صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6466
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 26 بهمن 1384، ساعت 1:47
 2 سال و 9 ماه پيش

جدول ليگ امسال
کد:
رتبه  تيم    بازي   برد  مساوي   باخت   گل زده  خورده  تفاضل  امتياز   رتبه قبلي
1  استقلال     22    12     7       3      30     13     +17     43         2
2  سایپا      22    10     11      1      33     14     +19     41         1
3  پاس        22    10     9       3      27     14     +13     39         3
4  فجر سپاسي  22    7      12      3      22     17     +5      33         7
5  ذوب آهن    22    9      6       7      29     21     +8      33         6
6  صباباطری   22    8      9       5      22     21     +1      33         4
7  فولاد       21    9      5       7      25     24     +1      32         5
8  سپاهان     22    9      3       10     23     22     +1      30         8
9  پرسپوليس   22    7      7       8      28     29     -1      28         9
10 ابومسلم    22    6      9       7      16     18     -2      27         11
11 ملوان      22    7      4       11     21     32     -11     25         10
12 راه آهن    22    6      6       10     18     29     -11     24         14
13 استقلال.ا   22    6      5       11     27     30     -3      23         12
14 برق        22    5      8       8      13     22     -9      23         13
15 شموشک       21    4      6       11     15     29     -14     18         15
16 قندي       22    4      5       13     14     28     -14     17         16

مرسي فجر! Applause

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3421
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 15 اسفند 1384، ساعت 0:08
 2 سال و 9 ماه پيش

پاس 7 - فولاد 1

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 15 اسفند 1384، ساعت 0:49
 2 سال و 9 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
پاس 7 - فولاد 1

عبود دوست دارم! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال دوشنبه 15 اسفند 1384، ساعت 7:49
 2 سال و 9 ماه پيش

احسان نوشته بود:
mhaji نوشته بود:
پاس 7 - فولاد 1

عبود دوست دارم! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

بله واقعا شرم‌آوره! Brick wall
من قبلا هم گفتم تيمي بازيکنانش بيشتر به فکر ... هستن تا فوتبال، زيادي هم توي جدول بالا اومده! Shame on you

بايد يادآوري کنم که پست بالا رو به تلافي اظهار نظر به حق من در مورد تيم فجر در اينجا زدن. اما mhaji و احسان بهتر از هر کسي مي‌دونن که من هيچوقت از گفتن حقيقت ترسي نداشتم. Shame on you
در مورد بازي فولاد بايد بگم که (اگرچه چنين نتيجه‌اي از مدافع قهرماني به هيچوجه قابل دفاع نيست) تيم فولاد در نيمه اول با يک گل جلو افتاد و نيمه رو با تساوي تمام کرد. در نيمه دوم فولاد در حاليکه دو مدافع ملي پوشش رو به دليل مصدوميت نداشت، ميرزاپور هم خيلي سوتي داد و بعد از مدتي کوتاهي هم بخاطر خطا روي بازيکن پاس اخراج شد!
از نکات جالب اين بازي اين بود که با وجود نتيجه عجيب 7 - 1، بازي به جنجال کشيده نشد. اگرچه اين يک نکته مثبت به شمار مياد اما با توجه به سطح فرهنگ بازيکنان فوتبال در ايران، اين موضوع رو فقط ميشه به بي‌انگيزگي بازيکنان فولاد مربوط دونست. Mr. Green

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال جمعه 19 اسفند 1384، ساعت 19:50
 2 سال و 8 ماه پيش

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

شصتمين داربي پاييتخت با نتيجه‌ي بدون گل پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در دقايق نيمه‌ي نخست اين ديدار دو تيم بازي متعادلي را به نمايش گذاشتند و حملات پراكنده‌اي را به روي دروازه‌ي يكديگر تدارك ديدند؛ اما، بيشتر دقايق نيمه‌ي اول در اختيار سرخ‌پوشان پرسپوليس بود.

پرسپوليس كه در اين ديدار بر خلاف بازي‌هاي گذشته حركات زميني را در دستور كار خود قرار داده بود در دقيقه‌ي 9 صاحب موقعيتي مناسب شد كه ضربه‌ي معدنچي را وحيد طالب‌لو به خوبي دفع كرد.

در دقيقه‌ي 12 فرار كاظميان با خروج به موقع دروازه‌بان استقلال همراه شد و او موقعيت مناسب را از بازيكنان پرسپوليس گرفت.

در دقيقه‌ي پانزدهم، حامد كاويانپور پس ازگذر از مدافع استقلال با خطاي نيكبخت مواجه شد و در موقعيتي مناسب و از پشت محوطه‌ي هيجده قدم استقلال فرصتي مناسب براي پرسپوليس به وجود آمد، ولي ضربه‌ي كاظميان به ديوار دفاعي استقلال برخورد كرد. با ادامه‌ي بازي اين تيم پرسپوليس بود كه بر حملات خود به روي دروازه‌ي استقلال ادامه داد. در دقيقه‌ي 17 پس از اشتباه محمود فكري توپ به معدنچي رسيد و او توپ را به سوي دروازه‌ي استقلال سانتر كرد و در پي آن اشتباه طالب‌لو موقعيتي مناسب را در اختيار كاظميان قرار داد كه مهاجم پرسپوليس با پاسي زيبا پژمان نوري را در موقعيت گلزني قرار داد كه ضربه‌ي كم دقت اين بازيكن با اختلاف كمي از كنار دروازه‌ي استقلال به بيرون رفت.

دو دقيقه بعد، بازيكنان استقلال در پاسخ به حمله‌ي پرسپوليس به سوي دروازه‌ي حريف حمله كردند و مجتبي جباري از سمت راست دروازه‌ي پرسپوليس را نشانه گرفت كه فرشيد كريمي به حالت درازكش توپ را از آن خود كرد.

محمود فكري كه طعم گلزني به پرسپوليس را چشيده بود، از فاصله‌ي حدود سي متري با ضربه‌اي محكم توپ را به سمت دروازه‌ي پرسپوليس زد، اما توپ با برخورد به مدافعين پرسپوليس به كرنر رفت.

بهترين موقعيت استقلال در نيمه‌ي اول در دقيقه 26 نصيب سياوش اكبرپور شد. در اين لحظه پس از اشتباه انصاريان توپ به رضا عنايتي رسيد و او نيز با پاسي خوب اكبرپور را در موقعيت خوب قرار داد، ولي خروج به موقع كريمي اين فرصت مسلم گلزني را از آبي پوشان گرفت. در سه دقيقه‌ي بعد از اين موقعيت، كمي بازي رنگ خشونت به خود گرفت و در دو دقيقه‌ي متوالي پيروز قرباني و جواد كاظميان از سعد كميل دو كارت زرد دريافت كردند.

در آخرين دقيقه‌ي سي دقيقه‌ي نخست بازي سانتر زيباي مهرزاد معدنچي با ضربه‌ي سر ماهاني همراه شد كه وحيد طالب‌لو آن را به خوبي دفع كرد. پس از اين صحنه تا دقيقه‌ي 37 اتفاق خاصي به روي دروازه‌ي دو تيم رخ نداد، ولي در اين دقيقه كرنر طالب‌نسب در موقعيتي مناسب به مجتبي جباري رسيد كه ضربه‌ي كم دقت بازيكن مياني استقلال با فاصله‌اي بسيار از كنار دروازه‌ي پرسپوليس به بيرون رفت.

حامد كاويانپور كه شايد كم اثرترين بازيكن پرسپوليس در نيمه‌ي اول بود در دقيقه‌ي 42 با فرار از سمت راست دروازه‌ي استقلال ضربه‌اي محكم را روانه‌ي دروازه‌ي استقلال كرد، ولي شوت او با برخورد به تور دروازه‌ي استقلال به بيرون رفت و نيمه‌ي نخست با نتيجه‌ي صفر بر صفر به پايان رسيد.

با شروع نيمه‌ي دوم در هيچ يك از دو تيم تغييري مشاهده نشد و هر دو تيم با تركيب نيمه‌ي اول خود وارد زمين شدند. در دقايق نخست نيمه‌ي دوم بازيكنان بازي سرد و كسل كننده‌اي را از خود به نمايش گذاشتند و پاس‌هاي اشتباه بازيكنان هر دو تيم به ويژه استقلال در ميانه‌ي زمين از جذابيت بازي كاسته بود.

در دقيقه‌ي پنجاه و چهارم ضربه‌ي فني حامد كاويانپور را وحيد طالب‌لو به راحتي از آن خود كرد.

در دقيقه‌ي 58 امير قلعه‌نويي با به ميدان فرستادن آگوستين گيلائوري سعي در ترميم سمت چپ تيم خود را داشت. او جايگزين اصغر طالب‌نسب شده بود.

در دقيقه‌ي 60 پس از خطاي حاجي‌زاده توپ در اختيار بازيكنان قرار گرفت و ضربه‌ي ايستگاهي سياوش اكبرپور با برخورد مدافعان پرسپوليس به كرنر رفت.

دو دقيقه بعد، پس از اشتباه داود سيد عباسي موقعيت خوبي در اختيار جباري قرار گرفت و او نيز توپ را به اكبرپور رساند؛ اما، سيد عباسي اشتباه خود را جبران كرد.

ماماني كه بازي چندان قابل قبولي از خود به نمايش نگذاشته، توسط آري هان از بازي خارج شد و ابراهيم اسدي به ميدان آمد. اين تعويض در دقيقه‌ي 64 انجام گرفت.

در دقيقه‌ي 66 يكي از بهترين‌ موقعيت‌هاي استقلال پس از شوت عنايتي نصيب نيكبخت واحدي شد؛ اما، او نتوانست از اين موقعيت خوب استفاده كند.

در دقيقه‌ي 66 اشتباه پيروز قرباني در آفسايدگيري موقعيت خطرناكي را براي پرسپوليسي‌ها به وجود آورد؛ اما، خودخواهي جواد كاظميان مانع از اين شد كه پرسپوليس به گل برسد و وحيد طالب‌لو به خوبي اين توپ را دفع كرد.

سرمربي استقلال تهران ده دقيقه پس از موقعيت خوب پرسپوليس عليرضا نيكبخت واحدي را از زمين خارج كرد و منصوريان را به جاي وي به زمين فرستاد.

در دقيقه‌ي80 سانتر عليرضا منصوريان از وسط زمين با ضربه‌ي بي‌دقت عنايتي همراه شد و توپ او به خارج رفت.

دو دقيقه بعد پاس رو به جلوي جباري در شرايطي عالي به اكبرپور رسيد و در حالي كه بهترين موقعيت استقلال در كل جريان بازي به دست آمده بود، او با بي‌دقتي توپ را به اوت زد.

در دقيقه‌ي 86 علي عليزاده جايگزين كاويانپور شد تا پرسپوليس بتواند با تعداد بيشتري حمله كند.

در دقيقه‌ي 89 ضربه‌ي ايستگاهي جواد كاظميان با اختلاف به بيرون رفت؛ اما، مهم‌ترين حمله‌ي پرسپوليس در نيمه‌ي دوم در دقيقه‌ي 93 نصيب كاظميان شد، ولي ضربه‌ي زميني او با واكنش عالي وحيد طالب‌لو همراه شد تا هيچ يك از دو تيم نتوانند دروازه‌ي حريف را باز كنند و بازي با نتيجه‌ي صفر بر صفر به پايان رسيد.

با اين تساوي استقلال هم امتياز با پاس 48 امتيازه شد؛ اما، به دليل تفاضل گل كمتر در جايگاه دوم ايستاد. پرسپوليس نيز با اين تساوي كماكان با 32 امتياز در جايگاه نهم ماند.

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 01 ارديبهشت 1385، ساعت 15:30
 2 سال و 7 ماه پيش

آي ميچسبه!

فقط دو ساعت ديگه تا شروع آخرين بازيهاي ليگ برتر مونده. امروز قهرمان مشخص ميشه. پاس يا استقلال که هر دو تيمهاي بسيار خوبي بودند. من پرسپوليسي نيستم. اما فکر کنم شما هم با من هم عقيده ايد که خيلي ميچسبه اگه امسال هم استقلال در آخرين لحظات قهرماني رو از دست بده. Dancing Pray

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 01 ارديبهشت 1385، ساعت 15:38
 2 سال و 7 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
آي ميچسبه!

فقط دو ساعت ديگه تا شروع آخرين بازيهاي ليگ برتر مونده. امروز قهرمان مشخص ميشه. پاس يا استقلال که هر دو تيمهاي بسيار خوبي بودند. من پرسپوليسي نيستم. اما فکر کنم شما هم با من هم عقيده ايد که خيلي ميچسبه اگه امسال هم استقلال در آخرين لحظات قهرماني رو از دست بده. Dancing Pray

Mr. Green

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 01 ارديبهشت 1385، ساعت 19:45
 2 سال و 7 ماه پيش

نچسبيد! ثانيه هايي پيش استقلال تهران با غلبه بر برق شيراز - تيمي که از گل کردن پنالتي هم عاجز بود - قهرمان ليگ برتر شد. مطمئنم اگه استقلال با هر تيمي جز برق شيراز يا قندي يزد روبرو شده بود، الان پاس قهرمان بود. اي کاش پاس زودتر دنيزلي رو استخدام کرده بود و قدر امتيازها رو بيشتر ميدونست تا امروز سرنوشتش توسط تيم لجن ترين تيم ليگ رقم نميخورد Sad

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1892
اعتبار کسب شده: 4886
ارسال شنبه 02 ارديبهشت 1385، ساعت 9:17
 2 سال و 7 ماه پيش

Sad Sad Evil or Very Mad
من اين قهرماني رو به تيم استقلال تبريک ميگم.خدا رو شکر که آرزو به دل نموندند و بلاخره بعد از 5 سال توي ليگ برتر قهرمان شدند.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 02 ارديبهشت 1385، ساعت 20:57
 2 سال و 7 ماه پيش

"رضا عنايتي" مهاجم استقلال نه تنها آقاي گل ليگ شد، بلکه با 21 گل زده، رکورد "فرشاد پيوس" رو هم شکست. اگه بازي استقلال - برق، چند دقيقه ديگه ادامه پيدا ميکرد، چه بسا رکوردهاي ديگري شکسته ميشد و چه بسا بازيکنان ديگري به تاريخ مي پيوستند و چه بسا رکوردهايي جهاني به دست ميومد Sad واقعا حيف شد! Liar Brick wall

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 03 ارديبهشت 1385، ساعت 12:10
 2 سال و 7 ماه پيش

امير قلعه نويي معروف به پروين تحت ويندوز در پايان اين مسابقه گفت: به حضرت عباس ما از همان روز اول ميدونستيم که قهرمان ميشيم. من بين دونيمه بازي با صبا باتري در روز اول اومدم به بچه ها گفتم ما دوتا هدف داريم اول اينکه دوم نشيم، دوم اينکه اول بشيم! و ديديد که همين جور هم شد. ما از روز اول ميدونستيم که 70 درصد قهرمانيم و خدا رو شکر که خدا لطف کرد و اون 50 درصد ديگه رو هم جور کرد تا ما قهرمان بشيم. همچنين بايد از دستهاي پشت پرده که امسال ما رو قهرمان کردن تشکر کنم. حالام اين قهرماني رو تقديم ميکنم به طرفداراي استقلال به خصوصو اون چند نفري که اومدن جام رو از دست فکري گرفتن و زحمت کشيدند به جاي ايشون دور استاديوم چرخيدند. وي سپس در حالي به دستش اشاره ميکرد رو به خبرنگاران کرد و افزود: برو تو کار تي شرت!!!

در ابتداي فصل که استقلا گاهاً شکست ميخورد قلعه نويي گفت که دستهاي پشت پرده قهرمان را تعيين ميکنند، دستهاي پشت پرده نميخواهند استقلال قهرمان شود! با توجه به اينکه مسئولان پرسپوليس، پاس، سايپا، ذوب آهن، سپاهان و ... هم چنين سخناني را به زبان مي آوردند، اين سوال براي ناآگاهان پيش آمد که پس دستهاي پشت پرده ميخواهند چه تيمي قهرمان شود؟ Think

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال دوشنبه 04 ارديبهشت 1385، ساعت 11:46
 2 سال و 7 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
"رضا عنايتي" مهاجم استقلال نه تنها آقاي گل ليگ شد، بلکه با 21 گل زده، رکورد "فرشاد پيوس" رو هم شکست. اگه بازي استقلال - برق، چند دقيقه ديگه ادامه پيدا ميکرد، چه بسا رکوردهاي ديگري شکسته ميشد و چه بسا بازيکنان ديگري به تاريخ مي پيوستند و چه بسا رکوردهايي جهاني به دست ميومد Sad واقعا حيف شد! Liar Brick wall

یکی از اتفاقاتی که در نوع خودش جالب بود، خوندن نماز شکر بعد از قهرمانی به جماعت بود! ظاهرا حتی اون آخوندی که امام جماعت ایستاد هم خبر نداشت که نماز مستحبی را نمی‌توان به جماعت خواند! Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 26 شهريور 1385، ساعت 2:05
 2 سال و 2 ماه پيش

ادامه موضوع در ليگ برتر ششم - جام خليج فارس

1
1
0
nomadآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 26 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 15
ارسال سه‌شنبه 27 شهريور 1386، ساعت 1:32
 1 سال و 2 ماه پيش

[quote="احسان"]ادامه موضوع در ليگ برتر ششم - جام خليج فارس
[/

chera enghadr fazaye inja ghadimiye

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 27 شهريور 1386، ساعت 6:23
 1 سال و 2 ماه پيش

nomad نوشته بود:

chera enghadr fazaye inja ghadimiye

اول شما بگو اين موضوع رو از کجا پيدا کردي، تا من بهت بگم چرا فضاش قديميه!!!

هفتمين دوره ليگ برتر

____
فقط فارسي بنويسيد!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اطلاعيه مهم باشگاه سپاهان در راستاي گرفتن قهرماني ليگ برتر
1
پاسخها: 1 بیننده: 136 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نقل و انتقال ليگ برتر
1
پاسخها: 13 بیننده: 683 نویسنده: مسافر کوير
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است درخشش آندرانيک در ليگ برتر انگلستان
2
پاسخها: 2 بیننده: 280 نویسنده: سراب
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوست داشتن برتر از عشق است..
1
پاسخها: 8 بیننده: 777 نویسنده: رند

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی