| نویسنده |
پیغام |
| ناخدا |
|
چي شد کسي عکس گرفت؟
عمه...... |
|
_________________ خوشا به حالت اي روستايي...
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 147 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 11:06 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
- براي رهايي از تله هاي زندگي گاهي بايد پاهاتو قطع كني !
انگيزه مضاعف |
|
_________________ سفر بايد کرد
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 981 محل سکونت: اصفهان سن: 17 جنسيت: زن |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 16:35 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
خداوند تو مغز ما ، يه ماده اي گذاشته که باعث شادي ميشه ! وقتي يه جوون همه ش جلوي خودش ديوار مي بينه ! وقتي همش ممنوعيت مي بينه ! وقتي هزار تا وعده ي عملي نشده مي بينه ! وقتي فردا صبحش رو تاريکتر از شب قبلش مي بينه ، اون وقته که افسرده مي شه ! اين افسردگي م هي بهش اضافه مي شه ، اضافه مي شه تا ديگه مغز به تنهايي نمي تونه چاره ش کنه ! اون موقع س که جوون پناه مي بره به قرصاي شادي زا ! هروئين ! ترياک ! حشيش ! کراک!
گندم
م. مودب پور |
|
|
|
|
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 981 محل سکونت: اصفهان سن: 17 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 19:40 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اگه تو يه نفر صداقت ديدي ، اگه پايداري ديدي ، حتما بدون که عشق همونه ! ديگه نترس و معطل نکن ! خود خودشه !
شينا
ماندا معيني |
|
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 1627 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 22:48 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 613 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 0:03 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
دنيا پره از روزايي که يا نمياد يا وقتي مياد که تو نيستي...پس به خاطر امروز که وقتي اومد که تو هم باشي...بهش گند نزن!....
ايزنت کپي... |
|
|
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 147 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 10:47 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
لطفا يه نگاه بندازيد به عنوان تاپيک:
ديالوگهاي ماندگار
و سعي بر اينه که فقط تکه ديالوگهاي فيلمنامه ها باشه
نه جملات قصار(!) و رمانهاي...
تا حالا چندين دفعه خواستم تذکر بدم اما فکر کردم بهتره خود مسافر کوير اقدام کنه که ايشون فعلا نيست بنابراين خودم اقدام کردم .
مهربان... |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 613 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 14:29 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اسم وظيفه شناسي زياد ميشه فضولي....
اونهمه اسم فيلم اونجا رديف کرديد که احتمالأ همشو ديدين ...اگه بجاي قانون سرهم کردن يه نگاه ساده به دور و ورتون بندازيد شايد ببينيد جالب ترين فيلمو داريد ازدست ميديد.... |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2080 اعتبار کسب شده: 5672 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 15:09 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
. |
اسم كارهائي كه تو و امثال تو در تالار انجام مي دن، چيه؟؟؟؟
سراسر زندگي ما آدم ها ، فيلمه و ما همه از ديدن اين فيلم كه خودمون ساختيمش لذت مي بريم شما ها* بهتر نگران خودتون باشيد كه رعايت يه قانون ساده در يه جامعه كوچيك اينقدر عصبيتون كرده
* منظورم فقط سركارخانم حيف نيست ، همه كساني كه يه جوري در اين مدت با شكستن چارچوب ها اعصاب همه كاربرها رو خرد كردن |
_________________ ديگه از کوچه عشق من ، راه برگشتي نداري 
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 15:22 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
| حيف! نوشته بود: |
. |
اسم كارهائي كه تو و امثال تو در تالار انجام مي دن، چيه؟؟؟؟
سراسر زندگي ما آدم ها ، فيلمه و ما همه از ديدن اين فيلم كه خودمون ساختيمش لذت مي بريم شما ها* بهتر نگران خودتون باشيد كه رعايت يه قانون ساده در يه جامعه كوچيك اينقدر عصبيتون كرده
|
بهتره فکر کارهاي خودتون و امثال شما باشيد ......به همون دليلي که خودتون گفتيد
سراسر زندگي ما آدم ها ، فيلمه و ما همه از ديدن اين فيلم كه خودمون ساختيمش لذت مي بريم
آدمايي مثل شما و امثال شما به اين فکرن که توي اين لحظه چي آزارشون ميده..چجوري راحتترن....خودشون و بقيه همفکراشون که اونام شبيه شما راحتن چجوري خوشحال ترن...همين !..احتمالأ الآن بنظر شما و امثال شما وقتش نيست که ببنيد چي واقعأ درست تره...
ديالوگ شما و امثال شما توي اون فيلم يه ديالوگ عامه پسنده...اما منفي...
چيزي منو ..حداقل اين صحبتا اينجا عصبي نمي کنه...شايد لازم باشه بيشتر راجع به عصبانيت بدونيد....
خيلي براي شما زوده که بخوايد راجع به بقيه قضاوت کنيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 تير 1386، ساعت 19:52 |
|
 |
10 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
"بايد اعتراف کنم من نيز گاهي به آسمان نگاه کرده ام؛
دزدانه، در چشم ستارگان؛
نه به تمامي شان؛
تنها به آنهايي که شبيه ترند به چشمان تو...."
-- گاهي به آسمان نگاه کن، شاهکار کمال تبريزي |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
asghar  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 444 اعتبار کسب شده: 1092 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 10:06 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
مي دوني
حامد در چهار خونه |
|
|
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 139 اعتبار کسب شده: 599 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 11:30 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
هيچ حيوان درنده خويي نيست که بويي از شفقت نبرده باشد و من بويي از شفقت نبرده ام پس من حيوان نيستم.
اسم فيلمه رو درست يادم نيست ولي فکر کنم اسمش قطار مرگ بود |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 872 اعتبار کسب شده: 2329 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 31 مرداد 1386، ساعت 12:50 |
|
 |
8 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
وقتي هواي شهرت مطبوع نيست داشتن خونه اي که دلتنگ حصارش نباشي نعمته.
دلشدگان
مرحوم علي حاتمي |
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 23:55 |
|
 |
7 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
من خدا رو دوست دارم حتي اگر توي جهنمش بسوزم
______
جمشيد هاشم پور / فيلم سينمايي هيوا / ساخته رسول ملاقلي پور |
|