| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 17:13 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
همين! ايشالله اوليشو تا چند دقيقه ديگه ميفرستم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 17:39 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
به قول گل آقا: پس چي شد؟ |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 500 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 19:44 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اولين خبر:تاپيک اخبار تالارهاي گفتمان بر پا شد
دومين خبر: اولين خبر در تاپيک اخبار تالارهاي گفتمان زده شد
........همين طور به صورت تصاعدي پيش برويد !!! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مرداد 1385، ساعت 21:26 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
| به قول گل آقا: پس چي شد؟ |
مشکلات فني داره! ... زود ميگم! |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 500 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 مرداد 1385، ساعت 23:00 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
خبر: تو اي دقايق اصلا احساس خوبي ندارم خيلي غمگينم !! دليلش رو بعد ميفهمين |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 3:07 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 1:36 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
يه مدته نرخ استفاده از واژه هايي مثل "جان"، "جون"، "عزيز"، "dear" و از اين جور واژه ها و انواع و اقسام مترادف هاشون تو تالارهاي گفتمان شديداً افزايش پيدا كرده. به نظر من مورد ممكنه مشكوك باشه و بايد بررسي كارشناسي در موردش صورت بگيره. موارد مشكوك ديگه اي هم گزارش شده كه من رو واقعاً نگران كرده. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 2:59 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
يه مدته نرخ استفاده از واژه هايي مثل "جان"، "جون"، "عزيز"، "dear" و از اين جور واژه ها و انواع و اقسام مترادف هاشون تو تالارهاي گفتمان شديداً افزايش پيدا كرده. به نظر من مورد ممكنه مشكوك باشه و بايد بررسي كارشناسي در موردش صورت بگيره. موارد مشكوك ديگه اي هم گزارش شده كه من رو واقعاً نگران كرده.  |
از جمله موارد مشکوک اينه که حتي غريب آشنا هم موقع ارسال مطلبش فراموش ميکنه که تالارهاي مثل "ديوونه خونه"، "طنز، جوک و سرگرمي" و حتي "گفتگوي آزاد" در تالارهاي گفتمان وجود دارند! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 10:53 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 615 اعتبار کسب شده: 560 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 11:15 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
يه مدته نرخ استفاده از واژه هايي مثل "جان"، "جون"، "عزيز"، "dear" و از اين جور واژه ها و انواع و اقسام مترادف هاشون تو تالارهاي گفتمان شديداً افزايش پيدا كرده. به نظر من مورد ممكنه مشكوك باشه و بايد بررسي كارشناسي در موردش صورت بگيره. موارد مشكوك ديگه اي هم گزارش شده كه من رو واقعاً نگران كرده.  |
فقط در جوابتون يه چيز مي تونم بگم:
بي حرمتي به ساحت خوبان قشنگ نيست
باور کنيد(!), پاسخ آيينه سنگ نيست
---------------------
موضوع هاي مهم تري داره تو سايت اتفاق مي افته که نگران کننده تره!!! |
|
_________________ هيچ فکر نمي کردم...
که روزي وقتي افتاب خودش را روي بام خيال تو پهن مي کند
عشق من را برنزه ببيني
اگر مي دانستم...
کرم ضد افتاب بوسه به تو هديه مي کردم...
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 11:25 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| رايکا نوشته بود: |
فقط در جوابتون يه چيز مي تونم بگم:
بي حرمتي به ساحت خوبان قشنگ نيست
باور کنيد(!), پاسخ آيينه سنگ نيست
---------------------
موضوع هاي مهم تري داره تو سايت اتفاق مي افته که نگران کننده تره!!! |
بنا نبود جدي بگيريد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 15:44 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
چرا همه چيز رو جدي مي گيريد؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 2:14 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اين بحث هيچ ربطي به اخبار تالار نداره، بنا براين لطفا يا متوقفش کنيد، يا جاي ديگه پيگيريش کنيد.
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 11:23 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
براي مديريت بهتر تالارهاي گفتمان، دوستان عزيز، mhaji، مسافر کوير و siasefid به ادمينهاي تالار اضافه شدند. |
|
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 160 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 14:03 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
براي مديريت بهتر تالارهاي گفتمان، دوستان عزيز، mhaji، مسافر کوير و siasefid به ادمينهاي تالار اضافه شدند.  |
ببينيم حاجي حالا چه ميکنه |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
|
|