| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3189 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 5:08 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
بچه ها ولی گفته باشم
ايندفعه من و توی آب نندازيدا |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 7:54 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من هم فکر ميکنم اگر اعضاي جوان تر و جديد تر تالار مسئول همکاري اين گرد همايي بشند بهتره.
در هر صورت من هم هستم. |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 14:35 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
جناب غريب آشنا
خيلي متاسفم که قدرناشناسي چند نفر شما اين قد رناراحت کرده ولي حق رو به شما مي دم.
من به شخصه در طي اين يک سالي که در اين بخش بودم کاملاً متوجه شدم که چه کساني براي بخش زحمت مي کشند و چه کساني فقط منتظر اين هستند که حال آدم هاي باحال بخش رو بگيرند.
اردويي رو که با هم رفتيم تخت جمشيد رو که يادتون هست! من از هر کدام از بچه هاي خودمون که پرسيدم راضي بودند و همه خوشحال.
من همين جا از همه ي زحمات شما تشکر مي کنم و اميدوارم در مراحل بعدر زندگيتون اين قدر بي لطفي نبينيد و آدم هايي بهتر از ما روبرو بشيد. حقيقتاً از اينکه چنين افرادي رو مي بينم خجالت مي کشم. |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 14:39 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خوشم نمي ياد که اين جمله رو بنويسم ولي مجبورم
فکر نمي کنم از اعضاي جديد سايت کسي حاضر بشه اين همه مسووليت رو قبول کنه ولي اعضاي قديمي سايت به دليل داشتن سابه ي بيشتر در انجام اينگونه کارها، هم تجربه ي بيشتري دارن و هم اهميت و وقت بيشتري رو مي ذارن. پيشنهاد مي کنم يکي از اعضاي قديمي ساين به همراه يکي از اعضاي جديد سايت مسوول بشن!
پيشنهادات من براي اعضاي قديمي که مي شناسم هم :مسافر کوير" و "غريب آشنا" هست! |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 2510 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 15:12 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
منم ميام فقط بهم تماس بگيريد چون زياد دسترسي به اينترنت ندارم |
_________________ از ننه اديسون:
| نقل قول: |
از عاشق شدن مگه حاليته ؟
عشقت مال اون بچه ساليته ! |
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 15:20 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
من پيشنهاد ميکنم جمعه همين هفته يعني 10 شهريور همون جا و همون ساعت قبلي. |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 15:28 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
| من پيشنهاد ميکنم جمعه همين هفته يعني 10 شهريور همون جا و همون ساعت قبلي. |
جاي قبلي واقعا مناسب بود به جز غذاش!
اما اگر يک بار ديگه بريم اونجا تکراري ميشه .
و بچه ها ميگن ، شيراز جاي ديگه اي نداره !
مخصوصا اصفهان دوستاي عزيز
نظر تون در مورد مجتمع فرهنگيان خيابان حر چيه ؟ |
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 20:20 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
بنده همون جور که قبلاً گفتم به نظرم محل گردهمايي بايد چند تا ويژگي داشته باشه:
- قابل دسترس براي همه باشه. يعني نياز به وسيله شخصي نداشته باشه.
- فضاي باز داشته باشه.
- غذاش خوب و با قيمت مناسب باشه.
رستوران فدک در مجموع خوب بود؛ اما براي بار دوم بهتره يه جاي جديد بريم. پيشنهاداتتون رو هر چه سريعتر اعلام کنين. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 0:47 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
فكر مي كنم اول بهتره روز و ساعت گردهمايي مشخص بشه و بعد در مورد جاش به توافق برسيم. اين جوري وقت كافي براي برنامه ريزي هم خواهيم داشت.
به نظر من روز جمعه و ساعت 7 عصر مناسبه. اگه موافقين، زمان رو تثبيت كنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 67 اعتبار کسب شده: 573 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 12:49 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگر کمتر چرند بنویسم گمان کنم زندگی زیباتر می شود. |
اين مطلب آخرين بار توسط usofan در شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 22:12 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 13:20 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
فكر مي كنم اول بهتره روز و ساعت گردهمايي مشخص بشه و بعد در مورد جاش به توافق برسيم. اين جوري وقت كافي براي برنامه ريزي هم خواهيم داشت.
به نظر من روز جمعه و ساعت 7 عصر مناسبه. اگه موافقين، زمان رو تثبيت كنيم. |
اگر گردهمايي اين دفعه را شام نخوريم جاهاي بهتري مي تونيم بريم !
جاهاي خوب زيادند ولي رستوران ندارند يا غذاي خوب دارند وجاي مناسب براي نشستن ندارند !
البته اگر نخواهيم شام بخوريم فکر کنم ساعتش را جلوتر بندازيم بهتر باشه مثلا ساعت 6
مسافر کوير باغ رويا را پيشنهاد کرد که همون بلوار چمران است . |
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 17:42 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
اگر گردهمايي اين دفعه را شام نخوريم جاهاي بهتري مي تونيم بريم !
جاهاي خوب زيادند ولي رستوران ندارند يا غذاي خوب دارند وجاي مناسب براي نشستن ندارند !
البته اگر نخواهيم شام بخوريم فکر کنم ساعتش را جلوتر بندازيم بهتر باشه مثلا ساعت 6
مسافر کوير باغ رويا را پيشنهاد کرد که همون بلوار چمران است . |
من شديداً موافقم! اين جوري مشكل جنس لطيف (!)* در مورد دير خونه رفتن هم حل مي شه. ساعت 6 هم براي شروع مراسم خوبه. حداقل تا 8 مي تونيم بي دردسر اونجا باشيم. البته من تا حالا "باغ رؤيا" نرفتم؛ اما احتمالاً جاي مناسبي بايد باشه. حالا شام نداره، عصرونه مي شه چيزي اونجا پيدا كرد خورد؟!
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 1148 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 11:32 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ... اين جوري مشكل جنس لطيف (!)* در مورد دير خونه رفتن هم حل مي شه. |
تو هنوز اين جنس رو ول نكردي؟ حتما بايد يه دردسري برات درست بشه تا از اين برنامه هات دست برداري! اون روز هم كه برديشون كوه پيمايي همين تذكر برادرانه رو بهت دادم اما كو گوش شنوا!
بابا يكي اين غريب آشنا رو زنش بده تا كار دست خودش نداده! |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 14:30 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
موافقم!
اميدوارم اين دفعه ديگه فراموش نکنم!!!! |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 17:00 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|