| نویسنده |
پیغام |
رحمان  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 22 تير 1385 مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 تير 1385، ساعت 2:06 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
شرکت آبانتا يکي از توليد کنندگان (يا عرضه کنندگان!) لينوکسه و لينوکسش رو براي تازه کارا آماده کرده. به قول خودش: Linux For Human
اين شرکت که در آفريقاي جنوبيه بصورت مجاني براي شما پک هاي 1-5 و حتي 10 تايي از لينوکسش رو ميفرسته
که هر کدوم دو سي دي Live و Install داره...
سي دي Live ه اين لينوکس نيازي به نصب نداره و با اکثر سيستم ها هم بالا مياد (تاحالا نديدم با سيستمي مشکل داشته باشه) و همه ي کارت ها رو خودش نصب ميکنه جز (طبق معمول) مودم رو!
در ضمن. شما ميتونين اين سيدي ها رو دانلود هم بکنين! البته اين چيز عجيبي نيست چون نسخه ي اصلي لينوکس (تا آنجايي که مکن اطلاع دارم) 7تا سيدي هستش که انهم قابل دالوده!
شما با عضويت در اين سايت (shipit) ميتونين سفارش سيدي هاي لينوکس رو بدين و هرچند تا که ميخواين بصورت کاملا مجاني دريافت کنين (حتي بدون هزينه ي پستي!!)
حدودا يک ماه طول ميکشه تا به ايران برسه... ولي مياد. حتما"
اين هم سايتش: http://www.ubuntu.com/
سوالي بود در خدمتيم |
|
_________________ آنکـــــــه دائم هوس سوختن مـــــا مي کرد / کـــــــاش بنزين مرا نيـــــز مهيّــــــــــا مي کرد! / پمپ بنزين و صف و کارت و منِ پيت به دست... / کــــــاش مي آمد و از دور تماشا مي کرد !
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 تير 1385، ساعت 16:16 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 تير 1385، ساعت 16:31 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مسئله اي که در مورد اوبانتا وجود داره اينه که واقعا انگيزه پشت اين کار چيه ؟ فرستادن نيم کيلو سي دي براي يک نفر اونم کاملا مجاني به نظر شما عجيب نيست ؟
به هر حال اوبانتا جديد نسبت به نسخه قبلي که من و دوستام با هم داون لود کره بوديم خيلي زيباتر و بهتر بود . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
soroosh  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 17 تير 1385 مجموع ارسالها: 45 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 23:55 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
cd ها برای من هم اومد. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 02 شهريور 1385، ساعت 17:09 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| soroosh نوشته بود: |
cd ها برای من هم اومد.  |
نسخه 64 بیتی را هم سفارش داده بودی ؟ اومد ؟ |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 شهريور 1385، ساعت 19:00 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
مي شه بيشتر توضيح بديد؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 02 شهريور 1385، ساعت 21:12 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
| مي شه بيشتر توضيح بديد؟ |
چی را توضیح بدیم ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
soroosh  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 17 تير 1385 مجموع ارسالها: 45 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 03 شهريور 1385، ساعت 22:32 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
نه 64 بیتی سفارش نداده بودم. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 11:53 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
من 64 بيتي هم سفارش داده بودم و هفته پيش اومد. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 04 شهريور 1385، ساعت 15:45 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
جالبه با این حساب فقط برای من نیومده شاید دوباره ثبت نام کردم . نسخه ۳۲ بیتی که گیرم اومد اما من نسخه ۶۴بیتی را دنبالش بودم .
هنوز هم نمیدنم چه سیاستی باعث میشه اوبانتا این همه خرج کنه |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 12:41 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
قسمتهايي از منوهاش رو هم فارسي كرده. اما متاسفانه Docهاش فارسي نيستن. ضمنا خيلي از ابزارهاي معمولي كه هر لينوكسي داره رو اضافه نكردن. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 16:39 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اون چیزی که دیدید فارسی شده مربوط به پروژه farsi kde است و خیلی مختص distribution خاصی نیست . در واقع پروژه هایی مثل shabdix هم بیشتر کاری که کرده بودند استفاده از همین farsikde بود . البته توزیع هایی مثل پارسیکس و فارسی وب شریف چیزی افزون بر استفاده از farsikde دارند . فارسی وب شریف که توزیعی تجاریه یک سری از مشکلات زبان فارسی را حل کرده اند و پارسیکس هم که مدیر پروژه اش آلن باغومیان است کارهای خوبی را انجام داده . در مورد فارسی کردن document ها هم حالا حالاها کار داره . شاید یکی از بزرگترین مشکلات ما نمایش حروف فارسی در کنسول باشه که مشکل داره و نتیجه اش اینه که man page های فارسی هم درست دیده نخواهند شد. در حال حاضر حتی برنامه های open source ایرانی نیز به انگلیسی document میشوند .
و در مورد package ها اوبانتا یک سی دی را در اختیار شما قرار میدهد و به شما اجازه میده بقیه package ها را به صورت free از اینترنت بگیرید . که گرچه مجموعه کاملی را بر روی اینترنت دارند اما برای کسانی که اینترنت سرعت بالا ندارند مشکل ساز میشود . |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 18:00 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
راستی یادم رفت بگویم گرچه مستندات موجود در cd فارسی نیست اما میتونید نسخه ترجمه مستندات ubunta را در اینجا بینید :
http://www.hezardastan.org/breezy_guide/ |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 18:51 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
با کمی تاخیر٬ نسخه جدیدی از دیسک هما برای Ubuntu 6.06 منتشر شد. دیسک هما با هدف بروزآوری و نصب آسانتر بسته های نرم افزاری اضافی بر روی توزیع Ubuntu مخصوص کاربرانی که سرعت دسترسی اینترنت پائین دارند و یا تخصص کافی برای نصب و پیکربندی بستهها و برخی قسمتهای سیستمی را ندارند منتشر میشود. به کمک دیسک هما ۶.۰۷ و با استفاده از رابط گرافیکی آن می توانید بسته های نرم افزاری پرکاربردی که همراه Ubuntu نیستند را نصب نموده و یا تنظیمات خاصی را انجام دهید.
نسخه جدید هما دارای بروزآوریهای بسیاری می باشد و سیستم نصب بهینه تر شده است. عمده ترین تغییرات هما ۶.۰۷ نصب بسته های گرافیکی Inkscape و Blender و اضافه شدن گزینه نصب بسته های سرور شامل ضدویروس قدرتمند ClamAV و سرویس دهنده به اشتراک گذاری فایل Samba و بسیاری بسته های دیگر می باشد.
http://www.hezardastan.org |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 مهر 1385، ساعت 11:38 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|