| نویسنده |
پیغام |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 11:00 |
|
 |
7 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
... به نظر من چون پايه و اساس اين تالار از ابتدا از بخش کامپيوتر شيراز* شروع شد و اعضاي اوليه از بچه هاي کامپوتر شيراز
بودند
اون عنوان فارغ التحصيلان و دانشجويان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر شيراز رو حتما تو header قيد کن
ميدونم خيلي از بچه ها ي الان تالار شامل اين تاپيک نمي شن ولي اين به اين معني نيست که فقط برو بچز کامپيوتري اونم دانشگاه شيراز اينجا جمع ميشن بلکه يه جور شناسنامه است واسه تالار!! يه جور اصل و ريشه است!... |
به نظر بنده هم خيلي خوبه که اين اصل و ريشه در جايي ثبت بشه تا کاربران و خوانندگان ازش مطلع بشن؛ اما هدر جاي مناسبي نيست. اگه بخوايم تالارهاي گفتمان کارش رو عمومي دنبال کنه، وجود همچين عنواني باعث مي شه خيلي ها تصور کنن اينجا يه جمع خصوصيه و اصلاً واردش نشن و يا تمايلي به عضويت در اون نداشته باشن. |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1815 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 11:45 |
|
 |
7 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
| مارمولک نوشته بود: |
... به نظر من چون پايه و اساس اين تالار از ابتدا از بخش کامپيوتر شيراز* شروع شد و اعضاي اوليه از بچه هاي کامپوتر شيراز
بودند
اون عنوان فارغ التحصيلان و دانشجويان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر شيراز رو حتما تو header قيد کن
ميدونم خيلي از بچه ها ي الان تالار شامل اين تاپيک نمي شن ولي اين به اين معني نيست که فقط برو بچز کامپيوتري اونم دانشگاه شيراز اينجا جمع ميشن بلکه يه جور شناسنامه است واسه تالار!! يه جور اصل و ريشه است!... |
به نظر بنده هم خيلي خوبه که اين اصل و ريشه در جايي ثبت بشه تا کاربران و خوانندگان ازش مطلع بشن؛ اما هدر جاي مناسبي نيست. اگه بخوايم تالارهاي گفتمان کارش رو عمومي دنبال کنه، وجود همچين عنواني باعث مي شه خيلي ها تصور کنن اينجا يه جمع خصوصيه و اصلاً واردش نشن و يا تمايلي به عضويت در اون نداشته باشن. |
قرار نيست که هر کسي هم بياد توي تالار عضو بشه!!!! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 13:26 |
|
 |
7 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
I still write one or two posts here per week just to keep Sima jaan happy. She loves the forum very much (as we all know) and doesn't want me to leave it. Nonetheless, I will stop posting soon too.
[/ltr] |
سعدي ميگه:
از دست و زبان که بر آيد.................. کز عهده ي شکرش به در آيد
بعد حافظ ميگه:
من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم....... لطف ها ميکني اي خاک رهت تاج سرم
دلبرا بنده نوازيت که آموخت بگو ...............که من اين ظن به رقيبان تو هر گز نبرم
اميد آقاي گل وجود همين چيزاست که سيما جان forum رو دوست داره ,وگرنه forum به تنهايي براي خودش
يه فضاي مجازيه که ميتوني هر جاي ديگه اي پيداش کني ,اون فضايي که به مروز زمان با گذشت زمان ,اينجا
بين ماها ايجاد شد اونقدر ارزشمند بود که يک تاري از بند دل همه ي ما ها رو يه جورايي به اينجا گره بزنه
نگو که فرقي نميکنه علاقه طي زمان به وجود بياد يا توي يک لحظه
ميدوني که سنگ الماس قيمت هاي متفاوتي داره و حتماً هم ميدوني که هر چه مذاب در زمان بيشتري سرد شده باشه الماسش گرون تره زمان صيقل و محک دوستيهاست اميد
اينجا مثل يک زندگي واقعي روز هاي متفاوتي داشت ,روز هايي غني ,و روز هايي فقير ,و صداي دل يا به قول بچه ها
خواهر تالار گفتمان يا مادر تالار گفتمان ,هم با چلوکباب و چلومرغ تالار ساخت ,و هم با نون پنيرش
اين کاريه که علاقه با آدم ميکنه
forum يعني تو
forum يعني من
forum يعني عزيز دل خواهر
forum يعني احسان
forum يعني شاهين
forum يعني حسين ,مصي ,................................و بقيه که ديگه تک تک اسم نميارم
ولي از اين قسمت appriciation که بگذريم من دقيقاً با دلايل اميد براي به هم خوردن جو تالار ها موافقم
ولي تازشم, اونوقتشم, اميد جونم اينا آقا ,يعني مثلاً من و عزيز دل خواهر cool نيستيم که اسم خودتون و
جدايي اون بالا نوشته بيدي ,بعدشم عمل separation انجام داده بيدي
راستش من هم خيال داشتم که براي احسان reply بذارم که اونچه جو تالار رو به هم ريخته مسايل فني نيست
حد ا قل براي من که رشتم کامپيوتر نيست و ازش سر در نميارم علاقه اي هم بهش ندارم
به قول اميد درست مثل اين ميمونه که بخواي وسط يک پارک خونواده تشکيل بدي ,نميشه که ,بايد حريم داشته باشي
خوب احسان جان راست ميگه ديگه ,مردامون غيرت دارن همينطوري که نميشه که
احسان جون از وقتي شما رفتي سربازي ,مثال اوضاع تالار ,شد مثل اون زماني از ايران ,که يکباره هر چي افغاني بود
براي کار ,و هر چي روسي بود براي تجارت ريختن توي ايران مثل آش شعله قلم کار قاطي پاطي شد
امنيت مالي و جاني و ناموسي و اخلاقي و خلاصه همه چيز رفت زير سو ا ل تا حدي که يک مدت حتي قربون صدقه هاي من هم تموم شده بود
اميدوارم با اين کد هاي جديد ي که داري روش کار ميکني يک کم سيستم imigration سخت تر بشه و هر کسي نتونه ويزاي ورود به سرزمين ما رو بگيره
تا ما در آرامش کامل به زندگيمون ادامه بديم ,و سرورم هم ديگه از دست مردما عصباني نشه & we live happily ever after
بزرگ ادمين
خسته نبيده باشي
من به نمايندگي از دفتر وزارت امور خارجه ي نيويورکيها خواستار بازگشايي اين کنسولگري
و ايجاد روابط حسنه با سرزمين جادويي ميباشم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 14:50 |
|
 |
6 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 16:22 |
|
 |
6 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 آذر 1386، ساعت 23:26 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
از شازده کوچولو و سياسفيد ممنونم.
بنا به برخي مصالح و براي تست بعضي از تغييرات، نسخه جديد رو به جاي نسخه قبلي قرار دادم.
دامنه تغييرات نسبتا وسيعه و حتي خودم هم حضور ذهن براي نوشتن همه موارد رو ندارم.
اما مواردي که فعلا به ذهنم ميرسه:
- امکان ويرايش ارسال تنها تا چهار ساعت بعد از ارسال مطلب وجود دارد.
- جلوي بعضي سوء استفاده ها از سيستم راي دهي گرفته شده.
- براي ارسال عکسهاي بندانگشتي، آدرسهاي عکسها را هر کدام در يک خط بنويسيد، انها را انتخاب کرده و سپس دکمه را فشار دهيد. نتيجه حاصل بسيار تميزتر خواهد بود.
- نگارخانه به طور کامل زير و رو شده.
- چت روم به علت ضعفهاي اساسي در پياده سازي و عدم استفاده کاربران فعلا حذف شده.
- دکمه گزارش تخلف در زير تمام ارسالها تعبيه شده است.
- صفحه اول با استفاده از تکنولوژي ajax به صورت بهتري زراحي شده و در آينده بهتر هم خواهد شد. صفحه اول ديگر refresh نشده و محتويات بلاکهاي مختلف به طور خودکار به update ميشوند.
- تبليغات به نقطه نسبتا پرتي منتقل شده اند. به علاوه با تغيير در طراحي آنها، از اين به بعد تبليغات باعث کند شدن دسترسي به تالار نخواهند شد.
- قسمت مشخصات کاربر کمي تغيير کرده و نگارخانه شخصي به آن اضافه شده.
- مشکلات ريز و درشتي که در قسمتهاي مختلف بود (مثلا بخش حريم شخصي در تنظيمات کاربر يا آنلاين نشان دادن کاربران مخفي در هنگام ديدن پست) رفع شده اند.
- استانداردهاي w3c بيشتر رعايت شدند. (به جز چند مورد خاص که حداقل من نتونستم کاريشون کنم.)
- سعي شده استاندارد يونيکد براي فارسي به طور صحيح رعايت بشه. (نسبت به نسخه پيشين "ي"ها فارسي شده اند) در صورتي که پيشنهادي داريد، يا مواردي از نقش استانداردها رو مشاهده کرديد، لطفا حتما بنويسيد.
- امتياز کاربر فرستنده موضوع يا ارسال به طور خودکار به آن موضوع يا ارسال داده خواهد شد.
تغييرات ديگري هم وجود دارند که مطمئنا در حين کار به آنها برخورد خواهيد کرد.
بديهيست که پس از اعمال اين تغييرات باگهاي متعددي در سايت به وجود خواهند آمد که گزارش آنها مزيد امتنان است.
به علاوه سايت جديد فقط با مرورگرهاي فايرفاکس نسخه 2 و اينترنت اکسپلورر نسخه 6 تست شده. از دوستاني که از ساير مرورگرها استفاده ميکنند، ممنون ميشم اگر هر گونه نقص يا ايرادي رو که ديدن، گزارش بدن. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 0:48 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
بذاريد من اولين کسي باشم که تبريک مي گم:
تبريک به همه اهالي تالار.
بازم خداحافظ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 0:57 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1815 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
قضيه اين رنگ صورتي چيه؟؟؟ |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:18 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
دروود
خيلي ممنون احسان. خيلي جالب شده.
البته تخصصي در اين ضمينه ندارم ولي تعجب ميکنم چطور صفحه اصلي با اينکه بهش خيلي چيزها اضافه شده
ولي دير بالا نمياد و خيلي سنگين نيست.
سوال:عناوين برگزيده توسط چه کسي انتخاب ميشه؟؟
مثلا همين العان بر چه اساسي مرتب شده؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:23 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
| قضيه اين رنگ صورتي چيه؟؟؟ |
فعلا فقط سه نفر از کاربران قديمي تالار (که بيشترين تعداد ارسال را داشتند) صورتي هستند. اما در ادامه رنکيکنيگ (و در نتيجه رنگ) کاربران بر اساس اعتبار آنها خواهد بود و سطح بندي بر اساس ادمين/مدريتور حذف خواهد شد.
| نقل قول: |
| سوال:عناوين برگزيده توسط چه کسي انتخاب ميشه؟؟ |
توسط کاربران. فعلا هر موضوعي که دو ستاره (با احتساب ستاره اي که ايجاد کننده موضوع به آن داده است) بگير، به صفحه اول خواهد رفت. مرتب سازي موضوعات در اين قسمت بر اساس زمان دريافت آخرين ستاره است. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:38 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:46 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:53 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
از اين ادرس که وارد ميشم www.bb.mhaji.com يک صفحه ناکامل و خيلي بهم ريخته باز ميشه که نوار عنوان هاش هم
حرکت نمي کنند.
همين العان متوجه يک مشکل شدم.
پست هر فرد همرا يک امتياز مثبت براي خودش فرستاده ميشه.((البته شايد عمدي بوده باشه؟؟))
نکته: سايت ياهو تازه يک ساله داره از اجاکس در ميل باکسش استفاده ميکنه.
نکته 2: بالاخره جستجوگر سايت براي من هم کار ميکنه...و شايد باورتون نشه از اين بابت خيييلييي خوشحالم. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 2:27 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
- آدرس bb.mhsji.com بنا به دلائلي مشکل داره. اگه به هر دليلي نميخواهيد از آدرس اصلي تالار استفاده کنيد، ميتونيد از آدرس زير به تالار وصل بشيد: http://forum.mhaji.com
- اون هم عمدي بوده. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|