| نویسنده |
پیغام |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 14:11 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ليله الرغائب
... و بدانکه شب جمعه اول ماه رجب را لیله الرغائب گویند و از برای آن عملی از حضرت رسول(ص) وارد شده با فضیلت بسیار که سید در اقبال و علامه مجلسی در اجازه بنی زهره نقل کرده اند و از جمله فضیلت او آنکه گناهان بسیار بسبب او آمرزیده شود و آنکه هر که این نماز را بگذارد چون شب اول قبر او شود حقتعالی بفرستد ثواب این نماز را بسوی او به نیکوتر صورتی با روی گشاده و درخشان و زبان فصیح پس با وی بگوید ای حبیب من بشارت باد تو را که نجات یافتی از هر شدت و سختی گوید تو کیستی؟ بخدا سوگند که من روئی بهتر از روی تو ندیدنم و کلامی شیرین تر از کلام تو نشندیه ام و بوئی بهتر از بوی تو نبوئیدم. گوید من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردی. آمدم امشب نزد تو تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود من سایه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قیامت پس خوشحال باش که خیر از تو معدوم نخواهد شد هرگز.
و کیفیت آن چنان است که روز پنجشنبه اول آن ماه را روزه می داری چون شب جمعه داخل شود مابین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز میگذاری هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعت از آن یکمرتبه «حمد» و سه مرتبه «انا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اله احد» میخوانی و چون فارغ شدی از نماز هفتاد مرتبه می گوئی «اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی اله» پس به سجده می روی و هفتاد مرتبه میگویی «سبوح قدوس رب الملائکه و الروح» پس سر از سجده برمیداری و هفتاد مرتبه می گویی «رب اغفر و ارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلی الاعظم» پس باز به سجده میروی و هفتاد مرتبه می گویی «سبوح القدوس رب الملائکه و الروح» پس حاجت خود را می طلبی که انشاءاله برآورده خواهد شد.
مفاتیح الجنان
تالیف:مرحوم ثقه الاسلام حاج شیخ عباس قمی طاب نژاه
ترجمه: حاج شیخ رضا سراج
مهمترین اتفاقی که واسه این شب در نظر گرفتن دعا کردن و مهم تر از او آرزو کردن که در بر آورده شدنش شکی نیست!
آروزمند آرزوهایتان
یغما
التماس دعا |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 14:55 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام یغما جان. دستت هم درد نکنه . راستی چشمت روشن .بهترین دوستت هم عضو بهترین وب سایت شد.نماز و روزه امروزت هم قبول باشه عزیزم. |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 14:57 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
راستی یادم رفت بگم .حتما بهم خوش آمد بگو . |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 06 مرداد 1385، ساعت 2:00 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
آرزوهاي من:
1- اللهم اجعل قلبي لحبک متيما
2-اللهم نعوذ بک من شر شيطان رجيم
3-کاش اين جمعه بيايد...
4-(خيلي وقته اينو آرزو دارم که هنوز برآورده نشده)يه کلاغ روسياه هوايي شده بره پابوس امام رضا |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 06 مرداد 1385، ساعت 19:54 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 13:01 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 15:17 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 22:49 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خودت گفتی تمامش کنیم..منم دیگه چیزی نمیگم..آخه با بچه های این سایت مثل اینکه رودروایسی داری..... |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 07 مرداد 1385، ساعت 22:53 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 14:14 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
آره خوب مشخصه عزيزم |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 14:30 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
honey و yaghma
شما اين حرفها رو با تلفن نميتونيد به هم بزنيد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 14:35 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
honey و yaghma
شما اين حرفها رو با تلفن نميتونيد به هم بزنيد؟  |
مگه اهواز هم تلفن داره؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 14:38 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
It seems if you pray really hard into ليله الرغائب God gives you nice girlfriends who post sweet girly messages for you! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مرداد 1385، ساعت 14:43 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
It seems if you pray really hard into ليله الرغائب God gives you nice girlfriends who post sweet girly messages for you! |
خدا رحم کنه! |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 20:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Yaghma نوشته بود: |
ليله الرغائب
... و بدانکه شب جمعه اول ماه رجب را ليله الرغائب گويند و از براي آن عملي از حضرت رسول(ص) وارد شده با فضيلت بسيار که سيد در اقبال و علامه مجلسي در اجازه بني زهره نقل کرده اند و از جمله فضيلت او آنکه گناهان بسيار بسبب او آمرزيده شود و آنکه هر که اين نماز را بگذارد چون شب اول قبر او شود حقتعالي بفرستد ثواب اين نماز را بسوي او به نيکوتر صورتي با روي گشاده و درخشان و زبان فصيح پس با وي بگويد اي حبيب من بشارت باد تو را که نجات يافتي از هر شدت و سختي گويد تو کيستي؟ بخدا سوگند که من روئي بهتر از روي تو نديدنم و کلامي شيرين تر از کلام تو نشنديه ام و بوئي بهتر از بوي تو نبوئيدم.
گويد من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردي. آمدم امشب نزد تو تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهايي تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود من سايه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قيامت پس خوشحال باش که خير از تو معدوم نخواهد شد هرگز.
و کيفيت آن چنان است که روز پنجشنبه اول آن ماه را روزه مي داري چون شب جمعه داخل شود مابين نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز ميگذاري هر دو رکعت به يک سلام و در هر رکعت از آن يکمرتبه «حمد» و سه مرتبه «انا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اله احد» ميخواني و چون فارغ شدي از نماز هفتاد مرتبه مي گوئي «اللهم صل علي محمد النبي الامي و علي اله» پس به سجده مي روي و هفتاد مرتبه ميگويي «سبوح قدوس رب الملائکه و الروح» پس سر از سجده برميداري و هفتاد مرتبه مي گويي «رب اغفر و ارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلي الاعظم» پس باز به سجده ميروي و هفتاد مرتبه مي گويي «سبوح القدوس رب الملائکه و الروح»
پس حاجت خود را مي طلبي که انشاءاله برآورده خواهد شد.
مفاتيح الجنان
تاليف:مرحوم ثقه الاسلام حاج شيخ عباس قمي طاب نژاه
ترجمه: حاج شيخ رضا سراج
مهمترين اتفاقي که واسه اين شب در نظر گرفتن دعا کردن و مهم تر از او آرزو کردن که در بر آورده شدنش شکي نيست!
آروزمند آرزوهايتان
يغما
التماس دعا |
سلام...بچه ها امشب دقيقا ليله الرغائب هست و خيلي خوبه که هم واسه خودمون هم دوستامون و خانواده هامون و همه و همه دعا کنيم..
ميگن شب شب دعا کردنه
واسه سلامتي همدديگه
موفقيت هاي همديگه
واسه بخشوده شدن گناهانمون
شادي و شادکامي همديگه و .....................
خلا صه اينکه استفاده کنيم از اين موقعييت و ...........
التماس دعا
honey |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|