| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 20:54 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
بچه ها
ديروز يک سؤالی برام پيش اومد گفتم شايد بد نباشه جوابهای شماها رو هم بدونم
اگر يک لحظه توی زندگيتون فکر کنيد که اين لحظه ميتونسته آخرين دم زندگيتون باشه
به چی فکر ميکنيد
حسرت چه چيزی رو ميخوريد
چی براتون توی ارجحيت قرار ميگيره
آيا فکر ميکنيد که ای کاش درستون رو تا مقطع بالاتر ادامه داده بوديد
يا کاش عاشق شده بوديد
يا کاش عاقل تر و منطقی تر زندگی کرده بوديد
يا مثلاً پولدار تر شده بوديد
يا هر طور که دلتون ميخواسته زندگی کرده بوديد
يا هزاران يا............... ديگه
what is your priority at that moment |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 22:06 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
ما بايد سعي کنيم جوري زندگي کنيم که اون لحظه هيچ "کاش"ي در کار نباشه و افسوس هيچ چيز رو نخوريم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 22:13 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ما بايد سعي کنيم جوري زندگي کنيم که اون لحظه هيچ "کاش"ي در کار نباشه و افسوس هيچ چيز رو نخوريم. |
انسانه و آرزوهاش.
فکر نکنم کسی باشه که آخرین لحظه عمرش هیچ افسوسی نداشته باشه.
من از لحاظ تحصیلی تا الان تا هر جا که میتونستم رفتم و اگر الان بمیرم حسرت میخورم که چرا اینهمه رفتم |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 2:32 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
جدای از آرزوها
گاهی حسرت ها هم هستند
واقعاً توی اون لحظه چی براتون مهم تره |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 215 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 11:38 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
دلم مي خواست به معناي واقعي حس عاشق بودن رو درک مي کردم. |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1798 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 11:43 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
احساس خوشحالي ميکنم که .....بالاخره تموم شد. |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 312 اعتبار کسب شده: 831 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 11:55 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 1:32 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
من از فرط خوشحالي مي مردم |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
Tyler  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 92 اعتبار کسب شده: 150 محل سکونت: جهنم جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 8:35 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
what is your priority at that moment
|
To brush my teeth, To wear my best, To recline and stargaze.
|
|
|
|
|
|
|
 |
sali  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 تير 1385 مجموع ارسالها: 176 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: نصف جهان جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 12:10 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من به اين فکر ميکنم که با اين همه کار بد چقدر ميخوام تو برزخ عذاب بکشم و آرزو ميکردم کاشکي حد اقل يه سر سوزن کار خوب ميکردم. |
|
_________________ من از تو ميمردم اما تو زندگاني من بودي
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 13:37 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من فقط مي گم خدايا ببخش منو و تا اونجايي که بتونم sms مي زنم و حلاليت مي طلبم و بعد مي گيرم مي خوابم!
وقتي بيدتر بشم به نظر شما کجام؟ برزخ! ولي برزخ بهشتي يا جهنمي؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 19:02 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
فقط دلم واسه مامان بابام مي سوزه که غصه مي خورن! خودم خيالي نيست...البته اگه فجيه !!!!!!!!!!نميرم!!!! افسوس مي خورم که چرا زياد حرص خوردم ، کمتر خوشي کردم و خنديدم و ......خيلي دوست داشتم بي خيال باشم! |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
sali  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 تير 1385 مجموع ارسالها: 176 اعتبار کسب شده: 108 محل سکونت: نصف جهان جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 19:13 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
وقتي بيدتر بشم به نظر شما کجام؟ برزخ! ولي برزخ بهشتي يا جهنمي؟ |
1)حامد جان بيدتر نه بيدار
2) خب معلومه کجايي برزخ جهنمي |
|
_________________ من از تو ميمردم اما تو زندگاني من بودي
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 26 مرداد 1385، ساعت 19:44 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 27 مرداد 1385، ساعت 2:30 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه به من بگن آخر عمرم رسيده، به دو تا چيز فكر مي كنم: يكي بدهكاري هايي كه دارم؛ بدهكاري به خودم، به خانواده ام، به مردم و بدهكاري به خدا. يكي ديگه هم به كساني كه دوستم دارن و بهم وابسته هستن و از رفتن من ناراحت مي شن. نگراني دوم رو مي شه ناديده گرفت؛ اما اولي رو نه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|