صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

8
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 654
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 21:43
 1 ماه و 25 روز پيش

به به!..ميبينم که دعوا شده Drool .....
خب يه ندا ميداديد ماهم بيام Mr. Green
من فکر مي کنم همينه که هست... Cool ..مي خوايد بخوايد و....نمي خوايدم ....به درک Mr. Green
هر کي از جايي که هست به قضايا نگاه مي کنه...اينجا هر کس فقط يکيه..نه مامانش هست..نه عمه ش. Crying or Very sad .نه هر کس ديگه اي...
و ديگه اينکه خب بهر حال زدي منتظر خوردنشم باش...اين قانون همه چيزه..هم طبيعت ..هم هرچيز ديگه اي که هست....
وديگه اينکه بهر حال نوشتيد که بقيه بخونن و نظر بدن...و اين خيلي عاديه که به نظر يه عده يه موضوع جالب نباشه و مسخره بياد...و خب باز البته يه عده که اون موضوع يا فرد براشون مهمه جبهه ميگيرن و ناراحت ميشن... Cool ..مي بينيد...موضوع خيلي سادست Mr. Green ...به همين سادگي.. Mr. Green
ادامه بديد..از مشخصات يه جامعه سالم اخنلاف نطر و دعواست Mr. Green ....اصلا نگران نباشيد...با ارامش ادامه بديد..هيج خطايي از کسي سر نزده Mr. Green ....
خب فعلا که هيچ چرند ديگه اي بنظرمون نميرسه Mr. Green ....

3
3
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 24 تير 1387، ساعت 22:00
 1 ماه و 25 روز پيش

نقل قول:
شما لطفا خودت را ناراحت نکن شاهين جان! همانطور که تو پستم اون بالا گفتم من اصلاً از پستهاي زيبا و پر بار اين جماعت ناراحت نميشم بلکه با ديدن اونها اشک شوق هم ميريزم! اين پستهاي بالا هم يه اثبات توپ براي حرف من و هم يه دستمايه بينظير براي خنديدن هست

شاهين جون اميد همون طور که گفتي بزرگتره و وقتي حرفاي بچه گانهء ما رو ببينه پر واضحه که مي خنده.شما چرا ميگي پير شدي اما نسبت به حرفاي ما واکنش تند نشون دادي ؟
مثلا من نمي تونم به اميد کلي متلک بگم ؟
مي تونم اما زمانه اونقدر عاقلم کرده که مي بينم اين کار يه رفتار بچه گانست.بي حاصله.من و شما بايد عاقل باشيم و بحث رو کشش نديم.همين والسلام.صلوات بفرست. Smile

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 3:10
 1 ماه و 25 روز پيش

ملت! اگه باز هم اعتراضي مشکلي با اميد دارين بياين اينجا بنويسين. چون فردا مي خوام همه ستم هايي رو که از طرف من به شما رفته اعتراف کنم و يه قطعنامه هم بر عليه خودم صادر کنم! Angel

3
2
1
itwmanآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 282
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 3:53
 1 ماه و 25 روز پيش

عذر ميخام ، پا برهنه اومدم...يه سوال واسم پيش اومده!

من اجازه دارم اين وسط نرخ تعيين کنم ؟

و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.

1
0
1
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 793
اعتبار کسب شده: 10057
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 9:58
 1 ماه و 25 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
سووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووت!
بسههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
دست همتون درد نکنه.واقعا گل کاشتيد.چقدر تالارتون رو دوست داريد شماها! d'oh! Brick wall
خدايي همتون آخر مرام و معرفت هستيد. Sad
واقعا نميدونم چي بايد بگم.واقعا نميدونم.خودتون يه بار تمام گفتگو هاي اين يکي دو روزتون رو بخونيد. چه احساسي بهتون دست ميده؟ Brick wall
چند نفر به يه نفر؟ 4-5 نفري ريختيد سر اميد؟ من نه حرف شمل رو قبول دارم و نه 100% حرف اميد رو اما اين رسم مردونگي نيست.شمايي که ادعاي بحث منطقي داريد , ميدونيد اميد چند سال از شما بزرگتره؟ ميدونيد مرتبه ي علمي و اجتماعي اميد کجاست؟ واقعا شما روتون ميشه با يه نفر که از خودتون بزرگتره اينجوري يکي به دو کنيد؟ گيرم حرفهاي اميد 100% غلط! گيرم رفتار اميد 100% اشتباه! شما ها به چه حقي با اميد اينجوري حرف ميزنيد؟ Twisted Evil گيرم اميد از ما بزرگتر نيست , اما يه سرچ توي گوگل بزنيد و omid s jahromi رو پيدا کنيد.به خاطر سن نه , به خاطر سواد اميد بهش احترام بزاريد.
شماهايي که سنگ تالار رو به سينه ميزنيد , واسه تالار چه کار کرديد که اميد نکرده؟ حداقل اميد واسه تالار اينقدر اهميت قائله که 6 ماه 6 ماه ول نميکنه بره. اونقدر تالار رو دوست داره که روزي حداقل يه پست ارسال ميکنه.
باز هم ميگم نه برام مهمه که حق با کيه و نه به نظرم کسي از اين دو جناح 100%حق داره!! ولي اين راه و رسمش نيست.
چرا اين حرف هاتون رو به هم pm نميزنيد؟
واقعا صبر و تحمل کردن اينقدر سخته؟ واقعا جواب ندادن به حرف فرضا ناحق ديگران اينقدر مشکله؟ خوبه والا!
لعنت به من که فکر کردم ميشه دوباره تالار رو مثل قبل کرد.
لعنت به من که بيخودي اين چند وقته دلم به تالار خوش بود!
لعنت , لعنت !
احساس ميکنم خودم رو مسخره کردم.
در زندگي خيلي کم پيش مياد که عصباني بشم و امروز از همون روزاست!

مسافر عزيز : خوب به حرفام گوش کن

1- قبول دارم زياده روي شده اين احساس رو ديروز داشتم نه امروز و با خوندن پست تو ! ديروز ميخواستم حتي پست آخرم رو پاک کنم اما چه کنم که به قول آق رضا مارمولک (تالار) دست و پاي ما رو بسته بود و سريع مجيد جون بعد از من پست گذاشت و ميدوني که فقط تا ماداميکه پستت آخرين پست صفحه باشه ميشه پاکش کرد
اما اين زياده روي از اين جهت زياده روي بود که در يه روز بود .... که در مقابل ...ولش کن دوباره دارم ميرم تو همون مود!

2- گفته بودي 4- 5 نفري والا تقصير من نيست که ايشون اينهمه هواخواه داره و از شانش بد من همزمان با من بهش مي توپن
وگرنه نه من با حرفهاي مجيد موافق بودم نه به طور 100 درصد يغما ! اونا حرفاي خودشون رو زدن منم حرفاي خودم رو ...... . فقط با حرفاي سانسان 100 درصد موافقم!

3- اگه ملاک مدرک تحصيلي باشه چطور وقتي حرف از دکتر دستغيبي فرد و امثالهم ميشه يادمون ميره اونا بزرگترن و مدرکشون بالاتر ! در ثاني مگه هر کي تو اين تالار دکترا داره مياد به همه بگه شما از کجا ميدوني من نداشته باشم؟

4- اگه فکر ميکني من قهر ميکنم و ميرم و شش ماه ديگه برميگردم اشتباه ميکني تو اين مدت که باهاتون بودم فکر کنم نه تا حالا قهر کردم و نه برگشتم و آمار هم نشون ميده که حد اقل روزي يه پست رو گذاشتم اگه هم ميترسي اميد قهر کنه
من ديگه باهاش کل کل نميکنم تا قهر نکنه و بره Wink

حرف من اين بود : اميد عزيز دلبند مهربون خوشکل ماماني من! اگه تاپيکي مزخرفه که تعدادشم کم نيست تو تالار تو رو به خدا تو رو به پير تو رو به پيغمبر تو رو به جدت قسم! Cool نيا هزار تا تاپيک مزخرف تر از اون بساز ! تو که دکتري تو که با سواتي تو که خوبي ! يه جور ديگه انتقاد کن !
دليلشم اينه که اگه هرکسي بخواد اين رويه رو درپيش بگيره که نميشه!

5- تمام عصبانيت من هم از جايي شروع شد که اين آقاي دکتر که واسه تالار خيلي اهميت قائلن اومدن تو تالار و گفتن احسان چرا هر سر خري رو راه داده تو تالار ...خب شايد راست ميگه هر سر خري نبايد بياد و سر خراي بخصوصي بايد بيان تو !
و چون تالار رو خيلي دوست داشتن از اون بعنوان آشغالدوني ياد کردن!

حرف من اينه منم از خيلي کاربرا اعصابم خرد ميشه ولي نميام اينجوري صداشون بکنم!
منم ميبينم تالار از رونق افتاده و اسپم دوني شده اما مودبانه ميگم اسپم دوني نه آشغالدوني !

من نمي دونم چطور اون موقع مسافر عزيز چيزي نگفتي که بابا يه کم احترام تالار رو داشته باش !

به هر حال من اعتراف ميکنم زياده روي کردم و از بچه ها ي تالار عذر ميخوام!

3
3
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1030
اعتبار کسب شده: 6435
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 12:16
 1 ماه و 24 روز پيش

Omid نوشته بود:
ملت! اگه باز هم اعتراضي مشکلي با اميد دارين بياين اينجا بنويسين. چون فردا مي خوام همه ستم هايي رو که از طرف من به شما رفته اعتراف کنم و يه قطعنامه هم بر عليه خودم صادر کنم! Angel

من به شدت به تو اعتراض دارم و بلکه مشکل هم دارم.
چرا نمياي ايران زن بگيري ايران پر از ستاره است. مثلا چطور دلت اومد اون دختر نابغه رو که تو سن 16 سالگي انرژي هسته‌اي از خودش در کرده رو ول کني و بري. البته شايد هم علت نيومدنت اين بوده که نميخواستي ميانگين سني دانشمندان هسته‌اي ما رو از 25 سال بالاتر ببري.

اما دليلش هرچي باشه من باز هم اعتراض و مشکل دارم.
آخه چرا ميذاري دختراي خوب ايراني غريب بمونن. حالا تو نميتوني بياي ايران خوب اينهمه دختراي خوب و ترگل ورگل ايران صادر ميشن به خارج. خوب چندتا شون رو پيدا کن باهاشون عکس بگير ديگه. اينا هموطن و همزبونتن. Drool

اما اعتراض و مشکل من درباره تالار.
چرا مثل ما گوسفند نيستي؟ چرا اگه از يه نفر خوشت نمياد به روش مياري و صريح حرفت رو ميزني؟ چرا مثل ما الکي دعوا و مرافعه راه نميندازي؟ چرا از حق خودت دفاع ميکني؟ اصلا چرا فکر ميکني حقي داري؟ چرا با رفتن از ايران و ديدن مردم ديگه اينقدر عوض شدي؟ چرا عقده‌هاي جنسي نداري؟ چرا به کلاس رقص ميري؟ مگه نميدوني رقص حرامه؟ مگه نميدوني رقص و موسيقي رو فقط بايد شنيد و ديد اما نبايد انجام داد؟
چرا افسرده و ناراحت نيستي؟ چرا با خانوما درست و محترمانه و اونجوري که دوست دارن رفتار ميکني؟ چرا براي کسب علم به اون طرف دنيا رفتي و چون ديدي که اونجا جاي بهتري براي زندگي کردنه همونجا موندي؟ چرا مثل ما نيومدي ايران که چيز (ما بهش ميگيم جيگر) نداشته باشي حتي عقايد خودت رو با دوستات در ميون بذاري؟
چرا وقتي که ميبيني يه نفر مرتب معلوليت و عيباي خودش رو داد ميزنه الکي ميري و بهش ميگي ديگه اين کار رو نکنه و سعي کنه شاد باشه؟ چرا وقتي ميبيني يه نفر همه زندگيش رو وقف کاراي الکي کرده بهش ميگي که يه کار مفيد تر انجام بده؟ چرا وقتي ميبيني بعضيا آدماي ديگه رو در حد خدا ميبرن بالا و اگه بهشون بگن بمير، ميميرن ناراحت ميشي و ميخواي ذهنشون رو روشن کني؟ چرا سعي ميکني با همه ارتباط نزديک داشته باشي؟ چرا مثل ما تک و تنها توي جامعه زندگي نميکني؟
مگه جامعه غرب جامعه تنهايي نيست؟ مگه جايي نيست که پدر و مادرها از هم طلاق ميگيرن و بچه‌هاشون رو از خونه ميندازن بيرون. مگه اونجا جايي نيست که همسايه از همسايه خبر نداره؟ مگه اونجا جايي نيست که مردم امنيت ندارن؟ مگه تونجا جايي نيست که مردم از حکومتشون ناراضين؟

چرا مثل ما گوسفند نيستي؟ اگه علف بهت دادن بخور. اگه ندادن شکر کن که سرت رو نبريدن. اگه سرت رو گذاشتن لب باغچه خدا رو شکر کن که زنده‌زنده تيکه‌تيکه‌ات نکردن. چرا بايد دنيا رو تغيير بديم؟ مگه از ايني که هست بهتر هم ميشه؟ هم علف هست هم قصاب، ديگه چي ميخواي؟

اين بود انشاي من

5
2
3
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 19:38
 1 ماه و 24 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
حرف من اين بود : اميد عزيز دلبند مهربون خوشکل ماماني من! اگه تاپيکي مزخرفه که تعدادشم کم نيست تو تالار تو رو به خدا تو رو به پير تو رو به پيغمبر تو رو به جدت قسم! Cool نيا هزار تا تاپيک مزخرف تر از اون بساز ! تو که دکتري تو که با سواتي تو که خوبي ! يه جور ديگه انتقاد کن !

خوشکله! اين بار چندم هست که شما داريد به پاپ آيين مسيحيت رو آموزش ميديد! من قبل از اينکه شما حتي به دنيا اومده باشي به بعضي دوستانx س شعر نويسمون بسيار دوستانه توضيح دادم که پستاشون رو اعصاب مردم راه ميره و هر ساعت نوشتن اينکه " من چقدر خسته ام" و " اه چقدر بيچاره ام" و از اين xس شعرا راهش نيست. و دوستانمون هم همونطور که انتظار ميرفت استقبال بسزايي از انتقاد من کردند که خودتون مينتونيد اينجا ببينيد. Very Happy

به هر حال اين يه موردي مربوط به گذشته هست و الان اصلاً مهم نيست. چيزي که مهمه اينه که 95% کاربران فروم توانايي گذاشتن پستهاي باحال در فروم رو ندارن و براي ابراز وجود --که کاملا هم طبيعي هست-- مجبور به xس شعر نويسي و کات پيست کردن مزخرفات هستند. همچنين اکثر آقايون به جز يکي دو نفر نميدونن چطور با خانومها فروم شوخي و معاشرت کنن. از طرف ديگه تعداد خانم هاي زيبا و باحال فروم هم الان فقط دو تا هست (سيما جان و مصي خانم) که براي زنده نگه داشتن فروم کافي نيست. الان بهم گير ميدي که اين چه ربطي داره ولي در واقع مهمترين عامل زنده نگه داشتن فروم وجود تعدادي خانم زيبا و آقاي باحال هست که براي همديگه جاذبه ورقابت ايجاد کنن Very Happy

الان تمام بار باحال نگاه داشتن فروم رو دوش من, شاهين, مصي و سيما هست. دوام فروم هيچ راه ديگه اي نداره جز اينکه ما چند نفر يا افرادي ديگه با شخصيت و خصوصياتي شبيه به ما ها بار اونو به دوش بکشند. پس بهتره به جاي مارمولک بازي اگر چنين دوستاني داريد يا ميشناسيد به فروم دعوت کنيد .

شازده کوچولو نوشته بود:
اما دليلش هرچي باشه من باز هم اعتراض و مشکل دارم. آخه چرا ميذاري دختراي خوب ايراني غريب بمونن. حالا تو نميتوني بياي ايران خوب اينهمه دختراي خوب و ترگل ورگل ايران صادر ميشن به خارج. خوب چندتا شون رو پيدا کن باهاشون عکس بگير ديگه. اينا هموطن و همزبونتن.

خيلي ممنون شازده جان! همونطور که حدس زدي مشکل جاي ديگه هست! Angel ظاهراً تمام اين حضرات که عکسهاي من رو دور از ارزش هاي مذهبي ميدونن يادشون رفته که طبق فتواي علماي شيعه ديدن زنان خارجي بدون حجاب در حد عرف معمول کشور هاي خارجي بلا مانع هست و چنين تصاويري هر روز از تلويزيون هم پخش ميشه. از اون جالب تر اينه که همشون با سرعت تمام ميدون پست جديد منو تو تاپيک شب اميد نگاه ميکن بعد بهش راي منفي ميدن!! Razz Applause Applause اين تاپيک تا الان نزديک به 10000 بازديد کننده داشته! خوب خوشکلا شما که ميدونين من چه جور پستي اونجا ميذارم چرا اين قدر مشتاقين اونو بيبينين که بعد ازش انتقاد کنين? Razz Razz Very Happy

* * *

مشکلي انتقادي ديگه نيست?

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 20:34 ويرايش شده است.

3
1
2
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4417
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 20:33
 1 ماه و 24 روز پيش

الّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلّلهي من بميرم Sad
نباشم که ببينم
چند نفر به يه نفر
ببينيد چند روز سرم شلوغ شد از تالار غافل موندم ريختيد سر اميد
اين و داشته باشيد به علامت آتش بس تا يک پس اسا سي بذارم Razz
همش تقصير منه يه مدتيه قربون صدقه ي تالار نرفتم اينجوري شده
يه پست پر از احساس و تپش قلب و خون سرخ در رگ هاي تالار کار رو درست ميکنه Dancing

3
2
1
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3386
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 21:37
 1 ماه و 24 روز پيش

Applause
آفرين Applause به به Applause
واقعا که!!! بعد از چند روز ايران گردي اومدم يه سري به تالار بزنم ببينم نتيجه اون همه بحث در مورد تالار به کجا رسيده...اومدم و اين وضع و ديدم Brick wall واقعا که!
حوصله خوندن همه پست ها رو نداشتم ولي چند تا رو که خوندم تقريبا فهميدم چي به چيه.... تنها چيزي که الآن به ذهنم مياد يه جوابه به شاهين گلم.... عزيزم؛ شاهين جون؛ بزرگي نه به سنه و نه مدرک....مگه دکتر پير خر نداريم؟؟؟! Mr. Green
نه بحث رو کش ميدم و نه اصلا واردش ميشم... خودتون ميدونيد که جاي من تو اين بحث ها نيست... احسان اين روزا هستش؟؟

3
3
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4417
ارسال سه‌شنبه 25 تير 1387، ساعت 23:21
 1 ماه و 24 روز پيش

بعد از چند روز که فروم رو خوندم من هم همون حسي رو گرفتم که شاهين گرفته بود
بگذريم
در واقع مشکل اساسي اينه که هيچ کس از انتقاد خوشش نمياد همه ميخوان در مقابل انتقاد از خودشون دفاع کنن به خصوص اگه انتقاد خيلي مستقيم و بي پرده باشه يا حالت مسخره کردن به خودش بگيره Not talking
ولي نکته ي ظريفي که پشت هر انتقاد به جا يا نا به جايي خوابيده اينه که شخص منتقد به موضوع اهميت ميده که انتقاد ميکنه Very Happy من کاري به درست يا غلط بودن کار اميد ندارم Confused ولي موندن اميد توي فروم و پايدار بودن افکار و عقايدش با ارزشه Applause از اولشم به قول خودش دوست داشته که دوست هاش به خصوص آقايون قوي و موفق باشن و حتي براي خانمها دوست داشته که شناختشون رو بيشتر کنن و يه کم واقعيتها رو ببينن Rolling Eyes
قدمت دوستي اميد توي تالار ها و اينکه با هر شکلي که بوده مونده و نوشته و بيشتر وقتها به همه به قول خودتون حال داده چيز کمي نيست فقط فکر کنم اميد جان شرايط محيطي و سني يک سري از بچه ها از خاطرش ميره
يه ذره صبر کن سرورم
توي اين سن ها نه دردها درده نه ناله ها ,نه عشق ها عشقه و نه مشکل ها مشکل
الان همه ي اين دوستان توي مرحله ي کلامي زندگيشون هست Razz ن
مرحله اي که خيلي از چيزا فقط در مقام کلام و رؤيا بافيه, کلام و افکار تنها مرحله ي درک اين دوره است
درست مثل مرحله ي دهاني کودک ,که شناخت هر شئ براش اينه که هر چي دستش بياد ميکنه توي دهنش Razz هنوز عمل ديگه اي نميشناسه و توان انجام کار ديگه اي رو هم نداره
ولي به مرور ميفهمه که با چشم ها و گوش ها و درک هم ميتونه بشناسه و نيازي فقط به دهنش نداره و ياد ميگيره که با اشيا کار هاي ديگه اي هم جز به دهان بردنشون ميشه کرد
اين مثال رو زدم چون رشد رواني و بلوغ ما هم بايد مراحلي رو طي کنه و زمان اين بلوغ بسته به محيط زندگي افراد و فرهنگي که توش بزرگ شدن فرق ميکنه ولي همه با لاخره بزرگ ميشن
هيچ بچه اي تا 20 سالگي دايپر نميبنده شير مامانش رو نميخوره و پستونک نميخوره ولي بعضي بچه ها يک سال و نيمگي بعضيها 3 سالگي از پستونک دل ميکنن (اين همون پستانک عزاييست که در شب هاي اميد به سر گرفته بودي) Mr. Green
البته در اين بين استثنا هم هست آقايون رو هيچ وقت نميشه از شير گرفت Razz Wink
از شوخي گذشته
چيزي که من 100% مطمئنم اينه که حتي اونهايي که از پست هاي رک و بي پرواي امثال من يا اميد نا راحت ميشن ولي توي خلوت خودشون حتماً بهش فکر ميکنن Wink چيزي که اميد بارها و بارها گفته و حتي خود من بار ها و بارها به گونه ي ديگه اي گفتيم اينه که بايد اعتماد به نفس داشته باشيم
اعتماد به نفس اين نيست که شما بهترين و کاملترين آدم روي زمين باشيد هيچ کس نيست و نميتونه باشه
اعتماد به نفس اينه که با اينکه باور داري انسان مدام در حال ياد گيري و بهتر شدنه ولي الان با اون چيزي که هستي راحت و خوشحال باشي
پس نشونش اينه که اگه با کاري که الان ميکني خوشحالي با پست هاي ناليدن و............. کارت و بکن برات مهم نباشه که ديگري مثل من يا اميد چي فکر ميکنه Razz ولي عصبانيت در مقابل انتقاد و مدام ناليدن و گلايه کردن از روزگار و واقعيت زندگي نشون ميده که خودت و کم ميبيني و اين جلوي پيشرفت اجتماعي آدم رو ميگيره Not talking
يه نفر مثل اميد بايد خيلي براي آدم ارزش قائل باشه که بخواد بدون هيچ بهره گيري به آدم بفهمونه که خودت و قبول داشته باش و قوي باش , عينک بد بيني رو از روي چشمهامون بر داريم همه چيز درست ميشه
انتقاد آدم و کوچک نميکنه بچه ها بلکه آدم و بزرگ ميکنه
ميدونم حس جالبي نيست Not talking
يه حس داغي که لذت بخش هم نيست توي وجود آدم پخش ميشه Sad سر آدم داغ ميشه و تمام بدن ميشه نيروي دفاعي براي اينکه بگه من دارم درست ميگم و من دارم درست رفتار ميکنم Rolling Eyes
ولي يادتون باشه
هيچ وقت آدمها براي اون چيزي که توي وجود خودشون ازش مطمئن هستن نه عصباني ميشن نه ميجنگن و نه توضيح ميدن Dancing
اگه من الان با صد تا فحش و ناسزا به هر کدوم از شما بگم که دانشجوي کامپيوتر نيستيد ککتون هم نميگزه Razz چون ميدونيد که هستيد Cool هيچ کدومتون هم حاضر نميشيد که يک ثانيه از وقت خودتون رو براي توضيح به من تلف کنيد Mr. Green
ولي وقتي يکي دست روي يکي از نقطه ضعف هاتون بذاره شروع ميکنيد به دفاع Razz
همه ي ما همينطور هستيم
پس اگر هر کدومتون حس نفرت يا عصبانيت از اميد يا هر کس ديه اي داريد اون حس رو گرامي بداريد
چرا که مثل يک wake up call داره بهتون ميگه که چيزي هست که بايد روش کار کنيد Wink

از نظر من تنها راه اين آتش بس اينه که

آقا احسان گل و بلبل و گلاب کاشون اون تالار کوفتي ما رو باز کنه بذاره بريم پي کارمون و مثل ا قليت هاي مذهبي يه گوشه براي خودمون باشيم Rolling Eyes
و تا اون موقع
از همه ي اونهايي که توي اعصاب هم ميرن خواهش ميکنم مادامي که يک کاربر به کسي بي احترامي نکرده ولي چرت و پرت مينويسه بهش کاري نداشته باشيم چرت و پرت هاش و نخونيم
اميد جونم اينا
چي چي و چند تا خانوم خوشکل و آقاي خوش تيپ بر داريم بياريم توي فروم
اولاً خوشکلتر از من و مصي که عمراً پيدا نميکني Razz
بعدشم با گيس و گيس کني و مايتابه ي من مشکل خانم اضافي توي تالار حل ميشه Dancing
ولي آقاي خوش تيپ بياري بعدنش تازشم خودت حسوديت ميشه ها d'oh! زندگي شيرين و بي درد سرت و با دست خودت از هم نپاش Razz
حالا من گفته باشم
نگي نگفتي

P.S

خداييش برام عزيزيد که اينقدر وقت گذاشتم و پست به اين طولاني نوشتم Not talking
به اندازه ي چند روزي که نبودم جبران کردم

4
3
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1836
اعتبار کسب شده: 4676
ارسال چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 0:03
 1 ماه و 24 روز پيش

Razz Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy Applause Applause
مثل اينکه نتيجه ي بحث اين شد که همه به من ياد بدن بزرگي توي چي هست و توي چي نيست! Mr. Green
ممنون از لطف همتون.
شما ها رو نميدونم اما من هنوز که هنوزه اگر کسي حتي 1 ماه از من بزرگ تر باشه هرگز بهش يه ((تو)) هم نميگم! چون اولين چيزي که از ادب اجتماعي ياد گرفتم اينه که بايد به بزرگتر احترام بزارم.اگر احترام گذاشتن غلطه بهم بگيد.
حتي دوستاني که از لحاظ سني 10-12 سال از من کوچکتر هستند رو هم هميشه با ادب و احترام باهاشون برخورد ميکنم. همين بچه هاي تالار تا حالا به کدومتون گفتم بالاي چشمتون ابرو؟ تا حالا شده که به يکي از بچه هاي تالار چيزي به جز کلمه ي ( شما )) بگم؟ همين وحيد خان! با وجودي که توي تالار باهاش اختلاف خيلي خيلي زياد داشتم با وجودي که حتي از لحاظ سني هم از من کوچيکتره اما هرگز و هرگز به خودم اجازه ندادم يک کلمه حتي يک کلمه خارج از ادب باهاش حرف بزنم. چرا؟ چون هميشه بهش به چشم يه سال بالايي و يه پيش کسوت نگاه ميکردم و ميکنم. ميگيد نه بپرسيد. هميشه همه ي سعي ام اين بوده که اگر بحثي هم ميکنم جانب ادب رو نگه دارم. از همه ي شما ها هم انتظار دارم که بحث کنيد. اما مودبانه.هرگز با لحن توهين آميز با طرفتون جدل نکنيد. عادلانه و منصفانه بحث کنيد.ماکياولي گونه برخورد نکنيد لطفا.
راستي وظيفه ي شما سراب عزيزم اينه که به يه دکتر پير خر هم احترام بزاريد! اگه نميدوني بدون! Razz
حتما باز ميايد جواب ميديد که : اول اون توهين کرد.اول اون شروع کرد و هزارتا حرف اينجوري ديگه. خوب اگر اين رفتار خوب نيست شما چرا تکرارش ميکنيد؟ اگر طرف مقابل offensive برخورد کرد شما اينطوري نباش.
به پير به پيغمبر اگر جواب حرف درشت رو با ملايمت بديد نه کسي ميگه ترسيديد و نه کسي ميگه کم آورديد.
در ضمن توي بخش کامپيوتر هميشه نه تنها راجع به دکتر دستغيبي فرد , و بقيه ي اساتيد گرامي حتي راجع به کارمندان و حتي مستخدم بخش هم با ادب و احترام صحبت و ياد کردم چون گردن من يکي خيلي خيلي حق دارن.

بگذريم!

صداي دل مهربان! به خاطر پست قشنگت ممنونم.
در ضمن هر کس که بخواد اين بحث رو با دعوا ادامه بده بهش فحش ميدم! Mr. Green Mr. Green Liar
اميدوارم يادتون بياد که کجا هستيم و چند وقته با هم هستيم. به حرمت اين با هم بودن ها , به حرمت دوستي ها , دلتنگي ها , غم ها و شادي هاي مشترکمون , خودتون رو کنترل کنيد.
دوستان جوان من! عجولانه فکر نکنيد.براي اينکه بفهميد بعدا هم با حرف هاي الانتون موافق خواهيد بود يا نه , يه سر بريد و پست هاي قديمي خودتون رو بخونيد تا متوجه بشيد در آينده از خيلي از حرف هاي فعليتون پشيمون ميشيد! Razz بهتون قول ميدم!
من حاضرم هر کس از هر چيزي ناراحته سر من خالي کنه.اصلا از فردا همتون موظفيد که به من ياد بديد نقش سن و سواد در احترام گذاري چيه!! اما اين بحث هاي بي فايده رو ادامه نديد.
در پايان نتيجه ميگيريم که هر چي دردسره زير سر سراب بوده! Razz

4
4
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3386
ارسال چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 2:22
 1 ماه و 24 روز پيش

نقل قول:
راستي وظيفه ي شما سراب عزيزم اينه که به يه دکتر پير خر هم احترام بزاريد! اگه نميدوني بدون!

جيگرم؛ به دکتر پير خر يه بار احترام ميذارن... دو بار .... صد بار ولي نه هزار بار!!!هيچ دليلي وجود نداره که من به يه فرد که دويست بار به من و عقايدم بي احترامي کرده جواب ندم!!! بزرگتره؟؟! پس بايد احترام خودش رو نگه داره!!!
من نميخوام به کسي چيزي ياد بدم... من روش خودم رو براي رفتار با ديگران و تشخيص بزرگي يا کوچيکي دارم و حداقل خودم به روش خودم احترام ميذارم.ممکنه رفتار من با ديگران درست نباشه پس روشم رو به کسي تحميل نميکنم Wink
من ميگم هر کس شخصيتي داره و بايد به شخصيتش احترام گذاشت تا وقتي که به شخصيتت احترام ميذاره.... هر کس عقيده خودش رو داره و بايد براي عقيده ش احترام قائل بود تا جايي که به عقيده ت توهين نميکنه.
من به همه تو اين تالار احترام گذاشتم و شايد به بعضيا بيشتر از حقشون هم احترام گذاشتم... خيلي وقتا وقتي شوخي کردم با pm ازشون عذر خواهي کردم يا قبل از شوخي اجازه گرفتم پس انتظار دارم احترام خودم و عقايدم حفظ بشه.
پس وقتي ميبينم يکي با عقايد ؛ شخصيت و احساسات خودم يا دوستي از دوستام بازي ميکنه، به جاي سکوت ترجيح ميدم کاري کنم که ياد بگيره به عقايد ديگران احترام بذاره.
شاهين جان بعضي توهين ها تو تالار اونقدر واضحه که نيازي به تعمق و بررسي موشکافانه نداره فقط بايد ديد Wink
نقل قول:
در پايان نتيجه ميگيريم که هر چي دردسره زير سر سراب بوده!

Anxious لو رفت؟؟! Anxious
شاهين جان؛ فکر کنم از طرز صحبت من بدت اومد!!! من کوچيکتر از اينم که بخوام چيزي به شما ياد بدم...ببخشيد Smile

3
3
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1836
اعتبار کسب شده: 4676
ارسال چهارشنبه 26 تير 1387، ساعت 10:11
 1 ماه و 24 روز پيش

نه! کي گفته ازت ناراحت شدم؟ مگه چي گفتي بنده خدا! Razz مگه مثل دخترا هستم که زود قهر کنم ! Mr. Green
راحت باش جوون! در ضمن از چند روز قبل از دعوا من پيش بيني ميکردم که اين دعواها تقصير شما باشه:
اينجا رو ببين! Razz

2
2
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2170
اعتبار کسب شده: 4132
ارسال شنبه 29 تير 1387، ساعت 23:35
 1 ماه و 20 روز پيش

دروود

جداي از بحث هاي اخير يک چيزي رو تغريبا متوجه شدم.

اين ميزان امتياز کسب شده و رنگ و نشان و اين حرف هاي به امتياز هاييي که اون پايين ميديم ربطي نداره و فقط توسيط خود ادمين کنترل ميشه!