| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 2:23 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
گردهمايي كاربران تالارهاي گفتمان
از همه كاربران محترم تالارهاي گفتمان PersianBB دعوت مي شود در مراسم شامي كه ان شاء الله در همين هفته در شيراز برگزار خواهد شد شركت فرمايند.
زمان: چهارشنبه 11 مرداد، ساعت 7 شب
مكان: رستوران فدك، جنب بيمارستان چمران، بلوار چمران
لطفاً براي يه بار هم كه شده همه سعي كنيم سر موقع بيايم و بقيه رو سر كار نذاريم!
كساني كه مايل هستند مي توانند در همين موضوع رسماً ثبت نام نمايند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در شنبه 14 مرداد 1385، ساعت 0:31 ، و در مجموع 5 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6268 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 2:27 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
پيشنهاد برگزاري مراسم از آقا احسان بود. الان هم خودش شيرازه و ايشالله تا چند روز ديگه هم مي مونه. علي الحساب من و احسان رسماً از همين جا آمادگيمون رو براي شركت در مراسم اعلام مي كنيم. فعلاً ليست شركت كنندگان شامل دو نفره:
1. احسان
2. غريب آشنا
شما هم اگه دوست دارين مي تونين ثبت نام كنين و اسمتون به ليست اضافه بشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 967 اعتبار کسب شده: 2619 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 2:36 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
فکر خيلي بکري
اما چرا شيراز
خوب پاشين بياين اهواز
هوا داغ- رطوبت فوق العاده
تازه يه کم هم با ما همدردي مي کنيد. ما هم بي نصيب نمي مونيم
پس منم سومين نفر
3- يغما
اصلا بياين من شام دعوت تون مي کنم. اصلا بياين اهواز اردو منم در خدمتم چطوره |
|
_________________ اين روزها،
روزهاي دلتنگي در من قدم مي زند...!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 2:46 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ا
بی معرفتها
من هم ميخوام باشم
4- sedayedel
حتماً بايد يک صندلی برای من خالی بگذاريد عکس هم برام بفرستيد که ببينم جام وخالی کرديد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 7:33 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
چرا حالا ؟
sadegh و harvard رفتن خونه !
خوب قسمت نبوده !
من هم هستم . |
|
|
|
 |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 8:14 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
چرا حالا ؟
sadegh و harvard رفتن خونه !
خوب قسمت نبوده ! |
خودت كه مي گي: قسمت نبوده. قبلش كه احسان شيراز نبود. فقط همين چند روز شيراز هستش! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 10:23 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم هستم. |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 500 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 11:08 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
به چه مناسبتی برای چی ؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 657 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 11:30 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
به چه مناسبتی برای چی ؟!  |
به مناسبت 164 مين هفته کار تالار!
___
احسان! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 195 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 13:50 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
گردهمايي كاربران تالارهاي گفتمان
از همه كاربران محترم تالارهاي گفتمان PersianBB دعوت مي شود در مراسم شامي كه ان شاء الله در همين هفته در شيراز برگزار خواهد شد شركت فرمايند.
زمان و مكان مراسم متعاقباً اعلام خواهد شد.
كساني كه مايل هستند مي توانند در همين موضوع رسماً ثبت نام نمايند. |
آخه غريب جان خودت انصاف بده ساعت 1:23 بامداد دعوتنامه براي مهموني مي فرستن.
اما اشکالي نداره خوبه که قراره بچه ها دورهم باشن. حتما خوش ميگذره. من هم از همين پست تقاضاي ثبت نام خود را تسليم مي کنم. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 175 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 14:53 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 16:02 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 16:58 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
آقا اجازه ؟ !!!
آقا ما هم بازی
من از خونه برگشتم و خوشحال میشم در جمع دوستان باشم |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 19:57 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
| منم مي تونم بيام؟ |
چرا که نه !
حتما بيا |
|
|
|
 |
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 21:02 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
| منم مي تونم بيام؟ |
قدم همه بچه هاي تالارهاي گفتمان بر چشم! اصلاً برنامه متعلق به شخص خاصي نيست. مال همه بچه هاست. از كسي نمي خواد اجازه بگيرين كه! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|