| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 9:23 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6278 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 11:41 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
| من هميشه دوست دارم تيم هاي ضعيفتر يا گم نام تر پيروز بشند.... |
مسافر کوير، ياور مستضعفان جهان! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6278 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 12:51 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آخرين پيشگوييها درباره جام جهاني - برزيل، قهرمان - رونالدو، بهترين گلزن
خبرگزاري انتخاب : با شروع رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶در آلمان و تغيير وضع تيمها نظير آسيب ديدگي بازيكنان و بهبود برخي ديگر، بنگاههاي پيشگويي و شرط بندي، تازهترين پيش بيني در مورد قهرمان و بهترين گلزن و ... را اعلام كردند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، بنگاه مشهور ويليام هيل در انگليس طبق آخرين برآورد شانس برزيل براي قهرماني را ۴از ۹و شانس رونالدو براي بدست آوردن جايزه بهترين گلزن را ۱از ۱۰عنوان كرد.
در اين پيش بيني شانس تيمهاي پرتغال و مكزيك ، حريفان ايران در گروه چهارم رقابتهاي جام جهاني براي كسب قهرماني به ترتيب ۱از ۲۲و ۱از ۵۰ برآورد شده است.
مدعيان قهرماني:
برزيل ۹/۴
انگليس ۶/۱
آلمان ۷/۱
آرژانتين ، ۸/۱ايتاليا ، ۹/۱فرانسه ، ۱۲/۱هلند و اسپانيا ، ۱۴/۱ پرتغال ، ۲۲/۱جمهوري چك ، ۳۳/۱سوئد ، ۴۰/۱ساحل عاج و مكزيك ، ۵۰/۱ كرواسي و اوكراين ، ۶۶/۱استراليا و آمريكا ، ۸۰/۱لهستان و صربستان و مونته نگرو ، ۱۰۰/۱سوييس ، ۱۵۰/۱ژاپن و كره جنوبي و پاراگوئه ، ۲۰۰/۱ غنا ، ۲۵۰/۱اكوادور و تونس ، ۴۰۰/۱كاستاريكا ، ايران و توگو ، ۵۰۰/۱ آنگولا و عربستان .۷۵۰/۱
جالب اينكه ترينيداد و توباگو حتي در محالات هم شانسي ندارد.
** بهترين گلزنان:
رونالدو ۱۰/۱
آدريانو ۱۱/۱
تيه ري هانري و رودفان نيستلروي ۱۲/۱
رونالدينيو و مايكل اوون ،۱۴/۱لوكا توني و پائولتا ،۱۶/۱هرنان كرسپو ، ميروسلاو كلوزه و آندره شوچنكو ، ۲۰/۱پيتر كروچ ، ۲۵/۱ديويد ويلا ، ۲۸/۱لوكاس پودولسكي - ديويد تره زگه - فرناندو تورس - كارلوس تهوز و آنجلو گيلاردينو ، ۳۳/۱وين روني - يارد بورگتي - ميشائيل بالاك - ميلان باروش - رائول - فيليپو اينزاگي - استفن جرراد - ديديه دروگبا - كاكا و فرانچسكو توتي ۴۰/۱
** قارههاي مربوط به تيم قهرمان
اروپا ۸/۱۵
آمريكاي جنوبي ۶/۴
ساير جهان ۱۲
** فيناليست ها
برزيل - انگليس ۱۰/۱
برزيل - آلمان ۱۱/۱
برزيل - آرژانتين يا برزيل - ايتاليا ۱۲/۱
برزيل - فرانسه يا انگليس - آلمان ۱۴/۱
برزيل - پرتغال ۳۳/۱
** غيرمحتملترين فينال
ايران - ترينيداد و توباگو ۱۰۰۰۰/۱
ايران - عربستان "
ژاپن - توگو "
منبع: انتخاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 12:55 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
** غيرمحتملترين فينال
ايران - عربستان "
ژاپن - توگو "
|
يعني تقريبا 1 درصد احتمال داره ايران قهرمان جام جهاني بشه؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 13:01 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
** غيرمحتملترين فينال
ايران - عربستان "
ژاپن - توگو "
|
يعني تقريبا 1 درصد احتمال داره ايران قهرمان جام جهاني بشه؟  |
نخير. شانس قهرماني ايران اين جوري که نوشته 1 به 500 هست. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 13:50 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4078 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 20:10 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
...
جالبتر اينکه جمع احتمالات آقاي گل شدن همين چند بازيکني که اسمشون اومده، ميشه 1.17!!! و بنابراين احتمال آقاي گل شدن ساير بازيکنان برابر -17% ميشه!
...
|
شايد likelihood باشه يا يه جور احتمال شرطي که نرمال نشده؛ يعني لزومي نداره حاصلجمع يک بشه |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 1131 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 23:40 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
...
جالبتر اينکه جمع احتمالات آقاي گل شدن همين چند بازيکني که اسمشون اومده، ميشه 1.17!!! و بنابراين احتمال آقاي گل شدن ساير بازيکنان برابر -17% ميشه!
...
|
شايد likelihood باشه يا يه جور احتمال شرطي که نرمال نشده؛ يعني لزومي نداره حاصلجمع يک بشه  |
من هم فکر نمیکنم اینها احتمال باشه. بلکه فقط با توجه به آمار شرط بندیها تعیین شده . |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 10:18 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
برپايى اردوى هلند در اشتوتگارت، بهانه خوبى بود تا حشمت مهاجرانى راهى اين شهر شود. بزرگان تاريخ فوتبال هلند هم آنجا بودند و يوهان كرايف شاخص ترين چهره در ميان آنها. رود گوليت و رودى كرول كنار كرايف ايستاده بودند. احترام عجيبى كه هلندى هاى مشهور به كرايف مى گذاشتند باعث تعجب حشمت خان شده بود. كرايف كه مى نشست بقيه هم مى نشستند، تا مى ايستاد بقيه هم از جاى خود بلند مى شدند و... بحث جالبى درخصوص تيم ملى فوتبال ايران درمى گيرد. سرمربى افسانه اى بارسا به مهاجرانى مى گويد: تيم بسيار خوبى داريد. به اعتقاد من مكزيك از پرتغال هم قوى تر است اما شما فردا مكزيك را شكست خواهيد داد! رود گوليت هم سرش را به نشانه تاييد تكان مى دهد: من هم با يوهان موافقم، ايران بر مكزيك غلبه خواهد كرد.حشمت خان خودش هم عقيده دارد كه نوع بازى مكزيك به اين صورت است كه خط هافبك حريف را از جريان بازى خارج مى كند. آندرانيك بايد به بازى عمق بدهد. نتايج ضعيف ديدارهاى دوستانه مكزيك را هم نبايد جدى بگيريم.سرمربى تيم ملى ايران در جام جهانى ۱۹۷۸ در پايان صحبت هايش به نكته جالبى اشاره مى كند: بليت هايى كه فدراسيون به من داده هر سه مربوط به جايگاه پشت دروازه است اما كرايف به من گفت كه براى هر قسمت از ورزشگاه ها كه بليت بخواهى در اختيارت مى گذارم! |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 10:24 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 12:23 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
تحليلي مختصر از تيمهاي دو روز اول
آلمان علي رغم پيروزي پر گل مقابل کاستاريکا در بازي افتتاحيه اصلاً در حد و اندازه هاي قهرماني نيست. اگه بتونه به نيمه نهايي برسه، شاهکار کرده.
کاستاريکا هر چند به خاطر حرفه اي گري و فرصت طلبي مهاجمش دو تا گل وارد دروازه ميزبان کرد، اما شانسي براي صعود نداره و بايد از اين چند روزي که تو جام جهاني هست نهايت لذت رو ببره!
اکوادر با يه بازي حساب شده و گرفتن 3 امتياز از لهستان شانس دوم صعود بعد از آلمانه.
لهستان علي رغم بازي نسبتاً خوبش با از دست دادن 3 امتياز بازي مقابل اکوادر، شانس خودش رو براي صعود تا حد زيادي از دست داد.
انگليس به زحمت تونست 3 امتياز بازي با پاراگوئه رو از آن خودش بکنه و شانس اول صعود از گروه 2 باشه. در رده هاي بالاتر احتمالاً بازي هاي بهتري از انگليس شاهد خواهيم بود.
پاراگوئه با از دست دادن 3 امتياز مقابل انگليس بايد فقط به شکست دادن سوئد فکر کنه تا بتونه به صعود اميدوار باشه.
سوئد هر چي زد به در بسته خورد؛ اما تيم خوبيه و مي تونه اميدوار باشه تا مراحل بالا صعود کنه.
ترينيداد و توباگو اولين شگفتي جام رو رقم زد و با تمام وجود و غرورش بازي کرد و جوانوردانه سوئد رو متوقف کرد. همين دستاورد از جام جهاني براي اين تيم که ضعيف ترين تيم جام جهاني لقب گرفته بود کافيه.
آرژانتين نشون داد که از مدعيان قهرمانيه. 3 گل وارد دروازه ساحل عاج کرد که يکيش به خاطر اشتباه کمک داور قبول نشد. نيمه دوم تمايلي به گل زني نشون نمي داد؛ وگر نه فکر مي کنم مي تونست بيشتر از اينها گل بزنه.
ساحل عاج علي رغم بازي خيلي خوب و محکمش نتونست درست و حسابي از پس تيم حرفه اي و خط دفاع عالي آرژانتين بر بياد. متأسفانه اين تيم تو گروه مرگ شانس چنداني براي صعود نداره؛ اما نااميد هم نبايد باشه.
با اين تفاسير به نظر مي رسه صعود کنندگان از گروه اول و دوم به اين ترتيب باشن:
گروه اول: 1. آلمان 2. اکوادر
گروه دوم: 1. انگليس 2. سوئد |
|
|
|
|
|
|
 |
nobody  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 مهر 1383 مجموع ارسالها: 33 اعتبار کسب شده: 134 محل سکونت: شب جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 14:21 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 18:19 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
| من هميشه دوست دارم تيم هاي ضعيفتر يا گم نام تر پيروز بشند.... |
من هم همين جور |
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2871 اعتبار کسب شده: 8377 محل سکونت: شيراز سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 18:24 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 175 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 22:37 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
مکزيک 3 - ايران 1
رحمان و ميرزا پور به زحمات 70 دقيقه سايرين، حسابي دستشويي کردن |
|
|