| نویسنده |
پیغام |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 03 تير 1385، ساعت 18:06 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
سلام
من از اينکه ميبينم هميشه پسرا هواي همو دارند ولي دخترا نه اعصابم بهم مي ريزه.شما چه نظري داريد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 140 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 03 تير 1385، ساعت 18:19 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
مرد بودن کار هر زني نيست! |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 03 تير 1385، ساعت 19:55 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| hunger نوشته بود: |
سلام
من از اينکه ميبينم هميشه پسرا هواي همو دارند ولي دخترا نه اعصابم بهم مي ريزه.شما چه نظري داريد؟ |
فکر نکنم اينجوري باشه. |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1199 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 تير 1385، ساعت 20:27 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
سلام
با اينکه قصد دفاع از جماعت نسوان را ندارم اما من فکر ميکنم دقيقا بر عکس اين مطلب صادقه |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 451 اعتبار کسب شده: 1258 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 05 تير 1385، ساعت 23:25 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
کي ميگه؟
نمونه اش همين امتحانات آخر ترم خودم بود که دخترا شورشو در اوردند.
ديگه بقيه اشو تعريف نمي کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 تير 1385، ساعت 23:40 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
کي ميگه؟
نمونه اش همين امتحانات آخر ترم خودم بود که دخترا شورشو در اوردند.
ديگه بقيه اشو تعريف نمي کنم. |
يعني تقلب کردن يا نکردن؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 05 تير 1385، ساعت 23:46 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
حتما دور و ورش بودن و بهش تقلب ندادن. چون تا اونجایی که من خبر دارم دخترا بین خودشون خوب تقلب رد و بدل میکنند.(البته اگر تقلب کردن جزء روحيه جمع گرايي داشتن باشه ) |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 1:35 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
You just opened a can of worms! Now that you asked for it, here is the answer:
Somehow we expect boys to be aggressive, domineering, and competitive, and we expect girls to be cooperative, nurturing, and, well, nice. But girls are not made of sugar!  In reality, girls often show enormous signs of agression towards their friends. Their weapons -- gossiping, name-calling, excluding -- may not give other girls black eyes or bloody lips, but they can be as harmful as physical intimidation and violence.
As a college girl, you live in a world where best friends can become enemies overnight, where one look from another girl can mean the difference between isolation and belonging. It's a world where no one tells you why you can no longer sit at the lunch table with your friends, where secrets are traded like currency..
This is all normal. welcome to The Girls World!
|
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 9:54 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
تقلب چيه؟!بابا پسراي همکلاسي من 7 نفر بيش نيستند که 6 نفر نخاله اند ومتفق القول براي درهم کوبيدن دخترا وزورگويي.نماينده کلاس دختره.بعد دايم طرفداري اونا رو مي کنه.براي هر کاري اول مي پره نظره اونا رو مي پرسه وبراساس اون عمل مي کنه.لج آدم در مي اد خداييش! |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 12:13 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
این همه موضوع جالب تو دنیا !بحث در مورد دختر ها هم شد موضوع |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
 |
سهشنبه 06 تير 1385، ساعت 19:48 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
ي بابا!خوب البته مي دونيد چون بحث براي خودم تازه بود بعد اعصابم هم خورد شده بود اينا رو گفتم.
بي خيال
پسرا هم موضوعه جالبي نيستند. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|