| نویسنده |
پیغام |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 4:38 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
امروز شانزدهم تیرماه
دقیقا 1 هفته دیگه به کنکور کاردانی – کارشناسی امسال باقی مونده. کنکور امسال با کنکورهای سالهای پیش فرق داره اونم اینکه:
اولا یک ماه افتاده جلو
ثانیا امسال قراره کسی مثل من توی کنکور شرکت کنه!
خلاصه که شمارش معکوس من واسه رسیدن به کنکور از همین ساعت (2:30 بامداد جمعه) شروع شده. همه چیز خوب و مرتب. همه درسام رو خوندم، عین بچه های گل . همه کتابها رو با هزار و یه سختی دو دور زدم.
از فروردین شروع کردم. تا بهمن که گرفتار دانشگاه و ترم آخر و درس و کار بیرون و درون خونه و مهمتر از همه زندگی بودم . بعد از اونم که درس و دانشگاه حذف شد کنکور اضافه شد.
حال وهوای دیگه داره درس خوندن اونم واسه کنکور. اگر خدا لیاقت بده تا عمر دارم ادامه میدم.
این روزا فقط خودم می تونم به اتاقم وارد بشم. چون فقط یه مسیر کوچولوی باریک وجود داره از دم در تا میز مطالعه که فقط خودم می تونم رد بشم. اتاقم از در و دیوار گرفته تا کف، پره از کتاب و جزوه و تست و برگه یادداشت و ...
گاهی مامان غر میزنه. میگم مگه اتاق انیشتین یادت نیست؟ می خنده می گه: بس کن!
بعضی وقتا با خودم می گم کاش این روزا تمام نشن اما گاهی هم واسه سپری شدنشون لحظه شماری می کنم.
دوست دارم این هفته آخری همراهی ام کنید. البته امیدوارم که به نتیجه برسم تا حالا که حداقل 60 میلیون نفر حومه اهواز هم از کنکور دار بودن من مطلع شدن شرمنده نشم.
هر چند اگر قبول نشم(خدای ناکرده ، زبونم رو گاز بگیرم سه بار) اول از همه تو روی خدا شرمنده می شم، بعد مامانم و بعد هم خودم. و اگر قبول بشم(که می شم)یه دنیا خوشحال می شم فقط به خاطر مامانم.
از امروز تا کنکور 7 روز دیگه فرصت دارم
التماس دعا
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 5:34 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1199 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 5:46 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
اميدوارم که قبول بشي
| yaghma نوشته بود: |
...
این روزا فقط خودم می تونم به اتاقم وارد بشم. چون فقط یه مسیر کوچولوی باریک وجود داره از دم در تا میز مطالعه که فقط خودم می تونم رد بشم. اتاقم از در و دیوار گرفته تا کف، پره از کتاب و جزوه و تست و برگه یادداشت و ...
گاهی مامان غر میزنه. میگم مگه اتاق انیشتین یادت نیست؟ ... |
يعني سال ديگه کنکور ميدم؟
|
حتما که کنکور میدین و حتماتر که در میاین از انیشتین های مثل من و شما اصلا بعید نیست
خیالتون راحت از همین الان این اطمیان رو به شما می دم
امیدوارم قضیه بن بست (خودمونی گفتم) هم رفع بشه |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 6:51 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
Gool luck and best wishes with your exam. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 12:20 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اين جوري كه معلومه خوب درس خوندي. ايشالله قبول مي شي. شيريني قبولي هم يادت نره! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 0:33 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
حتماً قبول ميشی
قبوليتم جايزه داره
پيش من محفوظ تا خبرش رو بدی |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 11:12 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
امروز شنبه است و
شش روز دیگه مونده تا روز کنکور
|
|
|
|
|
 |
m_k  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 مهر 1384 مجموع ارسالها: 113 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 19:15 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اميدوارم در امتحانتون موفق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 20:20 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ان شاءالله که قبول مي شي
اما اگر هم نشد مهم نيست |
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 18 تير 1385، ساعت 3:01 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من امشب تا سحر خوابم نخواهد برد
همه اندیشه ام، اندیشه فرداست
همین فردا، همین فردا...
همین فردای ریز و رویایی
همین فردا که راه خواب من بسته است.
همین فردا که روی پرده پندار من پیداست
پنج روز دیگه
انگار فقط خودم دارم به خودم روحیه میدم
تو رو خدا این دم آخری به دادم برسین
یه کوانتوم روحیه جای دوری نمیره ها |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 تير 1385، ساعت 5:35 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| yaghma نوشته بود: |
من امشب تا سحر خوابم نخواهد برد
همه اندیشه ام، اندیشه فرداست
همین فردا، همین فردا...
همین فردای ریز و رویایی
همین فردا که راه خواب من بسته است.
همین فردا که روی پرده پندار من پیداست
پنج روز دیگه
انگار فقط خودم دارم به خودم روحیه میدم
تو رو خدا این دم آخری به دادم برسین
یه کوانتوم روحیه جای دوری نمیره ها |
GOOD LUCK [from Mount Tremblant, Quebec] |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 تير 1385، ساعت 8:09 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 تير 1385، ساعت 12:13 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مهمترين چيز اينه که تو تلاش خودت رو کردي و به اندازه کافي درس خوندي. بقيه اش رو بسپار دست خدا. (هر چند اول و آخر همه کارها هميشه دست خداست.) اصلاً نگران نباش و سعي کن با آرامش خاطر و بدون اظطراب بري سر جلسه. ايشالله نتيجه زحماتت رو مي گيري. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 18 تير 1385، ساعت 12:32 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اگه آدم تلاش خودشو کرده باشه هیچ وقت از نتیجه کارش شرمنده و ناراحت نمیشه.با وضعی که اتاقتون داره فکر میکنم تلاش خودتون رو کردید ایشالا قبول میشید |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 18 تير 1385، ساعت 13:52 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اين روزا به نتيجه اصلا فکر نکن!!!
سعي کن که همه انرژيتو متمرکز کني روي خود امتحان و درسايي که خوندي.
focous on efforts not on results
(نقل به مضمون)
ان شاالله که موفق ميشي و يه شيريني حسابي به ما ميدي که اينايي که فوق قبول شدن و شيريني ندادن شرمنده بشن |
|
_________________ چرا نه در پي عزم ديار خود باشم
چرا نه خاک سر کوي يار خود باشم
غم غريبي و غربت چو بر نمي تابم
به شهر خود روم و شهريار خود باشم
|
|
|
|
|
 |
|