| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3214 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 21:37 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 21:45 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3478 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 21:53 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من شرايطم رو مينويسم. اگه با همه اش موافق بوديد، قدمتون روي چشم. همه اتون مهمون من:
1. مراسم روز سه شنبه نباشه. بلکه ترجيحا پنج شنبه باشه
2. به تعداد پستهام هزار تا اضافه کنيد
3. برنده مسابقه پيش بيني جام جهاني، من باشم
1-3. مخمل، "غريب آشنا" و سياسفيد جلوي چشمم نيان. هاروارد هم نياد
5. سيب، پسرشجاع، مسافر کوير، armoazn، wp.ark، رايکا، مهربان حتما بيان
6. ارزون ترين غذاي توي منو رو سفارش بديد
7. بعد از شام، پشت سر استادها حرف نزنيد!
8. فعلا چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 22:21 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
اقا با عرض شرمندگی مهدی یه چیزی رو یادش رفت بگه : تازه با اون شرایط شاید بیاد |
|
|
|
|
|
|
 |
شهرام بهامين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 112 محل سکونت: تهران سن: 38 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 23:58 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
بچه ها يه نفر پيدا شده يه شام به ما بده !!!
مثل اينکه از گشنگي نجات پيدا کرديم!!!فقط خدا آخرشو به خير کنه !!!
نکنه ميخوان پول جمع کنن؟ببخشيد کلمه همياري مناسبتريه !!
حالا نميشد اين دفعه رو تهران شام بدين؟؟؟
لطفاً چند روز قبلش قطعي کنيد که بتونيم برسيم
ارادتمند |
_________________ براي اشتراک در شبکه و عضويت در باشگاه دانش آموختگان دانشگاه شيراز www.SUA.ir را ببينيد.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3214 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 2:04 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
زمان مراسم: چهارشنبه 8 مرداد
مكان مراسم: به پيشنهاد دوستان
مكان مراسم ترجيحاً جايي باشه كه براي همه امكان اومدنش وجود داشته باشه. يعني خيلي پرت نباشه كه حتماً به مركب شخصي (!) احتياج بشه. ذر ضمن غذا و فضاش هم خوب باشه. پيشنهاداتتون رو زودتر اعلام كنين. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 91 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 4:20 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 966 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 4:57 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من که نيستم، براتون شب خوب و خوشي را آرزو مي کنم.
خوشا شیراز و وضع بیمثالش .... خداوندا نگه دار از زوالش
ز رکن آباد ما صد لوحش الله ... که عمر خضر میبخشد زلالش
میان جعفرآباد و مصلا ... عبیرآمیز میآید شمالش
به شیراز آی و فیض روح قدسی ... بجوی از مردم صاحب کمالش |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1114 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 12:35 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
تالار فدک کنار بیمارستان چمران فضای باز بدی نداره
یه رستوران هم طرف های ستاده که رستوران شرکت برقه اما تا اونجا که میدونم حضور برای عموم آزاده و فضای خوبی داره و غذاش هم بد نیست
شرمنده جای دیگه ای بلد نیستم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 12:49 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
6. ارزون ترين غذاي توي منو رو سفارش بديد
7. بعد از شام، پشت سر استادها حرف نزنيد!
8. فعلا چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه |
معمولا ارزون ترين غذا تو منو "آب معدنيه"که خودش 150تومنه و 20% حق سرويس مياد روش .
ضمنا يه شرط ديگه هم داشت که مولانا و مرادنا حاج حاجي يادش رفت يا روش نشد اونم عدم حضور جنس زن در محفل بود البته شايد به لحاظ مسائل امنيت ملي يا مبارزه با آپارتايد اعلام نکرده .من ميگم بريم دالاهو نزديک پليس راهه تو جاده سپيدان جاش خيلي تووووپه مطمئنم که از جاش لذت مي برين .ضمنا اگه مي خواد چهارشنبه باشه کادو تولداتونم با خودتون بيارين شايد تسلي خاطر آن مرحوم باشد(مراد همان پسر شجاع سابق) اين واقعه از زماني اتفاق افتاد که من با يکي از شيوخ برجسته آشنا شدم در حال خواندن paperايشان بودم که ناگهان حالتي در من پديدار و دگرگوني حاصل.اگه حالشو دارين حاج امانوئل جي کندس به خط اهل فرنگ Emmanuel j Candes را مورد تفحس(به غلط املائي )قرار دهيد باشد که رستگار شويد |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 13:39 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
|
"دالاهو" و کلاً تالارها و باغهاي خارج از شهر جاهاي قشنگين؛ اما رفت و آمد به اونجا يه مقدار مشکله. مي خوايم جايي باشه که نزديک تر باشه و کساني که وسيله ندارن هم بتونن راحت بيان. نظر من اينه که بحتماً يه جا با فضاي باز باشه. فکر مي کنم "رستوران فدک" توي چمران بد نباشه. فضاش خيلي قشنگه. البته شنيدم بعضي از غذاهاش از جمله پيتزاش چندان تعريفي نداره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
ali.sh  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 14:18 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
بنام خدا
سلام:
خوب با معرفتها اين برنامه که براي شيرازيهاست پس بقيه چي
در هر صورت که جاي امثال ما خيلي خالي |
|
_________________ ليس الا نسان الا ما سعي
|
|
|
|
|
 |
شيطونک داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 286 اعتبار کسب شده: 155 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 15:10 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
ما هم راه ميديد ؟؟
من هم ميام
دلم براي همه تنگ شده |
|
_________________ غم عشقت بيابون پرورم کرد
هواي وصل بي بال و پرم کرد
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 15:21 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
من موافقم ولي يه نکته!
من اونجا بشينم با خودم حرف بزنم؟
آخه من فقط چند تا از سال بالايي ها رو فقط مي شناسم و لا غير.
و همون طور که گفتم فقط چندتا سال بالايي! |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مرداد 1385، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
ميشه من نيام! |
|
|
|