| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 19:24 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
I have noticed that several users have made themselves comfortable writing Pinglish. Please write either Persian with Persian font or English.
Thanks. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 20:21 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
I am agree with you 100% |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 20:49 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
Thanks, but "bad English" is nt acceptable either |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 21:58 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
I am agree with you 100% |
| Omid نوشته بود: |
Thanks, but "bad English" is nt acceptable either |
ُRight! But so are misspellings  |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:15 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
با با تلفظ با تشديد "ر" در اين دو جمله I am agree with you 100% و you do not understand اينجا بين دوستام به نام من ثبت شده
غلط نگيريد چون هميشه اينجوری ميگم اگر صدام و ميشنيديد متوجه شوخيش ميشديد
ايران که کلاس کانون ميرفتم
يک بار توی کلاس يکی از بچه ها اين جمله رو اينجوری گفت و توی دهن ما افتاد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 18 خرداد 1385، ساعت 22:49 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
Ok, I ain't me not agree with you as well! |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 8:38 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 9:59 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
خوندن pinglish خيلي سخت و مشقت آوره. اونهايي که فارسي رو خوب تايپ نمي کنن، با يه کم تمرين کم کم تو اين کار حرفه اي مي شن. چاره کار ارسال مطلب به فارسي در تالارهاي گفتمانه! ما هم اولش که تالارهاي گفتمان راه افتاده بود اصلاً تايپ فارسيمون خوب نبود؛ اما الان از تايپيستهاي حرفه اي هم سريعتر تايپ مي کنيم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 20:41 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
به ياد خيلي قديما ! که خودت هم pinglish مي نوشتي |
اون موقع من اينجا فونت فارسی نداشتم و نميدونستم که ميتونم توی تالار انگليسی هم بنويسم
تعداد اين نمونه از پست هام هم خيلی کم شايد کمتر از شمار انگشتان دست
احسان خان لطف کردن برنامه finglish رو بهم معرفی کردند بنابر اين بيشتر سعی ميکنم ازش استفاده کنم
تايپ فارسيم هم خيلی کند چون تمرين روش ندارم
ولی ترجيح ميدم که مطالبم رو به فارسی بنويسم تبديل واژه هايی که دوست دارم توی نوشته هام
باشه اون حسی رو که ميخوام به متن هام نميده
اين تالار هم برام حال و هوای ايران رو داره |
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 20:36 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم يه پيشنهاد داشتم . البته ببخشيد اميد جان اگه ممکنه شما هم انگليسي ننويس . بابا فکر ما بي سواد ها هم باشيد . هر چند اينجا جاي ما نيست و مخصوص دانشجويان عزيزه ولي حالا که اومديم هواي ما رو هم داشته باشيد . من خيلي دوست دارم مطالب اميد رو هم بطونم بخونم |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 20 خرداد 1385، ساعت 23:37 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
| من هم يه پيشنهاد داشتم . البته ببخشيد اميد جان اگه ممکنه شما هم انگليسي ننويس . بابا فکر ما بي سواد ها هم باشيد . هر چند اينجا جاي ما نيست و مخصوص دانشجويان عزيزه ولي حالا که اومديم هواي ما رو هم داشته باشيد . من خيلي دوست دارم مطالب اميد رو هم بطونم بخونم |
نوزده تمام.
بیشتر دقت کن جوون!
با احترام |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 0:34 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| من هم يه پيشنهاد داشتم . البته ببخشيد اميد جان اگه ممکنه شما هم انگليسي ننويس . بابا فکر ما بي سواد ها هم باشيد . هر چند اينجا جاي ما نيست و مخصوص دانشجويان عزيزه ولي حالا که اومديم هواي ما رو هم داشته باشيد . من خيلي دوست دارم مطالب اميد رو هم بطونم بخونم |
فکر مي کنم بهتر اين باشه که تو يه خرده زبانت رو قوي تر کني. هم تو تالار به دردت مي خوره و هم تو زندگي! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 3:40 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
I believe communication is one of the most important features of human life, and the use of language is only one of the communication means. Therefore, using English, Farsi, French, or even PINGLISH is not a big deal. Especially for people like you guys, and if I get the chance to use Farsi font, I will write in Persian language. I just need to know where to get it from
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 12:26 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| Mini نوشته بود: |
I believe communication is one of the most important features of human life, and the use of language is only one of the communication means. Therefore, using English, Farsi, French, or even PINGLISH is not a big deal. Especially for people like you guys, and if I get the chance to use Farsi font, I will write in Persian language. I just need to know where to get it from
 |
I don't know what the problem is with typing in persian. What is your operating system? |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 21 خرداد 1385، ساعت 13:07 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
نوزده تمام.
بیشتر دقت کن جوون!
با احترام |
گفته بودم که بي سوادم |
|
|
|
|
|
|
 |
|