| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 19:23 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
من خيلي نگران mhaji هستم ، مي ترسم اين بيماري* اميد به مهدي هم سرايت کنه
*: مجرد بودن |
well, if you are so worried about Mahdi I suggest you go to Shahe Cheragh this thursday night and pray for him to get married. I am sure this way my evil desease will not contaminate his pure soft girly soul! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 22:24 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
کدوم بيماري؟ منم در جريان بذاريد |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
sali  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 تير 1385 مجموع ارسالها: 176 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: نصف جهان جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 22:51 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
| کدوم بيماري؟ منم در جريان بذاريد |
ببخشيد زهره خانوم يه چيزي ميگم ناراحت نشينا ولي مثل اينکه اصلا شما پستها رو درست نميخونين اگه يه ذره بيشتر دقت ميکردي ميديدي که زيرش نوشته بيماري مجرد بودن |
|
_________________ من از تو ميمردم اما تو زندگاني من بودي
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 07 شهريور 1385، ساعت 23:26 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه مشکل ازدواج کردن داري اميد جان يه سر به دانشگاه ما بزن.همه دخترا دنبال شوهرن. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 شهريور 1385، ساعت 0:38 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hunger نوشته بود: |
| اگه مشکل ازدواج کردن داري اميد جان يه سر به دانشگاه ما بزن.همه دخترا دنبال شوهرن. |
نه عزيزم دلبرم
مشکل اميد اينه که همه دختر ها ميخوان به زور زنش بشن
از ايران هم به همين دليل فرار کرد اومد Toronto حالا اينجا هم دست از سرش بر نميدارند
خواهر صدای دل بميره و نبينه که چی کشيده از دست دختر ها
تو که نميدونی من و mhaji چی کشيديم تا ازش مواظبت کنيم
از دست دخترا خواب و آسايش نداره |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 6:19 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
خدا نكنه صداي دل. از اين حرفا نزن تو رو خدا.
مادر الهي هميشه صحيح و سالم باشي و تستاي قورمه سبزي پزي سخت از اين خانومايي كه دست از سر اميد بر نميدارن بگيري. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 6:42 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مشکل اميد اينه:
همه دخترا دنبال شوهرن
بي اميد معرفت!
مي ترسم ...
بايد اعتراف کنم ...
مي ترسم!
cut and pasted by the younge poet:
Omid |
|
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 6:52 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اميد جان نترس. تا صداي دل رو داري اصلا غصه نخور خودش ازشون يه تستاي قورمه سبزي سختي ميگيره كه همشون يه راست روفوزه ميشن.
من هم هر كاري بتونم ميكنم تا كسي نتونه تست قورمه سبزي قبول شه. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1892 اعتبار کسب شده: 4886 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 10:57 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اميد جان اينو بخون ياد بگير :
جامجم آنلاين: رهبر فرقه طرفدار چند همسري در لاس وگاس امريكا دستگير شد.
به گزارش بيبيسي، وارن جفز، 50 ساله روز دوشنبه همراه با برادر و يكي از همسرانش دستگير شد.
او كه به دليل ترتيب دادن ازدواج دختران صغير با مردان مسن تحت تعقيب بود از ماه مي مخفي شد. او رهبر فرقهاي مسيحي در آريزونا و يوتا است.
جفز كه گفته ميشود 70 زن دارد پس از مرگ پدرش در سال 2002 رهبري اين فرقه را به عهده گرفت.
اين فرقه 10 هزار نفري بيش از يك قرن پيش كه كليساي مورمون تعدد زوجات را ممنوع كرد، از آن جدا شد.
تعدد زوجات در امريكا غيرقانوني است اما گفته ميشود مقامهاي امريكايي علاقهاي به برخورد با اين فرقه – از ترس تكرار فاجعه مشابه محاصره عدهاي از فرقه داووديان در تگزاس – ندارند.
در آن ماجرا در سال 1993 پليس امريكا بيش از 80 نفر از اعضاي فرقه فوق را كشت.
با اين حال گفته ميشود اعضاي اين فرقه مدتي است كه از طرف مسوولان يوتا و آريزونا به شدت تحت فشار قرار گرفتهاند.
حالا شما 70تا که نه!لا اقل يکي بگير!و بچه هارو از نگراني در بيار! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 12:41 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
تو يه داستان خوندم دختره 18 سالش بود مامان باباي پسره با عکس پسرشون ميان خواستگاريش دختره ايتماد ميکنه از دواج غيابي ميکنن اما وقتي ميره خارج ميبينه يارو هم سن باباشه تازه کلي دوست دختر داره که نميخواد ارتباطشو با اونا قطع کنه
اميد هم شايد.........
|
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 16:25 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 19:23 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
همين دکتر اميد جهرمي اگر با اين سوابق علمي بياد ايران بهترين دخترا را بهش ميدن !دختر شاه پريون ،
دختراي پاک و آفتاب نديده و همه براي اين طور شوهري صف مي کشند !
اما از اون جا که اميد در يک خانواده مذهبي بزرگ شده و داراي عقايد شديد مذهبي هست و به رسوم اصيل ايراني واقف است ،
حاضر نيست با اين دختراي جلف و بي اصالت آمريکايي ازدواج کند و پاکدامني و عفاف را در پيش گرفته که در اين دنيا و آن دنيا رستگار شود !
ما هم براي سعادت ايشون شب هاي جمعه در شاهچراغ دست بر دعا مي بريم !  |
Thank you siasefid jan for all the kind words. We are all friends here and have equal rights and respect based on what we write not necessarily based on who we are.
well, I didn't know Iranian girls these days pick their future husband based on his papers in IEEE journals! Ajab donyaye ajeebi shodeh!!
hala hame baa ham dooa konim: Enshaalah khodavand be hameye dokhtar haye dame bakht yek farvarnd shohare "nerd" baa 5 maghaaleh dar IEEE Transactions on Information Theory ataa konad!
Amen!
|
|
|
|
|
|
|
 |
sali  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 تير 1385 مجموع ارسالها: 176 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: نصف جهان جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 19:41 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
hala hame baa ham dooa konim: Enshaalah khodavand be hameye dokhtar haye dame bakht yek farvarnd shohare "nerd" baa 5 maghaaleh dar IEEE Transactions on Information Theory ataa konad!
Amen!
[/ltr] |
عجب دعايي کردي اميد جان دخترهاي اين مملکت اگر فقط يه اپسيلون فکر ميکردن ميديدن که خونه پدر مادر آدم از هر جاي ديگه اي تو دنيا بهتره. اون راحتي که آدم تو خونه مامان باباش داره هيچ جا نداره حتي خونه شوهر. من خودم شخصا دوست ندارم هيچ وقت ازدواج کنم واسم هم خيلي عجيبه که يه سري از دخترها بزرگترين آرزوشون رفتن به خونه ي شوهره. تمام دوستاي من که به قول خودشون با عشق ازدواج کردن هم الآن واسه دوران مجرديشون دلشون تنگه. |
|
_________________ من از تو ميمردم اما تو زندگاني من بودي
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 09 شهريور 1385، ساعت 20:56 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| sali نوشته بود: |
عجب دعايي کردي اميد جان دخترهاي اين مملکت اگر فقط يه اپسيلون فکر ميکردن ميديدن که خونه پدر مادر آدم از هر جاي ديگه اي تو دنيا بهتره. اون راحتي که آدم تو خونه مامان باباش داره هيچ جا نداره حتي خونه شوهر. من خودم شخصا دوست ندارم هيچ وقت ازدواج کنم واسم هم خيلي عجيبه که يه سري از دخترها بزرگترين آرزوشون رفتن به خونه ي شوهره. تمام دوستاي من که به قول خودشون با عشق ازدواج کردن هم الآن واسه دوران مجرديشون دلشون تنگه. |
You are right but the comfort of your parents' house is a short-lived blessing. You can't stay there forever! You have to go out and live your own life. It's the law of nature
Now, yes girls dream about getting married all the time but this is not because they love thier husbands. It's beacuse girls need to be loved and to have childeren. It's these natural instincts (and not their brain) that makes girls get married.
To underestand human relationships, you don't need to read stupied psychology books or listen to expert religious figures on TV. Just watch Discovery Channel and see who animals live in nature. We live in exactly the same way: we are mortal delivery devices for immortal genes. It's very very simple.
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 شهريور 1385، ساعت 0:46 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|