| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 19:35 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
| احسان نوشته بود: |
| پس ظاهرا کعبي و علي الخصوص دائي، هيچ تقصيري نداشتن؟ گل اول معمولي بود، حداقلش اين بود که هر تيمي از اين جور گلها ميخوره. گل سوم هم روي شکست رواني تيم ايران رقم خورد و شايد نشه فرد خاصي رو مقصر دونست. اما گل دوم رو تيمهاي زمين خاکي هم نميخوردن. پاس رو به عقب کعبي به دروازه بان نامطمئن ايران، دفع کودکانه ميرزاپور و استپ مبتديانه رحمان رضائي! دائي هم که ميتونست يک اسطوره باشه، ديروز با خاک يکسان شد. |
هر جور صحنه گل دوم رو بررسي کني ميبيني در حالتي که مدافعان مشغول يارگيري هستن و هافبکهاي دفاعي هم دارن واسه خودشون توي زمين راه ميرن تا مهاجمان مکزيک با مدافعان ما هم تعداد بشن، کعبي يا بايد توپ رو به اوت ميزد يا به دروازبان پاس ميداد و راه ديگهاي هم نداشت.
گل سوم رو روي اشتباه مسلم نصرتي خورديم که وقتي توپ ازش رد شد بايد با مهاجم حرکت ميکرد اما جهتش رو عوض کرد و اشتباهات تاکتيکي فاحشش رو اونقدر تکرار کرد که مربي عوضش کرد و معدنچي که اون هم توي هجوم هيچ کمکي براي کم کردن فشار روي خط دفاعي نتونسته بود انجام بده (و عملا توي زمين براي خودش راه ميرفت) رو به جاي اون عقب آورد.
گل اول رو بدليل اينکه 1- اونها تونستن توپ رو روي دروازه بفرستن (نصرتي چکار ميکرد؟) 2-زودتر به توپ ضربه سر زدن 3- مهاجم اونها رو کسي نگرفته بود خورديم. کعبي موظف به تير دوم بود که سر جاش هم ايستاده بود و ميرزاپور با وجود مدافعان قد بلند و فاصله زياد توپ با دروازه نبايد خارج ميشد که اون هم درست عمل کرد. مقصر روي گل اول بعد از ارسال توپ مدافعان وسط و هافبکهاي دفاعي بودند که 1- اجازه سر زدن جلوي دروازه به مهاجم قد کوتاه مکزيکي دادن. 2- مامور مهار زننده گل کي بود؟
بيشتر دقت کن پسرم  |
- کعبي (که البته مثل رضائي، در مجموع بازيش قابل قبول بود) دو بار ديگه هم پاس به عقب به ميرزاپور داده بود که ختم به خیر شدن.
- گل سوم، آبي بود که از سر گذشته بود.
- ميرزاپور روي گل اول هم مقصر بود و معلوم نبود چيکار ميکنه. علاوه بر اين که دو مدافع تيرهاي 1 و 2 رو تنظيم نکرده بود. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 20:03 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
دومين آسيايي هم باخت!
ژاپن که 84 دقيقه از استراليا جلو بود، ظرف 6 دقيقه منهدم شد! ژاپن هم مثل ايران باخت، ولي فکر کنم تحمل اين باخت براي ژاپنيها، سختتر از تحمل باخت برابر مکزيک براي ايرانيها باشه، چون اولا ژاپن بازي برده رو باخت، و ثانيا استراليا به مراتب ضعيفتر از مکزيکه. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 20:25 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
واقعاً بد بازی کردن
خداييش به نظر شما مدل بازی بچه ها با مکزيک تداعی شعر يک توپ دارم قلقلی نبود
من اينجا از abc channel نگاه ميکردم
اولش گزارشگر اشاره به پيروزی ايران در بازی با امريکا کرد و اينکه
مردم همه به خيابون ريخته بودند و در تهران همه ميرقصيدند و جشن گرفته بودند و گفت که اگر
ايران ببره بعداً گزارشی از شادی ايرانيها در سطح شهر ها خواهيم داشت
ولی اينقدر بچه ها بد بازی کردند که گزارشگر ميگفت
تيم ايران بدون هدف و بدون هيچ foundation به خصوصی توپ رو به هم پاس ميدن
و واقعاً هم همين بود نميدونم چشون شده بود انگار مخ همشون قفل کرده بود
نميدونم ميدونيد يا نه که California قبلاً متعلق به مکزيک بوده بنابر اين تعداد زيادی مکزيکی
در ايالتی که من زندگی ميکنم هستند خيلی خيلی دلم ميخواست ايران از مکزيک ببره جدای از حس
وطن دوستی وقتی با مردمی مستقيم در ارتباطی اصلاً دلت نميخواد تيمت بازندشون باشه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 582 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 21:48 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 21:58 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
تسليم
(ولي ضعف واضح کاپيتان، دليلي براي توجيه ضعف بقيه نميشه!) |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 582 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 22:44 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
تسليم
(ولي ضعف واضح کاپيتان، دليلي براي توجيه ضعف بقيه نميشه!) |
من قصد توجیه نداشتم. فقط خواستم بگم که اشتباه فردی غیر قابل اجتنابه. مهم اینه که یک تیم چطور بتونه اثر اونها رو حداقل کنه. ضمنا ایشون فقط کاپیتان تیم نیستن. تا اونجایی که من میدونم ایشون علاوه بر کاپیتان، سرمربی، مدیر فنی، حامی مالی و ... هم هستن. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 خرداد 1385، ساعت 23:18 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
واقعاً بد بازی کردن
خداييش به نظر شما مدل بازی بچه ها با مکزيک تداعی شعر يک توپ دارم قلقلی نبود
من اينجا از abc channel نگاه ميکردم
اولش گزارشگر اشاره به پيروزی ايران در بازی با امريکا کرد و اينکه
مردم همه به خيابون ريخته بودند و در تهران همه ميرقصيدند و جشن گرفته بودند و گفت که اگر
ايران ببره بعداً گزارشی از شادی ايرانيها در سطح شهر ها خواهيم داشت
ولی اينقدر بچه ها بد بازی کردند که گزارشگر ميگفت
تيم ايران بدون هدف و بدون هيچ foundation به خصوصی توپ رو به هم پاس ميدن
و واقعاً هم همين بود نميدونم چشون شده بود انگار مخ همشون قفل کرده بود
نميدونم ميدونيد يا نه که California قبلاً متعلق به مکزيک بوده بنابر اين تعداد زيادی مکزيکی
در ايالتی که من زندگی ميکنم هستند خيلی خيلی دلم ميخواست ايران از مکزيک ببره جدای از حس
وطن دوستی وقتی با مردمی مستقيم در ارتباطی اصلاً دلت نميخواد تيمت بازندشون باشه |
I watched it from ABC too. I am in Virginia for a few days to vist my relatives and attend yet another standrds meetings . My aunt and unlcle had invited their friends to watch the game together. We watched the first half with a lot ofexcitement but the second half was a dissaster
After that, my causin Niki had a soccer match in her school tornoment. Her team lost too! |
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 0:16 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
...
After that, my causin Niki had a soccer match in her school tornoment. Her team lost too! |
what's the meaning of causin? |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 2:33 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
I watched it from ABC too. I am in Virginia for a few days to vist my relatives and attend yet another standrds meetings . My aunt and unlcle had invited their friends to watch the game together. We watched the first half with a lot ofexcitement but the second half was a dissaster
13 تمام!
يکي از فوايد نوشتن به زبانهاي غير فارسي در تالار گفتمان فارسي اينه که خيليها حوصله نميکنن بخونن و هر وقت دلتون خواست ميتونين غلط املايي داشته باشيد.
فقط خدا نکنه عبود اون موقع با حوصله باشه و متنها رو بخونه!
البته من بين اينطور نوشتن و فينگليش زياد فرق نميبينم. تا مديران تالار چه نظري داشته باشند! |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 12:42 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
عابدزاده: برانکو جرأت نداشت دايى را تعويض کند
قرار بود سنگربان سابق تيمملى هم براى تماشاى مسابقات جامجهانى 2006 به آلمان برود، اما احمدرضا عابدزاده در تهران مانده است و ديدارهاى تيمملى را از طريق تلويزيون دنبال مىکند. عقاب آسيا هم مثل بسيارى از هموطنان کشورمان از باخت تيمملى ناراحت بود.
احمدرضا!نظرتان راجع به باخت تيمملى چيست؟
قرار بود آقايان 70 ميليون ايرانى را خوشحالکنند و مقدمات شادى هواداران را فراهم سازند اما در پايان بازى همه غمگين و ناراحت بودند
نظرتان راجع به عملکرد ميرزاپور چيست؟
وقتى سنگربان اول تيمملى به صورت حرفهاى تمرين نمىکند و بارها اشتباهات قبلى خود را تکرار مىکند نبايد انتظار داشته باشيم که عملکرد خوب و قابل دفاعى داشته باشد.
چرا تيمملى در مجموع ضعيف ظاهر شد؟
به اين دليل که برانکو تعويض نکرد. او چند سال است که سرمربى تيمملى است اما بازيکنانش را به خوبى نمىشناسد و تعويضهاى او هم در بازى کاملاً اشتباه بود، او جرأت نداشت دايى را تعويض کند در حالى که دايى هيچ کار مثبتى در زمين انجام نمىداد.
بازى با پرتغال را چگونه ارزيابى مىکنيد؟
اين بازى به مراتب از بازى با مکزيک دشوارتر است و در فرصت باقيمانده تا زمان بازى ملىپوشان بايد دستبهدست هم بدهند و با غيرت و تعصب به مصاف حريف بروند هر چند که فوتبال ما ساختار درست و اصولى ندارد
"خبر ورزشي" |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 103 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 12:45 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
آلمانىها مىتوانند براى موفقيت ايران جشن بگيرند . مهدوىکيا: ايران مىتواند به عنوان تيم دوم صعود کند
مهدى مهدوىکيا معتقد است که مردان تيمملى مىتوانند به عنوان دومين تيم گروهD جامجهانى 2006 آلمان مطرح شوند. وى گفت: هواداران آلمانى بسيارى از بازيکنان را به خوبى مىشناسند و با آنها ارتباط نزديک دارند، شايد در ابتدا به عنوان بازيکنان آماتور پا به اين سرزمين گذاشته بوديم اما به خوبى ثابت کردهايم که بايد درباره عملکردهايمان همچون يک فوتباليست حرفهاى قضاوت کنند! چنين عملکردى باعث شده تا بتوانيم از حمايت تماشاچيان آلمانى برخوردار شويم.
وى در ادامه افزود: اگر بتوانيم بازىهايى را که پيشرو داريم با موفقيت پشتسر بگذاريم آنها را توجيه کردهايم که به راستى استحقاق تشويقهايشان را براى حمايت از تيم ايران داشتهايم.
مهدوىکيا گفت: در حال حاضر آلمان را به عنوان خانه دوم خود مىشناسم، دخترم در اين سرزمين رشد مىکند و زمانى که در کنار دوستانمان در جشن کريسمس شرکت مىکنيم از او مىخواهم تا با احترام گذاشتن به فرهنگ و اديان ديگر، مهماننوازى و انساندوستى ايرانيان را به همه نشان دهد. خوشحالم که حضور تيمملى ايران در جامجهانى به من فرصت داده تا زمان بيشترى را براى تيمملى کشورم صرف کنم.
وى گفت: آلمانىها مىتوانند براى موفقيت ايران در ادامه رقابتها جشن بگيرند.
"خبر ورزشي" |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 935 اعتبار کسب شده: 4537 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 12:49 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
13 تمام!
يکي از فوايد نوشتن به زبانهاي غير فارسي در تالار گفتمان فارسي اينه که خيليها حوصله نميکنن بخونن و هر وقت دلتون خواست ميتونين غلط املايي داشته باشيد.
فقط خدا نکنه عبود اون موقع با حوصله باشه و متنها رو بخونه!
البته من بين اينطور نوشتن و فينگليش زياد فرق نميبينم. تا مديران تالار چه نظري داشته باشند!  |
عبود چند روزيه داره غلط املايي مي گيره معلوم نيست چه خبر شده شما مي دونيد؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 14:03 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
احمدرضا عابدزاده:
فوتبال ايران تشنه يك ساختار درست و اصولي است
از اين پس مردم خواهند فهميد كه چه اتفاقاتي براي فوتبال ما رخ داده است
پس از شكست تيم فوتبال ايران برابر مكزيك، احمدرضا عابدزاده گفت: همانها كه قبل از بازيهاي جامجهاني با اصرار ميخواستند لبخند را بر لبان مردم قرار دهند، امروز بايد جوابگوي اشكهاي 70 ميليون ايراني مشتاق باشند.
دروازهبان سابق تيم ملي فوتبال ايران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص عملكرد تيم ملي فوتبال برابر مكزيك، اظهار كرد: وقتي كه دروازهبان اول تيم ملي حرفهاي تمرين نميكند و بارها و بارها از همان اشتباهات گذشتهي خود باز هم لطمه ميبيند، نبايد انتظار داشته باشيم كه برابر تيمهاي قدرتمند جهان حداقل كمتر گل بخوريم.
وي افزود: رحمان رضايي، عليرغم حضور در ليگ برتر ايتاليا هنوز نميتواند يك توپ ساده را كنترل كند و اين براي يك مليپوش واقعا جاي تاسف بسيار دارد.
عابدزاده، با بيان اين كه چرا بايد امثال علي دايي وقتي كه در تيم هيچ كار مثبتي را انجام نميدهد، تعويض نميشوند؟ تصريح كرد: بايد چشمان خود را بر روي واقعيات باز كنيم. نبايد بيشتر از اين افكار عمومي را مشوش كنيم. برانكو چهار سال است كه با تيم ملي ايران كار ميكند؛ اما, هنوز نتوانسته بازيكنان خود را به طور دقيق مورد شناسايي قرار دهد. تعويضهاي او در جريان بازي به هيچ وجه درست نبود و براي خود من اين سوال بزرگ بوجود آمده است كه چرا بازيكني مثل علي دايي را كه در زمين هيچ كار مثبتي انجام نميدهد، تعويض نميكند.
دروازهبان سابق تيم ملي فوتبال در ادامه خاطر نشان كرد: با اين باخت، حالا تمام آن افرادي كه قبل از آغاز بازيها خود را در فوتبال محق ميدانستند؛ عقب كشيدند و سكوت كردند؛ فكر ميكنم با اين اتفاق، مردم از اين پس خواهند فهميد كه چه اتفاقاتي طي اين چند سال براي فوتبال ما رخ داده است.
وي افزود: من از خودم تعريف نميكنم؛ اما, خوشحالم كه در فوتبال طوري زندگي كردم، كه پس از گذشت سالها، هر وقت مردم بازي تيم ايران مقابل استراليا را نگاه ميكنند، اشك شادي در چشمانشان حلقه ميزند. ما وامدار مردم هستيم و نبايد بدون غيرت و تعصب در ميادين بينالمللي همچون جام جهاني ظاهر شويم. برخي بازيكنان ما در ديدار برابر مكزيك ميتوانستند عملكرد بهتري داشته باشند؛ اما, اين كار را نكردند، چون براي آنها مسايل ديگري اهميت داشت!؟
سنگربان تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 1998 فرانسه، با اشاره به بازي بعدي ايران برابر پرتغال، به خبرنگار ايسنا، گفت: اگر باز هم با همين شرايط بازي كنيم، برابر پرتغال كه به مراتب از مكزيك قدرتمندتر است، حرفي براي گفتن نخواهيم داشت. البته هر كاري كه ما در اين شرايط براي بهبود وضعيت انجام دهيم، مقطعي است و بايد به فكر تغييرات اساسي در مسايل بنيادين فوتبال باشيم.
عابدزاده در پايان به خبرنگار ايسنا، گفت: به عنوان يك ايراني براي تيم ملي فوتبال كشورم آرزوي موفقيت دارم؛ اما، اين دليل نميشودكه از نقاط ضعف آن چشم پوشي كنيم. فوتبال ايران تشنهي يك ساختار درست و اصولي است كه اميدوارم در سالهاي آينده به آن برسيم. |
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 140 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 14:42 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
هادي نوشته بود:
| نقل قول: |
عبود چند روزيه داره غلط املايي مي گيره معلوم نيست چه خبر شده شما مي دونيد؟ |
داره آفتابه پس ميده!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3549 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 خرداد 1385، ساعت 20:23 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ديشب که آمريکا به عنوان تيم پنجم جهان در مقابل چک هيچ حرفي براي گفتن نداشت و با سه تا گل زرتش قمصور شد و افتضاح ترين نتيجه جام جهاني رو تا اينجا رقم زد، خيلي کيف کردم! (اين اصطلاح چه باحاله! ) |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|