| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 11:38 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
تهران IranSport.Net - علي انصاريان مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه هشت فصل در اين باشگاه توپ ميزد، عصر يكشنبه به تيم استقلال تهران پيوست. سيد امير مهدي علوي مدير روابط عمومي باشگاه فرهنگي و ورزشي استقلال گفت: "علي انصاريان با تيم فوتبال استقلال تهران قرداد دو ساله امضا كرده است." پس از انتقال چند سال پيش مهدي هاشمي نسب از تيم پرسپوليس به استقلال، مديران عامل دو باشگاه پرطرفدار پايتخت با امضاي تفاهم نامهاي متعهد شدند كه از بازيكنان يكديگر استفاده نكنند.
پيش از اين، عليرضا واحدي نيكبخت بازيكن تيم استقلال تهران هفته گذشته رسما با تيم پرسپوليس قرارداد امضا كرده بود. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 11:39 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
تهران IranSport.Net - مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت كه با باشگاه الامارات امارات عربي متحده قرارداد داخلي يك ساله امضا كرده و روز چهارشنبه هفته جاري براي ثبت و تكميل مراحل قانوني اين قرارداد به دبي ميرود. "رضا عنايتي" در پاسخ به اين سوال كه چرا براي پيوستن به تيم پرسپوليس با مسوولان اين باشگاه مذاكره كردهاست ، افزود: من يك بازيكن حرفهاي هستم و در فصل نقل و انتقالات به صورت حرفهاي عمل ميكنم. به عبارتي تمامي پيشنهادها را دريافت ميكنم و به بهترين آن پاسخ مثبت ميدهم.
وي تصريح كرد: اولويت اول من پيوستن به تيم الامارات است كه روز چهارشنبه براي نهايي كردن قرادادم به دبي ميروم . اما اگر اين قراداد منعقد نشود، به پيشنهادهاي داخلي فكر ميكنم كه تا به اينجاي كار بهترين پيشنهاد را پرسپوليسيها دادهاند.
اين مهاجم مليپوش گفت: در خصوص تيم آيندهام هنوز هيچ چيز مشخص نشده و بايد تا اوايل هفته آينده صبر كرد و پس از آن همه چيز مشخص ميشود.
عنايتي در خصوص رابطهاش با تيم استقلال نيز گفت: امروز در دفتر باشگاه حضور يافتم و با اين تيم تسويه حساب كردم . هنوز باشگاه مبلغي بدهي به من دارد كه مقرر شده در روزهاي آينده پرداخت كند. |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 21:20 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
علي دايي مهاجم صاحب نام فوتبال ايران عصر سهشنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران با عقد قرارداد به تيم سايپا كرج پيوست.
مدير روابط عمومي باشگاه سايپا تهران عصر سهشنبه با بيان مطلب فوق افزود: دايي با قراردادي يكساله به اين تيم ملحق شد.
مهدي احمدي اظهار داشت: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران از روز شنبه آينده در تمرينات تيم سايپا تهران حضور خواهد يافت.
وي با بيان اينكه لورنت سرمربي آلماني تيم سايپا شناخت خوبي از برترين گلزن فوتبال جهان دارد، افزود: اين امر موجب شد تا دايي به تيم سايپا تهران محلق شود.
منبع: بازتاب |
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مرداد 1385، ساعت 22:46 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
مدير روابط عمومي باشگاه سايپا تهران عصر سهشنبه با بيان مطلب فوق افزود: دايي با قراردادي يكساله به اين تيم ملحق شد.
|
ميگه تيم سايپا طرفدار نميخاد |
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 11 مرداد 1385، ساعت 2:33 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| مهدي احمدي اظهار داشت: كاپيتان سابق؟ تيم ملي فوتبال ايران از روز شنبه آينده در تمرينات تيم سايپا تهران حضور خواهد يافت. |
|
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
maxan  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 17 تير 1385 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 12 مرداد 1385، ساعت 10:49 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
جباري اخرش کجا رفت
يه بار مي گن يه سال ديگه با استقلال قرارداد داره فرداش مي ره با پيروزي داخلي مي بنده |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 12 مرداد 1385، ساعت 12:25 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
jamejamdaily.com
مهمترين خبري که روز گذشته روي خروجي بيشتر خبرگزاري ها به چشم آمد ، انتقال جباري به پيروزي بود.
آن طور که معاون باشگاه پيروزي مي گويد توافق نهايي بر سر انتقال پديده ليگ برتر به اين تيم ، در پايان نشست 90 دقيقه اي سه شنبه شب انصاري فرد و جباري به دست آمد تا اين بازيکن با انعقاد قراردادي 2 ساله قرمزپوش شود.البته اين قرارداد تا زماني که جباري نتواند رضايت نامه اش را از استقلال بگيرد ، در هيات فوتبال ثبت نخواهد شد.بهترين فوتباليست سال 84 دراين باره مي گويد: در جلسه اي که با آقاي انصاري فرد داشتم ، با ايشان به توافق کامل رسيديم و پس از عقد قرارداد 2 ساله در چند روز آينده ، براي ثبت قراردادم به هيات فوتبال استان تهران خواهم رفت.
من مشکلي بابت دريافت رضايتنامه ندارم ، زيرا فصل گذشته در قراردادم ، بندي قيد شد که بر اساس آن اگر 85 ميليون تومان بپردازم ، بازيکن آزاد محسوب مي شوم. به همين دليل هرچه سريعتر اين مبلغ را پرداخت خواهم کرد تا بازيکن آزاد شوم.
جباري هم مثل نيکبخت ، انصاريان و تمام کساني که اين سالها يکي از 2 تيم پرطرفدار تهراني را به مقصد تيم ديگر ترک کرده اند ، از هوادارانش عذرخواهي کرد و دليل اصلي تصميم خود را بي توجهي مسوولان استقلال عنوان کرد ، نه مسائل مالي.
از جمع مسوولان استقلال ، ديروز فقط سخنگوي باشگاه حاضر شد درباره انتقال احتمالي جباري به پيروزي حرف بزند. جواد قراب دراين باره به ايسنا گفت : او به خاطر پول بيشتر به پيروزي رفت و هيچ بي توجهي در اين ميان نبود. من به عنوان پيشکسوت استقلال و سخنگوي باشگاه ، بارها با وي تماس گرفتم و حتي يک بار بيش از 2 ساعت با او گفتگو کردم که نتيجه آن مذاکرات فوق العاده مثبت بود اما جباري مشاوري داشت که او را به پيروزي برد. با وجود تمام اين حرفها تا زماني که قرارداد 2 ساله جباري با پيروزي در هيات فوتبال استان تهران به ثبت نرسيده ، نمي توان با قاطعيت از قرمزپوش شدن اين بازيکن حرف زد اما فعلا سرخپوشان يک قدم از استقلالي ها جلوترند. |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 مرداد 1385، ساعت 19:04 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
" علي عليزاده " بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران با عقد قراردادي به تيم استقلال ديگر تيم تهراني پيوست.
عليزاده روز پنجشنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران قراردادي دو ساله با اين تيم منعقد كرد.
افزون بر آن " سهراب انتظاري " مهاجم فصل گذشته تيم پرسپوليس تهران نيز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با تيم راهآهن منعقد كرد.
قرارداد انتظاري يك ساله است
منبع ايرنا |
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
 |
جمعه 20 مرداد 1385، ساعت 12:58 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با این باشگاه فسخ و حمید استیلی تا اطلاع ثانوی به عنوان سرمربی موقت این تیم معرفی شد.
در جلسه ای که امروز بین محمد حسن انصاری فر و آری هان برگزار شد باشگاه پرسپولیس با شرایط آری هان مخالفت کرد و به این ترتیب قرارداد بین باشگاه پرسپولیس و آری هان فسخ شد.
بر اساس تصمیم محمد حسن انصاری فر تمرینات این تیم تا زمان انتخاب سرمربی جدید زیر نظر حمید استیلی پپگیری خواهد شد.
سرمربی هلندی تیم فوتبال پرسپولیس که بامداد امروز وارد تهران شده بود پس از فسخ قرارداد و قطع همکاری اش با باشگاه پرسپولیس بامداد فردا تهران را به مقصد هلند ترک خواهد کرد.
ضمن اینکه "تئودور یونگ" و سایر اعضای کادر فنی پرسپولیس که با آری هان به ایران آمده بودند به زودی این تیم را ترک خواهند کرد.
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 21 مرداد 1385، ساعت 14:47 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
قرارداد سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با این باشگاه فسخ و حمید استیلی تا اطلاع ثانوی به عنوان سرمربی موقت این تیم معرفی شد.
در جلسه ای که امروز بین محمد حسن انصاری فر و آری هان برگزار شد باشگاه پرسپولیس با شرایط آری هان مخالفت کرد و به این ترتیب قرارداد بین باشگاه پرسپولیس و آری هان فسخ شد.
بر اساس تصمیم محمد حسن انصاری فر تمرینات این تیم تا زمان انتخاب سرمربی جدید زیر نظر حمید استیلی پپگیری خواهد شد.
سرمربی هلندی تیم فوتبال پرسپولیس که بامداد امروز وارد تهران شده بود پس از فسخ قرارداد و قطع همکاری اش با باشگاه پرسپولیس بامداد فردا تهران را به مقصد هلند ترک خواهد کرد.
ضمن اینکه "تئودور یونگ" و سایر اعضای کادر فنی پرسپولیس که با آری هان به ایران آمده بودند به زودی این تیم را ترک خواهند کرد.
چرا موقت؟
مگه مربيان ما چي از بقيه کمتر دارن؟
من طرفدار استقلال نيستم ولي يه نگاه به قلعه نوعي بندازيد و خودتون قضاون کنيد! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 05 شهريور 1385، ساعت 7:51 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
jamejamdaily.com
مهرداد اولادي مهاجم سابق تيم فوتبال پيروزي پس از مدتي جدايي از اين تيم عصر ديروز با عقد قراردادي يک ساله مجددا به تيم سابقش بازگشت.
باوجود تلاش هاي انجام شده در طول 2 ماه گذشته توسط مديريت باشگاه پيروزي و همچنين مهرداد اولادي ، مجوز لازم جهت خروج از کشور وي صادر نشد تا اين بازيکن پس از مدتي جدايي از تيم پيروزي بار ديگر به تيم سابقش برگردد. قرارداد يک ساله اولادي با پيروزي ديروز در هيات فوتبال ثبت شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 17 مهر 1385، ساعت 23:45 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
میخواستم اینو هم تو موضوع ليگ برتر ششم - جام خليج فارس بنویسم گفتم اینجا بنویسم بهتره:
اگر رضايتنامهام را بگيرم شجاعي: دوست دارم در استقلال بازى کنم!
پس از اينکه خبر حضور رضا عنايتى به استقلال روز گذشته مثل بمب ترکيد، ديروز هم خبرى در رابطه با حضور مسعود شجاعى در استقلال به گوش رسيد.
شجاعى در مورد پيشنهاد استقلال گفت: با آقاى اميدوار رضايى صحبتهايى انجام دادم اگر استقلال بتواند رضايتنامهام را از باشگاه شارجه بگيرد با کمال ميل به استقلال مىآيم. اما گمان نمىکنم که مسئولان شارجه رضايتنامهام را بدهند.
وى افزود: دوست دارم در استقلال بازى کنم، پيش از اينکه به شارجه بيايم با استقلالىها مذاکره کردم اما با هم به توافق نرسيديم.
اگر به استقلال بيايم فقط براى بازيهاى آسيايى نخواهد بود و مىخواهم در ليگ هم براى استقلال بازى کنم.
"خبر ورزشی" |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 17 آذر 1385، ساعت 10:11 |
|
 |
1 سال و 12 ماه پيش |
|
|
| |
تهران IranSport.Net - هيات مديره باشگاه راهآهن تهران طي جلسهاي عصر امروز "اكبر ميثاقيان" را بهعنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه منصوب و معرفي كرد.
درپي كسب نتايج ضعيف و دور از انتظار اين تيم در رقابتهاي فصل جاري باشگاههاي برتر ايران جام خليج فارس و پس از برگزاري چندين نشست با كادر فني و رايزنيهاي بهعمل آمده با سرمربي سابق ابومسلم، "ميثاقيان" به سمت سرمربي اين تيم برگزيده شد.
پيش از اين ميثاقيان از "عباس رضوي" به عنوان يكي از كارشناسان خبره و استاد خود نام برده بود ولي هنوز براي سرمربي سابق اين تيم حكمي صادره نشده است.
"اكبر ميثاقيان" فردا در جلسه مشتركي به بازيكنان و كادر فني اين تيم در ورزشگاه اختصاصي خود اكباتان معرفي خواهد شد.
وي سپس هدايت اين تيم را در هفته دوازدهم در مقابل ملوان بندرانزلي برعهده خواهد داشت.
تيم فوتبال راهآهن تهران در ۱۱ديدار انجام شده باكسب ۵امتياز همچنان در قعر جدول رده بندي رقابتهاي ليگ برتر قرار دارد.
سرمربي جديد تيم راهآهن تهران گفت: شايستگي تيم راهآهن تهران قرار گرفتن در انتهاي جدول نيست.
اكبر ميثاقيان بابيان اين مطلب افزود: با اتحاد و همدلي و استفاده از تجربيات "عباس رضوي" به عنوان استاد وپيشكسوت خود اين تيم را تا ردههاي هفتم و هشتم جدول خواهيم رساند.
وي از "رمضان شكري" و "شاپور رجب زاده" به عنوان كمكهاي خود در اين تيم نام برد وگفت: تيم راهآهن تهران همانند ابومسلم در فوتبال اين كشور داراي قدمتي طولاني است و شايسته نيست كه در قعر جدول جاي داشته باشد.
وي گفت: اين تيم را خوب ميشناسم و با طرز تفكر حاكم شده توسط "رضوي" در اين تيم كامل آشنا هستم.
به گفتهوي بايد تمام تلاش و توان خود را براي كسب ۳امتياز در مقابل تيم جنگنده ملوان بندرانزلي در خانه خود به كار ببنديم.
تمرينات تيم راهآهن تهران فردا با حضور سرمربي جديد اين تيم "اكبر ميثاقيان " در ورزشگاه اختصاصي خود "اكباتان" آغاز خواهد شد.
تاريخ مخابره پيام:چهارشنبه 15 آذر 1385
http://iransport.net/News/Asp/Detail_News.asp?id=34268 |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 6:08 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
تهران IranSport.Net - هافبک تيم فوتبال استقلال تهران به مدت يکسال ديگر قرارداد خود را با اين تيم تمديد کرد.
دبير هيات فوتبال استان تهران روز يکشنبه بابيان اين مطلب اظهارداشت: "مجتبي جباري" عصر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را يکسال ديگر با تيم استقلال تهران تمديد کرد.
"مصطفي شهبازي" افزود: "عليرضا نورمحمدي" از باشگاه ذوب آهن نيز با قراردادي يکساله به تيم راهآهن تهران پيوست و "ابراهيم کريمي" از اميدهاي باشگاه راهآهن قرارداد خود را به مدت دو سال با اين تيم تمديد کرد.
وي همچنيندرباره مشکل "مهرداد پولادي" براي پيوستن به تيماستقلال تهران گفت: اين بازيکن مشکل مدارک داشته اما چون از بازيکنان ردهسني اميد است، مشمول اتمام زمان نقل وانتقالات نميشود وميتواند با رفع مشکلخود، قراردادش را با تيم بزرگسالان استقلال تهران به ثبت برساند.
http://www.iransport.net/News/asp/Detail_News.asp?id=40890 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|