| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 30 شهريور 1382، ساعت 14:16 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دبير شوراي عالي انفورماتيک کشور اعلام کرد به زودي سيستم عامل ملي جايگزين سيستم ويندوز ميشود.
بنده از جزئيات خبر اطلاعي ندارم. اگه کسي خبري داره، بگه.
نقل از سايت خبري بازتابhttp://www.baztab.com |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 9:42 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 13:30 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
احتمالاً روي همکاري من حساب کرده بودن و مي خواستن سيستم عامل ملي طراحي کنن؛ ولي متاسفانه من فعلاً سرم شلوغه و وقت ندارم. فعلاً همون ويندوز رو استفاده کنين. بعداً شايد يه فکري به حالتون کردم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3504 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 16:55 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
تا اونجايي که من ميدونم پروژه سيستم عامل ملي، به صورت يک مناقصه در اومد و يک تيم نرم افزاري از دانشگاه صنعتي شريف توي مناقصه با رقمي حدود 700 ميليون تومان برنده شد. اين سيستم عامل قراره در نهايت يک نسخه فارسي درست و حسابي از يکي از توزيع هاي Linux باشه. پس اين طوري که در ابتدا به نظر ميرسه کار غير ممکني نيست. و شايد فکر کنيد که اصلا کار سختي نيست و از عهده يک برنامه نويس هم بر مياد.
اما به نظر من، تنها نفع اين پروژه، نصيب شرکت سازنده ميشه. و اين همه سر و صدا فقط براي هپولي کردن پول مورد نظره.
در ادامه بيانات آقا احسان هم اضافه کنم که يادم هست چند ماه پيش يکي از دانشجويان کارداني کامپيوتر (و برنامه نويسان آينده مملکت) تعريف ميکرد که چند روز قبل از امتحانات فينال رفته از استاد مربوطه خواسته درباره امتحان EsKel (که همون Excel خودمونه) توضيحاتي بهش بده.
حالا ميدونم احسان پي به اشتباهش برده و در اين فکره که Excel يا Exel اصلا مهم نيست! |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط mhaji در تاريخ سهشنبه 01 مهر 1382، ساعت 10:57 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
|
مهمان مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 23:28 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
shovaalyeh زبون بسته!
مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: USA جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 31 شهريور 1382، ساعت 23:41 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
Well, that guest above is me! BTW, it seems to me that the stated budget for such a project is low! Any ideas?
I've heard someone called Dr. Rabiee is directing this project. After all, if students are supposed to get involved with this project, they must be paid fair!
- Shovaalyeh |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3504 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 مهر 1382، ساعت 10:56 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من، RedHat يا SuSE زحمت فارسي کردن linux رو ميکشند و تا چند ماه ديگه ميرسه به دستمون. پس نيازي نيست برنامه نويسان کشور خودشون رو زياد اذيت کنند. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 مهر 1382، ساعت 14:40 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
لطفا در خصوص زير پروژههاي طرح سيستم عامل ملي توضيح بيشتري ارائه فرماييد؟
در اولين مرحله کار 8پروژه مشخص شد و ارتباط اينها با يکديگر معلوم شد که کدام پروژه بايد پيش از ديگري انجام شود و نتايج چيست؟ يکي از پروژهها به 5 زيرپروژه تقسيم و مشخصات فني کامل آنها تبيين شد و از طريق آگهي در رسانهها و ... به اطلاع همگان رسيد و از دست اندرکاران اين حوزه خواسته شد، اگر قادرند اين پروژهها را انجام بدهند، پيشنهادهاي خود را ارايه کنند، در نهايت پيشنهادها توسط مرکز فناوري اطلاعات وارتباطات پيشرفته شريف بررسي و با تمام پيشنهاد دهندگان مصاحبههايي انجام و پس از امتياز بندي پيشنهادها، هريک از پروژهها بر اساس امتيازها به بهترين پيشنهاد دهنده سپرده و در نهايت قرارداد کار منعقد شد. البته بعضي از زيرپروژهها در مدت کوتاهي مثلا شش ماه و بعضي در مدتي طولانيتر به انجام ميرسند و هزينه هريک در مقايسه با ديگري متفاوت است. |
اين همگان کيست که ما از آن بي خبريم، خدا داند!!
البته بزرگمهر ميگه که : همه چيز را همگان دانند. تفسيرش با خودتون!!
ولي از اين مسئله گذشته اميدوارم که اين پروژه (بر خلاف ساير پروژه ها) به نتيجه مطلوبي برسه، من که واقعا ترجيح ميدم با سيستم عامل ملي کار کنم، حتي اگه bug هاش 100 برابر ويندوز باشه. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 07 مهر 1382، ساعت 11:18 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 07 مهر 1382، ساعت 12:57 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
چه سايت زشتي داره! يه همچين پروژه گنده اي نبايد حداقل يه سايت درست و حسابي داشته باشه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 675 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 مهر 1382، ساعت 18:57 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
شما به بزرگواري خودتون ببخشيد، آقاي طراح وب! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 07 مهر 1382، ساعت 20:36 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
البته گروه LIGLUG که مجري پروژه "شبديکس" هست تا حالا هيچ حمايت و بودجه اي از طرف ارگانهاي رسمي و دولتي و دانشگاه ها، دريافت نکرده و اين گروه الان از اين نگرانه که نتيجه زحماتشون به اسم شرکت هاي ديگه تموم بشه چون پروژه Open Source هست! |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 تير 1386، ساعت 19:17 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|