| نویسنده |
پیغام |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 01 بهمن 1386، ساعت 21:15 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
همين العان فهميدم سيستم بند انگشتي که براي نوار اخرين ارسالها قرار داده شده بود ديگه کار نميکنه.
يعني با هر کليک صفحه جديد تو همون صفحه جاري باز ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 1:01 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
همين العان فهميدم سيستم بند انگشتي که براي نوار اخرين ارسالها قرار داده شده بود ديگه کار نميکنه.
يعني با هر کليک صفحه جديد تو همون صفحه جاري باز ميشه. |
خواستن چندين و چندين باره دوستان بود که خواسته بودند لينکها در يک صفحه جديد باز نشوند!
براي باز کردن لينکها در يک صفحه (يا tab) جديد در مرورگرهاي مختلف، هنگام کليک بر روي لينکها از کليدهاي alt، ctrl و با هر دو آنها استفاده کنيد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 2:53 |
|
 |
3 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| خواستن چندين و چندين باره دوستان بود که خواسته بودند لينکها در يک صفحه جديد باز نشوند! |
خيلي برام جالب شد.اين دوستان چرا چنين در خواستي کردن؟؟
وجودش که فکر نميکنم مشکلي خاصي بوجود بياره.((البته از نظر تخصصي نميدونم.))
چرا لطفا؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 03 بهمن 1386، ساعت 0:27 |
|
 |
3 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| نقل قول: |
| خواستن چندين و چندين باره دوستان بود که خواسته بودند لينکها در يک صفحه جديد باز نشوند! |
خيلي برام جالب شد.اين دوستان چرا چنين در خواستي کردن؟؟
وجودش که فکر نميکنم مشکلي خاصي بوجود بياره.((البته از نظر تخصصي نميدونم.))
چرا لطفا؟؟ |
از لحاظ فني قطعا ايرادي نداره.
اما دوستان خواستند که لينکها توي همون صفحه باز بشه و براي اين تغييرش دادم. به نظرم براي باز کردن لينک توي صفحه جديد بهتر باشه از همون کليدهاي ترکيبي استفاده کني.
تها نمونه اي واقعا دذ موضوع درست درج شده بود رو تونستم پيدا کنم: http://www.persianbb.com/t3093-315.html |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 15:30 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
يک اشکال بامزه!
ميدانيد که هنگام نوشتن جواب، اگر ماوس رو روي هر کدام از دکمههاي بالاي کادر متن نگه داريد، توضيحي زير آن نوشته ميشود. اما نکتهي جالب اينجاست که اين بخش قابل ويرايش است.
تو بخش ويرايش امضاء، اين توضيخات يک کم اشکال داره! البته بنده به خاطر نداشتن امضاء خيلي به اون طرفا! سر نميزنم.
راستي، XSS ميدونين چيه؟
يک اشکال اعصاب خورد کن!
يک اشکال ديگه که يک کم اعصاب خورد کنه! چون کلمهي karma فيلتر شده، نميشه کاربران رو بر حسب اعتبارشون مرتب کرد! اين لينک رو ببينين. ميشه از يک کلمهي ديگه استفاده کني؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 0:52 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
آيا جائي مشکل XSS تونستي پيدا کني؟
___
مشکل بخش ويرايش امضا رو خيلي وقته ميخوام برطرف کنم. مثل همه کارهام بايد يه قرن بگذره تا نوبتش بشه!
___
براي من فيلتر نيست! سايتهاي بد بد ميري؟
يه کاريش ميکنم! از دست فيلتر! |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 0:58 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
براي من فيلتر نيست! سايتهاي بد بد ميري؟
يه کاريش ميکنم! از دست فيلتر! |
واژه Karma توي جستجوي گوگل فيلتره؛ اما توي مرتب سازي سياهه کاربران تالارهاي گفتمان فيلتر نيست. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 2:44 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 13:51 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 13:54 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
واسه من هم تو گوگل فيلتره و تو تالار مشکلي نداشتم فعلا!
عجب مشکلايي!!
به هر حال ، چرا کاربرا رو بر حسب اعتبار مي خوايي ببيني؟! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 317 اعتبار کسب شده: 1202 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 18 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 13:58 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
اينجا که فيلتر نيست |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 14:08 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
در صفحه "اطلاعات کاربر" مربوط به کاربران مختلف، پيوند به "نگارخانه" به همون صفحه اطلاعات کاربر بر مي گرده.
به عنوان نمونه:
ALPHA: اطلاعات کاربر
ALPHA: نگارخانه شخصي |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط وحيد در تاريخ جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 16:19 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 14:19 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
من امروز نقش يه پست تکراريم!
اصلا زندگي هم بريوديکه!
____
ولي واسه منم همينطوره
يه ماه پيش خواستم بگم، ولي گفتم که شايد واسه کاربراي خاصي که عکس ندارند اينطوره! که نمي دونم چي شد ، بي خيال شدم! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 15:49 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
وحيد جان آدرسي که شما براي اطلاعات کاربر لينک داديد url=http://www.persianbb.com/u2559.htmll هست که يه L آخر آدرس اضافه هست و پيدا نميشه ...
نگارخانه يه اشکال ديگه هم داره که بعد از ارسال عکس به نگارخانه شخصي با انتخاب گزينه "براي بازگشت به نگارخانه شخصي اينجا را کليک کنيد." نمي تونه به نگارخانه شخصي برگرده ... |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 16:20 |
|
 |
3 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
[وحيد جان آدرسي که شما براي اطلاعات کاربر لينک داديد url=http://www.persianbb.com/u2559.htmll هست که يه L آخر آدرس اضافه هست و پيدا نميشه ... |
ممنون. تصحيحش کردم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|