| نویسنده |
پیغام |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 0:50 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
براي يغما، براي دوست
قلم به دست مي گيرم و مي نويسم: "براي يغما، براي دوست". هنوز جمله را به پايان نبرده ام که پرده اشک چشمانم را مي پوشاند. چشمهايم را مي بندم و قلم را رها مي کنم. ديگر براي ديدن به چشمانم احتياج ندارم؛ چشم دل را مي گشايم. ديگر براي نوشتن قلم نمي خواهم؛ واژه ها بر صفحه دلم راحت تر و سبک تر از هميشه نگاشته مي شوند. و باز مي نويسم: "براي يغما، براي دوست".
مي دانم که مي بيني چشمان خيسم را و از فرسنگها فاصله مي شنوي صداي پايين لغزيدن قطرات اشک بر گونه هايم را. چه بگويم که درد جانکاهت را مرهمي باشد. واژه ها ياريم نمي کنند؛ و اشک چه نيک ياريگري ست. تو تنها نيستي. در جاي جاي اين کره خاکي، شايد کمي آن طرف تر، شايد فرسنگها دورتر، دوستانت، دوستاني که هيچ وقت آنها را نديده اي و صدايشان را نشنيده اي، دلهايشان به دل تو گره خورده است؛ با شاديهايت مي خندند و با غمهايت مي گريند. در پروازهاي شادانه ات همراه تواند و دوششان براي کشيدن بار غمت آماده. و اکنون دلهايشان را براي زخم تو مرهم کرده اند؛ براي يغما، براي دوست .... |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3800 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 0:55 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
با اجازه "ناشناس" و بقيه اعضاي تالارهاي گفتمان، مطلب رو به "صفحه نخست" منتقل کردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1069 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 11 خرداد 1385، ساعت 8:18 |
|
 |
2 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ناله می لرزد و
می رقصد اشک |
|
_________________ دلتنگي هاي آدمي را
باد ترانه اي مي خواند
روياهايش را آسمان پر ستاره ناديده مي گيرد...!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |