دکمه ي ويرايش نداره.چرا دکمه ي ويرايش رو براي اين تاپيک نذاشتيد! (حذف کرديد يا هر چيزي که اسمشو مي ذاريد!!!)
الان مي تونيد به صورت زير عمل کنيد:
از صفحه ي نخست روي "شهادت حضرت علي (ع) تسليت باد!" کليک کنيد!
در صفحه ي باز شده روي ارسال جواب کليک کنيد! چي شد؟؟؟؟
البته شما ادمين سايت هستيد و من يک کاربر عادي!!! مطمئنم حواستون به اين نکته هست! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 مهر 1385، ساعت 23:15 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
من ديروز مي خواستم دوتا عکس رو روي سايت بفرستم، از صفحه ي نخست روي ادامه در موضوع "شهادت حضرت علي (ع) تسليت باد!" کليک کردم، بعد صفحه اي که مي خواستم باز شد و روي "ارسال جواب" کليک کردم ولي به جاي اينکه صفحه ي ارسال جواب باز بشه، صفحه ي نخست سايت باز شد. چرا؟؟؟
... |
احتمالاً شما از بخش كامپيوتر دانشگاه شيراز روي لينك كليك نمي كنين؟! مشكل از فيلترينگ نيست؟! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 1131 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 مهر 1385، ساعت 23:46 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| hamed_ نوشته بود: |
... |
احتمالاً شما از بخش كامپيوتر دانشگاه شيراز روي لينك كليك نمي كنين؟! مشكل از فيلترينگ نيست؟!  |
براي من هم يکبار اين مشکل پيش اومد که بهت pm زدم اگه يادت مونده باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 مهر 1385، ساعت 17:02 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
نه
من از خون به اينترنت وصل شدم و از persainbb.com هم استفاده کردم نه از ~cEnSoReD~!
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 05 آبان 1385، ساعت 16:14 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
بعضي وقتا وقتي صفحه ها رو باز مي کنم اين شکلي مي شن:
نمي دونم مشکل از کامپيوتر منه يا تالار! لطفاً مرا راهنمايي بفرماييد |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 آبان 1385، ساعت 22:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم توي اينترنت اکسپلورر با همچين مشکلي روبرو شدم، دليل درستش رو نميدونم. کد تالار xhtml هست، اما هيچ دليلي نميبينم که به خاطر اون اينترنت اکسپلورر بخواد فکر کنه که بايد صفحه رو به صورت xml نشون بده ... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 06 آبان 1385، ساعت 17:40 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
ديروز بيش از 10 صفحه رو اينجوري باز کزد، به نظر شما فقط مشکل از اينتراکسپلورر هست؟؟؟
با استفاده کردن از برنامه اي مثل opera مشکل حل مي شه؟؟؟ |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 06 آبان 1385، ساعت 21:16 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
به نظرم یه اتفاقهایی وقتی تو سایت نیستم میفته.... البته هنوز مطمئن نیستم ولی گاهی وقتا که میام توسایت هنوز وارد سایت نشدم اسممو تو کاربرای حاضر در تالار میبینم !!!در صورتی که هنوز برای من نوشته : مهمان.
یا مثلا امروز ظهر وقتی از تالار رفتم بیرون 98 تا ارسالی داشتم ولی وقتی برگشتم شده بود 97 تا
از نظر تعداد مهم نیست ولی میخوام بدونم آیا یکی از پست هام حذف شده یا نه ؟ |
|
_________________ همون بهتر که ساکت باشه این دل
جدا از این ضوابط باشه این دل
از این بدتر نشه رسوایی ما
که تنها تر نشه تنهایی ما...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 06 آبان 1385، ساعت 21:53 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 07 آبان 1385، ساعت 0:00 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 18:54 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
صفحه اول تالار، جدید ترین ارسال ها، همش زده" 0 روز پیش" فهمیدین چی گفتم؟؟؟
من امروز firefox2 رو نصب کردم. اینو محض اطلاع گفتم هر چند که به نظرم بی ربطه |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2981 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 20:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
Something is wrong with the forum's counter. It's putting my posts before those which have been already posted! |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 آبان 1385، ساعت 23:35 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 0:24 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
من همین حالا تو موضوع "حال و هوای تالار" یه ارسال انجام دادم،حالا نیست!!! شما ندیدینش؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
شنبه 13 آبان 1385، ساعت 1:01 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|