| نویسنده |
پیغام |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 370 اعتبار کسب شده: 895 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 20:21 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
محتاج دعا |
|
_________________ براي شعري که بي تو خواهم گفت...
قافيه کم دارم ...
و...
تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3388 اعتبار کسب شده: 3447 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 0:17 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 2:36 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
ملتمسيم به محتاجين دعا |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3388 اعتبار کسب شده: 3447 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 تير 1386، ساعت 7:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
ما يحتاجمون التماس دعاست. |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 10:16 |
|
 |
9 روز و 19 ساعت پيش |
|
|
| |
امروز اولين پنج شنبه ماه پر فضيلت رجب هست و امشب بنا به روايتهاي معتبر شب ليله الرغائب (شب آرزوها)!
با فضيلت و کيفيت اعمالي به شرح ذيل:
| Yaghma نوشته بود: |
ليله الرغائب
... و بدانکه شب جمعه اول ماه رجب را ليله الرغائب گويند و از براي آن عملي از حضرت رسول(ص) وارد شده با فضيلت بسيار که سيد در اقبال و علامه مجلسي در اجازه بني زهره نقل کرده اند و از جمله فضيلت او آنکه گناهان بسيار بسبب او آمرزيده شود و آنکه هر که اين نماز را بگذارد چون شب اول قبر او شود حقتعالي بفرستد ثواب اين نماز را بسوي او به نيکوتر صورتي با روي گشاده و درخشان و زبان فصيح پس با وي بگويد اي حبيب من بشارت باد تو را که نجات يافتي از هر شدت و سختي گويد تو کيستي؟ بخدا سوگند که من روئي بهتر از روي تو نديدنم و کلامي شيرين تر از کلام تو نشنديه ام و بوئي بهتر از بوي تو نبوئيدم. گويد من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردي. آمدم امشب نزد تو تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهايي تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود من سايه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قيامت پس خوشحال باش که خير از تو معدوم نخواهد شد هرگز.
و کيفيت آن چنان است که روز پنجشنبه اول آن ماه را روزه مي داري چون شب جمعه داخل شود مابين نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز ميگذاري هر دو رکعت به يک سلام و در هر رکعت از آن يکمرتبه «حمد» و سه مرتبه «انا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اله احد» ميخواني و چون فارغ شدي از نماز هفتاد مرتبه مي گوئي «اللهم صل علي محمد النبي الامي و علي اله» پس به سجده مي روي و هفتاد مرتبه ميگويي «سبوح قدوس رب الملائکه و الروح» پس سر از سجده برميداري و هفتاد مرتبه مي گويي «رب اغفر و ارحم و تجاوز عما تعلم انک انت العلي الاعظم» پس باز به سجده ميروي و هفتاد مرتبه مي گويي «سبوح القدوس رب الملائکه و الروح» پس حاجت خود را مي طلبي که انشاءاله برآورده خواهد شد.
|
طلب آرزوهامون يادمون نره!
يادمون نره:
1 - دعا براي فرج آقا امام زمان(عج)
2 - دعا براي شفاي همه بيماران
3 - طلب مغفرت براي همه اسيران خاک
4 - آرزومندي آرزوهاي همه بنده هاي خدا
5 - و آرزو کردن و آرزو کردن و آرزو کردن براي همه آرزو هاي خوب خودمون
اميدوارم قبول باشه و بشه و همه آرزوهاي خوب تون هم برآورده!
بي نهايت بار التماس دعا! |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2278 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 تير 1387، ساعت 16:54 |
|
 |
9 روز و 13 ساعت پيش |
|
|
| |
يادش به خير پارسال اين روز رو تا صبح تو حرم امام رضا بودم.
بچه ها براي منم دعا کنيد.
التماس دعا |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |