| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 10:05 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
تهران IranSport.Net - قويترين مرد ايران و جهان گفت: برخي از افراد يادشان رفته است كه " علي دايي " براي فوتبال ايران چه افتخاراتي را كسب كرده است.
" حسين رضازاده " با اشاره به انتقاداتي كه از " علي دايي " در رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان صورت گرفت، گفت: متاسفانه برخي از افراد فراموش كردهاند كه برههاي از تاريخ فوتبال ايران با نام " علي دايي " رقم خورده و او جزيي جدايي ناپذير از تاريخ فوتبال اين مرز و بوم است .
وي افزود: من ميدانم كه " دايي " براي اينكه در شرايط مطلوب بدني قرار بگيرد، چه زحماتي را متحمل شده ولي متاسفانه برخورد خوبي در يك ماه گذشته با او نشده است.
دارنده دو مدال طلاي بازيهاي المپيك ۲۰۰۰و ۲۰۰۴سيدني و آتن اظهار داشت: "دايي" يك ورزشكار ملي است و اكنون سنش بالا رفته ولي او بهتر از هركس ديگر ميداند كه چه زماني بايد از صحنه رقابتها كنارهگيري كند.
مليپوش وزنهبرداري ايران در ادامه به كادر جديد تيم ملي فوتبال ايران اشاره كرد و گفت: من كارشناس اين رشته ورزشي نيستم ولي با شناختي كه از " امير قلعهنويي " دارم، مطمئنم كه وي ميتواند تيم ايران را بهروزهاي اوج خود بازگرداند.
وي در ادامه گفت: من هم مثل تمامي ايرانيان آرزو دارم كه تيم ملي فوتبال ايران در رويدادهاي مختلف به نتايج خوبي دست يابد. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |