| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 مرداد 1385، ساعت 13:14 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم حرفهاي Omid را قبول دارم، ولي براي هر بيماري بايد به فکر درمان بود، چيزي که در کشور ما اصلاً فکري بحالش نميشه و حتي در جهت وخيم تر کردن اين بيماري پيش مي ريم. ما بجاي «فرهنگ سازي» داريم به سمت معکوس حرکت مي کنيم. قانون جديد مصوب مجلس در مورد حجاب و جرياناتي که چندي پيش توي ميدون هفت تير اتفاق افتاد .... |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 مرداد 1385، ساعت 13:20 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| سلام: به نظرم بچه برقي منظورشو يه مقدار بد رسونده وگرنه حرفش يقينا اينا نيست |
چرا! دقيقتاً منظور من همونا بود که گفتم. اگه فکر مي کني منظور من چيز ديگه اي بوده، توضيح بده من چه منظوري داشتم. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 01 مرداد 1385، ساعت 13:22 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Deciding what to wear is a most basic freedom that one must have. It's unfortunate that this has become a political issue in Iran  Dresses change by fashion, by season by location and by age. You cannot dictate a generl dress code foe everybody.
This whole hijab thing has become such a sensitive issue because it is "forced". If it was optional -like it is in almost every other muslim country- then people who really believed in it would wear it, and those who don't simply wouldn't. The general taste of the society would then decide what is beautiful and what is not. Having such a restricted fashion show is nothing but a crude immitation of westeren practices so it's not going to help with the situation.
Also, our men (more correctly, our young sex-deprived testostron-savy rude males) are another big part of the problem. A tyipcal woman in canada in summer wears just a top and shorts and NO BODY ever says any jokes to her or stares at her when she walks on street. A typical Iranian woman wears hijab tip to toe but hears many crule insults from young men who are wondering on streets
Here, a single young woman can travel by car or plane several thousand miles, stay in hotels or other places and feel safe. My teenager sister in a small town like Jahrom doesn't feel safe to walk home from her school!
Who are we kidding guys? Don't you see this whole "covering-up women's body" thing is just bullshit? Our society is sexually sick and our male population doesn't think of anything but fantacizing women! In such a society, talking about protecting women by hejab is nothing but but a naive joke
|
See
That is why I have your air
underrrrrstanding |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
ali.sh  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 01 مرداد 1385، ساعت 18:33 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بنام خدا
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| غرب زدگي اسلامي |
من با اين حرف چندان موافق نيستم. درسته كه ايده شوي لباس رو از غرب گرفتن؛ اما با توجه به شرايط جامعه و فرهنگ و اعتقاداتمون تغييرش دادن و يه نسخه مناسب از اون رو در كشورمون اجرا كردن. چرا زنها و دخترهاي ما بايد لباسهاشون رو از روي مدلهاي غربي انتخاب كنن؟ ارائه مدلهاي اسلامي مناسب مي تونه براي فرهنگ سازي خيلي مفيد باشه. به نظرم لباسهاي ارائه شده در شوي لباس اسلامي در نوع خودشون خيلي هم قشنگن و كلاً همچين كارهايي به حال جامعه، فرهنگ و اقتصادمون مفيده. |
ميشه بفرماييد ما که 1400 سال مسلمون بوديم، اسلام چه گلي به سرمون زده، غيز از اينکه اسلام شده سمبل خشونت و روسري و نقاب شده سمبل عقده و تروريسم!!! |
سلام:
خيلي مردد بودم که اصلا جوابي بنويسم يا نه اما درهر صورت تصميم گرفتم که چند سطري بنويسم.
بدون هيچ حاشيه اي مي رم سر اصل مطلب. يعني شما واقعا فکر ميکني که اسلام خداي نخواسته سمبل خشونت وروسري و ... سمبل عقده و تروريسم. واقعا اينجوري فکر ميکني ... يا اينکه نه فکر ميکني اين دست القاب ساخته دست کسايي که اسلام و دستورات اون با منافع اونا جور در نمياد. البته در مورد اين مطلب خيلي ميشه صحبت کرد اما فکر ميکنم فعلا همينقدر کافي باشه. ضمنا از شما خواهش ميکنم که همين چند سطر رو هم شعاري نخون و لطف کن و واقعا تامل کن. در ضمن فکر ميکنم ذکر اين مطلب هم واجب باشه که به نظر من هم درنهايت هرکسي هر عقيده اي داره محترمه اما به شرط اينکه به عقايد ديگران خداي نکرده توهين نکنه. فکر ميکنم با اين توضيح اخري ديگه کاملا متوجه منظور من از پست قبلي شده باشي.
ali.sh |
|
_________________ ليس الا نسان الا ما سعي
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 02 مرداد 1385، ساعت 13:30 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| ali.sh نوشته بود: |
سلام:
خيلي مردد بودم که اصلا جوابي بنويسم يا نه اما درهر صورت تصميم گرفتم که چند سطري بنويسم.
بدون هيچ حاشيه اي مي رم سر اصل مطلب. يعني شما واقعا فکر ميکني که اسلام خداي نخواسته سمبل خشونت وروسري و ... سمبل عقده و تروريسم. واقعا اينجوري فکر ميکني ... يا اينکه نه فکر ميکني اين دست القاب ساخته دست کسايي که اسلام و دستورات اون با منافع اونا جور در نمياد. البته در مورد اين مطلب خيلي ميشه صحبت کرد اما فکر ميکنم فعلا همينقدر کافي باشه. ضمنا از شما خواهش ميکنم که همين چند سطر رو هم شعاري نخون و لطف کن و واقعا تامل کن. در ضمن فکر ميکنم ذکر اين مطلب هم واجب باشه که به نظر من هم درنهايت هرکسي هر عقيده اي داره محترمه اما به شرط اينکه به عقايد ديگران خداي نکرده توهين نکنه. فکر ميکنم با اين توضيح اخري ديگه کاملا متوجه منظور من از پست قبلي شده باشي.
ali.sh |
به نظر من، مشکل من و شما پيش فرضهايي هست که از بچگي توي ذهن ما رشد پيدا کرده و باعث ميشه ما اينجوري فکر کنيم، اروپاي قبل از رنسانس هم دست کمي از ما نداشت. بهرحال جامعه ما هم به نوعي در حال رنسنانس هست، اميدوارم نسل بعد از ما مشکلات کمتري داشته باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
ali.sh  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 40 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 02 مرداد 1385، ساعت 23:58 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| ali.sh نوشته بود: |
سلام:
ali.sh |
به نظر من، مشکل من و شما پيش فرضهايي هست که از بچگي توي ذهن ما رشد پيدا کرده و باعث ميشه ما اينجوري فکر کنيم، اروپاي قبل از رنسانس هم دست کمي از ما نداشت. بهرحال جامعه ما هم به نوعي در حال رنسنانس هست، اميدوارم نسل بعد از ما مشکلات کمتري داشته باشه. |
بنام خدا
سلام: ببين دوست عزيز درست همه ما به قول شما با يکسري پيش فرضهايي بزرگ ميشيم اما
حرف اينجاست که ايا اين ذهنيتها قراره هميشه همينطور به قول شما پيش فرض بمونه ويا اينطور حرفمو مطرح کنم که اصلا طبق روال عاديي که هر ادمي در طول زندگيش طي مي کنه همينطور ذهنيت مي مونه يا نه...من فکر مي کنم که نمي مونه به چه دليل به اين دليل که همونطور که در بالا اشاره کردم هر ادمي طبق روال معمولي که در زندگي جلو ميره
يقينا تاکيد ميکنم که يقينا براش يکسري سوالاتي راجع به اين چيزها يي که از بچگي
باهاشون سروکار داشته پيش مياد. وقتيکه سوال پيش اومد دو تا راه بيشتر که نيست يا ميره دنبال جواب يا نميره که اگر خوب و مجدانه دنبال جواب اين سوالات بره به نظر من يقينا به جواب خوبي ميرسه
حالا صرف نظر از خود جواب که حالا ياهمه اون ذهنيتها رو تاييد کنه يا همشو ردکنه ويا قسمتي رو قبول و قسمتي رو رد کنه
که در هر صورت ديگه اصلا پيش فرض نيست بلکه اعتقاد اون ادم .
حالا با همه اين حرفها ديگه ما بايد ببينيم که چه کا ره ايم و مساله چيه تا در صورت تمايل دقيقتر با اون روبرو بشيم.
موفق باشي |
|
_________________ ليس الا نسان الا ما سعي
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 03 مرداد 1385، ساعت 13:07 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بنام خدا
سلام: ببين دوست عزيز درست همه ما به قول شما با يکسري پيش فرضهايي بزرگ ميشيم اما
حرف اينجاست که ايا اين ذهنيتها قراره هميشه همينطور به قول شما پيش فرض بمونه ويا اينطور حرفمو مطرح کنم که اصلا طبق روال عاديي که هر ادمي در طول زندگيش طي مي کنه همينطور ذهنيت مي مونه يا نه...من فکر مي کنم که نمي مونه به چه دليل به اين دليل که همونطور که در بالا اشاره کردم هر ادمي طبق روال معمولي که در زندگي جلو ميره
يقينا تاکيد ميکنم که يقينا براش يکسري سوالاتي راجع به اين چيزها يي که از بچگي
باهاشون سروکار داشته پيش مياد. وقتيکه سوال پيش اومد دو تا راه بيشتر که نيست يا ميره دنبال جواب يا نميره که اگر خوب و مجدانه دنبال جواب اين سوالات بره به نظر من يقينا به جواب خوبي ميرسه
حالا صرف نظر از خود جواب که حالا ياهمه اون ذهنيتها رو تاييد کنه يا همشو ردکنه ويا قسمتي رو قبول و قسمتي رو رد کنه
که در هر صورت ديگه اصلا پيش فرض نيست بلکه اعتقاد اون ادم .
حالا با همه اين حرفها ديگه ما بايد ببينيم که چه کا ره ايم و مساله چيه تا در صورت تمايل دقيقتر با اون روبرو بشيم.
موفق باشي |
سلام دوست عزيز
دقيقآ درست مي فرماييد. اما پيش فرضهاي مورد نظر من چيزايي هست كه از بچگي توي خونه و مدرسه به ذهن ما خورانده شده. و بدليل اينكه شما بخش زيادي از اون پيش فرضها را بعنوان اعتقاد راسخ قبول كردين بحث كردن با شما بي نتيجه است.
موفق باشي |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 0:35 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| غرب زدگي اسلامي |
من با اين حرف چندان موافق نيستم. درسته كه ايده شوي لباس رو از غرب گرفتن؛ اما با توجه به شرايط جامعه و فرهنگ و اعتقاداتمون تغييرش دادن و يه نسخه مناسب از اون رو در كشورمون اجرا كردن. چرا زنها و دخترهاي ما بايد لباسهاشون رو از روي مدلهاي غربي انتخاب كنن؟ ارائه مدلهاي اسلامي مناسب مي تونه براي فرهنگ سازي خيلي مفيد باشه. به نظرم لباسهاي ارائه شده در شوي لباس اسلامي در نوع خودشون خيلي هم قشنگن و كلاً همچين كارهايي به حال جامعه، فرهنگ و اقتصادمون مفيده. |
ميشه بفرماييد ما که 1400 سال مسلمون بوديم، اسلام چه گلي به سرمون زده، غيز از اينکه اسلام شده سمبل خشونت و روسري و نقاب شده سمبل عقده و تروريسم!!! |
... خاموشي است |
با سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص دوست خوبم هاروارد
بدون مقدمه:
من به این نوع ابراز عقیده انتقاد دارم. این طرز برخورد با فلسفه وجودی تالار های گفمتان در تضاده.تکرار میکنم: تالار های گفتمان. اینجا محل گفتمانه.اگر قرار باشه فردی رو به خاطر نظریاتش (هر چقدر که از نظر ما بی منطق و یک طرفه باشه ) اینگونه خطاب کنیم دیگه مجالی برای گفتمان باقی نخواهد موند. این طرز تفکر خیلی انحصار طلبانه است: (( هر چی ما می میگیم درسته و هر کس حرف دیگه ای غیر از این بزنه ابله است)).واقعا یعنی چی؟
آیا ما قبلا توی سایت اختلاف نظر نداشتیم؟ناچارم مثال بزنم. بارها شاهد تفاوت دیدگاه غریب آشنا با امید بودیم و هستیم.من خودم از پست های دو طرف خیلی چیز ها یاد گرفتم و هنوز هم مجددا دوباره به بعضی بحث های قدیمی رجوع میکنم و اونها رو میخونم و روشون فکر میکنم. ولی اگر قرار بود در ابتدای بحث , هر کدوم از طرفین اینجوری برخورد میکرد اینقدر بحثها جالب و برای من نوعی سازنده میشد؟ مسلما نه.
بیایم برای نظرات دیگران بیشتر ارزش قایل بشیم.هر کس هر عقیده ای که داره و از هر راهی که بهش رسیده براش خیلی محترمه و ما هم باید برای اون فرد و اون عقیده ارزش قایل بشیم.
یاد دوران دوم خرداد به خیر.این حرف من دقیقادر چارچوب تحمل نظر مخالف و تمرین دموکراسی که اون دوران خیلی رایج بود جا میگیره.
در پایان من از بچه برقی 78 به خاطر حرفی که فکر میکنم مقصو د نویسنده اون توهین نبوده عذر خواهی میکنم. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 16:50 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مسافر کویر عزیز بحثی را که از روی دلیل و منطق باشه و فکر انسان را مخاطب قرار بده از نظر همه اعضای پدیرفته است و من نیز برای اولین بار نیست در چنین بحث هایی شرکت میکنم .
اما زمانی که کسی اعتقادات ذیگران را به تمسخر میگیرد و آنها را مردم عصر رنسانس خطاب میکند بهترین جوابی که میتواند دریسافت کند همین میباشد.
خود شما در طول این سه سالی که من در این تالار حضور داشته ام شاهد بحث های زیادی بوده اید بحث هایی که برخی خدا یا اسلام یا ولایت یا ... را مورد انتقاد قرار داده اند اما با صحبت های مستدل مستدل برخورد میشود برخی حتی ارزش این را ندارند که به آنها جوابی داده شود . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 19:14 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
harvard و مسافر کوير عزيز، بنده قصد توهين به عقايد کسي نداشتم، اگر به کسي توهين شده معذرت خواهي مي کنم و از اين به بعد سعي مي کنم در ابراز عقايدم محتاط تر باشم.
اما باور کنيد که من هم مسلمان و از خانواده اي مذهبي هستم. شايد آدمي مذهبي تر از شما باشم. اگر قصد توهين بوده پس اول به خودم توهين کرده ام.
اگر بحثي مي کنيم براي باز شدن ديدگاه خودمان است. مگر چه اشکالي دارد عقايد خودمان را با واقعيتهاي دنياي امروز مورد نقد و بررسي قرار دهيم؟!!
اتفاقاً من از جواب دوست عزيز harvard اين برداشت را کرده بودم که بواسطه سخت گيري هاي اسلام تنها گلي که اسلام به سر ما زده "... خاموشي است." و بايد خاموش بود وگرنه سرانجامي مانند «منصور حلاج» خواهي داشت. |
|
|
|
|
|
|
 |
ali.sh  سال صفري!
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 19:48 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوست عزيز
دقيقآ درست مي فرماييد. اما پيش فرضهاي مورد نظر من چيزايي هست كه از بچگي توي خونه و مدرسه به ذهن ما خورانده شده. و بدليل اينكه شما بخش زيادي از اون پيش فرضها را بعنوان اعتقاد راسخ قبول كردين بحث كردن با شما بي نتيجه است.
موفق باشي
بنام خدا
سلام:
اقا درست منتهي همونطور که در پست قبلي به اون اشاره کردم ما در طول زندگي با سوالهايي راجع به اين مسائل مواجه ميشويم که مي توانيم براي اينها دنبال جواب بگرديم که در نهايت با دليل يا قبول کنيم يا با دليل اونها رو رد کنيم.
راجع به قسمت دوم پستتم که نميدونم چي بگم شما از کجا متوجه شدي که من چه پيش فرضهايي رو اونهم بعنوان اعتقاد راسخ قبول کرده ام که در نهايت هم نتيجه گيري کرده اي که پس چون اينجوري هستي بحث کردن باهات بي نتيجه است .
در نهايت هم اينکه شما هر اعتقادي و باوري که داشته باشي براي من محترمه.
با ارزوي موفقيت براي شما
ALI.SH |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ببینید چیزی که ما اسمش را اسلام گذاشته ایم و بعدش هم با پذیرفتنش حودمان را مسلمان نام نهادیم اسلام نیست اسلام اینجوری معلومه که گلی به سر هیچ کس نمیزنه .
اسلام !! آخه کدوم اسلام ؟ خدائیش چند تای ما اسلام را درست میشناسیم ؟ خدائیش چند تا نماز خوندیم که خودمان قبولش داشته باشیم چه برسه به خدا ؟ خدائیش چند تامون اسلاممون ارثی نیست ؟ آره اسلام گلی به سر ما نزده چون ما مسلمان نیستیم .
مشکل اسلام نیست اگه ما عرضه دو کلمه قرآن خوندن و دو دقیقه فکر کردن نداریم . مشکل اسلام نیست اگه ما بچه مذهبی ما خیلی سرش به تنش بیارزه اسلام را از دو تا مجلس سخنرانی شناخته .
مشکل اسلام نیست اگه ...
یه رفیقی داشتم به این نتیجه رسیده بود که باید اصول کافی بخونه تا اسلام شناس بشه .
من میگم اصلا اصول کافی پیش کش اصلا قرآن هم نمیتونید بخونید نخونید نخونید فقط تو را خدا یه ساعت بشینید به یه کلمه فکر کنید کلمه ای که اینقدر گفته اید و شنیده اید که شاید حتی یه لحظه هم بهش فکر نکرده باشید : الله اکبر
خدا بزرگتر است !!! خوب بزرگتره اما بزرگتر از چی ؟ بزرگتر از اینه که من به خلقش رو بزنم بزرگتر از اینه که من اون را ول کنم و دنیا را بچشبم بزرگتر از اونه که من وقتم را به چیزی غیر از اون بپردازم بزرگتر از اونه که من کوچک حتی تصورش را هم بکنم بزرگتر از اونه که ...
به خدا اگه همین یه کلمه را توی زندگیتون پیاده کردید .....
ببخشید حرف هایی را زدم که توی دلم مونده بود . حرفهایی که .... ببخشید ناراحتتون کردم به هر حال هر کس عقایدی داره . میبخشید منو
یا علی |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 04 مرداد 1385، ساعت 21:45 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
Guys,
Let's keep it polite and discuss/attack/criticize "ideas" only - not "persons".
OK, now, a criticism with Harvards view that "it is our problem -not religion's problem- that we don't underestand it properly".
Dear Harvard, any useful political idology, law system or religion is meant to be used by "normal people", right? This means if the majority of people after spending "reasonable effort" cannot underestand or follow your idealogy, law, or political system, then you better put that idealogy or law in a museum.
Here I give you some examples:
If you have a political ideology like communism that failed to generate "paradise on earth" after 70 years and instead led to many devestated countries and millions killed, then you cannot say that this happened because people didn't underestand "true communism" .
Similarly, if you say complicated philosopical nonsense like these new political parties say during/after President Khatami, then you should not blame it on people if you don't get votes. Your "party" should work for "people" not the other way around!
So now if you have a "ultra super holy religion" but after 1400 years or 2006 years only a few Sufi's or Aaref's or Pope's underestood it (and even these people who supposedly understood it say different things), then you sould probably think that there might be some problems with your religion not the people!
Also, if a religion/law is too difficult to follow, then that's a problem with the religion or law not with the people. Look what happened in US in 1920's when they tottaly banned alchoholic drinks. It didn't make a better cleaner society, it made it much worse:
Oh, by the way, if I am speaking Persian or Tajik or Chinese or Albanian or Indonesian or Turkish or English or Swahili or Ordu (these are languages of islamic countries) how can I pray to my God in Arabic and expect to have concentration while talking to him?
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 12:37 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Also, if a religion/law is too difficult to follow, then that's a problem with the religion or law not with the people. |
that's the point we disagree .
if we believe in god we prefer to bear any thing n his way. and if we believe it we really don't feel the hardness. we just see beautiful.as an example see hw "orafa" look at the world. every thing is beautiful because it's a creature of god.so i love every god's creature.
how ever excse me not to be eager to discuss with you dear omid because as you tease all religious actions i can't bear any one tease what i really believe in.
I will be glad to see your reasonable points of view.
excuse me for my bad english
thanks
يا علي |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 مرداد 1385، ساعت 15:53 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
يک نکته توي پرانتز: در زبان انگليسي به عارف ميگن mystic که با mystery (به معناي سر، راز) هم ريشه است. بنابراين در انگليسي عارف يعني گشاينده راز يا رازگشا يا رازدان. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|