| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 17:28 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد در مورد کلمه karma نوشته بود: |
يه بار ديگه الان چک کردم. توي گوگل فيلتره و براي تالار نيست! به نظر بنده که از اين سيستم فيلترينگ فله اي که راه انداختن، همه چيز بر مياد. پس خيلي هم جاي تعجب نداره.
چند روز پيش داشتم اين مصرع زيبا رو از شيخ بهايي توي گوگل جستجو مي کردم: "در قمار عشق اي دل کي بود پشيماني". ديدم فيلتره. دوزاريم افتاد که به خاطر واژه ممنوعه "عشق" فيلتر شده. جستجو رو بدون اين واژه انجام دادم و با تعجب ديدم باز هم فيلتره. اون موقع بود که فهميدم واژه "قمار" هم فيلتر شده.  |
از اين جستجو که انجام دادي، ميشه نتيجه گرفت که «قمار» فيلتره. ولي «عشق» رو نميشه. حداقل با اين جستجوي شما نميشه فهميد. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 19:03 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 بهمن 1386، ساعت 18:09 |
|
 |
3 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
چرا من نمي تونم به پست خودم امتياز منفي بدم؟؟ |
_________________ از ننه اديسون:
| نقل قول: |
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
عشقت مال اون بچه ساليته ! |
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 بهمن 1386، ساعت 6:58 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
- مشکل نگارخانه شخصي کاربران حل شد.
- امکان باز شدن لينکهاي جديدترين پيغامها در پنجره جديد با کليک بر روي آيکون فراهم شد.
___
اميرحسين جان، آيا جائي مشکل XSS کشف کردي؟ من تمام دقتم رو به کار بردم که چنين مشکلي وجود نداشته باشه. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 بهمن 1386، ساعت 7:40 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| اميرحسين جان، آيا جائي مشکل XSS کشف کردي؟ من تمام دقتم رو به کار بردم که چنين مشکلي وجود نداشته باشه. |
راستش من چيزي پيدا نکردم و صرفاً منظورم احتمال وجود چنين چيزي بود. به نظر من، استفاده از مؤلفههاي رابط گرافيکي، يا نوشتن رابط گرافيکي به صورت مجموعهاي از مؤلفههاي مورد استفادهي مجدد، احتمال بروز XSS رو کمتر ميکنه؛ چون در چنين مؤلفههايي، معمولاً validation و بسياري از مسائل ديگه ديده ميشه.
اگر از جاوا استفاده ميکرديد، JSF رو پيشنهاد ميکردم. در مورد PHP، خيلي نميدونم. اما گويا مجموعهي Zend چنين مؤلفههايي را شامل ميشود.
راستي، اگر کاري کني که توضيح مربوط به 4-5 تصوير اضافي پايين صفحه نمايش تصاوير، به عنوان متن جايگزين (alternative text) آنها نمايش داده شود، خيلي عالي ميشود؛ قبلاً اينگونه بود و براي ديدن شرح عکس، لازم نبود که آن را باز کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 بهمن 1386، ساعت 16:05 |
|
 |
3 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
در بخش اطلاعات کاربر، در کنار "تعداد ارسال در روز" يه علامت "%" اضافي قرار گرفته.
به عنوان نمونه:
اميرحسين : اطلاعات کاربر
| نقل قول: |
نمايش تمامي ارسالهاي اميرحسين
«1556 ارسال، 1.92% از کل، 1.82% ارسال در روز» |
|
|
|
|
|
|
|
 |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 1156 محل سکونت: آسمان سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 0:01 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
از ديشب ساعت 24 ساعت رسمي کشور يک ساعت به جلو کشيده شده اما انگار ساعت تالار همچنان بدون تغيير باقي مونده!
الان بايد ساعت ارسال اين پست 00:01 باشه |
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 2078 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 16:42 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
- صفحه اول؛ ليست ارسالهاي جديد Pause نميشه.
- نمي دونم مشکل از مرورگر منه يا از تالار که وقتي يک صفحه رو مي خوام باز کنم؛ چک نميشه آيا صفحه به روز شده يا نه. همون قديميش بارگذاري ميشه. وقتي F5 ميزنم؛ همه صفحه دوباره بارگذاري ميشه؛ با تمام عکسا و آيکونها.
من از فايرفاکس استفاده مي کنم با اضافات TAB MIX PLUS و session manager و IE Tab manager. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 18:34 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|