| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 10:57 |
|
 |
2 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
بنده در اين محل براي شرکت در گرد همايي اعلام آمادگي ميکنم.فقط در صفحه ي اول تالار فراموش شده که محل گرد همايي ذکر بشه.
راستي همراه خودم يه سورپرايزهم براتون ميارم! |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 13:31 |
|
 |
2 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| همراه خودم يه سورپرايزهم براتون ميارم! |
يه دختر خوشگل تا نوبتي بوسش کنيد.جنبه داشته باشيد و نوبتو رعايت کنيد.
جاي منم خالي کنيدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 317 اعتبار کسب شده: 1202 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 18 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 14:48 |
|
 |
2 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
منم ميام اما مکانش رو نمي دونم کجاست؟ اگه زود بگيد کجاست شايد بيام |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 اسفند 1386، ساعت 16:03 |
|
 |
2 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
احسان امروز سر کار توي آموزش و پرورش گير افتاده* و احتمالاً تا ديروقت اونجاست. در نتيجه گردهمايي امروز مي افته ايشالله واسه هفته ديگه. به بقيه بچه ها هم خبر بدين که کسي سر کار نره. هر چند چون رسماً محل گردهمايي اعلام نشده، کسي نمي تونه سر کار بره.
ما به نرد هجـرانت همچـو مهـره در بنديم - - - - - دل ز غـيـر ببريديم، ديـده از جـهـان کنديم
ديــده ايــم رويــش را، بــاز آرزومــنــديــم - - - - - دين و دل به يک ديدن باختيم و خرسنديم
در قمار عشـق اي دل کي بود پشيماني
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 اسفند 1386، ساعت 2:16 |
|
 |
2 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |