صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

8
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 648
اعتبار کسب شده: 1058
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 01 مهر 1385، ساعت 14:43
 1 سال و 10 ماه پيش

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط حيف! در تاريخ سه‌شنبه 18 مهر 1385، ساعت 20:39 ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مخملآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 372
اعتبار کسب شده: 103
ارسال شنبه 01 مهر 1385، ساعت 20:11
 1 سال و 10 ماه پيش

از اونجایی که ما ایرانیها اصولا برای رای دادن عجله داریم .... احتراما خواهشمند است دو رای گیری (نظر سنجی) شهریور رو انجوم بیدیم Mr. Green

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 01 مهر 1385، ساعت 20:19
 1 سال و 10 ماه پيش

مخمل نوشته بود:
از اونجایی که ما ایرانیها اصولا برای رای دادن عجله داریم .... احتراما خواهشمند است دو رای گیری (نظر سنجی) شهریور رو انجوم بیدیم Mr. Green

خوب من نبودم کس ديگه اي هم پي گيري نکرده !
هنوز دير نشده ، خواهشمندم دوستان با سابقه تالار اسم حداکثر 2 نفر را براي کانديدايي
شهريور ماه با توجه به فعاليتي که در اين ماه در تالار داشتند ، به من پي ام بزنند 5
نفري که بيشتر راي اوردن ، براي کاربر برگزيده شهريور ماه مي گذاريم .
فقط اگر ناز کنيد و اسم نفرستيد d'oh! مجبور ميشيم به صورت ديکتاتوري کانديدا انتخاب کنم Confused

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 13:10
 1 سال و 9 ماه پيش

در مورد تالارهاي ديگه انگار که هيچوقت وجود ادمينو و مدير تالارو و .... چندان حس نمي شه! مثل اينکه اصلآ نباشن ...اما اينجا ادمينا زيادي هميشه هستن! و وجودش حسابي حس ميشه! ....کافي يه نفر دست از جاپاهاي ادمين خطا کنه!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9911
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 13:59
 1 سال و 9 ماه پيش

حيف! نوشته بود:
در مورد تالارهاي ديگه انگار که هيچوقت وجود ادمينو و مدير تالارو و .... چندان حس نمي شه! مثل اينکه اصلآ نباشن ...اما اينجا ادمينا زيادي هميشه هستن! و وجودش حسابي حس ميشه! ....کافي يه نفر دست از جاپاهاي ادمين خطا کنه!

ميشه بيشتر توضيح بديد تا کاربراني کندذهني مثل من هم بتونن متوجه بشن که داستان از چه قراره؟

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 14:22
 1 سال و 9 ماه پيش

آقرين احسان! Razz

به جاي استفاده از شکلک Think ، نوشت :

احسان نوشته بود:
ميشه بيشتر توضيح بديد تا کاربراني کندذهني مثل من هم بتونن متوجه بشن که داستان از چه قراره؟

1
1
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
اعتبار کسب شده: 2389
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 14:31
 1 سال و 9 ماه پيش

حيف! نوشته بود:

جناب حيف!
نمي دونم چه علاقه اي داريد توو تالاري که آدمين ها اينقدر وجودشون حس ميشه شما هم سوئ استفاده کنيد و متلک پراني!و گوشه کنايه! واقعا فکر نمي کنيد مجبور نيستيد اگه توو اين تالار احساس خفگي! مي کنيد احيانا!! فعاليت کنيد؟!!!!!!! Rolling Eyes آدمين هاي اين تالار کارشون رو به خوبي انجام ميدن! Angel مگر نه اينجا هم مثل بقيه جاها و تالارها! از هرج و مرج گفتاري و رفتاري ! در حال انفجار بود! Neutral

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 15:22
 1 سال و 9 ماه پيش

pantea نوشته بود:
حيف! نوشته بود:

جناب حيف!
نمي دونم چه علاقه اي داريد توو تالاري که آدمين ها اينقدر وجودشون حس ميشه شما هم سوئ استفاده کنيد و متلک پراني!و گوشه کنايه! واقعا فکر نمي کنيد مجبور نيستيد اگه توو اين تالار احساس خفگي! مي کنيد احيانا!! فعاليت کنيد؟!!!!!!! Rolling Eyes آدمين هاي اين تالار کارشون رو به خوبي انجام ميدن! Angel مگر نه اينجا هم مثل بقيه جاها و تالارها! از هرج و مرج گفتاري و رفتاري ! در حال انفجار بود! Neutral

ببخشيد بذاريد يکم مثل خودتون جواب بدم! شما ادمين هستيد يا مدير تالار! با شما بودم؟..شما هم بجاي حرص اين و اونو خوردن يکم فکر تمديد اعصاب برا کنکورتون باشيد ........ اگه دعوا داريد مشکلي نيست ..چون حالشو ندارم...فعلآ عصبانيتتون نگه داريد ان شاء الله سرفرصت ....اين روزا توي اين حال و هواي رومانتيک و رمانتيکينايز که بدجوري گوشت قربوني شدن برا بقيه و پيش مرگ بازي و..مد شده...همچين جوابي چندان دور از انتظار نبود!

......همين يه چشمه از هرج مرج گفتاري و انفجار رفتاري براي نمونه بد نيست که پيگيري بشه! Mr. Green
..در ضمن قبلأ مهربون تر بنظر ميومديد...اشتباه شخصي بوده نه !
آهان يه چيزه ديگه درست مي بينم فکر کنم اون بالا نوشته دانشجويان و فارغ التحصيلان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر دانشگاه شيراز ! پس اشتباه نيومدم!

1
1
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
اعتبار کسب شده: 2389
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 15:55
 1 سال و 9 ماه پيش

حيف! نوشته بود:
pantea نوشته بود:
حيف! نوشته بود:
-----------------!

--------------------Neutral

ببخشيد بذاريد يکم مثل خودتون جواب بدم! شما ادمين هستيد يا مدير تالار! با شما بودم؟..شما هم بجاي حرص اين و اونو خوردن يکم فکر تمديد اعصاب برا کنکورتون باشيد ........ اگه دعوا داريد مشکلي نيست ..چون حالشو ندارم...فعلآ عصبانيتتون نگه داريد ان شاء الله سرفرصت ....اين روزا توي اين حال و هواي رومانتيک و رمانتيکينايز که بدجوري گوشت قربوني شدن برا بقيه و پيش مرگ بازي و..مد شده...همچين جوابي چندان دور از انتظار نبود!

......همين يه چشمه از هرج مرج گفتاري و انفجار رفتاري براي نمونه بد نيست که پيگيري بشه! Mr. Green
..در ضمن قبلأ مهربون تر بنظر ميومديد...اشتباه شخصي بوده نه !
آهان يه چيزه ديگه درست مي بينم فکر کنم اون بالا نوشته دانشجويان و فارغ التحصيلان بخش مهندسي و علوم کامپيوتر دانشگاه شيراز ! پس اشتباه نيومدم!

فكر نمي كنم تووي اين تاپيك تاكيدي شده باشه كه فقط مدير و آدمين تالار صحبت كنند و نظر بدن! مگر نه چرا شما اينقدر نظرات گوهر! بار ارائه بدين!!!!اگه بنا بود كه اينجا كاربرهاي ديگه حرفي نزنن مي گفتن با پيغام خصوصي نظر و پيشنهاد بفرستن!
به اشتباهم اعتراف مي كنم كه طرف كسي چون شما وايسادم! شايد به خاطر همين عنوان تالار!که فکر مي کنيد درست اومديد! بقيه بيشتر شما رو مي شناختن که تا حالا و زودتر اين کارو نکردن!
منتظر فرصتي هم نباشيد براي دعوا! چون بنده چنين فرصتي رو خرج هم كلام شدن با شما و...! نمي كنم!اونم به دعوا!
اگرچه دوتا پستم حروم شد!
اينا رو گفتم كه بدونين از سن و سالتون كه حداقل يا حداكثر چيزيه كه شايد داشته باشيد! انتظار ميره بلد باشيد توو يك جمع چطور فعاليت سالم داشته باشيد!واگه خودتون كاري نمي كنيد يا نمي تونيد بكنيد توقعات طبق طبق هم از بقيه و كسايي كه اينجا دارن براي همه يه كارايي مي كنن نداشته باشيد!يا حداقل اعتراض يا نظر و پيشنهادتون رو مرد و مردونه! و محترمانه بگيد! نه چپ و راست ليچار بار همه كنيد!
قضيه اين نيست كه با من بوديد يا ديگري! امروز ايشون فردا من!
كي مي دونه شايد شما توو پست هاي خصوصيتون قربون صدقه ميريد يا گوشت قربوني مي كنيد!

بهره مندي از مهربوني آدما هم شايستگي مي خواد ! مهربوني به جا جديت به جا!

با پاره اي تاسف...
پانته آ

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 17:03
 1 سال و 9 ماه پيش

خوش به حال من که از دعوا منصرف شديد ...ببخشيد اشتباه کردم....تا امروز تصورم در مورد دعوا خيلي بچه گانه بوده ...مثل اينکه شما يد طولاني در اين مبحث داريد و حسابي وارديد چي بگيد...بعد اسمشو هرچي خوشايند تر بود بذاريد ....خيلي تند ميريد ..نه دارم ياد ميگيرم تو يه جمع چجوري بايد باشم بيشتر بصرفه! کجا چجوري..نکته اش همين جاست! محترمانه بهتون مي گم اين تيکه رو بيش از حد بي مزه بوديد!
كي مي دونه شايد شما توو پست هاي خصوصيتون قربون صدقه ميريد يا گوشت قربوني مي كنيد!
....و انتظارات طبق طبق رو اگه پستاتون حروم نمشن کاش مي گفتيد يکم از اشتباه در بيام!..گرچه هر نوع انتظاري بعد از اين از شما خيالبافي خوش بينانست!
همون مهربوني تونو هرجا مي دونيد بکار ببريد .....من کمبودي از اين نظر حس نمي کنم....حداقل به قول معروف دور از جون ! خدا نکنه ! همون دوري و دوستي ...از دور مودب تر مي زديد! منظورم اين بود!
حالا مي خوام بدونم من پرخاشگرم يا ....مثل شما حرف زدن جالب تره يا به قول شما کنايه ..نيش...من که ترجيح مي دم هيچ وقت باشما رودر رو حرف نزنم .....خدا را شکر که ...
....و خوبه بقيه هم سن و سالاتون يکم کم سن وسالي از شما ياد بگيرن......که چقدر هزار ماشا الله هنوز کوچولو مونديد.....
نگران پستاي حروم شدتون نباشيد با دوتا Mr. Green Mr. Green جبرانش مي کنيد!

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3037
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 18:49
 1 سال و 9 ماه پيش

To Ehsan (and other admins):

Give this guy (Heyf) one more chance to write. If he continued to be agressive and insulted other frum users as he is doing now, please block his ID and delete his posts.

Thanks.

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 19:53
 1 سال و 9 ماه پيش

اگه اين يه شانسه !....من چقدر بيچاره ام ! .... ممنون ...ترجيح مي دم همون يه شانسو هدر بدم!.....حالا اگه عصباني شديد ....خوب بسلامتي! کاري نداريد.....اگه نه !...
پس بقيشو بخونيد چون مي خوام حسابي از اين يه شانس استفاده کنم! آخه اگه اين جا ننويسم پس کجا بنويسم...(دعوا کنم Mr. Green) .....من هيچ آدرس ديگه اي نمي دونم تو رو خدا يه چند تا شانس ديگه بديد ! حداقل تا بعد از شباي قدر ..شايد بتونم عوض شم...شايد خدا يه نظر لطفي کرد همين يه ذره عقل رو گرفت..اون وقت مي شينم از صبح تا غروب براتون جک مي نويسم...کاريکارتور مي کشم بخنديد...هي مي گم
اميد راست ميگه.. آفرين ..خوش سليقه باهوش.. هنرمند.. دکتر...
احسان گناه داره مي خاد بره سربازي ..آخه هيشکي تاحالا سربازي نرفته...يا برنگشته ...گناه داره ..بيچاره.. بي نوا...تافته جدابافته
...عالي بود سيما خانوم! هرچي شما مي گيد درسته .... خيلي خوب بود ...تو عالي هستي ....هر چي تو بگي...درود بر صداي دل....قهرمان .....
سياسفيد جون هزار ستاره شدنتو تبريک مي گم..نمي دوني چه کاره بزرگي تو الان انجام دادي!...انشاء الله 300 هزارتايي بشي!....تبريک مي گم ...تبريک ..شوت ...کف...دست....
بچه هااز يغما خبر نداريد خيلي نگرانشم....نکنه يه وقت زبونم لال سرما خورده باشه.....ايشاالله اگه درد و مرضي ام باشه بخوره تو سره من!
بچه ها يه پيشنهاد ! Laughing Mr. Green Razz Laughing Mr. Green من ميگم براي اينکه بيشتر با هم آشنا بشيم عکس لباساي 1 ماهگي تا 3ماهگي مونو بذاريم اينجا ......
يه پيشنهاد ديگه.....بياين آواتارامونو عوض کنيم...امضامونو عوض کنيم....اسمامونو عوض کنيم..اصلأ جاهامونو عوض کنيم.....خيلي تنوعه!
خب آقاي احسان خان حالا مي تونيد با وجدان راحت آي دي مو قفل کنيد! اصلا هم به هيچ دليلي عذر خواهي نمي کنم...بر عکس مي گم کوچولوا....نازک نارنجيا ...تيتش مامانيا...
بايد يه کاري مي کرديد ...اون شرط سني اول ثبت نامو جاشونو عوض مي کرديد!

خانومه حيف!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9911
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 19:59
 1 سال و 9 ماه پيش

چشم حتما اين کار رو ميکنم خانم حيف! (نون!) فعلا که دارم تحمل حماقت رو تمرين ميکنم!

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 20:11
 1 سال و 9 ماه پيش

احسان نوشته بود:
چشم حتما اين کار رو ميکنم خانم حيف! (نون!) فعلا که دارم تحمل حماقت رو تمرين ميکنم!

اين نونو خيلي عوضي گرفتيد آقاي پوآرو! و اون جمله آخرتون مثل تف سربالاست Mr. Green

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3273
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال چهارشنبه 19 مهر 1385، ساعت 20:14
 1 سال و 9 ماه پيش

ادمينهای محترم
من تا به حال خدا رو شکر گفتگويی با حيف نداشتم
ولی خدمت شما عرض کنم که, کودک درون ايشون به نظر 7 ساله مياد, خيلی عصبانی rude و لجام گسيخته است, و متأسفانه قدرت زيادی هم در اعمال عمل در حرکات و رفتار ايشون داره
تا اونجايی که من ميدونم افراد بايد بالای 13 سال عضو تالار بشن
پس در نتيجه عضويت ايشون به طور مشخص از اعتبار ساقطه

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 5052 نویسنده: احسان