| نویسنده |
پیغام |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 18 مرداد 1385، ساعت 5:48 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
مدتها بود که من اصلاً رغبتي به خواندن سايتهاي فارسي نداشتم اما سايت شما خيلي خوبه و منم خيلي جذب کرده ياد حال و هوا و روزاي دانشجويي انداخت .خيلي خوشحالم که با همه شما دوستان خوبم تو اين سايت آشنا شدم حالا ديگه هر جا که باشم بايد و هر قدر خسته از کار باشم بايد بيام و مطالب جديد رو بخوانم از همه کساني که تو اين سايت زحمت ميکشن تشکر مي کنم و خسته نباشيد ميگم واقعا کاروتون قشنگه و جذابه موفق باشيد ...............مانيسا |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 18 مرداد 1385، ساعت 5:52 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
مخلصيم
قابلی نداره
محبت های ما آماده رفع خستگيهاست |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9273 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 مرداد 1385، ساعت 10:57 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| مانيسا نوشته بود: |
| مدتها بود که من اصلاً رغبتي به خواندن سايتهاي فارسي نداشتم اما سايت شما خيلي خوبه و منم خيلي جذب کرده ياد حال و هوا و روزاي دانشجويي انداخت .خيلي خوشحالم که با همه شما دوستان خوبم تو اين سايت آشنا شدم حالا ديگه هر جا که باشم بايد و هر قدر خسته از کار باشم بايد بيام و مطالب جديد رو بخوانم از همه کساني که تو اين سايت زحمت ميکشن تشکر مي کنم و خسته نباشيد ميگم واقعا کاروتون قشنگه و جذابه موفق باشيد ...............مانيسا |
من هم از حضور شما خوشحالم و از اظهار لطفتون تشکر ميکنم. اميدوارم که هميشه موفق و شاد باشيد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 19 مرداد 1385، ساعت 5:40 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
مرسي بچه ها ..............از اين که منو هم عضوي از خودتون ميدونيد |
|
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 75 اعتبار کسب شده: 636 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 17 ارديبهشت 1387، ساعت 23:25 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
از احسان يا مدير ديگري که پيام نامربوط مرا در لابي تالار گفتمان حذف کرد ، سپاسگزارم.
چون احتمال هم ميدادم که پيام تکراري گذاشتن فقط براي ناراحت نکردن يک کاربر چندان هم درست نيست در آخر پيام هم نوشته بودم که اگر از نظر تالار درست نيست حذف شود
و خوشحالم از اينکه يک چيز اضافي پاک شد. باز هم ممنون |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1058 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 17 ارديبهشت 1387، ساعت 23:56 |
|
 |
1 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
من هم تشکر مي کنم. قطعا از مدير وقت. فقط. |
|
_________________ اينجا
جاده جا زده است
و من مجبورم دراز بکشم
تا تمامي اين فاصله ها را خواب ببرد
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |