| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 15:29 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
من موافقم ولي يه نکته!
من اونجا بشينم با خودم حرف بزنم؟
آخه من فقط چند تا از سال بالايي ها رو فقط مي شناسم و لا غير.
و همون طور که گفتم فقط چندتا سال بالايي! |
خوب میای میشناسی دیگه |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 15:34 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| شيطونک نوشته بود: |
ما هم راه ميديد ؟؟
من هم ميام
دلم براي همه تنگ شده  |
با این حساب دیگه مهربان تنها نیست |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2874 اعتبار کسب شده: 5476 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 15:49 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| شيطونک نوشته بود: |
ما هم راه ميديد ؟؟
من هم ميام
دلم براي همه تنگ شده  |
کجا بودي گوگولي مگوري دلمون واست تنگ شده بود |
|
|
|
 |
somayeh سال صفري!
مجموع ارسالها: 23 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 17:58 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
اي کاش يه موقعي بود من هم مي تونستم بيام!!! در هر صورت.... خوش بگذره!!! |
|
_________________ گاهي به آسمان نگاه کن
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:15 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:23 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| mhaji نوشته بود: |
6. ارزون ترين غذاي توي منو رو سفارش بديد
7. بعد از شام، پشت سر استادها حرف نزنيد!
8. فعلا چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه |
معمولا ارزون ترين غذا تو منو "آب معدنيه"که خودش 150تومنه و 20% حق سرويس مياد روش .
ضمنا يه شرط ديگه هم داشت که مولانا و مرادنا حاج حاجي يادش رفت يا روش نشد اونم عدم حضور جنس زن در محفل بود البته شايد به لحاظ مسائل امنيت ملي يا مبارزه با آپارتايد اعلام نکرده .من ميگم بريم دالاهو نزديک پليس راهه تو جاده سپيدان جاش خيلي تووووپه مطمئنم که از جاش لذت مي برين .ضمنا اگه مي خواد چهارشنبه باشه کادو تولداتونم با خودتون بيارين شايد تسلي خاطر آن مرحوم باشد(مراد همان پسر شجاع سابق) اين واقعه از زماني اتفاق افتاد که من با يکي از شيوخ برجسته آشنا شدم در حال خواندن paperايشان بودم که ناگهان حالتي در من پديدار و دگرگوني حاصل.اگه حالشو دارين حاج امانوئل جي کندس به خط اهل فرنگ Emmanuel j Candes را مورد تفحس(به غلط املائي )قرار دهيد باشد که رستگار شويد |
جای شما بودم از آب معدنی حرفی نمیزدم. چون حالا mhaji یه آبمعدنی 1.5 لیتری با 15 تا استکان کوچولو میگیره میبردتون کنار پل شاه ابوالحمزه یه موکت گل گلی هم میندازه زیر پاتون
خوش بگذره |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3403 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:25 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| مخمل نوشته بود: |
1-3. مخمل، "غريب آشنا" و سياسفيد جلوي چشمم نيان. هاروارد هم نياد
|
ای بابا آخه من چیکار کردم
|
در مسابقات پيش بيني، بالاتر از من ايستادي |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3403 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:28 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
آخه آب معدني غذاست؟
من گفتم ارزون ترين غذا. هنوز هم روي حرفم هستم. اگه همه شرايطم بر آورده بشه، همه اتون مهمون من |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:31 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
این همون پایینیه |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط مخمل در تاريخ دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:34 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 20:32 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
آخه آب معدني غذاست؟
من گفتم ارزون ترين غذا. هنوز هم روي حرفم هستم. اگه همه شرايطم بر آورده بشه، همه اتون مهمون من |
آهان دوغه!!
تو تلویزیون میگفت دوغ یه غذای کامله!!
یکی نیست به من بگه بابا تو که نیستی دیگه چرا شور میزنی |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1823 اعتبار کسب شده: 4615 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 11:02 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
بابا اين همه تعارف و رو در بايستي نداره!پاشيد بيايد دور هم خيلي فاز ميده!
در ضمن مگه ما کم همديگه رو ميشناسيم؟مگه شناخت فقط مربوط به شناختن قيافه است؟
من هم تا حالا احسان رو از نزديک نديدم و خيلي از شما ها رو هم از روي قيافه نميشناسم.
اتفاقا جذابيت اين گردهمآيي به همينه!مثل جشن تولد تالار.اون زمان هم هيچکس ,هيچکس رو نميشناخت ولي همه شرکت کردند. حتي دکتر دستغيبي فرد و دکتر اميني لاري!يادش به خير........ |
_________________ نيست در شهر نگاري که دل از ما ببرد 
|
|
|
|
|
 |
رايکا  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 11 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 616 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دراعماق درياي عشق .... سن: 21 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 11:18 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 0:58 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
زمان مراسم: چهارشنبه 8 مرداد
مكان مراسم: به پيشنهاد دوستان |
| رايكا نوشته بود: |
| اگه فردا باشه من يکي که به دلايل متعدد از جمله :داشتن کلاس و دعوت به يک مهموني ديگر ...از آمدن معذورم! |
من كه قبلاً نوشته بودم مراسم روز چهار شنبه هست. حالا واقعاً نمي توني بياي؟ "مهربان" تنها مي مونه ها!
در مجموع فكر كنم رستوران فدك بهترين گزينه اي باشه كه مي تونيم انتخاب كنيم.
اگه موافقين برنامه رو قطعي كنيم:
زمان: چهارشنبه 11 مرداد، ساعت 8 شب
مكان: رستوران فدك، جنب بيمارستان چمران، بلوار چمران
لطفاً براي يه بار هم كه شده همه سعي كنيم سر موقع بيايم و بقيه رو سر كار نذاريم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 1:36 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4598 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 1:04 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
در مجموع فكر كنم رستوران فدك بهترين گزينه اي باشه كه مي تونيم انتخاب كنيم.
اگه موافقين برنامه رو قطعي كنيم:
زمان: چهارشنبه 8 مرداد، ساعت 8 شب
مكان: رستوران فدك، جنب بيمارستان چمران، بلوار چمران
لطفاً براي يه بار هم كه شده همه سعي كنيم سر موقع بيايم و بقيه رو سر كار نذاريم! |
غريب جان يا تقويم من اشتباه يا تقويم شما
يا اينکه به ساعت زمان دست پيدا کردی و ميتونی به گذشته سفر کنی
اگه اينطوره که به من هم بگو من دلم ميخواد چند سالی به عقب بر گردم
به حساب من چهار شنبه 11 مرداد ميشه, هشتم يکشنبه بود که گذشت |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2874 اعتبار کسب شده: 5476 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 1:13 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|