صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 14
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال جمعه 26 خرداد 1385، ساعت 5:08
 2 سال و 2 ماه پيش

ايجاد اشتغال

سلام دوستان Mr. Green

چند شب قبل که مسابقه فوتبال ایران و مکزیک بود ، مخصوصا و محققا !! خانه را ترک کرده و به چند خیابان سرکشی کردم !

باور کنید شوکه شدم .

خیابان ها بطرز باور نکردنی ای خلوت ، تمام مغازه ها خالی از مشتری و برخی از کسبه که مغازه را برای دیدن مسابقه فوتبال ترک نکرده بودند ، در همان مغازه ، از طریق رادیو یا تلویزیون خود یا همسایگان ، جریان مسابقه را دنبال می کردند.

بعضی از مغازه داران نیز اصلا بعد ازظهر را به مغازه نیامده بودند و برای دیدن کامل و دقیق فوتبال ، در خانه مانده بودند ....

آیا تا به حال فکر کرده اید ؟!

چه نیرویی و چه عاملی قدرت دارد که ، این همه ملت را - گاه همزمان در تمام دنا - بر سر کار بگذارد و این همه ایجاد اشتغال کند ؟!!!

اما براستی چرا ؟؟؟

و چه توجیه علمی ، سیاسی ، فرهنگی یا ... نقشه های استعماری ، استحماری و ... برای این مسئله وجود دارد ؟

منتظر نظرات دوستان هستیم .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

ارسال جمعه 26 خرداد 1385، ساعت 5:10
 2 سال و 2 ماه پيش

تعصب ، بی تعصب !!!

لطفا دوستان دلداده ! و یا بهتر بگوییم دردمندان ِ ! فوتبال نیایند و بگویند که :
آقا در این زمان حساس ! و این برهه ی سرنوشت ساز ! و این مقطعی که تمام ملت ها چند سال است منتظرش هستند ! و ... چه جای حالگیری ! و مطرح کردن این جریانات انحرافی ! است ؟

اتفاقا الان که بیش از زمانهای عادی ، مردم ایران و دیگر نقاط این کره خاکی ( و گاه آسفالت ! ) ، در تب و تاب و گاه خواب ِ این جریان عظیم علمی و حیاتی ! هستند ، و تمام نمود های آن بصورت زنده و روشن خود را می نماید ، بهترین موقع برای روشن شدن ِ انحرافات و مضرات ِ این محبوب ِ قلوب است .

بنابراین بنده از دوستان عزیز ِ عاشق ! خواهش می کنم که صبر پیشه کرده و بجای عصبانی شدن و تحت تاثیر تعصب ِ خشک واقع شدن و جوابهای متعصبانه و احساسی و غیر علمی دادن ، بصورت کاملا بیطرف و از روی علم و عقل و منطق به این قضیه بپردازند .

پیشاپیش از تمامی دوستان سپاسگزاری می نمایم .

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 26 خرداد 1385، ساعت 14:10
 2 سال و 2 ماه پيش

برادر جان! حرف حساب جواب نداره! Silenced

1
1
0
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

ارسال جمعه 26 خرداد 1385، ساعت 19:54
 2 سال و 2 ماه پيش

عبود نوشته بود:
برادر جان! حرف حساب جواب نداره! Silenced

ممنون از شما . Mr. Green

ولي توضيح که دارد !!

منتظر نظر شما و ساير دوستان هستم .

1
1
0
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

ارسال جمعه 26 خرداد 1385، ساعت 22:49
 2 سال و 2 ماه پيش

جادوی فوتبال

تبش بد جوری دنيا رو گرفته !!

آره همون بازی ای که بيست و دو تا بنده ی خدا رو می ندازه دنبال يک توپ گرد !!

از پير و جوون خرد و کلون رو گرفتار خودش کرده و نشونده شون پای يه صفحه چهار گوش تلويزيون نام که چي؟
میگه همه چیز رو کنار بزارید و فقط من رو تماشا کنيد و غرق هیجان شيد !

نميگه ، بابا ملت کار دارن ، زندگی دارند ، درس دارند ....
همه دنيا رو مچل خودش ميکنه و از کار می ندازه بعد می شينه زل ميزنه به ما و هر هر به ريشمون و گیسمون می خنده که خوب سر کارتون گذاشتم !!

اين مردم ساده تر از هر کی هم با اينکه عمريه چوب فو تبال ديدن هاشون رو خوردن و از اجدادشون مضرات اين کار رو شنيدن باز هم عبرت نمی گيرن و میخ می شينن پای تلويزيون و جُم نمی خورند !!

پای تلويزيون نشستن هم همانا و در جادوی فوتبال اسير شدن همان !

لا مصب! بد جوری هم جادو می کنه طوری که هر کی نگات کنه انگاری به چوب خشکی نگاه کرده که خيره شده به يک سمت.

می دونيد برای اين که تموم بازی های جام جهانی رو تماشا کنيد و از فيض اين ديدن بهره مند شيد چقدر بايد وقت بذاريد؟

يه چيزی حول و حوش ۷هزار دقيقه.يعنی تقريبا ۱۰۳ ساعت.

۱۰۳ ساعت يعنی چيزی بيشتر از ۴ روز.
و این فقط ساعت های خالصی است که فقط برنامه ها پخش میشه ، رفت و آمد و برنامه های دیگر رو به هم زدن و .... را به حساب نیاورده ایم !!

خب واقعا چه چيزی بالاتر از يک جادو می تونه ميلياردها آدم رو تو کل کره خاکی پای تلويزيون بشونه ؟!!

و ۴ روز از عمر يک دنيا رو مال خودش کنه .

حساب کنيد ميليارد ها انسان تقريبا ۴ روز از عمر خودشون - فقط توی این برهه ! - رو صرف فوتبال ديدن کنن و از خيلی از چيز های ديگه غافل شن . اونوقت چی ميشه .

يک جامعه لنگ ، ناقص ، عقب مونده.

که چيزی جز فوتبال ندارن .آبشون ، نونشون ، دونشون ، زن و بچه و شوهرشون ، زندگيشون ، همه کس و کارشون فوتباله و فوتبال و فوتبال و فوتبال.

Embarassed Embarassed Embarassed

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4427
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 27 خرداد 1385، ساعت 0:43
 2 سال و 2 ماه پيش

نقل قول:
حساب کنيد ميليارد ها انسان تقريبا ۴ روز از عمر خودشون - فقط توی این برهه ! - رو صرف فوتبال ديدن کنن و از خيلی از چيز های ديگه غافل شن . اونوقت چی ميشه .

که چيزی جز فوتبال ندارن .آبشون ، نونشون ، دونشون ، زن و بچه و شوهرشون ، زندگيشون ، همه کس و کارشون فوتباله و فوتبال و فوتبال و فوتبال.

نکته شما درست ولی اينکه کاملاً ربطش ميديد به فوتبال من يک کم باهاش موافق نيستم
طرح موضوع دقيقاً مثال عروس مردنی ميمونه که گردن مادر شوهر رو گرفته
توی جوامعی که ملت فرصت فوتبال ديدن رو دارند که بشينن به قول شما 103 ساعت فوتبال ببينن
نکته مهم اينه که اگر فوتبال نباشه با اين وقت چه ميکنن
سيستم زندگی توی اين جوامع طوريه که اگر بشه برای وقت زباله دانی اختراع کرد که ميزان هدر رفتنش
رو سنجيد پرترين زباله دانی زباله دانی زمان است سپس باقيمانده خوراکی و سپس کاغذ
پس ميبينيم که فوتبال بهانه است اگر فوتبال هم نباشه وقت جور ديگه ای هدر ميشه
توی جوامعی هم که آدم آرزو ميکنه شبانه روز 30 ساعت بشه که بتونه دقيق به همه کاراش برسه
اصلاً وقت فوتبال که هيچ وقت خيلی چيز های ديگه هم برای آدم نميمونه
من به شخصه واقعاً به جز بازی ايران به نتايج بازی تيمهای مورد نظرم بسنده کردم
چون فرصتش رو نداشتم
توی يک چنين جوامعی هم اگر زباله دانها رو ببينی از همه پر تر کاغذ بعدش باقيمانده غذا
و شايد چند دقيقه ای در زباله دانی زمان
پس زياد مسئله به نظر من بغرنج نيست
بگذاريد فوتبالشون و ببينن کيف کنن حد اقل اگر هم وقت تلف کردن
سالم Wink

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4994
اعتبار کسب شده: 9586
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 27 خرداد 1385، ساعت 1:04
 2 سال و 2 ماه پيش

کاملا درسته.
فوتبال ديدن شايد بهترين کار نباشه، اما مطمئنا بدترين کار هم نيست!

قبول دارم که بعضي وقتها وقتها (مثل آرژانتين چند دهه پيش) فوتبال به مانند مخدري عمل ميکنه که نميزاره توده ها به مسائل مهم مملکتي و جهاني توجه کنند، اما در عين حال همين مخدر، ميتونه جلوي بسياري از فسادها رو بگيره. وقتي هيچ راهي براي پر کردن صحيح اوقات فراغت مردم وجود نداشته باشه، فوتبال ميتوته خيلي مفيد باشه. مطمئنا فوتبال ديدن خيلي بهتر از ولگردي توي خيابوناست. (خلاف سنگيني رو مثال نزدم!)

اينو هم اضافه کنم که قرار نيست همه مردم همه بازيها رو ببينن، من يه عشق فوتبالم، اما تا الان به جز بازي ايران - مکزيک و بخشهايي از بازي برزيل - کرواسي وقت ديدن هيچ کدوم ديگه از بازيها رو نداشتم. همه ما آدمها بايد بخشي از وقتمون رو کار کنيم، بخشي رو به استراحت اختصاص بديم، بخشي رو براي تفريح کنار بزاريم و ... و من فکر نميکنم که ديدن فوتبال تفريح مضري باشه. Think

1
1
0
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

ارسال شنبه 27 خرداد 1385، ساعت 11:34
 2 سال و 2 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
نقل قول:

نکته شما درست ولی اينکه کاملاً ربطش ميديد به فوتبال من يک کم باهاش موافق نيستم
طرح موضوع دقيقاً مثال عروس مردنی ميمونه که گردن مادر شوهر رو گرفته
توی جوامعی که ملت فرصت فوتبال ديدن رو دارند که بشينن به قول شما 103 ساعت فوتبال ببينن
نکته مهم اينه که اگر فوتبال نباشه با اين وقت چه ميکنن
سيستم زندگی توی اين جوامع طوريه که اگر بشه برای وقت زباله دانی اختراع کرد که ميزان هدر رفتنش
رو سنجيد پرترين زباله دانی زباله دانی زمان است سپس باقيمانده خوراکی و سپس کاغذ
پس ميبينيم که فوتبال بهانه است اگر فوتبال هم نباشه وقت جور ديگه ای هدر ميشه
توی جوامعی هم که آدم آرزو ميکنه شبانه روز 30 ساعت بشه که بتونه دقيق به همه کاراش برسه
اصلاً وقت فوتبال که هيچ وقت خيلی چيز های ديگه هم برای آدم نميمونه
من به شخصه واقعاً به جز بازی ايران به نتايج بازی تيمهای مورد نظرم بسنده کردم
چون فرصتش رو نداشتم
توی يک چنين جوامعی هم اگر زباله دانها رو ببينی از همه پر تر کاغذ بعدش باقيمانده غذا
و شايد چند دقيقه ای در زباله دانی زمان
پس زياد مسئله به نظر من بغرنج نيست
بگذاريد فوتبالشون و ببينن کيف کنن حد اقل اگر هم وقت تلف کردن
سالم Wink

سلام دوست عزيز

ما داريم در مورد مضرات و تبعات بد فوتبال و آثاري که بر کشور ما و نيز بر جامعه ي جهاني گذاشته است بررسي مي کنيم.

و اينکه حالا جاهاي ديگه هم از اين خطاها وجود داره و ما وقت اضافه داريم و .... دليل نمي شه که خطر و ناهنجاري هائي که فوتبال در جوامع ايجاد کرده و مي کند و نيز نقشي که فوتبال بعنوان سرگرم کردن ِ افراد اجتماع ، برا غافل کردن آنان از مسائل اصلي تر ايفا مي کند را ناديده گرفت !

فعلا به فوتبال مي پردازيم و بعدا هم به اميد خدا و کمک شما دوستان ِ گرامي ، به معضلات ديگر .
ممنون از پيگيري شما .

1
1
0
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

ارسال شنبه 27 خرداد 1385، ساعت 11:37
 2 سال و 2 ماه پيش

احسان نوشته بود:
کاملا درسته.
فوتبال ديدن شايد بهترين کار نباشه، اما مطمئنا بدترين کار هم نيست!

قبول دارم که بعضي وقتها وقتها (مثل آرژانتين چند دهه پيش) فوتبال به مانند مخدري عمل ميکنه که نميزاره توده ها به مسائل مهم مملکتي و جهاني توجه کنند، اما در عين حال همين مخدر، ميتونه جلوي بسياري از فسادها رو بگيره. وقتي هيچ راهي براي پر کردن صحيح اوقات فراغت مردم وجود نداشته باشه، فوتبال ميتوته خيلي مفيد باشه. مطمئنا فوتبال ديدن خيلي بهتر از ولگردي توي خيابوناست. (خلاف سنگيني رو مثال نزدم!)

اينو هم اضافه کنم که قرار نيست همه مردم همه بازيها رو ببينن، من يه عشق فوتبالم، اما تا الان به جز بازي ايران - مکزيک و بخشهايي از بازي برزيل - کرواسي وقت ديدن هيچ کدوم ديگه از بازيها رو نداشتم. همه ما آدمها بايد بخشي از وقتمون رو کار کنيم، بخشي رو به استراحت اختصاص بديم، بخشي رو براي تفريح کنار بزاريم و ... و من فکر نميکنم که ديدن فوتبال تفريح مضري باشه. Think

سلام دوست من .

ممنون از شما و نظرتان .

ببينيد
اگر اين معضل فقط در کشورهاي جهان سوم وجود مي داشت ، حرف شما درست بود
اما مي بينيم که اين معضل و اين مخدر ! بصورت جهاني درآمده !

بنابراين بايد شک کرد که نکند کاسه اي زير نيم کاسه باشد !!

منتظر نظرات بعديتان هستم

1
1
0
ارژنگآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

ارسال شنبه 27 خرداد 1385، ساعت 11:41
 2 سال و 2 ماه پيش

تاريخچه ي فوتبال

قدمت فوتبال

قدمت فوتبال، به‌روايتی، به‌بيش از دوهزار سال پيش از ميلاد مسيح می‌رسد.

به‌ظاهر چينی‌ها مبتکر نوع بدوی اين بازی بوده‌اند که در دوران سلسله سووآ در ميان توده‌ مردم رواج بسيار داشت.

قدر مسلم در اوايل قرون وسطی در انگلستان و بعدها در قرن 18 ميلادی در فلورانس ايتاليا نوعی بازی با توپ پا گرفت که کمابيش با آنچه امروز "فوتبال" ناميده می‌شود شباهت داشته است.

. در طول چند قرن متوالی در فوتبال تحول چندانی صورت نگرفت و گسترش و گيرايی آن از اواسط قرن نوزدهم ميلادی آغاز شد.

نخستين بازی بين‌المللی نيز در سال 1872 ميلادی ميان تيم‌های اسکاتلند و انگليس برگزار شد که حتی مسابقه‌ای بود بدون داور و با قواعدی که بيشتر به ‌جنگ تن‌ به ‌تن شبيه بود تا ورزشی قانونمند.

از اين‌رو بی‌دليل نبود که جورج اورول در 1948 نوشت: " فوتبال جنگ است بدون تيراندازی. ورزشِ جدی با بازی منصفانه سر و کار ندارد.
فوتبال با نفرت، حسادت، خودنمايی و بی‌توجهی به همه قواعد و مقررات پيوند خورده است "

1
1
0
Tylerآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 16 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 92
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 27 خرداد 1385، ساعت 13:20
 2 سال و 2 ماه پيش

فوتبال هر خاستگاه و ريشه اي داشته باشه امروز تبديل شده به وسيله اي براي "ابراز وجود" به خصوص براي کشورهاي جهان سوم و به ويژه در ميان اونها براي مللي که پيشينه تاريخي روشني داشتن ولي امروز خودشونو در برابر ابرقدرتهاي سياسي و اقتصادي و نظامي خرد و خوار مي بينن. نمونه اش هم زياده. ببينيد هيجان و حساسيت رو وقتي آرژانتين در برابر انگلستان يا ايران در برابر آمريکا قرار مي گيره و به ياد بياريد بغض ترکيده ي بازيکن سياه نيجريه رو وقتي اولين گل رو به بلغارستان زد در خاک آمريکا. و باز به ياد بياريد خفت و خواري که ما احساس کرديم وقتي به کشور کوچکي باختيم که زماني تار مويي از اين گربه بزرگ بود و حالا شاخ گاوي شده در ميان کشورهاي "الخليج" و به سرعت در حال مدرن و ليبرال و ناز پرورد "شياطين بزرگ" شدن.
مطمئن باشيد که اين حساسيت و تعصب و بغض و گريه ها رو هيچ وقت در سوئد و دانمارک و فنلاند نخواهيد ديد. اون چيزي که از تعصب و فوتبال دوستي در کشورهايي مثل انگلستان و آلمان هست ريشه در ويژگيهاي اخلاقي و اقتصادي اون کشورها داره و نه در فقر و عقده حقارت و واپس ماندگي ها. براي اونها فوتبال تفريح آخر هفته ايست براي محيطهاي کارگري و رفع خستگي درست مثل يک بطري الکل آخر شب توي باري و فراموشي و تن دادن به زندگي ماشيني. جايي مي خوندم که سرمربي فعلي آلمان گفته بود زماني که ما جام 90 را برديم همه خوشحال بوديم ولي هيچکس گريه نکرد از خوشحالي. (نقل به مضمون) حالا تصوير مارادونا رو به خاطر بياريد که چطور در حسرت مي سوخت و مي گريست چرا که براي اون و کشورش جام جهاني چيزي فراتر از يک "خوشحالي زياد" بود.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] از اين 4 تيم کدام قهرمان جام ملت هاي آسيا مي شود؟
1
پاسخها: 14 بیننده: 433 نویسنده: wilson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فوتبال زنان!
1
پاسخها: 6 بیننده: 1918 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فن‌آوري هاي مدرن و تقلب در مدارس
1
پاسخها: 1 بیننده: 168 نویسنده: نيلوفر
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است برانكو ايوانكوويچ در مراسم بدرقه تيم ملي فوتبال
1
پاسخها: 2 بیننده: 423 نویسنده: سياسفيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید