| نویسنده |
پیغام |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 964 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 12:34 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
1-7- اين امتياز خودمه! اما خودش اتو ماتيک اين امتياز رو ميدهيعني شما هم به جواب خودت امتياز دادي؟؟
1-8- اوکي، پس منو نارنجي کن
9- يه درخواست ديگه، ميشه يه کاري کني که وقتي توي لينک هاي جديد ترين ارسال ها کليک مي کنيم، نره توي اون صفحه جديده و توي همون صفحه اول باقي بمونه؟؟ |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 آذر 1386، ساعت 12:41 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
| احسان نوشته بود: |
1-7- اين امتياز خودمه! اما خودش اتو ماتيک اين امتياز رو ميدهيعني شما هم به جواب خودت امتياز دادي؟؟
1-8- اوکي، پس منو نارنجي کن
9- يه درخواست ديگه، ميشه يه کاري کني که وقتي توي لينک هاي جديد ترين ارسال ها کليک مي کنيم، نره توي اون صفحه جديده و توي همون صفحه اول باقي بمونه؟؟
|
|
7- اون امتياز، امتياز ارسال کننده مطلب هست. و خودش ديگه نميتونه بهش راي بده. قبلا کاربرا بعضي وقتها به ارسالهاي خودشون راي ميدادن، اما الان اين راي داده ميشه و سيستم يکدست ميشه. از يه ديدگاه ميشه گفت که ديگه کسي نميتونه به خودش راي بده.
9- چرا نشه! به همين فکر ميکردم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1151 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 2:34 |
|
 |
6 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
هدر بنا به دلائلي بايد عوض ميشد، اما من گرافيست نبودم! البته بعضي از دوستان لطف کردن و انصافا طرحهاي قشنگي آماده کردند، اما به دل من نچسبيد. اگر کسي بتونه توي اين زمينه کمک کنه، واقعا ممنونش ميشم.
|
ضمن عرض تشکر و خسته نباشيد خدمت احسان عزيز
اين هم کمکي که از دست من بر مي آمد.
تا اونجايي که تونستم به ترکيب دست نزدم . زياد هم شلوغش نکردم چون مي دونم احسان از شلوغ بازي خوشش نمياد.
و يکمي هم رنگش رو روشن و شادتر کردم که جوون پسندتر باشه. و البته با رنگ عناوين صفحات هم Match باشه.
فکر مي کنم قابليت Expand شدن هم داشته باشه. البته اگر با سليقه احسان و ترکيب بندي تالار جور در بياد ...
|
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 20:05 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
...
ويرايش پست ها تا 4 ساعت يه ضد حالي به من بود که شديدا پست هامو ويرايش مي کنم!
(من که قطعا و طبيعتا نمي تونم و نبايد رو نوشته هاي کاربراي ديگر کنترل داشته باشم ، ولي اين حقو واسه خودم مي دونم که رو حرفهاي خودم کنترل داشته باشم) (البته يه پيشنهاده و شايد به کاربرايي با پستهاي زياد يا به عنوان جايزه به تعدادي خاص اين امکان داده شود.
... |
24 ساعت خوبه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1815 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 20:43 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
اعتباري که به هر کاربر در حال حاضر داده شده بر چه اساسيه؟؟ |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 20:52 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
اعتباري که به هر کاربر در حال حاضر داده شده بر چه اساسيه؟؟  |
http://www.persianbb.com/t3094-105.html#82836 |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 22:14 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 22:20 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 23:20 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
0- از گزارش تخلف استفاده کنيد تا يکي از مديران (...) آنرا ويرايش کند.
1- چي؟
2- همم، به زودي
3- در دست اقدامه
4- درسته.
5- بسم الله
6- به اين ميگن آخر تله پاتي!!! به سمت چپ، بالاي تالار دقت کنيد!
7- به طور بهتري دارم روش کار ميکنم.
ممنون
| نقل قول: |
| من الان باز يادم رفت و به پست توضيح اين کار صفحه پيش احسان بعد 1 هفته به اين راحتي دسترسي نخواهم داشت |
چي؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 1:05 |
|
 |
6 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| 0- از گزارش تخلف استفاده کنيد تا يکي از مديران (...) آنرا ويرايش کند. |
باشه از اين کار استفاده مي کنيم ، ولي تخلفي کردم مگه!!! (اعتبارم کم نشه؟!!!)
| 6- به اين ميگن آخر تله پاتي!!! به سمت چپ، بالاي تالار دقت کنيد! |
مرسيي ممنون
منظورم فراموش کردن url اون tn.persianbb.com.... بود |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 12:37 |
|
 |
6 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
هدر بنا به دلائلي بايد عوض ميشد، اما من گرافيست نبودم! البته بعضي از دوستان لطف کردن و انصافا طرحهاي قشنگي آماده کردند، اما به دل من نچسبيد. اگر کسي بتونه توي اين زمينه کمک کنه، واقعا ممنونش ميشم.
|
ضمن عرض تشکر و خسته نباشيد خدمت احسان عزيز
اين هم کمکي که از دست من بر مي آمد.
تا اونجايي که تونستم به ترکيب دست نزدم . زياد هم شلوغش نکردم چون مي دونم احسان از شلوغ بازي خوشش نمياد.
و يکمي هم رنگش رو روشن و شادتر کردم که جوون پسندتر باشه. و البته با رنگ عناوين صفحات هم Match باشه.
فکر مي کنم قابليت Expand شدن هم داشته باشه. البته اگر با سليقه احسان و ترکيب بندي تالار جور در بياد ...
 |
به نظر بنده نحوه نوشتن و ترکيب قرار گرفتن کلمات و عبارات "تالارهاي گفتمان"، "کانون دانشجويان و دانش آموختگان ايراني" و "The Persian Bulletin Board" در هدر پيشنهادي آلفا بهتر از نمونه موجوده. هدر موجود هم در قسمت سمت راست بيش از حد ساده هست که قاعدتاً بايد روش کار شه. اون کله اسب، الاغ، قاطر، گاو يا هر چيزي ديگه اي هم که در سمت چپ قرار گرفته، با وجود زيبايي، مفهوم چندان زيادي نداره و ما رو از داشتن يه لوگوي مناسب بي نياز نمي کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 16:30 |
|
 |
6 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 17:18 |
|
 |
6 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
من فکر نکنم اون logo همچين هم الاغ قاطر و .... که وحيد گفت نباشه (يعني همچينم بي مفهوم نيست)
ولي به شخصه يه logoي plain مثل face book ، Myspace و ... رو به اينها تر جيح ميدم (geek بايد باشه) |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 17:56 |
|
 |
6 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من اين آساسنسور* يه کم زيادي شلوغه
آسانسور قبلي خيلي بهتر بود نيازي نيست
تو آسانسور بدونيم که فلان تاپيک مال کدوم تالاره وقتي بازش کنيم مشخص ميشه
اطلاعات زيادي هميشه دردسر ساز بيده!
واقعا امروز خسته ام...آسانسور |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 آذر 1386، ساعت 1:35 |
|
 |
6 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
وقتي که لينکي رو باز ميکنم اون صفحه رو در حقيقت دوبار باز مي کنه. يعني هميشه دکمه back فعاله و به همين صفحه اي که باز شده ميره.
من از Firefox 2.0.0.11 استفاده ميکنم. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
|
|