| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3099 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 ارديبهشت 1387، ساعت 23:10 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
چرا بعضي از تاپيک ها به خود نويسنده اجازه ي ويرايش يا حذف پست رو نميده
به نظر من اين اصلاً ايده ي خوبي نيست
هر کسي حق داره هر زماني که بخواد پست خودش رو پاک يا تصحيح کنه |
Try again |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4427 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 27 ارديبهشت 1387، ساعت 23:14 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Try again |
Thank you |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1139 اعتبار کسب شده: 3617 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 30 خرداد 1387، ساعت 23:06 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
يادش بخير اون زماني که HomePage تالار با همه مناسبت هاي تقويمي مون، هم قدم بود و Update مي شد. همه ولادت ها رو جشن ميگرفتيم و همه روزهاي خوب سال رو اول از اينجا ميديديم که سالروزشون فرا رسيده.
اي داد بيداد! اي روزگار! |
|
_________________ شاعرم : بي هيچ کتابي
عاشقم : بي هيچ معشوقي
و پشت همه اين ماجراهاي عاشقانه هيچ مردي با من نخوابيده است!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4676 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 12:03 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
دوستان عزيز
موضوعي رو که ميخوام پيشنهاد بدم رو ساعت ها و روزها در باره اش فکر کردم.اين پيشنهاد حاصل 4 سال زندگي توي تالاره و تجربياتي که به دست آوردم.شايد به نظرتون ساده انگارانه و به نوعي پاک کردن صورت مساله باشه اما جواب ميده!
به نظر من انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه. |
|
_________________ با تو بودن را براي بي تو بودن دوست دارم!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 17:25 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
="مسافر کوير"]دوستان عزيز
موضوعي رو که ميخوام پيشنهاد بدم رو ساعت ها و روزها در باره اش فکر کردم.اين پيشنهاد حاصل 4 سال زندگي توي تالاره و تجربياتي که به دست آوردم.شايد به نظرتون ساده انگارانه و به نوعي پاک کردن صورت مساله باشه اما جواب ميده!
به نظر من [b]انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه.[ |
نميدونم چون من تا حالا اين جور بحثا رو حتي نگاه هم نکردم.بحثاي سياسي هم به نظرم حذفبشن بهتره . بيايد دنيامونو با اين جور بحثا که بي نتيجس قاطي نکنيم.بذاريم تالار دنياي خوش دوران جوانيمون بمونه. |
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1901 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 20:31 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
دوستان عزيز
به نظر من انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه. |
منم موافقم!! به اندازه کافي همه جا بحث مذهبي هست! حالا چالش برانگيز يا چالش نه برانگيز! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1139 اعتبار کسب شده: 3617 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 21:58 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
| مسافر کوير نوشته بود: |
انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه. |
منم موافقم!! به اندازه کافي همه جا بحث مذهبي هست! حالا چالش برانگيز يا چالش نه برانگيز! |
اما من فکر مي کنم مشکل خود بحث کردن هست که بلد نيستيم بحث کنيم نه مذهبي نه غير اون و نه هر چيز ديگه ...
درسته که همه جدل ها اينجا تو بحثاي مذهبي ايجاد ميشه اما منصف باشيم که بحث کردن و صحبت کردن در مورد ساده ترين چيزها رو هم گاهي به چالش مي کشونيم. نمونه بارز و اخيرش همين تاپيک ستون تسليت ها! که موضوعش، هدفش و حرفش چي بود، چي برداشت شد و به کجا رسيد...
مشکل ما برداشت ما از مسائلِ. همين! حالا تو بحث مذهبي بيشتر نمود پيدا مي کنه خوب يه واقعيت که گريزي ازش نيست.
بهتر بيشتر بدونيم بحث در مورد چي هست بعد وارد بحث بشيم نه از همون اول بزنيم بر کوس به چالش کشيدنش. که گاهي حتي نميدونيم صحبت سر چي هست فقط خواستيم حرفي زده باشيم.
اما در کل::
عقايد مذهبي هر کس بمونه واسه خودش بهترِ!
اينم از فوايد عصر تمدن و انسانيت! به جاي اينکه آدما عقايدشون رو با هم Share کنن بايد از هم خواهش کنن بي خيال بحث و مباحثه در مورد مسائل اساسي بشيم!
که خوب اقتضاي زمان اين نيست اين گنجايش ماست که ملزم مي کنه ما رو به اين قضيه وقتي توان تحمل نداريم يا مدام ميخوايم عقايدمون رو بکوبيم تو سر هم ديگه. عقايد درست يا نادرست!
اگه نه مذهب بهانه است.
ولي براي اينجا موافقم. ما بلد نيستيم در موردش حرف بزنيم!!! |
|
_________________ شاعرم : بي هيچ کتابي
عاشقم : بي هيچ معشوقي
و پشت همه اين ماجراهاي عاشقانه هيچ مردي با من نخوابيده است!
|
|
|
|
|
 |
| Omid |
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1330 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 6:44 |
|
 |
2 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
بسيار متين فرموديد. ولي در باب تعلم شما به امتتون اين گونه خطاب کرديد که هاشا و کلا که از امت من نبودند کساني که با دخترکان بد سخن رانده و بد رفتار کرده کردني. آقا به شما چه . شا يد ايشون از همجنس بازي خوششون بياد و straight نباشن. ما بايد ياد بگيريم که به عقايد ديگران احترام بذاريم و همجنس باز ها رو هم دوست بداريم. اصن بگو ببينم شما مشکلت با دخترکان همجنس باز چيه؟ استنفورد و هاروارد و همين دانشگاه دارآباد خودمون چه فرقي با هم دارن ؟ اگه ايران بودي به جرم تشويش اذهان عمومي و نقض تماميت ارضي!!! الان سرت بالاي دار بود . ما در ايران آزادي داريم، همجنس باز داريم، دانشگاه داريم. تو چرا به اهل بيت تمسک نمي کني؟ چرا دعا نمي خوني؟ چرا از خدا نمي خواي که به راه راست هدايتت کنه؟
پي نوشت:
به ياد گذشته ها Take It Easy |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 10:15 |
|
 |
2 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1330 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 10:47 |
|
 |
2 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
1- مگه من به تو چيزي گفتم که بخوات جوووواب هم داشته باشه. طرف صحبت من اميد بود
2- تو چه بلايي سر مينا آوردي؟
3- عبود هنوز طرز حرف زدنم بلد نيست
4- من هم با تو مشکلي ندارم. بعضا چندتا از پستهاتم خوندم.
5- همه اين چيزا تقصير سرابه . مخمل کجايي؟
6- من تو تالار فعلا با زهره جونم مشکلي ندارم فقط . زهره جون رنگ روغنتو بده به دکتر بيا برام تعريف کن چه خبرا؟
پي نوشت: احتمالا يکي از تالار مي ره يا يکي دو تا بر مي گردن |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1058 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 تير 1387، ساعت 23:06 |
|
 |
2 ماه پيش |
|
|
| |
|
خدا به سر شاهده بعد از عيد اين جالب ترين Pageي بود که توي اين تالار خوندم... اميدوارم بحث ادامه يابد.. |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1901 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 تير 1387، ساعت 19:48 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
| Omid |
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 10:24 |
|
 |
1 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|