| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2873 اعتبار کسب شده: 5551 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 9:24 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
May be I'll come back again in fall.
|
در نا اميدي بسي جاي اميد است . |
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 10:06 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم مي خواستم ديگه چيزي ننويسم.ولي گاهي اوقات مي شه که حس مي کنم خيلي احتياج دارم حرف بزنم.اميد شايد اعضاي تازه تالار(مثلا خودم)جالب نباشند ولي زود تصميم نگير |
|
_________________ Hate is easy,Love takes courage
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 19:36 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
My wonderful friends,
I don't really know what to say. I had made my mind to stop writing and attend instead to so many pressing issues that hang over my messed up life at this time. But now I find myself overwhelmed by everyone’s kindness.
I don't deserve any of this attention. The liveliness of the forum does not depnd on me at all. It depends on you guys who strated it in the first place and made it what it is now.
OK, I'll continue writing in the forum. Let's be good friends and optimistic
Again, thank you all for showing that you care.
I'll never be able to tell you how much it means to me.
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 20:17 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
Yaaaaaaay
اميدوارم برگشتنت خواست قلبی خودتم باشه نه فقط اصرار ماها
اميد جان زندگی هميشه بالا و پايين داشته ميگن از همون ماه های اول زندگی اولين مشکل آدم
زمانی شروع ميشه که دندون در مياره, بعدش آدم اصلاً يادش نمياد که چه دردهايی رو کشيده
چند ساله که ميشيم بزرگترين مشکلمون اين ميشه که چه اسباب بازی داشته باشيم و نذاريم بچه های ديگه باهاش بازی کنن
همينطور زندگی پيش ميره, ما بزرگ ميشيم, و مشکلات هم با ما رشد ميکنن
گاهی آدم توی زندگی مثل کلاف سر در گم ميشه
ولی تاريخ ثابت کرده که ما آدمها, قوی تر از اونی هستيم که فکر ميکنيم
و نکته مهم اونه که تا وقتی روحيه هامون رو تازه و قوی نگه ميداريم ميتونيم بر مشکلات پيروز بشيم
اين ميون, دوستان آدم بی نقش نيستند
تالار ها رو بگذار برای اون زمانی که از همه تلاشت برای سر و سامون دادن به اونچه توی فکرت, خسته هستی
بيا حرف بزن, بهانه بگير, به پست همه گير بده, بد اخلاقی کن, سبک ميشی
من از طرف خودم ميگم, ميتونی دق و دليات و سر من خالی کنی
در آخر خوشحالم که همه تلاشم و کردم برای اينکه بهت بفهمونم برام ارزش داری
و ارزش دوستی تو توی اين دنيای مجازی برای من اونقدربوده که به خاطرت ديروز در جواب تمام پست ها
فقط بگم اميد داره ميره
با خبر رفتنت حلقه اشک توی چشمام بشينه
و امروز با خبر برگشتنت حلقه اشک دوباره توی چشمام بشينه
زندگی رو ميبينی هر روزش يک رنگه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 تير 1385، ساعت 3:11 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
باز هم Omid برگشت و ادمينهاي تالارهاي گفتمان بايد براي سانسور كردن ارسالهاش سه شيفته كار كنن! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 28 تير 1385، ساعت 6:21 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
You're soOoOoOoOoOoOo sweet Omid jan... I'm really happy that you changed your mind and stay with us
 ...
you see, that's a really BIG DEAL for us to have you here as our wonderful brother, just like SEDAYEDEL as our wonderful sister
I just wanted to tell you all that "I LOVE Y'ALL!"
|
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1823 اعتبار کسب شده: 4697 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 تير 1385، ساعت 8:59 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|