| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 19:04 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
آرزوي يک شاعر
يك فعال و شاعر ايرلندى با انتقاد از جورج بوش اظهارداشت: آرزو دارم كه بوش را در حالى كه صدها دانشآموز شاهد هستند، به قتل برسانم.
به گزارش خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از پايگاه اينترنتىشبكهى خبرى العربيه، پتى ويليامز، فعال و شاعر ايرلندى و برندهى جايزهى صلح نوبل در سخنانى در سمينار "گفتوگوهاى زمين" كه در يكى از شهرهاى استراليا برگزار شد، با حالتى متاثر از مرگ كودكان بىگناه در جنگها به ويژه جنگهاى خاورميانه بيان داشت: من با مفهوم "نبود خشونت" مشكل دارم. در اين لحظه دوست دارم جورج بوش، رييس جمهور آمريكا را در ميان موج دستزدنها و تشويق صدها تن از دانشآموزان بكشم. |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 9:09 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 15:11 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 16:40 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من به شخصه حاضرم اين کار را به جاي اين آقا (يا خانم) شاعر انجام بدم
فقط کافيه به من تحويلش بدن! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 17:01 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
من به شخصه حاضرم اين کار را به جاي اين آقا (يا خانم) شاعر انجام بدم
فقط کافيه به من تحويلش بدن!  |
ای قاتل! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |