| نویسنده |
پیغام |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 1:41 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 1:46 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مهربونم...
با اين پستت يه ستاره ديگه گرفتي
و حالا شدي سه ستاره: ***
بهت تبريک ميگم |
|
|
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 1:51 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
مهربونم...
با اين پستت يه ستاره ديگه گرفتي
و حالا شدي سه ستاره: ***
بهت تبريک ميگم  |
ممنونم ...
ساده تر از اوني که فکر مي کردم... |
|
_________________ سفر بايد کرد
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 1:56 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| مهربان... نوشته بود: |
ممنونم ...
ساده تر از اوني که فکر مي کردم... |
براي گرفتن ستاره بعدي بايد سيصد ارسال ديگه داشته باشي
و براي پنج ستاره شدن، که در تالار بالاترين حد معرفت به حساب مياد، 800 تا ديگه لازمه |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 2:20 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم ادامه مطالب قبلي كه نوشته بودم:
انسان اگه بتونه قبل از ازدواج خويشتن داري كنه، مسلماً خيلي بهتره؛ البته خويشتن داري به اين راحتي هم نيست. اگه اين توان رو در خودش نمي بينه، بايد راه حلي براي ارضاي غرايزش پيدا كنه كه اين راه حل از نظر اسلام ازدواج موقته. كساني هم كه به اين مسئله اعتقاد ندارن يا اصلاً كلاً به احكام دين پايبند نيستن، هر جور كه دوست داشته باشن و از دستشون بر بياد غريزه جنسي شون رو ارضا مي كنن و اين براي بقيه افرادي كه مثل اونها فكر مي كنن كاملاً طبيعيه. به عنوان نمونه وضعيت روابط جنسي در جوامع لائيك غربي به همين شكله. يعني ارتباط جنسي قبل از ازدواج كاملاً عاديه. در هر صورت چون در ازدواج همه چيز دو طرفه هست، شخص هر جور خودش با اين قضيه برخورد كنه، همون انتظار رو هم بايد از همسرش داشته باشه. كسي كه ارتباط جنسي قبل از ازدواج رو حق خودش مي دونه، اين حق رو براي همسرش هم بايد در نظر بگيره.
با ديدي كه من دارم، اگه از لحاظ منطقي به قضيه نگاه كنم، ارتباط جنسي مشروع قبل از ازدواج چه براي دختر و چه براي پسر اشكالي نداره. اگه هم بخوام احساسي برخورد كنم،" خدا يكي؛ يار يكي؛ دل يكي؛ دلدار يكي." ارتباط جنسي قبل از ازدواج درست نيست. باز از لحاظ منطقي، اگه همسرم قبل از ازدواج ارتباط جنسي مشروع با كس ديگه اي داشته، به من ارتباطي نداره و مسأله شخصي خودشه؛ البته در مورد ارتباط جنسي نامشروع قضيه فرق مي كنه. چون روي همچين كسي اصلاً نمي تونم حساب كنم و برام قابل اعتماد نيست. اما از لحاظ احساسي، خيلي غلط مي كنه ارتباط جنسي قبل از ازدواج داشته باشه! مشروع و نامشروع هم سرم نمي شه! از نظر من كه نامشروعه!
تو اين قضيه براي من يه دو راهي بين منطق و احساس و همچنين شرع و عرف وجود داره كه منطق و شرع در يك سمت و احساس و عرف در سمت مقابل قرار گرفتن. زور هر كدومشون بچربه، پيروزه! با اين اوصاف من هيچ گزينه اي رو انتخاب نكردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 12:46 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
رند  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 مهر 1382 مجموع ارسالها: 57 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کلبه اي در دوردست بر روي دريا... جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 2:58 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
امروز یکی از جالب ترین بحث هایی را که در این تالار به آنها برخوردم رو می بینم و خیلی کنجکاو به نتیجه اون هستم به عنوان اینکه افراد این جامعه مجازی اغلب از قشر دانشجویان و با سوادان ایران هستند و خیلی به ندرت به چنین بحث هایی در این ابعاد (افکار متنوع حاکم بر این تالار در برابر این موضوع) بر می خورم وهمیشه برام نظرات مختلف افراد در این باره جالب بوده و تصمیم گرفتم یه نوت در این مورد بذارم.
به نظر من این مساله به قول صدای دل اجتناب ناپذیره و باید در موردش تفکر کرد. من حامی 100% طرز فکر امید هستم و از اون نکته ظریفی که در باره زن ها گفت متشکرم و به اون کاملاً ایمان دارم.
در مورد این مساله هم دخالت دادن هیچ باور قبلی رو قبول ندارم مگر اینکه با فکر پذیرفته شده باشه تا به اينکه به پشتوانه هر باور قوی دیگه!
موقع خوندن نظرات افراد مختلف، تماماً این سوال برای من پیش میومد که اونایی که جزو گروه سوم هستند(تا حالا 67%)، چه تضمینی براشون هست که طرف مقابلشون (مثل خودشون) همچین تجربه ای نداشته باشند و خودشون اولین شریک جنسی همسرشون باشند؟ مگه پنهان کردنش خیلی سخته؟ یک لحظه خودتون رو در شرایطی فرض کنید که اتفاقاً حقیقت تلخی بعد از گذشت مدتها از ازدواجتان بر شما برملا شده. این حقیقت که همسر شما روابط جنسی قبلی داشته و اکنون شما متوجه آن شدید و آنوقت فکر می کنید وای که چه کلاه بزرگی بر سر شما رفته، ولی حقیقت اینه که اینکه شما خود را از تمامی این مسائل قبل ازدواج محروم کردید، هیچ ربطی به این که شریک زندگی شما همین روش را داشته است، ندارد.
بر خلاف فکر خیلی از شما، من فکر می کنم احتمال وجود این مساله خیلی هم کم نیست. این افراد شاید حتی تصور این مساله رو هم نمی تونن داشته باشند ولی این هم یک واقعیته مثل خیلی حقایق دیگه که شوکه کننده هستند وخیلی ها ازش فرار می کنن. حتی اگه این کار(داشتن رابطه جنسی) رو یک اشتباه به حساب بیاریم، باز باید بپذیریم که انسان اشتباه میکنه، ولی ممکنه ازگذر یک اشتباه بزرگ بشه، پس چرا باید این جنبه رو نادیده بگیریم؟
من فکر میکنم تقریبا همه ما "دوست داریم" که اولین شریک جنسی همسرمان باشیم و این یک امر طبیعیه (چرا؟)، و نیز ما میخواهیم قهرمان جنسی او نیز باشیم. ولی ما فقط به خاطر سکس ازدواج نمی کنیم.
به نظر من خیلی بد تر از اینکه شریک جنسی ما تجربه قبلی سکس داشته باشه، اینه که بخواد به دروغ اون رو کتمان کنه.
همه حرف من اینه که به نظر من داشتن و نداشتن روابط جنسی قبل از ازدواج برای هر کس باید آگاهانه باشه.
مرد و زن هم نداره. تو ایران ما، داشتن این رابطه برای زن های ما به مراتب قبیح تر و زشت تر جلوه داده میشه ودر مواردی حتی "مرگ !" بر زن حلال شمرده میشه. اینجا باید تعصب های "قیصری" رو کنار گذشت چون من اعتقاد دارم این جور محرومیت ها همواره نتیجه عکس خواهد داشت. زنان ما هم مانند مردان ما نیاز جنسی دارند. پس همانطور که مردان ارضای این نیاز را بر خود مجاز می دانند، برای زنان هم این حق وجود دارد در غیر اینصورت انحراف بیشتری در زنان ایجاد خواهد شد. بر خلاف تصور خیلی از مردان، اثبات مدرک پاکدامنی دروغین برای زن ها اصلاً کار سختی نیست. توجه کنید که حرف من اصلاً به معنی برابری زن و مرد نیست که من هرگز به اون ایمان ندارم.
من با تمام تمایل ایرانی خودم، تلخی حقیقت رو به جان میخرم و چه بسا شهامت طرف مقابلم رو در گفتن این حقیقت و راستی و یکرنگی اون رو به پاکدامنی که برای من یک جُک بزرگ و تو خالیست، کاملاً ترجیح میدم. پس من هرگز نگران این مساله نیستم، من منش و شیوه ام رو برهمین اساس بنا می کنم و پیش میرم. نیاز جنسی رو هم یک واقعیت می دونم، در این مورد خیلی بی پرده برخورد می کنم چون هرگز نمی خوام به خاطر نیاز جنسی، یک عمر به بازیگری که احتمالاً بخواد از این نیاز به عنوان افسار من استفاده کنه، سواری بدم.
پس من یک بستنی زعفرانی بابا بستنی رو به یک شریک جنسی دودره باز ترجیح میدم، به سلامتی هر چی آدم دروغگو که اگه اونا نبودن، راست ها وجود نداشتند!!!
|
|
_________________ شادي از خرد عاقل تر است..
Will. Durant
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط رند در تاريخ جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 3:27 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 3:21 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
 x 1000 to Gharibe Ashena for being very clear and logical!
 x 1000 to Rend for exactly the same reason.
You guys expressed really good points! Now that thigs re being said logically, I might get tempted to add a few words after dinner. (food is always more important than sex, you see!  ) |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4939 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 11:37 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 13:21 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
انسان اگه بتونه قبل از ازدواج خويشتن داري كنه، مسلماً خيلي بهتره؛ البته خويشتن داري به اين راحتي هم نيست. اگه اين توان رو در خودش نمي بينه، بايد راه حلي براي ارضاي غرايزش پيدا كنه كه اين راه حل از نظر اسلام ازدواج موقته. كساني هم كه به اين مسئله اعتقاد ندارن يا اصلاً كلاً به احكام دين پايبند نيستن، هر جور كه دوست داشته باشن و از دستشون بر بياد غريزه جنسي شون رو ارضا مي كنن و اين براي بقيه افرادي كه مثل اونها فكر مي كنن كاملاً طبيعيه. به عنوان نمونه وضعيت روابط جنسي در جوامع لائيك غربي به همين شكله. يعني ارتباط جنسي قبل از ازدواج كاملاً عاديه. در هر صورت چون در ازدواج همه چيز دو طرفه هست، شخص هر جور خودش با اين قضيه برخورد كنه، همون انتظار رو هم بايد از همسرش داشته باشه. كسي كه ارتباط جنسي قبل از ازدواج رو حق خودش مي دونه، اين حق رو براي همسرش هم بايد در نظر بگيره.
با ديدي كه من دارم، اگه از لحاظ منطقي به قضيه نگاه كنم، ارتباط جنسي مشروع قبل از ازدواج چه براي دختر و چه براي پسر اشكالي نداره. اگه هم بخوام احساسي برخورد كنم،" خدا يكي؛ يار يكي؛ دل يكي؛ دلدار يكي." ارتباط جنسي قبل از ازدواج درست نيست. باز از لحاظ منطقي، اگه همسرم قبل از ازدواج ارتباط جنسي مشروع با كس ديگه اي داشته، به من ارتباطي نداره و مسأله شخصي خودشه؛ البته در مورد ارتباط جنسي نامشروع قضيه فرق مي كنه. چون روي همچين كسي اصلاً نمي تونم حساب كنم و برام قابل اعتماد نيست. اما از لحاظ احساسي، خيلي غلط مي كنه ارتباط جنسي قبل از ازدواج داشته باشه! مشروع و نامشروع هم سرم نمي شه! از نظر من كه نامشروعه!
تو اين قضيه براي من يه دو راهي بين منطق و احساس و همچنين شرع و عرف وجود داره كه منطق و شرع در يك سمت و احساس و عرف در سمت مقابل قرار گرفتن. زور هر كدومشون بچربه، پيروزه! با اين اوصاف من هيچ گزينه اي رو انتخاب نكردم. |
آفرين غريب آشناي عزيز...
بچه ها درست مي گن مرد منطق و احساس... |
|
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 16:57 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| مهربان... نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
آفرين غريب آشناي عزيز...
بچه ها درست مي گن مرد منطق و احساس...  |
آفرين براي چي؟ براي منطق يا براي احساس؟ خيلي وقتها اين دو تا جلوي هم جبهه مي گيرن. بايد بدوني كي منطق به كار ببري و كي احساس و اين اصلاً كار راحتي نيست. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
 |
شنبه 28 مرداد 1385، ساعت 1:30 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
هم احساس و هم منطق و مهم تر از اون تعادل و توازني که بايد در اين بين وجود داشته باشه و گاهي اوقات يکي بر ديگري غلبه ميکنه و سختي کار اينجاست که ما بتونيم در شرايط به وجود اومده بهترين رو انتخاب کنيم..که شما توي حرفاتون به اون اشاره کرديد.. |
|
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
|
|