| نویسنده |
پیغام |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 21:43 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 22:00 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| شما لطفا خودت را ناراحت نکن شاهين جان! همانطور که تو پستم اون بالا گفتم من اصلاً از پستهاي زيبا و پر بار اين جماعت ناراحت نميشم بلکه با ديدن اونها اشک شوق هم ميريزم! اين پستهاي بالا هم يه اثبات توپ براي حرف من و هم يه دستمايه بينظير براي خنديدن هست |
شاهين جون اميد همون طور که گفتي بزرگتره و وقتي حرفاي بچه گانهء ما رو ببينه پر واضحه که مي خنده.شما چرا ميگي پير شدي اما نسبت به حرفاي ما واکنش تند نشون دادي ؟
مثلا من نمي تونم به اميد کلي متلک بگم ؟
مي تونم اما زمانه اونقدر عاقلم کرده که مي بينم اين کار يه رفتار بچه گانست.بي حاصله.من و شما بايد عاقل باشيم و بحث رو کشش نديم.همين والسلام.صلوات بفرست. |
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3099 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 3:10 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
ملت! اگه باز هم اعتراضي مشکلي با اميد دارين بياين اينجا بنويسين. چون فردا مي خوام همه ستم هايي رو که از طرف من به شما رفته اعتراف کنم و يه قطعنامه هم بر عليه خودم صادر کنم! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 282 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 3:53 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
عذر ميخام ، پا برهنه اومدم...يه سوال واسم پيش اومده!
من اجازه دارم اين وسط نرخ تعيين کنم ؟ |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 793 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 9:58 |
|
 |
1 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1030 اعتبار کسب شده: 6435 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 12:16 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
ملت! اگه باز هم اعتراضي مشکلي با اميد دارين بياين اينجا بنويسين. چون فردا مي خوام همه ستم هايي رو که از طرف من به شما رفته اعتراف کنم و يه قطعنامه هم بر عليه خودم صادر کنم!  |
من به شدت به تو اعتراض دارم و بلکه مشکل هم دارم.
چرا نمياي ايران زن بگيري ايران پر از ستاره است. مثلا چطور دلت اومد اون دختر نابغه رو که تو سن 16 سالگي انرژي هستهاي از خودش در کرده رو ول کني و بري. البته شايد هم علت نيومدنت اين بوده که نميخواستي ميانگين سني دانشمندان هستهاي ما رو از 25 سال بالاتر ببري.
اما دليلش هرچي باشه من باز هم اعتراض و مشکل دارم.
آخه چرا ميذاري دختراي خوب ايراني غريب بمونن. حالا تو نميتوني بياي ايران خوب اينهمه دختراي خوب و ترگل ورگل ايران صادر ميشن به خارج. خوب چندتا شون رو پيدا کن باهاشون عکس بگير ديگه. اينا هموطن و همزبونتن.
اما اعتراض و مشکل من درباره تالار.
چرا مثل ما گوسفند نيستي؟ چرا اگه از يه نفر خوشت نمياد به روش مياري و صريح حرفت رو ميزني؟ چرا مثل ما الکي دعوا و مرافعه راه نميندازي؟ چرا از حق خودت دفاع ميکني؟ اصلا چرا فکر ميکني حقي داري؟ چرا با رفتن از ايران و ديدن مردم ديگه اينقدر عوض شدي؟ چرا عقدههاي جنسي نداري؟ چرا به کلاس رقص ميري؟ مگه نميدوني رقص حرامه؟ مگه نميدوني رقص و موسيقي رو فقط بايد شنيد و ديد اما نبايد انجام داد؟
چرا افسرده و ناراحت نيستي؟ چرا با خانوما درست و محترمانه و اونجوري که دوست دارن رفتار ميکني؟ چرا براي کسب علم به اون طرف دنيا رفتي و چون ديدي که اونجا جاي بهتري براي زندگي کردنه همونجا موندي؟ چرا مثل ما نيومدي ايران که چيز (ما بهش ميگيم جيگر) نداشته باشي حتي عقايد خودت رو با دوستات در ميون بذاري؟
چرا وقتي که ميبيني يه نفر مرتب معلوليت و عيباي خودش رو داد ميزنه الکي ميري و بهش ميگي ديگه اين کار رو نکنه و سعي کنه شاد باشه؟ چرا وقتي ميبيني يه نفر همه زندگيش رو وقف کاراي الکي کرده بهش ميگي که يه کار مفيد تر انجام بده؟ چرا وقتي ميبيني بعضيا آدماي ديگه رو در حد خدا ميبرن بالا و اگه بهشون بگن بمير، ميميرن ناراحت ميشي و ميخواي ذهنشون رو روشن کني؟ چرا سعي ميکني با همه ارتباط نزديک داشته باشي؟ چرا مثل ما تک و تنها توي جامعه زندگي نميکني؟
مگه جامعه غرب جامعه تنهايي نيست؟ مگه جايي نيست که پدر و مادرها از هم طلاق ميگيرن و بچههاشون رو از خونه ميندازن بيرون. مگه اونجا جايي نيست که همسايه از همسايه خبر نداره؟ مگه اونجا جايي نيست که مردم امنيت ندارن؟ مگه تونجا جايي نيست که مردم از حکومتشون ناراضين؟
چرا مثل ما گوسفند نيستي؟ اگه علف بهت دادن بخور. اگه ندادن شکر کن که سرت رو نبريدن. اگه سرت رو گذاشتن لب باغچه خدا رو شکر کن که زندهزنده تيکهتيکهات نکردن. چرا بايد دنيا رو تغيير بديم؟ مگه از ايني که هست بهتر هم ميشه؟ هم علف هست هم قصاب، ديگه چي ميخواي؟
اين بود انشاي من |
|
_________________ اگر آدم گذاشت اهليش کنند بفهمينفهمي خودش را به اين خطر انداخته که کارش به گريهکردن بکشد.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3099 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 19:38 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4417 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 20:33 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
الّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلهي من بميرم
نباشم که ببينم
چند نفر به يه نفر
ببينيد چند روز سرم شلوغ شد از تالار غافل موندم ريختيد سر اميد
اين و داشته باشيد به علامت آتش بس تا يک پس اسا سي بذارم
همش تقصير منه يه مدتيه قربون صدقه ي تالار نرفتم اينجوري شده
يه پست پر از احساس و تپش قلب و خون سرخ در رگ هاي تالار کار رو درست ميکنه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 21:37 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4417 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 25 تير 1387، ساعت 23:21 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4676 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 0:03 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 2:22 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4676 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 10:11 |
|
 |
1 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4132 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 تير 1387، ساعت 23:35 |
|
 |
1 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
دروود
جداي از بحث هاي اخير يک چيزي رو تغريبا متوجه شدم.
اين ميزان امتياز کسب شده و رنگ و نشان و اين حرف هاي به امتياز هاييي که اون پايين ميديم ربطي نداره و فقط توسيط خود ادمين کنترل ميشه! |
|
|
|
|
|
|