| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4974 اعتبار کسب شده: 9970 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:18 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
دروود
احسان جان به نظرم بين همه نظر هايي که داده شده.قرار دادن اخرين عکس ها و ارسال به عنوان پيش فرض
خواسته همه دوستان بوده.بنظرم بهتره در اولين فرصت اين کار رو انجام بدي.
 |
کاملا درسته.
يه کمي از کارش رو انجام دادم، اما هنوز کار داره.
(ممکنه به نظر برسه که کار وقت گيري نيست اما متاسفانه هست!) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2356 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 20:31 |
|
 |
7 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1218 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 10:46 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1218 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 17:47 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
پيشنهاد توپي ديگر :
اين نگار خانه که تو صفحه اول جديد ترين تصاوير را نمايش مي ده ، فقط 4 تا تصوير آخر رو نشون مي ده!
نمي شه کاري کرد که اين تعداد افزايش يافته يا محدوديتش برداشته بشه؟! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
قطره  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 167 اعتبار کسب شده: 1034 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 17:55 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
از وقتي تالار جديد شده بالاي صفحه «به نام هستي بخش يکتا » حذف شده . اگه باشه بهتره |
|
_________________ و قاف
حرف آخر عشق است
آنجا که نام کوچک من آغاز مي شود
قطره
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 985 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 13:22 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
بعضي وقتا بعد از ارسال پاسخ اين پيغام خطا ديده ميشه. (توي همون صفحه که بايد بنويسه پاسخ شما با موفقيت ارسال شد.)
البته پاسخ درست ارسال ميشه.
Ran into problems sending Mail. Response: 535 Incorrect authentication data
DEBUG MODE
Line : 132
File : smtp.php
البته فکر کنم قبلا ديگران اين رو مطرح کردن. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4974 اعتبار کسب شده: 9970 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 13:47 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
مشکل ارسال ايميل:
الان بايد درست شده باشه.
(براي لينک گزارش خطا اينجا بريد. لينکش پائين همه صفحات هست)
ايميل:
براي فارسي دو تا encoding وجود داره: UTF8 و Arabic که به نام Windows-1256 هم شناخته ميشه.
هيچ کدوم از اينها براي فارسي مشکلي ندارن و هر دو هم توي ايميل ممکنه درست ديده نشن.
براي مشاهده درست ايميلها بايد encoding صفحه تون رو روي Arabic (Window-1256) قرار بديد.
- براي تغيير encoding در IE به منوي View و گزينه Encoding برويد. در فايرفاکس اين کار توسط منوي view گزينه Character Encoding انجام ميشه.
البته برنامه دارم که روي ايميلهاي ارسالي کار کنم، اما ... (وقت!)
آخرين تصاوير نگارخانه در صفحه نخست:
پيشنهاد خوبي هست.
به نام هستي بخش يکتا در بالاي سايت:
متاسفانه فعلا جاش نشده! طراحي هدر هنوز قطعي نيست، هر وقت که يک طراحي قطعي آماده شد، حتما اون رو هم در يک جائي قرار ميديم. |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ شنبه 15 دي 1386، ساعت 20:12 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 19:42 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
اين نتيجهي Validation تالاره (تو سايت W3C). اين عدم تطابق تگها عجيبه. از چه ويرايشگري براي ويرايش فايلها استفاده ميکني؟
از اين بگذريم. ميشه يک کاري بکني که وقتي ماوس رو روي يک عکس پايين صفحه نگه ميداريم، مثل قديما توضيحش نشون داده بشه؟ اين طوري خيلي جالبتره. |
|
|
|
|
|
|
 |
آزاد  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 24 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 207 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 4:53 |
|
 |
6 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
... در ضمن يادت باشه که جواب همه سؤالاتت رو هم ممکنه بچه هاي اينجا ندونن. Google در خيلي از مواقع بهترين پاسخه!
کامپيوتر و جزئيات مسخره فني و علميش هم مثل ادبيات و عشق و هنر، بخشي از شخصيت و روحيات ماست؛ طبيعي نيست که ازش فراري باشيم و هر کس رو به گوگل ارجاع بديم.
ببخشيد اگه بيربط بودم! همين يکبار بود.
اما انتقاد:
گر چه ياران فارغند از حال ما
از من ايشان را هزاران ياد باد
احسان جان؛ تالار بسيار زيبا شده.
و بر همه دوستان ديگر؛ سلام.
در زمينه عنوان تالار، کانون به يک تشکل فعال رسمي يا غير رسمي اطلاق مي شود؛ بهتر بود عنوان "پايگاه" به جاي کانون استفاده گردد.
و عکس کابل شبکه... زيباست، ولي در نظر کمي بي سليقگي است. از کابل مربوط تر نبود؟
و تصوير بالاي صفحه در سمت راست خيلي خلوت است؛ و نيکوتر است دايره حول عنوان تالارهاي گفتمان به حالت موج تکميلتر شود. (سه يا چهار دايره هم مرکز که نازک مي شوند)
و نام هستي بخش يکتا نيز شايسته است زينت بخش بخش مياني تصوير عنوان باشد.
و باز تشکر از اينهمه ظرافت و زيبايي.
بدرود |
_________________ من از آن روز که رسوا شده ام، آزادم
|
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 24 دي 1386، ساعت 13:31 |
|
 |
6 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
تو فروم "چه ميکنه اين فيلتر " يکي از دوستان خواسته بود براي اين آدرس talar.crystalcms.com/utils/dlman پسورد بگذاريد براي اعضاي فروم .
به نظر من کاملا منطقي است اگر اين سرور محدوديت پهناي باند نداشته باشدمسئله اي نيست که باز باشد چه براي دوستان فروم و چه ديگر هموطنان داخل کشور و چه حتا خارجي ها !.
اما اگر اين سرور محدوديت پهناي باند دارد از آنجا که اين ابتکار شما چندين سايت مختلف را پوشش مي دهد بنابراين خواهان زيادي هم دارد پس "علاج واقعه قبل از وقوع بايد کرد".
در ضمن پسورد گذاشتن يک حسن ديگر هم دارد که خواهان مجبور ميشود که در فروم عضو شود , بدين صورت يک توفيق اجباري هم براي آن شخص فراهم ميشود !
بدون تعارف ميگويم شايد بعد از p30world . persiantools ,phall اين فروم فرهيخته ترين باشد .
در ضمن مهندس اينکه جنابعالي پاسخ پيشنهاد آن دوست و پيرو آن پاسخ بنده را در همان فروم "چه ميکنه اين فيلتر" نداديد به نظر ميرسد کمي کم لطفي از جانب شما باشد ؛ اينطور نيست ؟
~cEnS0ReD~
از ارسال مطالب غير مرتبط خودداري فرمائيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 24 دي 1386، ساعت 14:13 |
|
 |
6 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| iranrohe نوشته بود: |
...
در ضمن مهندس اينکه جنابعالي پاسخ پيشنهاد آن دوست و پيرو آن پاسخ بنده را در همان فروم "چه ميکنه اين فيلتر" نداديد به نظر ميرسد کمي کم لطفي از جانب شما باشد ؛ اينطور نيست ؟
... |
هيچکس نميتواند تمام موضوعات را به طور کامل دنبال کند، مخصوصا که من اين چند روز رو هم به خاطر مريضي نبوده ام.
در اين موارد بهتر است با پي ام خبر دهيد که در مثلا در آن موضوع مطلبي ارسال داشته ايد. |
|
|
|
|
|
|
 |
selina  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 29 دي 1386 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 67 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 19:01 |
|
 |
6 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
چرا در اينجا نميتونيمinglish تيپ کنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 03 بهمن 1386، ساعت 0:15 |
|
 |
6 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 985 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 11:31 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
سلام احسان جان!
0. پس اون مديريت چي شد؟ ... (ما مديريت ميخوايم يالا )
1000. اين watermark که براي عکسها و بند انگشتي ها در نظر گرفتين پايين عکس رو ميگيره و بعضي از تصاوير رو يه جورايي خراب مي کنه. يه watermark کوچيکتر که يه گوشه از تصوير و محو باشه بهتر نيست؟ |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
| Omid |
|
دخترا! پيراهن نارنجي با يه دامن کوتاه مشکي بپوشين! |
|
|