| نویسنده |
پیغام |
addad  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 10 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دلفان جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 15:53 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
[color=darkred][/color]
[b]کساني که از چگونگي طراحي کيبرد خبر دارند لطفاً اطلاعات خودشون را در اختيار ما قرار دهند و اگر کسي تونايي انجام چنين کاري را دارد نيز اطلاع دهد .[/b] |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 خرداد 1385، ساعت 16:42 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| addad نوشته بود: |
کساني که از چگونگي طراحي کيبرد خبر دارند لطفاً اطلاعات خودشون را در اختيار ما قرار دهند و اگر کسي تونايي انجام چنين کاري را دارد نيز اطلاع دهد . |
هه؟ البته من اطلاعاتي مدارم، ولي فکر ميکنم بهتره يه کم بيشتر توضيح بديد! دقيقا ميخوايد چه کاري بکنيد؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
bahari  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 26 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 20:25 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1330 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 20:31 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
طراحي نرم افزاري (کد ميکرو،fpga و hand-shaking,etc) يا سخت افزاري(کويين-مکاسي،کارنو و) يا الکترونيکي؟؟؟؟؟ |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 26 مهر 1385، ساعت 20:38 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| addad نوشته بود: |
کساني که از چگونگي طراحي کيبرد خبر دارند لطفاً اطلاعات خودشون را در اختيار ما قرار دهند و اگر کسي تونايي انجام چنين کاري را دارد نيز اطلاع دهد . |
هه؟ البته من اطلاعاتي مدارم، ولي فکر ميکنم بهتره يه کم بيشتر توضيح بديد! دقيقا ميخوايد چه کاري بکنيد؟ |
19!!! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |