صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 772
اعتبار کسب شده: 8408
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 11:00
 7 ماه و 26 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
... به نظر من چون پايه و اساس اين تالار از ابتدا از بخش کامپيوتر شيراز* شروع شد و اعضاي اوليه از بچه هاي کامپوتر شيراز
بودند

اون عنوان فارغ التحصيلان و دانشجويان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر شيراز رو حتما تو header قيد کن

ميدونم خيلي از بچه ها ي الان تالار شامل اين تاپيک نمي شن ولي اين به اين معني نيست که فقط برو بچز کامپيوتري اونم دانشگاه شيراز اينجا جمع ميشن بلکه يه جور شناسنامه است واسه تالار!! يه جور اصل و ريشه است!...

به نظر بنده هم خيلي خوبه که اين اصل و ريشه در جايي ثبت بشه تا کاربران و خوانندگان ازش مطلع بشن؛ اما هدر جاي مناسبي نيست. اگه بخوايم تالارهاي گفتمان کارش رو عمومي دنبال کنه، وجود همچين عنواني باعث مي شه خيلي ها تصور کنن اينجا يه جمع خصوصيه و اصلاً واردش نشن و يا تمايلي به عضويت در اون نداشته باشن.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1815
اعتبار کسب شده: 6588
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 11:45
 7 ماه و 26 روز پيش

وحيد نوشته بود:
مارمولک نوشته بود:
... به نظر من چون پايه و اساس اين تالار از ابتدا از بخش کامپيوتر شيراز* شروع شد و اعضاي اوليه از بچه هاي کامپوتر شيراز
بودند

اون عنوان فارغ التحصيلان و دانشجويان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر شيراز رو حتما تو header قيد کن

ميدونم خيلي از بچه ها ي الان تالار شامل اين تاپيک نمي شن ولي اين به اين معني نيست که فقط برو بچز کامپيوتري اونم دانشگاه شيراز اينجا جمع ميشن بلکه يه جور شناسنامه است واسه تالار!! يه جور اصل و ريشه است!...

به نظر بنده هم خيلي خوبه که اين اصل و ريشه در جايي ثبت بشه تا کاربران و خوانندگان ازش مطلع بشن؛ اما هدر جاي مناسبي نيست. اگه بخوايم تالارهاي گفتمان کارش رو عمومي دنبال کنه، وجود همچين عنواني باعث مي شه خيلي ها تصور کنن اينجا يه جمع خصوصيه و اصلاً واردش نشن و يا تمايلي به عضويت در اون نداشته باشن.

قرار نيست که هر کسي هم بياد توي تالار عضو بشه!!!! Brick wall

"فلفلو"

2
2
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 13:26
 7 ماه و 26 روز پيش

Omid نوشته بود:

I still write one or two posts here per week just to keep Sima jaan happy. She loves the forum very much (as we all know) and doesn't want me to leave it. Nonetheless, I will stop posting soon too. Neutral
[/ltr]

Very Happy Very Happy Very Happy Embarassed Embarassed Embarassed
سعدي ميگه:
از دست و زبان که بر آيد.................. کز عهده ي شکرش به در آيد Very Happy
بعد حافظ ميگه:
من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم....... لطف ها ميکني اي خاک رهت تاج سرم Wink Razz
دلبرا بنده نوازيت که آموخت بگو ...............که من اين ظن به رقيبان تو هر گز نبرم Cool

اميد آقاي گل وجود همين چيزاست که سيما جان forum رو دوست داره ,وگرنه forum به تنهايي براي خودش
يه فضاي مجازيه که ميتوني هر جاي ديگه اي پيداش کني ,اون فضايي که به مروز زمان با گذشت زمان ,اينجا
بين ماها ايجاد شد اونقدر ارزشمند بود که يک تاري از بند دل همه ي ما ها رو يه جورايي به اينجا گره بزنه
نگو که فرقي نميکنه علاقه طي زمان به وجود بياد يا توي يک لحظه Not talking
ميدوني که سنگ الماس قيمت هاي متفاوتي داره و حتماً هم ميدوني که هر چه مذاب در زمان بيشتري سرد شده باشه الماسش گرون تره Angel زمان صيقل و محک دوستيهاست اميد
اينجا مثل يک زندگي واقعي روز هاي متفاوتي داشت ,روز هايي غني ,و روز هايي فقير ,و صداي دل يا به قول بچه ها
خواهر تالار گفتمان يا مادر تالار گفتمان ,هم با چلوکباب و چلومرغ تالار ساخت ,و هم با نون پنيرش Razz
اين کاريه که علاقه با آدم ميکنه Wink
forum يعني تو
forum يعني من
forum يعني عزيز دل خواهر
forum يعني احسان
forum يعني شاهين
forum يعني حسين ,مصي ,................................و بقيه که ديگه تک تک اسم نميارم

ولي از اين قسمت appriciation که بگذريم من دقيقاً با دلايل اميد براي به هم خوردن جو تالار ها موافقم Applause
ولي تازشم, اونوقتشم, اميد جونم اينا آقا ,يعني مثلاً من و عزيز دل خواهر cool نيستيم که اسم خودتون و
جدايي اون بالا نوشته بيدي ,بعدشم عمل separation انجام داده بيدي Confused Not talking
راستش من هم خيال داشتم که براي احسان reply بذارم که اونچه جو تالار رو به هم ريخته مسايل فني نيست
حد ا قل براي من که رشتم کامپيوتر نيست و ازش سر در نميارم علاقه اي هم بهش ندارم Confused
به قول اميد درست مثل اين ميمونه که بخواي وسط يک پارک خونواده تشکيل بدي ,نميشه که ,بايد حريم داشته باشي
خوب احسان جان راست ميگه ديگه Confused ,مردامون غيرت دارن همينطوري که نميشه که Razz
احسان جون از وقتي شما رفتي سربازي ,مثال اوضاع تالار ,شد مثل اون زماني از ايران ,که يکباره هر چي افغاني بود
براي کار ,و هر چي روسي بود براي تجارت ريختن توي ايران Evil or Very Mad مثل آش شعله قلم کار قاطي پاطي شد
امنيت مالي و جاني و ناموسي و اخلاقي و خلاصه همه چيز رفت زير سو ا ل تا حدي که يک مدت حتي قربون صدقه هاي من هم تموم شده بود Sad
اميدوارم با اين کد هاي جديد ي که داري روش کار ميکني يک کم سيستم imigration سخت تر بشه و هر کسي نتونه ويزاي ورود به سرزمين ما رو بگيره Mr. Green
تا ما در آرامش کامل به زندگيمون ادامه بديم ,و سرورم هم ديگه از دست مردما عصباني نشه Sad Pray & we live happily ever after
بزرگ ادمين
خسته نبيده باشي
من به نمايندگي از دفتر وزارت امور خارجه ي نيويورکيها خواستار بازگشايي اين کنسولگري
و ايجاد روابط حسنه با سرزمين جادويي ميباشم Razz Angel

3
1
2
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال جمعه 23 آذر 1386، ساعت 14:50
 6 ماه و 23 روز پيش

بچه‌ها اينجا رو. Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

ببينين اين نسخه بتا چه مي‌کنه:
http://beta.persianbb.com/

اما من نفهميدم اين "اعتبار کسب شده" ديگه چيه. نکنه قراره احسان درآمد تالار رو باهامون تقسيم کنه. Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool

http://beta.persianbb.com/t7723.html

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

2
2
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
ارسال جمعه 23 آذر 1386، ساعت 16:22
 6 ماه و 23 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
بچه‌ها اينجا رو. Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

ببينين اين نسخه بتا چه مي‌کنه:
http://beta.persianbb.com/

اما من نفهميدم اين "اعتبار کسب شده" ديگه چيه. نکنه قراره احسان درآمد تالار رو باهامون تقسيم کنه. Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool Drool

http://beta.persianbb.com/t7723.html

Dancing Dancing Dancing Dancing Dancing

احسان جان خسته نباشي Applause خيلي قشنگ شده ! ولي هنوز يه سري عيب کوچيک داره مثلا بعضي آواتارا درست نشون داده نميشه و وقتي مي خواي توي نگارخانه شخصي عکس اپلود کني بعدش پيغام خطا ميده ، نگارخونه تالار واقعا زيبا شده Razz اين پست را هم محض امتحان با نسخه بتا زدم ، خدا را شکر مشکلي نداشت Wink اين همه هم ! به من بيچاره گير نده که چرا مي رم ... d'oh! ، تالار مثل قبلنا بهم حال نمي ده Neutral و منتظرم بگذره شايد درست بشم و تغيير کنم ! و بتونم خودم را با تغييرات و نگاه هاي تالار وفق بدم ! ديگه اون حس قديما را ندارم ، پست گذاشتن و نوشتن توي تالار برام سخت شده ، نگاه هاي کاربراي تالار سنگين شده ، تحمل اين نگاه ها را ندارم ! Confused يه خورده از اين نگاه ها را هم امکانات جديد تالار درست کرده مثل امتياز مثبت منفي هايي که به پاي پست ها مي ريزند ! پست جالبـي مي فرستي يه امتياز هم نمي گيره ! پست چرت مي فرستي بيست تا امتياز مي گيره ! هميشه گذر زمان همه چيز را درست مي کنه و به قول خودت تالار مثل موج دريا مي مونه ، ميره و مياد و نميشه کاريش کرد غير از اين که موج سواراي خوبي باشيم ...

4
4
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4955
اعتبار کسب شده: 9273
ارسال شنبه 24 آذر 1386، ساعت 23:26
 6 ماه و 22 روز پيش

از شازده کوچولو و سياسفيد ممنونم.

بنا به برخي مصالح و براي تست بعضي از تغييرات، نسخه جديد رو به جاي نسخه قبلي قرار دادم.

دامنه تغييرات نسبتا وسيعه و حتي خودم هم حضور ذهن براي نوشتن همه موارد رو ندارم.

اما مواردي که فعلا به ذهنم ميرسه:
- امکان ويرايش ارسال تنها تا چهار ساعت بعد از ارسال مطلب وجود دارد.
- جلوي بعضي سوء استفاده ها از سيستم راي دهي گرفته شده.
- براي ارسال عکسهاي بندانگشتي، آدرسهاي عکسها را هر کدام در يک خط بنويسيد، انها را انتخاب کرده و سپس دکمه Image را فشار دهيد. نتيجه حاصل بسيار تميزتر خواهد بود.
- نگارخانه به طور کامل زير و رو شده.
- چت روم به علت ضعفهاي اساسي در پياده سازي و عدم استفاده کاربران فعلا حذف شده.
- دکمه گزارش تخلف در زير تمام ارسالها تعبيه شده است.
- صفحه اول با استفاده از تکنولوژي ajax به صورت بهتري زراحي شده و در آينده بهتر هم خواهد شد. صفحه اول ديگر refresh نشده و محتويات بلاکهاي مختلف به طور خودکار به update ميشوند.
- تبليغات به نقطه نسبتا پرتي منتقل شده اند. به علاوه با تغيير در طراحي آنها، از اين به بعد تبليغات باعث کند شدن دسترسي به تالار نخواهند شد.
- قسمت مشخصات کاربر کمي تغيير کرده و نگارخانه شخصي به آن اضافه شده.
- مشکلات ريز و درشتي که در قسمتهاي مختلف بود (مثلا بخش حريم شخصي در تنظيمات کاربر يا آنلاين نشان دادن کاربران مخفي در هنگام ديدن پست) رفع شده اند.
- استانداردهاي w3c بيشتر رعايت شدند. (به جز چند مورد خاص که حداقل من نتونستم کاريشون کنم.)
- سعي شده استاندارد يونيکد براي فارسي به طور صحيح رعايت بشه. (نسبت به نسخه پيشين "ي"ها فارسي شده اند) در صورتي که پيشنهادي داريد، يا مواردي از نقش استانداردها رو مشاهده کرديد، لطفا حتما بنويسيد.
- امتياز کاربر فرستنده موضوع يا ارسال به طور خودکار به آن موضوع يا ارسال داده خواهد شد.

تغييرات ديگري هم وجود دارند که مطمئنا در حين کار به آنها برخورد خواهيد کرد.
بديهيست که پس از اعمال اين تغييرات باگهاي متعددي در سايت به وجود خواهند آمد که گزارش آنها مزيد امتنان است.
به علاوه سايت جديد فقط با مرورگرهاي فايرفاکس نسخه 2 و اينترنت اکسپلورر نسخه 6 تست شده. از دوستاني که از ساير مرورگرها استفاده ميکنند، ممنون ميشم اگر هر گونه نقص يا ايرادي رو که ديدن، گزارش بدن.

2
2
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1448
ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 0:48
 6 ماه و 22 روز پيش

بذاريد من اولين کسي باشم که تبريک مي گم:

تبريک به همه اهالي تالار.
بازم خداحافظ

1
1
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
اعتبار کسب شده: 2389
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 0:57
 6 ماه و 22 روز پيش

تالار نو مبارک! Applause خيلي خوشگل و تووپ شده Angel
به بزرگ آدمن تالار خسته نباشيد و تبريک ..... Dancing Dancing Applause Applause Applause
هر روز بهتر از ديروز.. Cool

3
2
1
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1815
اعتبار کسب شده: 6588
ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:11
 6 ماه و 22 روز پيش

قضيه اين رنگ صورتي چيه؟؟؟

"فلفلو"

2
2
0
majidjon13
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2086
اعتبار کسب شده: 3850
ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:18
 6 ماه و 22 روز پيش

دروود

خيلي ممنون احسان. خيلي جالب شده.

البته تخصصي در اين ضمينه ندارم ولي تعجب ميکنم چطور صفحه اصلي با اينکه بهش خيلي چيزها اضافه شده

ولي دير بالا نمياد و خيلي سنگين نيست.

سوال:عناوين برگزيده توسط چه کسي انتخاب ميشه؟؟

مثلا همين العان بر چه اساسي مرتب شده؟؟؟ Think

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:23
 6 ماه و 22 روز پيش

sunson نوشته بود:
قضيه اين رنگ صورتي چيه؟؟؟

فعلا فقط سه نفر از کاربران قديمي تالار (که بيشترين تعداد ارسال را داشتند) صورتي هستند. اما در ادامه رنکيکنيگ (و در نتيجه رنگ) کاربران بر اساس اعتبار آنها خواهد بود و سطح بندي بر اساس ادمين/مدريتور حذف خواهد شد.

نقل قول:
سوال:عناوين برگزيده توسط چه کسي انتخاب ميشه؟؟

توسط کاربران. فعلا هر موضوعي که دو ستاره (با احتساب ستاره اي که ايجاد کننده موضوع به آن داده است) بگير، به صفحه اول خواهد رفت. مرتب سازي موضوعات در اين قسمت بر اساس زمان دريافت آخرين ستاره است.

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1215
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:38
 6 ماه و 22 روز پيش

پس من هم سوالمو بپرسم
اعتبار يعني چه؟! و چگونه مي توان افزايش داد
حالا نخواستي دقيق بگي! نوسانش چطوريه؟ مثلا يکي با 2000 تا چقدر طول مي کشه بشه 4000 تا (ضربدر دو کني منظورمو بهتر مي فهمي Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil )

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:46
 6 ماه و 22 روز پيش

نبي نوشته بود:
پس من هم سوالمو بپرسم
اعتبار يعني چه؟! و چگونه مي توان افزايش داد
حالا نخواستي دقيق بگي! نوسانش چطوريه؟ مثلا يکي با 2000 تا چقدر طول مي کشه بشه 4000 تا (ضربدر دو کني منظورمو بهتر مي فهمي Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil )

اعتبار بستگي به مجموعه فعاليتهاي کاربر در تالار داره. ارسالها، عکسها، رايها (داده شده و گرفته شده)، سانسورها تعداد دوستان و دشمنان و ... داره. سعي شده يک فرمول بهينه براش پيدا بشه و من ترجيح ميدم فعلا خيلي بازش نکنم، چون توضيح دادن الگوريتمش، ممکنه راههاي سوء استفاده رو کنه. فقط اينقدر ميگم که اعتبار اوليه هر کاربر در ابتدا برابر 100 هست.
البته اين تضمين وجود داره که هيچ پارامتر دستي درش وجود نداره. در آينده فعاليت کاربرها بر اساس اعتبارشون محدود ميشه و اين باعث ميشه که کاربران به درد نخور تقرببا در همان ابتداي ورود به تالار بدون دخالت مديران حذف بشن.
در ضمن اعتبار افراد به صورت غير لحظه اي محاسبه ميشه. (مثلا مثل تعداد ارسالها نيست که بلافاصله بعد از يک ارسال، اضافه بشه)

1
1
0
majidjon13
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2086
اعتبار کسب شده: 3850
ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 1:53
 6 ماه و 22 روز پيش

از اين ادرس که وارد ميشم www.bb.mhaji.com يک صفحه ناکامل و خيلي بهم ريخته باز ميشه که نوار عنوان هاش هم

حرکت نمي کنند.

همين العان متوجه يک مشکل شدم.

پست هر فرد همرا يک امتياز مثبت براي خودش فرستاده ميشه.((البته شايد عمدي بوده باشه؟؟))

نکته: سايت ياهو تازه يک ساله داره از اجاکس در ميل باکسش استفاده ميکنه.

نکته 2: بالاخره جستجوگر سايت براي من هم کار ميکنه...و شايد باورتون نشه از اين بابت خيييلييي خوشحالم. Dancing

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 2:27
 6 ماه و 22 روز پيش

- آدرس bb.mhsji.com بنا به دلائلي مشکل داره. اگه به هر دليلي نميخواهيد از آدرس اصلي تالار استفاده کنيد، ميتونيد از آدرس زير به تالار وصل بشيد: http://forum.mhaji.com

- اون هم عمدي بوده. Wink

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی: