| نویسنده |
پیغام |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 197 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 تير 1385، ساعت 17:23 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
باز هم آرزو به دل موندم چون الان سه دوره جام جهانيه که من آرزو داشتم آرژانتين قهرمان بشه. اما چي ميشه کرد ديشب از آلمان در ضربات پنالتي باخت و من بازم بايد 4 ساله ديگه صبر کنم.
توضيح : البته من به دليل عرق ناسيوناليستي اول آرزومه که ايران قهرمان شه بعد آرژانتين |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 تير 1385، ساعت 17:52 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 1:37 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 8:28 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
| باز هم آرزو به دل موندم چون الان سه دوره جام جهانيه که من آرزو داشتم آرژانتين قهرمان بشه. اما چي ميشه کرد ديشب از آلمان در ضربات پنالتي باخت و من بازم بايد 4 ساله ديگه صبر کنم. |
من دقيقاً 5 دوره جام جهاني هست که منتظر قهرماني آرژانتين هستم؛ اما نمي شه! يادمه جام جهاني 90 ايتاليا، فينال آرژانتين و آلمان بود و آلمان از روي يه ضربه پنالتي تونست آرژانتين رو ببره. اين قدر گريه کردم که نگو!
آرژانتين واقعاً بهترين تيم اين جام بود. فقط تماشاچي هاي آلماني و اون هم از روي ضربات پنالتي مي تونستن حذفش کنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 8:54 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
برزيل اين دوره برزيل هميشگي نبود. نه از اون بازي زيبا خبري بود و نه از نتايج درخشان. بازي در مقابل فرانسه هم اصلاً خوب بازي نکرد. برد حق فرانسه بود.
ديشب از حذف برزيل خيلي خوشحال شدم؛ چون دوست نداشتم جام جهاني تکراري باشه. به نظرم بازيهاي نيمه نهايي و پاياني بدون حضور برزيل خيلي بهتر و جذاب تر دنبال مي شه. الان هر چهار تيم آلمان، ايتاليا، پرتغال و فرانسه مدعي قهرماني هستن. هر چند با حذف ايران (!) و آرژانتين، ديگه هيچ تيمي رو شايسته قهرماني نمي دونم، اما ترجيح مي دم ايتاليا قهرمان بشه؛ اون هم فقط به خاطر توتي! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1275 اعتبار کسب شده: 419 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 11:02 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
و این نکته رو هم متذکر بشیم که المانی ها در بازی با ارزانتین 12 نفر بودن که یار دوازدهم اونقدر
قدرت داشت که میتونست پنالتی رو هم منتفی کنه!*(همون داور خودمون)
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 14:14 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
به نظر من آلمان و فرانسه به فينال ميرسند و فرانسه مي بره ! |
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 962 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 14:22 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
چرا من فکر ميکنم ايتاليا عمرا قهرمان بشه؟  |
قهرمان شدا ايتاليا نيازي به فكر كردن من و شما نداره، تنها نياز به بهترين دروازه بان دنيا، بهترين مدافعان وسط دنيا، بهترين دفاع راست دنيا، و يك خط هافبك خوب داره، كه اونا را داره.
ديشب خداييش عشق كردم زيدان 36 ساله چطوري براي بازيكناي برزيل كلاس تنكنيك هاي فردي گذاشته بود. ديشب مسابقه شده بود «مدرسه فوتبال زيزو» .
نميه نهايي هم كه شد كلاً اروپايي. درست برخلاف پيش بيني هاي دوستان عزيز |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 962 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 تير 1385، ساعت 14:51 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
امسال ديگه ايتاليا قهرمانه.قول ميدم.(يعني اميد وارم )
 |
اي ول يه ايتاليايي ديگه هم پيدا شد. فكر مي كردم كه تنها هستم! |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4957 اعتبار کسب شده: 9319 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 12 تير 1385، ساعت 2:57 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
با عرض تبريک خدمت همه اون 18 نفري که برزيل و آرژانتين رو زده بودن، خواستم عرض کنم اون يک نفري که "يه تيم ديگه" رو انتخاب کرده بود من بودم! هنوز هم اميدوارم پرتغال مزد بازي قشنگش رو بگيره. (هرچند آرژانتين هم واقعا حقش قهرماني بود و اگه بازي آرژانيتين و آلمان يه جاي ديگه برگزار ميشد، يا حتي اگه مربي آرژانتين حماقت نميکرد، آرژانتين حداقل سه گل به آلمان ميزد.)
___
قهرماني ايتاليا، آلمان يا فرانسه توهين به فوتبال زيباست، اميدوارم فوتبال زيبا، فوتبال ماشيني رو شکست بده! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 12 تير 1385، ساعت 3:05 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
...
اي ول يه ايتاليايي ديگه هم پيدا شد. فكر مي كردم كه تنها هستم! |
علاوه بر مسافر کوير، armoazn و mammad هم ايتاليايي هستند! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 12 تير 1385، ساعت 3:22 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
تقديم به هواداران فوتبال ايتاليا:
(من ادعا نکردم اين ايتاليائيه! ولي رنگ لباسش شبيه ميباشه!) |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 12 تير 1385، ساعت 5:41 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
قهرماني ايتاليا، آلمان يا فرانسه توهين به فوتبال زيباست، اميدوارم فوتبال زيبا، فوتبال ماشيني رو شکست بده!  |
احسان جان مي توني بگي که سالي چند تا فوتبال تماشا مي کني؟ تا جايي که همه مي دونن تو از 24 ساعت شبانه روز 25 ساعتش پشت کامپيوتر نشستي.
بحث زيبايي کردي، بايد بگم که بازيهاي پرتقال هم اصلاً زيبا نبوده، هلند را که با مشت و لگد بردن، جلوي انگليس ده نفره هم هنري نکردن با پنالتي بردن. به لطف دروازه بان تعطيل انگليس و درخشش ريکاردو. ديدي که پرتقال حتي پنالتي زن درست و حسابي هم نداشت.
راستي مگه بازي ديشب «زيدان» مقابل برزيل را نديدي !!!
ولي زيبايي هم از ديد افراد مختلف تعابير مختلف داره! شايد من و تو بازي علي اصغري را زيبا بدونيم. ولي از نظر «مارچلو ليپي» يا «اوتمار هيتزفلد» فوتبال يه بازي شطرنج هست. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 12 تير 1385، ساعت 11:48 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
قهرماني ايتاليا، آلمان يا فرانسه توهين به فوتبال زيباست، اميدوارم فوتبال زيبا، فوتبال ماشيني رو شکست بده!  |
احسان جان مي توني بگي که سالي چند تا فوتبال تماشا مي کني؟ تا جايي که همه مي دونن تو از 24 ساعت شبانه روز 25 ساعتش پشت کامپيوتر نشستي.
بحث زيبايي کردي، بايد بگم که بازيهاي پرتقال هم اصلاً زيبا نبوده، هلند را که با مشت و لگد بردن، جلوي انگليس ده نفره هم هنري نکردن با پنالتي بردن. به لطف دروازه بان تعطيل انگليس و درخشش ريکاردو. ديدي که پرتقال حتي پنالتي زن درست و حسابي هم نداشت.
راستي مگه بازي ديشب «زيدان» مقابل برزيل را نديدي !!!
ولي زيبايي هم از ديد افراد مختلف تعابير مختلف داره! شايد من و تو بازي علي اصغري را زيبا بدونيم. ولي از نظر «مارچلو ليپي» يا «اوتمار هيتزفلد» فوتبال يه بازي شطرنج هست. |
در مورد اينکه پرتغال تا حالا خوب و زيبا بازي کرده يا نه، بحث نميکنم، چون کاملا يه موضوع سليقه ايه. اما بايد بگم از نظر من بازي زيبا، بازي هست که رونالدينو انجام ميده (البته نه در اين جام جهاني)، بازي مسي (به خصوص بازي رفت ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي که واقعا يه شاهکار بود) و البته بازي کريستين رونالدو در تيم پرتغال! به نظر من اگر رونالدينيو در اوج بود، برزيل با حام خداحافظي نميکرد و اگه پکرمن به مسي بيشتر بها ميداد، الان به جاي آلمان، يه تيم درست و حسابي با ايتاليا بازي ميکرد. من منتظر بازي فرانسه با پرتغال هستم تا فارغ از نتيجه ببينم آيا دکو و رونالدينيو قشنگتر بازي ميکنن يا زيدان!
____
خوب يا بد، جام جهاني خوبي نبود! همون بهتر که منتظر بازيهاي بارسلونا بمونم! |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 12 تير 1385، ساعت 15:02 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اينجا به احسان حق مي دم. چون زيبايي کاملاً سليقه اي هست. از نظر احسان پا عوض کردن هاي سريع که ويژگي هر سه بازيکن مورد علاقه احسان هست زيباست، ولي از نظر من خونسردي و آرامش زيدان، حرکات هوشمندانه و پاسهاي عمقي که خط دفاع هر تيمي را به هم مي ريزه زيباست.
مثلاً «کريستين رونالدو» عمراً نمي تونه يه پاس عمقي درست و حسابي بندازه. اصلاً هوش لازم واسه اين کار را نداره. |
|
|
|
|
 |
|
|