| نویسنده |
پیغام |
Tyler  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 92 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جهنم جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 15:25 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
از پيش متشکرم از کساني که راي مي دن.
لازم نيست حتما اظهار نظر هم بکنيد. مي تونيد فقط راي بديد. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4427 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 15:53 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
حقا که محل سکونتت جهنم
آقا شامپوی اين تاپيک قلياش زياده چشم رو ميسوزونه
زياد خودت و درگير اين مسايل نکن
با رای چيزی تغيير نميکنه
همه آقايون ايرانی به مورد دوم رای ميدن
خانمها هم خودشون رو گول نزنن چون عين واقعيت
همه آقايون دوست دارن همسرشون آفتاب مهتاب نديده باشه
و خودشون اولين مرد زندگيش باشن
خانمها هم که به nام بودن عادت کردند
خدا سايه مرد سالاری رو از سر ما کم نکنه
آمين |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 16:43 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
اگه تاپيک ازدواج موقت رو خونده باشي...يه جورايي مي توني نظراي بچه ها رو ببيني |
|
_________________ سفر بايد کرد
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 386 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 17:00 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| همه آقايون ايرانی به مورد دوم رای ميدن.......... |
از ته دل واستون متاسفم شما مثل اينکه آقايون بي غيرتو منظورتونه نه جانم اينطورام نيست هنوزم هستن مرداييکه بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه پس به نمايندگي همه حرف نزنين لطفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا |
|
_________________ براي شعري که بي تو خواهم گفت...
قافيه کم دارم ...
و...
تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 17:54 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
بنظرم آدم بايد همونجور باشه که دوست داره همسره آيندش هم باشه.مثلا پاک ميخواهد بايد پاکي بداند..در ضمن حالم از پسر هايي که همه کثيف کاري ميکنن و بعد دنبال آفتاب مهتاب نديده ميگردن بهم ميخوره...و با احسان موافقم. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2876 اعتبار کسب شده: 5149 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 17:59 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
بحث قحطي بود ! که اين را راه انداخيتيد ! |
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:18 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
ديگه شورش رو در اوردين اقا مگه اينجا صاحب نداره....مديريت تالار اين چرت تو پرت ها رو چرا سانسور نميکني! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:30 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
ديگه شورش رو در اوردين اقا مگه اينجا صاحب نداره....مديريت تالار اين چرت تو پرت ها رو چرا سانسور نميکني!  |
ممکنه من اشتباه کنم، (و معمولا اين موقع ها وحيد اشتباهات منو جبران ميکنه،) اما چرا بايد سانسورش کنم؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:36 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
من خيلي قرآن خوان نيستم و به احاديث هم خيلي اعتقاد ندارم ولي به حرف هايي که مستقيماً داخل قرآن بيان شده معتقدم (يعني حرف هايي که نياز به تفسير نداره)
قران رو باز کنيد و سوره ي نور رو بخونيد البته اين بار فقط ترجمه! در چند آيه ي اول چيزي نوشته شده که واقعاً بهش اعتقاد دارم
ترجمه ش اينه: زناکار ازدواج نمي کند مگر با زناکار يا کافر!
و 2 بار هم اين آيه تکرار شده ولي يک بار با افعال مذکر و بار ديگر با افعال مونث
يعني اگه مي خوايد با زن پاکي ازدواج کنيد يا اگه مي خوايد با مرد پاکي ازدواج کنيد (به قول صداي دل آفتاب مهتاب نديده) بايد خودتون هم پاک باشيد.
از ادمين ها هم مي خوام که پست من رو سانسور نکنن چون چيزيه داخل قرآن گفته شده. |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:39 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
نه اشتباه از شما نبوده اصلا ساختن اين تاپيک در سايت دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاه شيراز فکر نميکنم جايز باشه و به نظر من بهتره که تو وبلاگ هاي مربوطه يا هر سايتي متناسب با موضوع در موردش بحث و گفتگو بشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:45 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
...
از ادمين ها هم مي خوام که پست من رو سانسور نکنن چون چيزيه داخل قرآن گفته شده. |
مگه ادمين ها لولو هستند؟ من که چيز بدي در پست شما پيدا نکردم!
نه اشتباه از شما نبوده اصلا ساختن اين تاپيک در سايت دانشجويان و فارغ التحصيلان دانشگاه شيراز فکر نميکنم جايز باشه و به نظر من بهتره که تو وبلاگ هاي مربوطه يا هر سايتي متناسب با موضوع در موردش بحث و گفتگو بشه!  |
بزار اگه بد بود وحيد سانسورش کنه. به نظر من که سانسور کردنش درست نيست. معمولا اين موقع ها خودم رو به نديدن ميزدم ( ) و اگه بد بود وحيد ميسانسوروندش!... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:47 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
ولي به نظر من خوبه که اين بحث ها پيش بياد و همه درباره ش نظر بدن! چه بسا کساني نظرشون تغيير کنه!
در کل به نظر من درباره ي همه چيز و هم کس بايد فکر کرد، حالا اگه اين فکر کردن به صورت دسته جمعي باشه خيلي بهتره. |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط حامد در تاريخ يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:51 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:48 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
...... حميد! |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:52 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
به قول يکي که نمي دونم کي بود: مي شه مسير بحث رو عوض نکنيد؟ |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3099 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مرداد 1385، ساعت 18:52 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
ديگه شورش رو در اوردين اقا مگه اينجا صاحب نداره....مديريت تالار اين چرت تو پرت ها رو چرا سانسور نميکني!  |
ممکنه من اشتباه کنم، (و معمولا اين موقع ها وحيد اشتباهات منو جبران ميکنه،) اما چرا بايد سانسورش کنم؟  |
I agree with Ehsan. I realize that many of the users here don't have the capacity to deal with such questions realistically. But, still I don't see any reasopn to censor it. Note that, sooner or later any young boy or girl will faces this question (specially girls). So, it's maybe better to start thinking about it and discussing it with other friends before you really face it. It's a reality of the society and you can not get a way with reality be deleting a post.
Anyways, I have a lot to say on this topic but I would not comment here in this forum for two reasons. The second reason is that its a mature topic and there are very few mature people who realiy understand the dynamics of male-female relationship here.
So, let's change the topic: What's you favourite icecream?
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
|
|