| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 16:50 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
تنها چيزي که منو آزار داد اون حرکت زشت بازيکن مورد علاقم «زيدان» بود، که البته «مارکو ماتراتسي» هم بي تقصير نبود.
خيلي دلم مي خواست زيدان مثل يک قهرمان با فوتبال خداحافظي مي کرد. با اينکه ايتاليايي دو آتيشه هستم، حتي اگه بجاي «کاناوارو» زيدان جام روي سر مي برد زياد ناراحت نمي شدم. اما حيف ... |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 16:53 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| واقعيت اينجاست که حق ايتاليا قهرماني نبود. فرانسه روز به روز بهتر شد، آرژانتين به اشتباه احمقانه مربي اش باخت و ايتاليا با قرعه مناسب بالا آمد. قهرماني ايتاليا، اتفاقي شبيه با نائب قهرماني آلمان در جام جهاني قبلي بود، خشک، بيمزه و سرد! |
بله بهرحال شانس هم جزئي از فوتبال هست، مثل پنالتي «باجو» سال 94، يا اون گل صحيح ايتاليا به کره 4 سال پيش که داور اشتباهاً افسايد گرفت. اين بار ديگه بدشانسي نياورديم و ايتاليا خيلي راحت بالا رفت. مگه توقع دارين هميشه ايتاليا بد شنانسي بياره؟!!...
بهرحال يه جايي بايد اميد رياضي شانس و بد شانسي مساوي بشه.. شما با اين حرفاتون دارين حتي قوانين ساده رياضي را هم زير سوال مي بريد. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 17:14 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اختلاف نظر مهم نيست، مهم اينه که به نظرات هم احترام بزاريم. من با تمام وجود براي دوستام که طرفدار ايتاليا هستن، احترام قائلم و اينو ميدونم که اونها از قهرماني ايتاليا خوشحالن و چسبوندن انگهايي مثل شانسي بودن قهرمانيش براشون قابل قبول نيست. خوب يا بد، به حق يا به ناحق ايتاليا قهرمانه و چهار سال قهرمان جهان خواهد بود
___
ديگه ميترسم بد ايتاليا رو بگم! چون ممکنه کاسه صبر بر و بچز ايتاليايي لبريز بشه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 19:18 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
بابا اين "غريب آشنا" از قهرماني ايتاليا خيلي آتيش گرفته! يکي آتيش نشاني خبر کنه!
وقتي برزيل قهرمان ميشه ما که اينقدر ناراحت نمي شيم.  |
اين مطلبي هست که چند روز پيش در همين موضوع نوشتم:
| غريب آشنا نوشته بود: |
برزيل اين دوره برزيل هميشگي نبود. نه از اون بازي زيبا خبري بود و نه از نتايج درخشان. بازي در مقابل فرانسه هم اصلاً خوب بازي نکرد. برد حق فرانسه بود.
ديشب از حذف برزيل خيلي خوشحال شدم؛ چون دوست نداشتم جام جهاني تکراري باشه. به نظرم بازيهاي نيمه نهايي و پاياني بدون حضور برزيل خيلي بهتر و جذاب تر دنبال مي شه. الان هر چهار تيم آلمان، ايتاليا، پرتغال و فرانسه مدعي قهرماني هستن. هر چند با حذف ايران (!) و آرژانتين، ديگه هيچ تيمي رو شايسته قهرماني نمي دونم، اما ترجيح مي دم ايتاليا قهرمان بشه؛ اون هم فقط به خاطر توتي! |
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 312 اعتبار کسب شده: 831 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 21:42 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 22:08 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 312 اعتبار کسب شده: 831 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 تير 1385، ساعت 22:27 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 14:44 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 تير 1385، ساعت 15:15 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
من به همه شما این اطمینان رو میدم که بازیهایی به زیبایی مثلا جام 86 که مارادونا هر کاری میخواست میکرد هیچوقت دیگه حداقل تو جام جهانی شاهد نیستیم چون علم فوتبال انچنان پیشرفت داشته که حداقل به جز ایران تیم های گوناگون در رده جهانی از نظر قدرت بدنی و فیزیکی
در سطح هم هستند و همین فاکتور باعث میشه که دیگه بازیهای فردی و تکنیکی را خیلی کمتر شاهد باشیم! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|