| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 14:11 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
فعلاً تغيير ديگه ای نميخواهيم
تغيير از اين بزرگتر که اميد داره ميره |
مطمئن نيستم، ولي فکر ميکنم اميد براي اين داره ميره که تالار با زمان جلو نميره. مهمترين مقصرش منم! تالار نظارت بهتري رو ميخواد و کد لازم براي اين نظارت بيشتر نوشته نشده. يک سري کارهايي بايد انجام بشه. فعلا شما بگيد، من نظرات خودم رو براي خودم نوشتم. مطمئن باشيد هم کيفيت تالار بالاتر ميره و هم اميد برميگرده. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 تير 1385، ساعت 20:19 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
ما که میگیم درجه بندی اصلا نباشه ....بجاش بنویسن لوطی یا نالوطی!!
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4434 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 تير 1385، ساعت 10:25 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام احسان
اگر يک تقاضا کنم برام انجام مي دي ؟ |
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4434 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 تير 1385، ساعت 23:34 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
آقا کسي از احسان خبر داره ؟ کجاست ؟ |
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 تير 1385، ساعت 3:21 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| siasefid نوشته بود: |
| آقا کسي از احسان خبر داره ؟ کجاست ؟ |
در گير و دار زندگي، خسته و مريض، اما هنوز زنده ... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 تير 1385، ساعت 10:36 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| siasefid نوشته بود: |
| آقا کسي از احسان خبر داره ؟ کجاست ؟ |
در گير و دار زندگي، خسته و مريض، اما هنوز زنده ... |
احسان ليست تسويه حسابش رو با من برام فرستاد. فكر كنم بهش الهام شده كه مي خواد بره اون دنيا. داره به حسابهاش رسيدگي مي كنه قبل از اون كه به حسابش رسيدگي كنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |