| نویسنده |
پیغام |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 14:48 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hamed_ نوشته بود: |
به نظرم خوندن يه کتاب کوتاه برقراري ارتباط خيلي مفيد باشه،
.......
بصري، سمعي و حسي و هر کدام به چيزي علاقه مندند!
.......
|
من فکر مي کنم يک اينجور کتابي رو در عين بي حوصلگي وقتي داخل يک کتابخانه منتظر کسي بودم ، از اول تا آخرش رو خوندم. اون موقع پيش دانشگاهي بودم. البته اسم و نام نويسنده کتاب رو چون توجه نکردم يادم نيست اما اين طبقه بندي بصري ، سمعي ، حسي نويسنده کتاب دقيقا يادمه. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 06 شهريور 1385، ساعت 15:38 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| خانمها هم که تو تعريف کردن لنگه ندارن. نمونش مامان خودم. سريال 45 دقيقه اي رو تو 1 ساعت تعريف مي کنه. بجاش بابام تو 30 ثانيه سر و تهش رو به هم مياره! |
زیاد حرف زدن زنها که امری طبیعیه. ولی مهمتر از اون اینه که: «وقتی حرف می زنند بايد حتماْ يکی باشه که به حرفاشون گوش بده. یعنی نیاز شدید به مخاطب دارند.» و ما پسرهای بيچاره مجبوريم روزی حداقل نيم ساعت به سخنان گهربار همسر آينده گوش کنيم و به حرفاش را تاييد وگرنه ....
و مصیبت وقتی شدیدتر میشه که خانوم اهل مطالعه نباشه و حرف درست و حسابی برای گفتن نداشته باشه. اون وقت .... |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 0:02 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
..... «وقتی حرف می زنند بايد حتماْ يکی باشه که به حرفاشون گوش بده. یعنی نیاز شدید به مخاطب دارند.» و ما پسرهای بيچاره مجبوريم روزی حداقل نيم ساعت به سخنان گهربار همسر آينده گوش کنيم و به حرفاش را تاييد وگرنه ....
|
نکته:
فقط بايد به حرف هاي خانم ها گوش کرد.در سدد ارايه راه حلي در باره موضوعي که مطرح ميکنند نباشيد! خانم ها راجع به مشکلات حرف ميزنند نه براي ينکه راه حل بخواند بلکه براي اينکه فقط اونها رو بگن! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط مسافر کوير در تاريخ سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 3:19 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 3:15 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
110% agreed with Mosafe Kavir. If you want to drive a womam crazy, try to explain to her what her problem realy is. If you want to have peace and a good night in bed, listen to her while she is talking and at the end tell her how lovely she is. That's all she needs to hear not a soultion. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 4:57 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من آخرشم نفهميدم حالا كه آقايون اينقدر خوب در رشته خانوم شناسي تبحر دارند چرا بازم كارايي كه نبايد رو ميكنن و اون كارايي كه بايد رو خوب انجام نميدن و رو اعصاب نرم و نازك خانوما راه ميرن...
باباجونdo what ladies ask you to do and LISTEN to us و خوشحال زندگي كنيد. بدون اثار خش خوردگي و چنگ خوردگي روي سر و صورتتون. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 14:37 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Mini نوشته بود: |
من آخرشم نفهميدم حالا كه آقايون اينقدر خوب در رشته خانوم شناسي تبحر دارند چرا بازم كارايي كه نبايد رو ميكنن و اون كارايي كه بايد رو خوب انجام نميدن و رو اعصاب نرم و نازك خانوما راه ميرن...
باباجونdo what ladies ask you to do and LISTEN to us و خوشحال زندگي كنيد. بدون اثار خش خوردگي و چنگ خوردگي روي سر و صورتتون.  |
واي به حال همسر محترم! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 23:48 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
110% agreed with Mosafe Kavir. If you want to drive a womam crazy, try to explain to her what her problem realy is. If you want to have peace and a good night in bed, listen to her while she is talking and at the end tell her how lovely she is. That's all she needs to hear not a soultion. |
لازم هم نيست گوش کنيد. من راه حلي بهتري بلدم. فقط کافيه سرتون را به نشونه تأييد تکون بديد و وانمود کنيد که گوش مي ديد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 0:19 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 20:49 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
حامد من خيلي دوست دارم اون کتابو بخونم ميگي دقيقا کجا ميشه اونو خريد اسمش دقيق چي هست؟
ازت ممنون ميشم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 22:18 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 15:16 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
صميميت، تاثيرگذاري و نفوذ در 10 دقيقه |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 16:38 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
حامد من خيلي دوست دارم اون کتابو بخونم ميگي دقيقا کجا ميشه اونو خريد اسمش دقيق چي هست؟
ازت ممنون ميشم |
| hamed_ نوشته بود: |
| صميميت، تاثيرگذاري و نفوذ در 10 دقيقه |
ببخشيدا ! روم به ديوار ! زهره خانم !
مي گم سايت يک امکان به پي ام (pm) هم داره !
اين امکان براي رد وبدل پيام هاي دوطرفه است و اگر از آن استفاده کنيد ،
وقت بچه هاي تالار را براي خواندن اين گونه مکالمات خصوصي* نمي گيريد .
تا حالا ازش استفاده کردي ؟ اگر بلد نيستي بهت ياد بديم .
*: البته اگر هدف شما براي اطلاع عموم باشه فرق مي کنه ! |
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 15:30 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
خوب هم عموم ميفهمن هم اين که سرشون گرم ميشه
بعدم پيغام من کجاش بوي خصوصي ميده |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 17:07 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
شنبه 11 شهريور 1385، ساعت 17:58 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
ميدونم تو و پينوکيو خيلي راستگو هستين |
|
|