| نویسنده |
پیغام |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 648 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 مهر 1385، ساعت 14:43 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
_______________________________________________________________________ |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط حيف! در تاريخ سهشنبه 18 مهر 1385، ساعت 20:39 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 مهر 1385، ساعت 20:11 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
از اونجایی که ما ایرانیها اصولا برای رای دادن عجله داریم .... احتراما خواهشمند است دو رای گیری (نظر سنجی) شهریور رو انجوم بیدیم |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 مهر 1385، ساعت 20:19 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 648 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 13:10 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
در مورد تالارهاي ديگه انگار که هيچوقت وجود ادمينو و مدير تالارو و .... چندان حس نمي شه! مثل اينکه اصلآ نباشن ...اما اينجا ادمينا زيادي هميشه هستن! و وجودش حسابي حس ميشه! ....کافي يه نفر دست از جاپاهاي ادمين خطا کنه! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 13:59 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
| در مورد تالارهاي ديگه انگار که هيچوقت وجود ادمينو و مدير تالارو و .... چندان حس نمي شه! مثل اينکه اصلآ نباشن ...اما اينجا ادمينا زيادي هميشه هستن! و وجودش حسابي حس ميشه! ....کافي يه نفر دست از جاپاهاي ادمين خطا کنه! |
ميشه بيشتر توضيح بديد تا کاربراني کندذهني مثل من هم بتونن متوجه بشن که داستان از چه قراره؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 14:22 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
آقرين احسان!
به جاي استفاده از شکلک ، نوشت :
| احسان نوشته بود: |
| ميشه بيشتر توضيح بديد تا کاربراني کندذهني مثل من هم بتونن متوجه بشن که داستان از چه قراره؟ |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 14:31 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 15:22 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 15:55 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
| -----------------! |
-------------------- |
ببخشيد بذاريد يکم مثل خودتون جواب بدم! شما ادمين هستيد يا مدير تالار! با شما بودم؟..شما هم بجاي حرص اين و اونو خوردن يکم فکر تمديد اعصاب برا کنکورتون باشيد ........ اگه دعوا داريد مشکلي نيست ..چون حالشو ندارم...فعلآ عصبانيتتون نگه داريد ان شاء الله سرفرصت ....اين روزا توي اين حال و هواي رومانتيک و رمانتيکينايز که بدجوري گوشت قربوني شدن برا بقيه و پيش مرگ بازي و..مد شده...همچين جوابي چندان دور از انتظار نبود!
......همين يه چشمه از هرج مرج گفتاري و انفجار رفتاري براي نمونه بد نيست که پيگيري بشه!
..در ضمن قبلأ مهربون تر بنظر ميومديد...اشتباه شخصي بوده نه !
آهان يه چيزه ديگه درست مي بينم فکر کنم اون بالا نوشته دانشجويان و فارغ التحصيلان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر دانشگاه شيراز ! پس اشتباه نيومدم! |
فكر نمي كنم تووي اين تاپيك تاكيدي شده باشه كه فقط مدير و آدمين تالار صحبت كنند و نظر بدن! مگر نه چرا شما اينقدر نظرات گوهر! بار ارائه بدين!!!!اگه بنا بود كه اينجا كاربرهاي ديگه حرفي نزنن مي گفتن با پيغام خصوصي نظر و پيشنهاد بفرستن!
به اشتباهم اعتراف مي كنم كه طرف كسي چون شما وايسادم! شايد به خاطر همين عنوان تالار!که فکر مي کنيد درست اومديد! بقيه بيشتر شما رو مي شناختن که تا حالا و زودتر اين کارو نکردن!
منتظر فرصتي هم نباشيد براي دعوا! چون بنده چنين فرصتي رو خرج هم كلام شدن با شما و...! نمي كنم!اونم به دعوا!
اگرچه دوتا پستم حروم شد!
اينا رو گفتم كه بدونين از سن و سالتون كه حداقل يا حداكثر چيزيه كه شايد داشته باشيد! انتظار ميره بلد باشيد توو يك جمع چطور فعاليت سالم داشته باشيد!واگه خودتون كاري نمي كنيد يا نمي تونيد بكنيد توقعات طبق طبق هم از بقيه و كسايي كه اينجا دارن براي همه يه كارايي مي كنن نداشته باشيد!يا حداقل اعتراض يا نظر و پيشنهادتون رو مرد و مردونه! و محترمانه بگيد! نه چپ و راست ليچار بار همه كنيد!
قضيه اين نيست كه با من بوديد يا ديگري! امروز ايشون فردا من!
كي مي دونه شايد شما توو پست هاي خصوصيتون قربون صدقه ميريد يا گوشت قربوني مي كنيد!
بهره مندي از مهربوني آدما هم شايستگي مي خواد ! مهربوني به جا جديت به جا!
با پاره اي تاسف...
پانته آ |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 17:03 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
خوش به حال من که از دعوا منصرف شديد ...ببخشيد اشتباه کردم....تا امروز تصورم در مورد دعوا خيلي بچه گانه بوده ...مثل اينکه شما يد طولاني در اين مبحث داريد و حسابي وارديد چي بگيد...بعد اسمشو هرچي خوشايند تر بود بذاريد ....خيلي تند ميريد ..نه دارم ياد ميگيرم تو يه جمع چجوري بايد باشم بيشتر بصرفه! کجا چجوري..نکته اش همين جاست! محترمانه بهتون مي گم اين تيکه رو بيش از حد بي مزه بوديد!
كي مي دونه شايد شما توو پست هاي خصوصيتون قربون صدقه ميريد يا گوشت قربوني مي كنيد!
....و انتظارات طبق طبق رو اگه پستاتون حروم نمشن کاش مي گفتيد يکم از اشتباه در بيام!..گرچه هر نوع انتظاري بعد از اين از شما خيالبافي خوش بينانست!
همون مهربوني تونو هرجا مي دونيد بکار ببريد .....من کمبودي از اين نظر حس نمي کنم....حداقل به قول معروف دور از جون ! خدا نکنه ! همون دوري و دوستي ...از دور مودب تر مي زديد! منظورم اين بود!
حالا مي خوام بدونم من پرخاشگرم يا ....مثل شما حرف زدن جالب تره يا به قول شما کنايه ..نيش...من که ترجيح مي دم هيچ وقت باشما رودر رو حرف نزنم .....خدا را شکر که ...
....و خوبه بقيه هم سن و سالاتون يکم کم سن وسالي از شما ياد بگيرن......که چقدر هزار ماشا الله هنوز کوچولو مونديد.....
نگران پستاي حروم شدتون نباشيد با دوتا جبرانش مي کنيد!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 18:49 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
To Ehsan (and other admins):
Give this guy (Heyf) one more chance to write. If he continued to be agressive and insulted other frum users as he is doing now, please block his ID and delete his posts.
Thanks. |
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 19:53 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 19:59 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
چشم حتما اين کار رو ميکنم خانم حيف! (نون!) فعلا که دارم تحمل حماقت رو تمرين ميکنم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 20:11 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| چشم حتما اين کار رو ميکنم خانم حيف! (نون!) فعلا که دارم تحمل حماقت رو تمرين ميکنم! |
اين نونو خيلي عوضي گرفتيد آقاي پوآرو! و اون جمله آخرتون مثل تف سربالاست |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 20:14 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ادمينهای محترم
من تا به حال خدا رو شکر گفتگويی با حيف نداشتم
ولی خدمت شما عرض کنم که, کودک درون ايشون به نظر 7 ساله مياد, خيلی عصبانی rude و لجام گسيخته است, و متأسفانه قدرت زيادی هم در اعمال عمل در حرکات و رفتار ايشون داره
تا اونجايی که من ميدونم افراد بايد بالای 13 سال عضو تالار بشن
پس در نتيجه عضويت ايشون به طور مشخص از اعتبار ساقطه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|