| نویسنده |
پیغام |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 13:03 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 14:56 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
من انتخاب اولم تو کنکور کارشناسي کامپيوتر شيراز بود که خوشبختانه خدا کمک کرد و قبول هم شدم. اون موقع شايد علت اصلي انتخاب رشته ام، اسم جذاب اين رشته و کنجکاوي در موردش بود. الان هم اگه يه بار ديگه برگردم، دوباره همين رشته رو انتخاب مي کنم؛ البته اين بار از روي شناخت و آگاهي. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 20:34 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
چرم و دوخت رودهن |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 21:27 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
ماشالو جان حالا فرض كن اين يه رشته رو نمي آوردي (آخه رتبه خيلي خوبي ميخواد) |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 22:40 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من آبداري گياهان دريايي دانشگاه آزاد کلندشت کوير لوت را اتنخاب مي کردم ! |
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3970 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 22:45 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3421 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 خرداد 1385، ساعت 23:02 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 1:06 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اگر ديدی جوانی بر درختی تکيه کرده
بدان عاشق شده شب گريه کرده
اگر را کاشتند به جايش نيست در جهان در آمد
اميدوارم همگيمون در همين راه هايی که انتخاب کرديم موفق باشيم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6466 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 1:35 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3370 اعتبار کسب شده: 3715 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 1:40 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
احسان خان کم لطفی نکنيد
برق خيلی هم از کامپيوتر قشنگ تره
اصلاً اگر برق نباشه شما چجوری کامپيوترت رو روشن ميکنی |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 12:51 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من توي فرم انتخاب رشته ليسانس از 100 تا رشته اي که ميشد وارد کرد، فقط 11 تا شو پر کردم که هر 11 تاشم کامپيوتر بود |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 12:52 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
احسان خان کم لطفی نکنيد
برق خيلی هم از کامپيوتر قشنگ تره
اصلاً اگر برق نباشه شما چجوری کامپيوترت رو روشن ميکنی  |
چه بسا دانشجويان کامپيوتري که بدون روشن کردن کامپيوتر و يا دست زدن به کيبورد، تنها با واحد پاس کردن، ليسانس گرفتن! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 14:12 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من اگه يه بار ديگه بخوام انتخاب رشته کنم مطمئنا کامپيوتر رو انتخاب نمي کنم، چون اصلا اون چيزي نبود که دنبالش بودم. شايد هم تو دانشگاه شيراز اينطوري بوده ولي بعيد مي دونم.
ترجيح مي دادم يه رشته اي تو مايه هاي کنترل، مکانيک، شيمي يا حتي نفت مي خوندم.
کلا از کارايي که تو يه محيط بسته پشت ميز انجام ميشه اصلا خوشم نمياد
با اين وجود به عشق و علاقه بقيه دوستان به رشته کامپيوتر احترام ميذارم.
ايشاالله که موفق باشن |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 13 خرداد 1385، ساعت 17:09 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من براي انتخاب رشته از ميان مهندسي ها کامپيوتر ها ي شهر هاي مختلف رو اول زدم. فقط دکتراي فيزيک رو بالاتر از بقيه رشته هام زدم.
قبل از اين که دانشگاه بيام ديد خوبي نسبت به علوم و مهندسي کامپيوتر داشتم. علاوه بر کامپيوتر به فيزيک نظري، فلسفه و رياضيات و ادبيات هم خيلي علاقه داشتم . الان هم به کامپيوتر ، رياضي و فيزيک و فلسفه کاملا علاقه مند هستم.
رشته کامپيوتر در واقع رشته ايده آل من و هموني که مي خواستم از آب در اومد. چون اولا محتواي نظري فوق العاده غني ( مانند computation theory ، نظريه زبان ها و ماشينها ، هوش مصنوعي ، الگوريتم هاي تکاملي ، شبکه هاي عصبي ، منطق پيشرفته رياضي و ...) داره. همچنين در زمينه کاربردي هم خيلي خوبه و کاملا فني و جالبه.
دوم اينکه در بخش ما درس خوندن خيلي راحته و کار زيادي ازت نمي خواستند. بنابراين علاوه بر کامپيوتر که يکي از علاقه مندي هاي اصلي من بود ، موقعيت اينکه به بقيه علاقه مندي هام از جمله فيزيک و فلسفه و رياضيات و ادبيات و ... برسم فراهم بود هرچند نتونستم از اين موقعيت به اندازه کافي استفاده کنم ولي همين که امکان و فراغت لازم وجود داشت خودش خيلي خوب بود.
بنابراين اگر باز من مي خواستم انتخاب رشته کنم با احتمال خيلي زياد باز هم مهندسي کامپيوتر دانشگاه شيراز رو انتخاب مي کردم . البته اين بار سعي مي کردم از امکانات و فرصت هاي خيلي خوبي که برام در اثر اين انتخاب بوجود مي آمد ، خيلي بهتر استفاده کنم.
|
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
|
|