خیلی سال پیش، به همجنس گراها رو به سیخ میکشیدن. بعد اینا زور زدن که بگن بابا، خودشی با ما چی کار داری؟ یک سری از جوامع گوگول تر اومدن و گفتن اینا مجرم نیسنتد ولی مریضن.نکشینشون، درمانشون کنین
بعد این دکاتیر عزیز اومدن و دنبال راه حل گشتن و دیدن، نوچ... این ملت رو چیزی خوب نمیکنه (خوب=مطابق با نرم جامعه) . بعد کم کم جا افتاد که اینا خوب شدنی نیستند و پس آنگاه این دوستان اومدن و گفتن که حالا که ما خوب نمیشیم پس اینی که هستیم کاملا طبیعیه و در نتیجه ما هم خیلی نرمالیم. بعدترش ملت اومدن و زور زدن که حالا که ما طبیعی هستیم باید بهمون حق و حقوق قانونی هم بدیم که حمایت بشیم و دولت هلند (جیگر طلا) اولین کشوری بود که حق ازدواج اینا رو هم به رسمیت شناخت اگه اشتباه نکنم توی 2001
حالا ملت با استفاده از این حقوق و بودجه تحقیقاتی و اینا دنبال این هستند که برای خودشون تاریخ هم دست و پا کنن و مطمئن باشین تا چند وقت دیگه کتاب : پیشتازان همجنس گرایی در زمان دایناسورها، چاپ میشه
نتیجه: دنبالشو بگیر، بهش میرسی
بازم نتیجه: اگه دیدین حال میکنین که وقتی از کنار یکی رد میشین، انگشتتون رو بکنین توی دماغتون و با دست دیگتون بزنین توی سرتون و در همون حال بگین : من بودم که خامت کردم...... بدانید و آگاه باشید که اگه سمج بازی در بیارین و چهار تا دیگه رو هم مث خودتون پیدا کنین و دکتر هم که میرین، خوب نشین: میتونین برای خودتون یه مجمع بزنین و حق و حقوق بگیرین و تاریخ هم پیدا کنین. من اسمی ندارم براتون ولی فکر کنم یه اسم تاریخی هم برای جمعتون میشه گذاشت
ار این اصل بالایی الان خیلیا دارن استفاده میکنن و مجامع جدیده که همین جور میاد بالا: مجمع کسانی که دوست دارن شیش تا همسر داشته باشن، مجمع کسایی که دوست دارن انگشت سمت چپشون رو قطع کنن، مجمع کسانی که فکر میکنن دنیا جنگله و غیره
نکته: من هیچ گونه مخالفتی با هیچ کدوم از این دسته ها ندارم و منظورم فقط بیان پیشینه تاریخی و شرح حال و پیش بینی آینده بود. بر عکس کاملا موافقم که هر کسی هر کاری میخواد باید بتونه بکنه و این چیزیه که در واقع هم داره اتفاق میافته. در آینده خیلی دور شاید بشه امید داشت که بیمار روحی نداشته باشیم، یعنی همه بگن : اینی که ما هستیم، خیلی هم طبیعیه
ولی تو رو خدا فکر نکنین دارین شاخ غول رو میشکونین وقتی یه کاری دوست دارین بکنین که بقیه دوست ندارن. به عبارتی بابا، شما تو اقلیتین، نه بقیه
اين اميد ما رفته ايران. امروز اين لينکو ديدم و به اين نتيجه رسيدم که برادر اميد، بسي بچه معروفه در بلاد ايران. اميد: اگه ميخوني اينجا رو از ايران: مياي کمپينگ؟ اگه ميايي بگو کي بر ميگردي
خداوکيلي حال کردي جلوي دوستات چه کلاسي برات گذاشتيم؟
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
جالب بود.
..........
خداوکيلي حال کردي جلوي دوستات چه کلاسي برات گذاشتيم؟
واقعاً آخر کلاس بود
کلی سر اميد و توی سرها بالاتر برد
چه دوستای خوبی هستيم
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it .
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید