| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 خرداد 1385، ساعت 13:31 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
كارت پايان خدمت براي نخبگان ايران
خبرگزاري انتخاب : رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح گفت : نخبگان معرفي شده از طرف بنياد ملي نخبگان ايران , كارت پايان خدمت دريافت مي كنند .
سردار سرلشكر بسيجي سيد حسن فيروزآبادي كه در مراسم اهداي جوايز به برگزيدگان المپياد علمي در دانشگاههاي نيروهاي مسلح افزود :اين در صورتي است كه اين نخبگان دوره آموزش نظامي را در يگانهاي ويژه بگذرانند و طرحي تحقيقاتي براي نيروهاي مسلح يا موضوعات مورد نياز كشور ارائه كنند .
وي با اعلام آمادگي نيروهاي مسلح براي رفع موانع در ارائه كارت پايان خدمت به نخبگان كشور تاكيد كرد : نخبگان وزارتخانه هاي علوم تحقيقات و فناوري , بهداشت , درمان و آموزش پزشكي و آموزش و پرورش كه بنياد ملي نخبگان آنها را معرفي كند , پس از طي مراحلي كارت پايان خدمت دريافت مي كنند.
سردار فيروزآبادي تاكيد كرد : بنياد ملي نخبگان بايد برابر شاخص هاي ستادكل نيروهاي مسلح براي معرفي نخبه ها اقدام كند تا پس از آموزش نظامي ويژه , خدماتي كه براي آنان طراحي شده است در اختيارشان قرار گيرد.
به گزارش دفتر ويژه رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح , وي گفت : اگر نخبهاي خواست به خارج از كشور براي تحصيل اعزام شود با خروج وي از كشور موافقت مي شود , اما بايد در خارج از كشور طرحي را كه مورد نياز نيروهاي مسلح است براي گرفتن كارت پايان خدمت ارائه كند.
سردار فيروزآبادي خاطرنشان كرد : اگر طرح افرادي كه در خارج از كشور هستند براي نيروهاي مسلح مفيد واقع نشود , پس از ورودشان به كشور و ارائه طرح تحقيقاتي ديگري كه مورد تائيد باشد, مي توانند كارت پايان خدمت دريافت كنند .
رئيس ستادكل نيروهاي مسلح با اشاره به حمايت از نخبگان نيروهاي مسلح , از تهيه طرحي خبر داد كه بر اساس آن نخبگان دانشگاههاي نيروهاي مسلح از حمايت واحد نخبگان ستاد كل نيروهاي مسلح بهرهمند ميشوند .
منبع: انتخاب |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 16 خرداد 1385، ساعت 14:50 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
چه جالب!! اتفاقا امروز یکی از بچه ها از سربازی اومده بود بحث سربازی آقای نصیحت کن شد من گفتم آقای نصیحت کن از نخبگان کشوره نمیره سربازی ایشون گفتن همه باید برن. من با خودم فکر کردم یعنی آقای نصیحت کن هم باید بره؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
seniorita سال صفري!
مجموع ارسالها: 86 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 15:05 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
حالا اگه يه نخبه اي دختر بود چه مزايايي براش در نظر مي گيرن؟ |
_________________ Here in the shadows,I'm safe,I'm free,I've nowhere else to go but I can not stay where I don't belong
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 15:15 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
حالا کي بايد مشخص کنه يه نفر نخبه است يا نه ؟ يعني معدل بالا داشتن ملاک نخبه بودنه ؟
نميشه هر که يه طرحي داشت بررسي کنند اگه تصويب شد شامل اين مصوبه بشه |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 15:17 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| seniorita نوشته بود: |
حالا اگه يه نخبه اي دختر بود چه مزايايي براش در نظر مي گيرن؟  |
فکر کنم اگه بخاد می تونه بره سربازی! |
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 15:25 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 15:37 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
bikar  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 مرداد 1382 مجموع ارسالها: 19 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 17 خرداد 1385، ساعت 21:06 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه بشه نخبگان دختر به جاي پسراي کودن برن سربازي خيلي خوب ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 0:18 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 19 خرداد 1385، ساعت 0:32 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|