به نظر من که طبيعيه ( اگر به چين و چروک پارچه دقت کنيد نماي پشت و جلوش منطبقه که خيلي بعيده با photoshop بشود چنين کاري کرد. بلکه خيلي استادانه دو عکس همزمان از جلو و پشت در يک استوديو گرفته شده است )
در نظر داشته باشيد که به هر حال پايه ها طبيعي است و چنين پايه اي براي هيچگونه پلي کاربرد ندارد ( مسير رفت و آمدي مثل پله يا غيره ندارد ) و لذا به نظر مي رسد طاقي است که به همين منظور ساخته شده است.
So, if its real, it looks like a temporary frame -not a bridge- with a prited picture posted on it. It's probably an advertisement for addidas or somthing like that to make publicity.
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
So, if its real, it looks like a temporary frame -not a bridge- with a prited picture posted on it. It's probably an advertisement for addidas or somthing like that to make publicity.
خب مگه من گفتم ماشين از روي اين پل رد ميشه؟
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید