| نویسنده |
پیغام |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 579 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 تير 1385، ساعت 18:04 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
وقتي باس(بايستي) شلبک کني، شليک کن، وراجي نکن!
-------------------------------------------------
خوب، بد، زشت |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 16:10 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اگه نکشی میکشنت!
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 16 تير 1385، ساعت 23:19 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
نميری خودم خفت کنم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 91 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 2:43 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
يه جمله از اسكارلت بر باد رفته؛با اين مضمون.....
-الان بهش فكر نمي كنم .....فردا به اون فكر خواهم كرد! |
|
_________________ سفر بايد کرد
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 3:17 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
آنکه ميگريد يک درد دارد آنکه ميخندد هزار و يک درد
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 13:00 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
نه راجا نمیر !...تو باید از کاپور انتقام بگیری !!
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 13:31 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
فيلم مادر(ساخته علي حاتمي)
اکبر عبدي : مادر مرد ! از بس که جان ندارد ! |
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 تير 1385، ساعت 22:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
عصر همان روز بود؛ مرجان قفس طوطي را جلوش گذاشته بود و به رنگ آميزي پر و بال، نوک برگشته و چشمهاي گرد بي حالت طوطي خيره شده بود. ناگاه طوطي با لحن داشي، با لحن خراشيده اي گفت: "مرجان ... مرجان ... تو مرا کشتي ... به که بگويم ... مرجان ... عشق تو ... مرا کشت." اشک از چشم هاي مرجان سرازير شد.
بخش پاياني داستان "داش آکل"، نوشته "صادق هدايت" |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 مرداد 1385، ساعت 13:05 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
Frankly, my dear, I don't give a damn.
GONE WITH THE WIND
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 مرداد 1385، ساعت 13:07 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
I'm going to make him an offer he can't refuse.
THE GODFATHER
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
يکشنبه 15 مرداد 1385، ساعت 13:09 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
You don't understand! I coulda had class. I coulda been a contender. I could've been somebody, instead of a bum, which is what I am.
ON THE WATERFRONT
|
|
|
|
|
 |
asghar  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 444 اعتبار کسب شده: 585 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 13:01 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:16 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
فيلم مادر(ساخته علي حاتمي)
اکبر عبدي : مادر مرد ! از بس که جان ندارد ! |
اشکم دراومد! داره گريم مي گيره! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:29 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
Do you ok?
فيلم فانتوم |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
Whiporama  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 05 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 51 اعتبار کسب شده: 104 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 شهريور 1385، ساعت 18:33 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
هوراس والپول (داستان نویس) درجایی گفته: ((جهان برای آنان که می اندیشند کمدی است , و برای آنان که احساس میکنند تراژدی....))
به نظر اکثر منتقدین سینمایی کمدی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران (( اجاره نشین ها )) ساخته داریوش مهرجویی است و یکی از تراژیک ترین فیلم های ایرانی ((سوته دلان )) ساخته علی حاتمی فقید میباشد.
چیزی که بعد از دیدن این دو فیلم به ذهن من میرسه اینه که سازنده فیلم اول – که فارغ التحصیل رشته فلسفه از آمریکا نیز هست- هوشمندی و ذکاوت خاصی داشته, جامعه ایرانی را خوب می شناخته, با مردمش زندگی کرده و بارها و بارها به مشکلات طبقه متوسط جامعه فکر کرده و نهایتا همه دانسته هایش را در یک فیلم حساب شده (هم از نظر کارگردانی و هم از نظر سناریو) با تمام وجوه نمادینش پیاده کرده و همه را به خنده واداشته.
اما سازنده سوته دلان ظاهرا خواسته یک فیلم شخصی بسازد اما نتوانسته از بیان احساسات خودش نسبت به شخصیت های فیلمش جلوگیری کند. حتی در کارگردانی فیلمش هم بیشتر احساسی عمل کرده تا منطقی.فیلم های مهرجویی را بیشتر به خاطر تفکر پشت آنها دوست داریم و فیلمهای حاتمی را اغلب به خاطر اینکه باهاشون حال کردیم دوست داریم.دنیای علی حاتمی و فیلمهایش همونقدر احساسی است که دنیای مهرجویی و فیلمهایش متفکرانه.
جهان برای حاتمی تراژدی بود .حتی کمدی ترین فیلم او ((خواستگار)) پایانی به شدت تلخ دارد.او هیچ وقت نتوانست یک فیلم کمدی خوب بسازد ولی در عوض فیلم های به یاد ماندنی(( مادر)), ((سوته دلان)),
(( کمال الملک)) ,((حاجی واشنگتن)) و .....و سریال فراموش نشدنی ))هزار دستان(( را از خود به یادگار گذاشت که تقریبا همه آنها مایه های تراژیک دارند.
و حالا
دیالوگهای ماندگار فیلم سوته دلان:
-واسه من، جمعه جمعه آقامه شنبه شنبه آقام.
-آقا مجید تو خودت روضه ای ، گریه کن نداری.
-این حاصل یه عمر جوب گردیه!
-ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون که زنگاشو زده!
-آخ که چقدر دشمن داری خدا, دوستاتم که ما هستیم –یه مشت علیل و بدبخت- که تو در حقشون دشمنی کردی.
-تنهایی من با تنهایی خدا زمین تا آسمون توفیر داره.
-بعد از اون تودهنی که خوردم طب رو رها کردم. شدم شاگرد آقام : دواچی. غافل از اینکه توی این داروخونه هیچ مسکنی برام پیدا نشد الا دوای اون طبیب ارمنی-زکاووس عرق فروش-! شبانه روزیش کردم خاکه رو خاکه که مستیم از گل نیفته! ..کجایی یار موافق؟
-چاره دردش زنه!نسخه دواچی!
-من هستم و اون (اقدس) هستش و خدا!آخ جون عاشقیت!خدا هم که با عاشقیت نرو نیست!
-من عاشقیت زیاد داشتم!
-تو اولیش نیستی ولی به خدا قسم آخریشی
-همه عمر دیر رسیدیم.
........
....
به دلیل مشکلات اخلاقی از ذکر دیالوگهای دکتر(جهانگیر فروهر) معذورم! |
- ماچت کنم؟ ماچت مي کنما !
سوته دلان |
|
|
|
|