صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

8
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 27 ارديبهشت 1387، ساعت 23:10
 3 ماه و 23 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
چرا بعضي از تاپيک ها به خود نويسنده اجازه ي ويرايش يا حذف پست رو نميده
به نظر من اين اصلاً ايده ي خوبي نيست
هر کسي حق داره هر زماني که بخواد پست خودش رو پاک يا تصحيح کنه

Try again Wink

2
1
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4427
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 27 ارديبهشت 1387، ساعت 23:14
 3 ماه و 23 روز پيش

Omid نوشته بود:

Try again Wink

Thank you Very Happy

1
0
1
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1139
اعتبار کسب شده: 3617
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 30 خرداد 1387، ساعت 23:06
 2 ماه و 19 روز پيش

يادش بخير اون زماني که HomePage تالار با همه مناسبت هاي تقويمي مون، هم قدم بود و Update مي شد. همه ولادت ها رو جشن ميگرفتيم و همه روزهاي خوب سال رو اول از اينجا ميديديم که سالروزشون فرا رسيده.
اي داد بيداد! اي روزگار! Sad

1
-1
2
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1836
اعتبار کسب شده: 4676
ارسال يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 12:03
 2 ماه و 2 روز پيش

دوستان عزيز
موضوعي رو که ميخوام پيشنهاد بدم رو ساعت ها و روزها در باره اش فکر کردم.اين پيشنهاد حاصل 4 سال زندگي توي تالاره و تجربياتي که به دست آوردم.شايد به نظرتون ساده انگارانه و به نوعي پاک کردن صورت مساله باشه اما جواب ميده!

به نظر من انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه.

3
3
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
ارسال يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 17:25
 2 ماه و 2 روز پيش

نقل قول:
="مسافر کوير"]دوستان عزيز
موضوعي رو که ميخوام پيشنهاد بدم رو ساعت ها و روزها در باره اش فکر کردم.اين پيشنهاد حاصل 4 سال زندگي توي تالاره و تجربياتي که به دست آوردم.شايد به نظرتون ساده انگارانه و به نوعي پاک کردن صورت مساله باشه اما جواب ميده!

به نظر من [b]انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه.[
نميدونم چون من تا حالا اين جور بحثا رو حتي نگاه هم نکردم.بحثاي سياسي هم به نظرم حذفبشن بهتره . بيايد دنيامونو با اين جور بحثا که بي نتيجس قاطي نکنيم.بذاريم تالار دنياي خوش دوران جوانيمون بمونه.

2
-1
3
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1901
اعتبار کسب شده: 8529
ارسال يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 20:31
 2 ماه و 2 روز پيش

مسافر کوير نوشته بود:
دوستان عزيز

به نظر من انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه.

منم موافقم!! به اندازه کافي همه جا بحث مذهبي هست! حالا چالش برانگيز يا چالش نه برانگيز!

"فلفلو"

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 16 تير 1387، ساعت 21:58
 2 ماه و 2 روز پيش

sunson نوشته بود:
مسافر کوير نوشته بود:

انجام هر گونه بحث مذهبي چالش برانگيز بايد به طور اکيد در تالار ممنوع بشه.

منم موافقم!! به اندازه کافي همه جا بحث مذهبي هست! حالا چالش برانگيز يا چالش نه برانگيز!

اما من فکر مي کنم مشکل خود بحث کردن هست که بلد نيستيم بحث کنيم نه مذهبي نه غير اون و نه هر چيز ديگه ...
درسته که همه جدل ها اينجا تو بحثاي مذهبي ايجاد ميشه اما منصف باشيم که بحث کردن و صحبت کردن در مورد ساده ترين چيزها رو هم گاهي به چالش مي کشونيم. نمونه بارز و اخيرش همين تاپيک ستون تسليت ها! که موضوعش، هدفش و حرفش چي بود، چي برداشت شد و به کجا رسيد...
مشکل ما برداشت ما از مسائلِ. همين! حالا تو بحث مذهبي بيشتر نمود پيدا مي کنه خوب يه واقعيت که گريزي ازش نيست.
بهتر بيشتر بدونيم بحث در مورد چي هست بعد وارد بحث بشيم نه از همون اول بزنيم بر کوس به چالش کشيدنش. که گاهي حتي نميدونيم صحبت سر چي هست فقط خواستيم حرفي زده باشيم.

اما در کل::
عقايد مذهبي هر کس بمونه واسه خودش بهترِ!

اينم از فوايد عصر تمدن و انسانيت! به جاي اينکه آدما عقايدشون رو با هم Share کنن بايد از هم خواهش کنن بي خيال بحث و مباحثه در مورد مسائل اساسي بشيم!

که خوب اقتضاي زمان اين نيست اين گنجايش ماست که ملزم مي کنه ما رو به اين قضيه وقتي توان تحمل نداريم يا مدام ميخوايم عقايدمون رو بکوبيم تو سر هم ديگه. عقايد درست يا نادرست!
اگه نه مذهب بهانه است.
ولي براي اينجا موافقم. ما بلد نيستيم در موردش حرف بزنيم!!!

4
4
0
Omid
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1330
ارسال دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 6:44
 2 ماه و 1 روز پيش

بسيار متين فرموديد. ولي در باب تعلم شما به امتتون اين گونه خطاب کرديد که هاشا و کلا که از امت من نبودند کساني که با دخترکان بد سخن رانده و بد رفتار کرده کردني. آقا به شما چه . شا يد ايشون از همجنس بازي خوششون بياد و straight نباشن. ما بايد ياد بگيريم که به عقايد ديگران احترام بذاريم و همجنس باز ها رو هم دوست بداريم. اصن بگو ببينم شما مشکلت با دخترکان همجنس باز چيه؟ استنفورد و هاروارد و همين دانشگاه دارآباد خودمون چه فرقي با هم دارن ؟ اگه ايران بودي به جرم تشويش اذهان عمومي و نقض تماميت ارضي!!! الان سرت بالاي دار بود . ما در ايران آزادي داريم، همجنس باز داريم، دانشگاه داريم. تو چرا به اهل بيت تمسک نمي کني؟ چرا دعا نمي خوني؟ چرا از خدا نمي خواي که به راه راست هدايتت کنه؟ Mr. Green

پي نوشت:
به ياد گذشته ها Take It Easy

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

4
-1
5
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 10:15
 2 ماه و 1 روز پيش

Omid نوشته بود:

روزي که وارد فروم شديد فرموديد که از استنفورد!! براي تحقيقتون!!! مقاله ميخونيد بعد معلوم شد که دانشجوي کارداني! کامپيوتر در اهواز! هستيد.

مگه يه دانشجوي کارداني نرم افزار کامپيوتر از اهواز، اجازه مطالعه مقالات دانشگاه استنفورد رو براي پايان نامه اش نداره؟ در حالي که موضوع پايان نامه من چيزي بود که فقط و فقط از بانک مقالات سايت دانشگاه استنفورد مي تونستم مطلب موثق راجع بهش پيدا کنم.

Omid نوشته بود:

انگليسي بلد نيستيد

من نميدونم کجاي اون PM براتون نوشته بودم که يک کلمه هم انگليسي بلد نيستم يا چي شده که اين مطلب به شما ثابت شده؟ من فقط نوشته بودم: چون کار ترجمه مقالات رو خودم دارم انجام ميدم، بهتر ميدونم کسي که تسلط به زبان انگليسي داره يه نگاه به نوع جمله بندي من بندازه و ببينه درست جمله بندي کردم يا نه! که خوب شما هم نتونسته بوديد!

Omid نوشته بود:

حتي شهر شيراز رو هم نديده ايد.

مگه اونايي که شيراز رو ديدن، توش زندگي کردن يا درس خوندن چه گلي به سر تالار زدن که ما که نديديم، نبوديم و نخونديم، نزديم؟ يا مگه ملاک عضويت تو تالار ديدن شيراز و زندگي تو شيراز يا درس خوندن تو شيرازه؟

Omid نوشته بود:

دو سال تمام براي ورود به يه دوره زپرتي ليسانس مراسم دعا و نيايش و جلب توجه راه اندخته بوديد.

اين نظر شماست که قطعا صحيح ترين نظر نيست.
مگه بده که آدم آرزوش رو از خدا طلب کنه؟!
جلب توجه؟! Shocked توجه کي؟

Omid نوشته بود:

بار اول که قبول نشديد و من براتون به انگليسي پيغام دلداري پست کردم به جاي تشکر يه مشت چرت و پرت نوشتيد که چرا از کاربران خواسته بودم اونو براتون ترجمه کنند.

الزامي در تشکر مي بينيد؟ اونم درست وقتي که کسي به شما توهين کرده؟! حالا انگليسي رو مي تونيد حرف بزنيد يا بفهميد که دال بر اين نمي شه که ديگه تو عالم کسي پيدا نمي شه که نتونه و نفهمه؟ مگه يه انگليسي دونستن چي داره؟
اونا چرت و پرت هم نبودن. اوه فراموش کردم اين نظر شماست.

Omid نوشته بود:

سال بعد هم که بعد از کلي زور زدن و به هفتاد امام زاده التماس کردن اهواز قبول شديد رفتيد به دوستاتون دروغ گفتيد که تهران قبول شديد تا دلشون بسوزه!! بعد هم امديد با افتخار اين داستان رو تو فروم نوشتيد!! Applause Applause

اتفاقا اين قضيه مربوط به همون سالي بود که من قبول نشده بودم و honey قبول شده بود و براي ثبت نام اون من همراش رفته بودم دانشگاه!
در ثاني هزاران هزار بار ممکن اتفاق بيفته که دو تا دوست با هم شوخي کنن، اين دال بر بيماري کسي نيست، اگه اينجوري باشه دلايل بيشتري براي بيمار بودن وجود داره!
به تعريفش هم افتخار نکردم و نميکنم. اما تعريفش باعث اتفاق افتادن چيزايي شد که بعضي چيزاي ديگه رو روشن تر کرد!

Omid نوشته بود:

يه مدت بعد از روي حسادت به خوشکلترين و باحال ترين دختر تالار در اون وقت (مينا) پي ام زديد و بهش توهين کرديد تا يه مدت از فروم قهر کرد رفت.

حسادت؟؟ Mr. Green
توهين؟؟
باشه شما اسمش رو بذار توهين. اما از نظر من اين نيست. من صرفا - درسته که يه کم تند - اما چيزي رو بهش گوشزد کردم که اگه نبود بهتر بود، يعني با توجه به شرايط تالار بهتر بود نباشه. که بعدا هم ديديم چطور، بعضا اين مسائل باعث دردسر شد!
در ثاني من به سيما و مينا در اين مورد PM دادم شما از کجا خبردار شديد، يا اصلا شديد، مگه طرف حساب من شما بوديد؟ که طرز رفتارتون رو اينجوري عوض کرديد در حالي که خود سيما يا مينا مثل شما برخورد نکردند. مي تونم متن PM مينا و سيما رو در پاسخ به PMاي که براي عذر خواهي بعدتر براشون ارسال کردم اينجا قرار بدم.
چرا کاسه داغتر از آش مي شيد؟
و رفتن مينا درسته که خوب نبود اما ضربه اي بزرگتر از ضربه رفتن عبود و قصه خدا روي زمين و مهربان به تالارها نزد.

Omid نوشته بود:

جديدا هم که تاپيک "مردن "ساختيد

ديدين گفتم اصلا حاضر نيستيد موضوع يه بحث رو بفهميد؟!

Omid نوشته بود:

از يه مرد عياش همجنس باز انگليسي نقل کرديد که "ما تجلي انديشه خداونديم"!!!!!

اون مرد هر چي ميخواد باشه، من نميدونستم، اما اين خداي من و شما و اون هست که ميدونه چه برخوردي باهاش بکنه. نه من و شما. من صرفا از اين جمله اش خوشم اومد و قبولش دارم.

Omid نوشته بود:

جواب سوال منو بجاي نوشتن "قورت" داديد!

بله. جواب سئوال شما رو بايد هم قورت داد!

Omid نوشته بود:

حالا هم که داريد به کاربران فروم اموزش ميديد که "منصف باشيم"!!! Applause Applause

من چيزي رو آموزش ندادم صرفا توصيه کردم که منصف باشيم. انتظار گزافي؟؟؟

Omid نوشته بود:

P. S. به حول و قوه الاهي و تلاش شبانه روزي همه شما و مديريت بينظير احسان جان اين فروم به بهترين نحو به فاک فنا رفت! Dancing Dancing باعث خوشحاليست که بي فايده ترين و xس شعر ترين تاپيک ممکن رو خود من ساختم و اين تاپيک هم اکونن پرطرفدارترين تاپيک و در صدر ليست تاپيک هاي منتخب فروم هست Razz

تلاش من؟!‌ بله حتما! اصلا پر واضح که تلاشهاي من! مني که تاپيک هاي پر محتوا با عناوين قشنگ قشنگ ايجاد کردم، تو هر بحثي سرک کشيدم، هر چي با ربط و بي ربط گفتم و ... حق با شماست!
در مورد اون تاپيکتون هم بله ديگه، اصلا معلوم که چرا اين همه امتياز گرفته و رتبه بالا داره. تو اين شرايط تالار بايد هم تاپيک شما در صدر باشه. اتفاق بزرگي نيست!!

پاسخ پسر شجاع هم که ... هيچ!

6
5
1
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1330
ارسال دوشنبه 17 تير 1387، ساعت 10:47
 2 ماه و 1 روز پيش

1- مگه من به تو چيزي گفتم که بخوات جوووواب هم داشته باشه. طرف صحبت من اميد بود
2- تو چه بلايي سر مينا آوردي؟
3- عبود هنوز طرز حرف زدنم بلد نيست
4- من هم با تو مشکلي ندارم. بعضا چندتا از پستهاتم خوندم.
5- همه اين چيزا تقصير سرابه . مخمل کجايي؟
6- من تو تالار فعلا با زهره جونم مشکلي ندارم فقط Liar . زهره جون رنگ روغنتو بده به دکتر بيا برام تعريف کن چه خبرا؟

پي نوشت: احتمالا يکي از تالار مي ره يا يکي دو تا بر مي گردن

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

3
-1
4
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1058
اعتبار کسب شده: 3091
ارسال سه‌شنبه 18 تير 1387، ساعت 23:06
 2 ماه پيش

خدا به سر شاهده بعد از عيد اين جالب ترين Pageي بود که توي اين تالار خوندم... اميدوارم بحث ادامه يابد..

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1901
اعتبار کسب شده: 8529
ارسال چهارشنبه 19 تير 1387، ساعت 19:48
 1 ماه و 29 روز پيش

Omid نوشته بود:
Yaghma نوشته بود:
بلد نيستيم بحث کنيم

Dancing Dancing باعث خوشحاليست که بي فايده ترين و xس شعر ترين تاپيک ممکن رو خود من ساختم و اين تاپيک هم اکونن پرطرفدارترين تاپيک و در صدر ليست تاپيک هاي منتخب فروم هست Razz

و من هنوز اميدوارم که مشکل شما هم زودتري حل بشه و ديگه نخوايد از اين xشعر ها بنويسيد! Wink Mr. Green

"فلفلو"

5
5
0
Omid
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 10:24
 1 ماه و 28 روز پيش

Omid نوشته بود:

تاپيک شب اميد براي حل مشکل کساني که در تاپيک هاي پر محتوايي مثل حرفهايي براي نگفتن و night of sunson و وقتي که عريانم "شعر" مينوشتند به وجود آمد و تا وقتي که تاپيک هاي xس شعر مشابه اون در فروم موجودند همچنان به وظيفه آريايي-اسلامي خود در ارائه برترين xس شعر هاي ممکن ادامه خواهد داد Angel در آينده نيز با تاپيک هاي متنوع همچون "سخت گيري هاي پياز سبز" و "گلواژه هاي پف کرده" در خدمت اهالي اين فروم بسيار بسيار پر محتوا خواهيم بود Razz

مشکل؟؟؟ Mr. Green
پس مشکل شما چي مي شه؟ Think
کي به اون رسيدگي مي کنه؟ Anxious
شما به فکر رفع و رجوع مشکلات(!) خودت باش! Whistle
لطف عالي زياد و سايه مرحمت مستدام!!!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط