| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 15:59 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
الان يه سوال واسم پيش اومد ؟ اشکالي داره چند روزي يه بار يه پست بفرستيم که درش کسيو تاييد نکرده باشيم ...يکم زبونم لال انتقادي باشه...روم به ديوار ...اون جوري که فکر مي کنيم بنويسيم نه اون جوري که فکر مي کنن !....از من نشنيد بگيريد ..بچه گي کردم...ببخشيد.....!...حالاهاست يکي از فداييان خودشو بندازه وسط قربوني کنه و خونش بيفته گردن من از همه چي و همه جا و همه کس و ...بي خبر! |
نه! اما خيلي اشکال داره که وقتي 4 تا آدم دارن يه جايي زندگي ميکنن، خراب بشيم سرشون و مثل يه پيرزن 90 ساله به طور ممتد نق بزنيم و از همه چيز ايراد بگيريم! خيلي اشکال داره که ادب و احترام بين افراد يک جمع رو تملق و چاپلوسي بدونيم (تملق براي رسيدن به چي؟) خيلي اشکال داره که خودمون رو مغز متفکري بدونيم که بر خلاف همه درست فکر ميکنه! و همه رو يک مشت آدم نادان، چاپلوس و کندذهن به حساب بياريم! اشکال داره که هر جور توهيني دلمون ميخواد به بقيه انجام بديم و بعد اون رو انتقاد بدونيم! ... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 16:38 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| حيف! نوشته بود: |
الان يه سوال واسم پيش اومد ؟ اشکالي داره چند روزي يه بار يه پست بفرستيم که درش کسيو تاييد نکرده باشيم ...يکم زبونم لال انتقادي باشه...روم به ديوار ...اون جوري که فکر مي کنيم بنويسيم نه اون جوري که فکر مي کنن !....از من نشنيد بگيريد ..بچه گي کردم...ببخشيد.....!...حالاهاست يکي از فداييان خودشو بندازه وسط قربوني کنه و خونش بيفته گردن من از همه چي و همه جا و همه کس و ...بي خبر! |
نه! اما خيلي اشکال داره که وقتي 4 تا آدم دارن يه جايي زندگي ميکنن، خراب بشيم سرشون و مثل يه پيرزن 90 ساله به طور ممتد نق بزنيم و از همه چيز ايراد بگيريم! خيلي اشکال داره که ادب و احترام بين افراد يک جمع رو تملق و چاپلوسي بدونيم (تملق براي رسيدن به چي؟) خيلي اشکال داره که خودمون رو مغز متفکري بدونيم که بر خلاف همه درست فکر ميکنه! و همه رو يک مشت آدم نادان، چاپلوس و کندذهن به حساب بياريم! اشکال داره که هر جور توهيني دلمون ميخواد به بقيه انجام بديم و بعد اون رو انتقاد بدونيم! ... |
همين جوري مي بريد و هرچي به ذهنتون رسيده نثارم کرديد!..نوش جانم ..حالا بايد بشنويد...
من الا ن يه نکته اي رو در مورد شما فهميدم جوون بيست ساله! شما خيلي زود عصباني مي شيد....خوب فعلآ جونيد !...و فکر مي کنم ..خيلي بخوام اغراق کنم يه ذره تحمل کنايه و ..داريد..من اصلا نمي خوام بفهمم شما چي مي گيد! اون مغز متفکرتون که نمي دونم چه جوري به اين کشف مهم رسيديد که مغز متفکرو و کودنو .... بيش از حد داره توهين مي کنه....من هميشه برعکسشو فکر مي کنم! ..... من عصباني نمي شم! حالا هر چقدر دوست داريد بيشتر عصباني بشيد! ....اون چاپلوس و کند ذهن و .....به من نچسبونيد من در مورد کسي اين جوري فکر نمي کنم! فقط گاهي تعجب زده مي شم مثل الان! ميشه بگيد کدوم توهين! اگه باشما بودم همين الان جواب قبليا و هفت نسل ديگه رو داديد! ...در مورد بقيه فکر نمي کنم با 400-600 تا ارسال حالا ديگه نتونن دو جمله جواب بدن اگه تاحالا نداده باشن! ...تا بقيه... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 16:51 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اولا که من به شما چيزي نگفتم! دقيقا به سبک خودتون، بنده کوچکترين بي احترامي به شما نکردم! هر چي هم نوشتم در تائيد فرمايشات شما بود! براي اثباتش هم نيازي به دليل آوردن نميبينم!
در خانه اگر کس است ... |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 17:10 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اين بيت آخرتونو کامل مي کرديد!
....چون منتظر اجازه شما نيستم...
وقتي 4 تا آدم دارن يه جايي زندگي ميکنن، خراب بشيم سرشون و مثل يه پيرزن 90 ساله به طور ممتد نق بزنيم و از همه چيز ايراد بگيريم
حالا شما صاحب خونه ايد! قبلآ جناب دانشمند لطف کردن يه بار و راه خروجو نشون دادن!
الان نموندم از بقيه حلاليت بگيرم !...شما هم با همون صلح و صفاي قبلي زندگي تونو ادامه بديد!...من از اين جوابا ناراحت نمي شم ..يعني بد شانسيد زود يادم ميره و هر وقت چيزي به دهنم برسه باز متاسفانه مي نويسمش! هر وقت احساس کرديد باز عصباني هستيد.. ..هر چي دوست داشتيد بگيد! ...مشکلي نيست ..اگه اون جوري حرف مي زنم ..حتمآ تحمل شنيدن اين جور حرفارم دارم و خوب منتظر جوابشم باشيد.... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 14:05 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
يک سوال از ادمين محترم پرمشغله که بعيد ميدانم وقت کنه جوابم را بده :
دکمه English Text در اديتور را چه جوري ميشه تعريف کرد ؟
من posting_body را درست کردم و اين دکمه اومد و کدش را در bbcode.tpl هم اضافه کردم اما درست نميشه يعني تگ هاي BBcode مربوط به ltr را همينجوري چاپ ميکنه و تفسيرشون نميکنه !!!
بايد در bbcode.php تغييري بدم ؟
ممنون ميشم اگه کمکم کنيد
|
|
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 14:56 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خروجي اش اينجوري ميشه
[ltr:1926b65812]amin[/ltr:1926b65812] |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 15:02 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هنوز اينقدر مزخرف نشدم که جواب همچين سوالي رو ندم، اما اينقدر آدم مزخرفي هستم که به خاطر اينکه با "ناشناس" نوشتي، جواب ندم! اگه دوست نداري بقيه بشناسن، ميتوني پي ام بزني.
موفق باشي. |
|
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 15:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خواهش ميکنم احسان خان.
ببخشيد مزاحمتون شدم خودم مشکلم را يه جوري حل ميکنم .
يه دوست قديمي
امين |
|
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 16:39 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
خوب . مشکل من حل شد . ممنون از اينکه مجبورم کرديد خودم مشکلم را حل کنم .
يا علي |
|
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 56 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 19:05 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 19 فروردين 1386، ساعت 4:30 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 140 اعتبار کسب شده: 387 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 13:47 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
تو رو به خدا يه نفر منو راهنمايي کنه
مشکل من اينه:
ميخوام توي پستم يه عکس يا والپيپر بذارم لطفا دقيق بگيد من بايد چي کار کنم? |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 852 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 14:03 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزم از سايت tinypics استفاده کن و عکس رو آپلود کن...
بعد که آپلود شد قسمت دومش رو کپي کن و در ارسال پاسخ پيست کن ...
همين...
ميتوني قبل از ارسال هم از پيش نمايش استفاده کني...
امتحان کن تا ياد بگيري...
به منم کسي ياد نداد... |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 16:32 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
دروود
ببخشيد يک سوال داشتم...((علت فقط اگاهيست.)
هزينه اين بنر هاي تبليغاتي تالار به چه شکل هستش؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 17:06 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| هزينه اين بنر هاي تبليغاتي تالار به چه شکل هستش؟؟ |
پولش به شکل $.$ يا ريال، و به ازاي بازديد و کليک ميره در جيب احسان خان. شايد هم بخواد براي PersianBB تبليغ کنه.
براي اطلاعات بيشتر، ميتوني به سايت i30t.com و قوانين و مقرراتش مراجعه کني.
اگر هم خواستي نون احسان رو آجر کني، همون طوري که قبلاً بحث شده، ميتوني برنامهي افزودني Adblock Plus رو نصب کن، و http://script.i30t.com/script رو به فهرست فيلتر تبليغات اضافه کن*.
اين هم چند خط از سايتش:
با استفاده از سيستم تبليغات اختصاصي اعضا، هر کدام از اعضاي سايت که اقدام به ثبت کد نمايش تبليغات در سايت هاي خودشان نموده اند ميتوانند درآمد حاصل از کليک بر روي تبليغات در سايت هاي خودشان را صرف نمايش تبليغات خود در سايت هاي ساير اعضا نموده و به معرفي محصولات و خدمات خود بپردازند. اين سيستم نيز همانند تبليغات سايت بصورت کليکي محاسبه شده و محدوديتي از نظر تعداد دفعات نمايش تبليغ و يا مدت نمايش آن نخواهد داشت.
* گفتم اگه خواستي، ولي بهتره نخواي! حالا احسان ميآد دعوامون ميکنه! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|