| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
Dear friends,
I have noticed a sharp decline in the quality of the forum in recent weeks
As a result, I have lost my interest in contributing to it regularly as I did before.
For me, it was a great experince writing here. I hope you guys enjoy your vacations
and have a great summer. May be I'll come back again in fall.
give me a smile
and look my way,
let your eyes take me away...
Good Bye
-Omid
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 20:22 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
آ آ آ
چرا اول صبحی حال آدم و ميکنی توی شيشه
کجا |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 20:29 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من يه مدته اصلاً فرصت ندارم حتي پيغامهاي PersianBB رو بخونم. البته شايد کمي جو تالارهاي گفتمان تغيير کرده باشه. نمي دونم. در هر صورت همه چيز در حال تغييره. بايد همه سعي کنيم تغييرات مثبت و مفيد و سازنده باشه. در هر صورت فکر نمي کنم خداحافظي تو همچين موقعيتي انتخاب درستي باشه. Omid جان! يه کم بيشتر در موردش فکر کن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 20:38 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
يه فکري الان به ذهنم رسيد. بچه ها! بياين همه اش در مورد آنجلينا جولي و قرمه سبزي و شکار و از اين جور چيزهايي صحبت کنيم که Omid دوست داره. شايد اين جوري پيشمون موند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 20:56 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
yaaaaaay
اميد برگشت خوش اومدی اميد جان
آقا چند روز من گرفتار بودم توی forum نبودم اين بچه افسردگی گرفت از دست شماها
اميد جان غصه نداره
تو چند روز به من فرصت بده يک قرمه سبزی دبش برات درست ميکنم
با اين پست های مخصوص غذا که يخچال داره برات پست ميکنم زودی به دستت ميرسه
اگه بری ديگه پست های رمانتيک sedayedel و نميبينيا |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 21:04 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مي گم کاش يه زن هم براش پيدا مي کرديم که دست و پاش بند بشه و هوس رفتن به سرش نزنه. مي بينين من چقدر خلاقم؟ همين جور فکرهاي خلاقانه پشت سر هم به ذهنم مي رسه. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 21:08 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اين يکی رو ديگه نگو
اين جور موقعها آدم دلش ميخواد آزاد باشه تا با خودش کنار بياد
زن مثل کنه ميخواد بهش بچسبه و هی سؤال پيچش کنه اعصابش خورد ميشه طفلکی |
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 21:11 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
اين يکی رو ديگه نگو
اين جور موقعها آدم دلش ميخواد آزاد باشه تا با خودش کنار بياد
زن مثل کنه ميخواد بهش بچسبه و هی سؤال پيچش کنه اعصابش خورد ميشه طفلکی |
"خرد" نه "خورد"! اون قرمه سبزي هست که مي خورن! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 21:42 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 21:49 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 21:52 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بچه ها من الان حدود 50 دلار دارم که کل دارايي نقديمه و حاضرم همه اش رو در راه اميد خرج کنم
شما هم هرچي داريد بياييد بذاريم رو هم تا يک صندوقِ حمايت از اميد بسازيم. بعد به ازاي هر ارسال اميد بهش چند دلار (مثلا پنج تا) بهش بديم. خوبه؟ من ديگه چيزي به عقلم نميرسه
راستي اميد اين آهنگ خداحافظي هم که گذاشتي من دانلود نکردم و هيچ وقت نميکنم |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 22:37 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 تير 1385، ساعت 23:22 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
سلام مخصوص به اميد خان
اميد خان من هم مثل دوستان خواهش مي کنم ما را تنها نگذاريد |
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 7:22 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
How can you leave us Omid? See how much people in this forum love you... that's gonna break their hearts. Please change your mind and stay with us
I really liked your posts and appreciated them and I hope to see more of them
Please Please Please Please NEVER SAY GOOD BYE  (Bon Jovi) |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 9:13 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بسلامت جوون! اميدوارم هر جا که باشي خوش و خرم باشي. از آشناييت خوشحال شدم. |
|
|
|